Derby Łodzi 14.08.09
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Derby Łodzi 14.08.09
Poczekamy na filmy które tutaj kilka razy były wywołane (ale narazie ich nie widać) i sie okaże kto kogo przegonił itd.
ja bylem na meczu jako obserwator. i szczeze musze przyznac doping Widzewa sredni, eŁKSy nie bede ocenial bo w takiej liczbie ciazko bylo ich wogule uslyszec tylko w waszych przestojach, co do oprawy to ani jedna ani druga ekipa nie za bardzo sioe postarala choc sektorowka ŁKS dala ladne wrazenie. a jesli chodzi o zajscia po za stadionowe to zeczywiscie w centrum bawila sie ekipa eŁKSy ktora obila jak i skroila kilkunastu Widzewiakow
-
Zawsze Nielegalnie
tak flagowisko było kozackie wtedy
http://www.youtube.com/watch?v=ytRKjtdIzP8
gdzie masz te wrocławskie ognie , same race latały

http://www.youtube.com/watch?v=ytRKjtdIzP8
gdzie masz te wrocławskie ognie , same race latały
dfdsaa pisze:ja bylem na meczu jako obserwator. i szczeze musze przyznac doping Widzewa sredni, eŁKSy nie bede ocenial bo w takiej liczbie ciazko bylo ich wogule uslyszec tylko w waszych przestojach, co do oprawy to ani jedna ani druga ekipa nie za bardzo sioe postarala choc sektorowka ŁKS dala ladne wrazenie. a jesli chodzi o zajscia po za stadionowe to zeczywiscie w centrum bawila sie ekipa eŁKSy ktora obila jak i skroila kilkunastu Widzewiakow
Podkreślasz kolego z uporam maniaka, że byłeś na meczu jako obserwator itp. itd., ale jeszcze ani razu nie pochwaliłeś się z jakiego jesteś klubu i na jakim sektorze "obserwowałeś". A zastanawia mnie coraz bardziej Twoja "bezstronność" bo rozumiem, że o tym przytaczanym ze 100% pewnością "krojeniu Widzewiaków na mieście podczas balowania po meczu" to wiesz bo byłeś w centrum tego happeningu ŁKSu i zgód?
-
ŁódzkaProwokacja
i jeszcze pewnie doping na 4 trybuny skserowaliśmy od ŁKSu? 
Widzew miał zawsze dobry poziom opraw, ale ta derbowa to dla mnie żenada roku.
Ja osobiście też spodziewałem się czegoś lepszego po derbach Łodzi. Widzew prezentował przecież oprawy na wysokim poziomie, a eŁksa za wielkich możliwości też tam w klatce nie miała. Dopingu nie ma co porównywać. Szkoda że eŁksa dostała tyle biletów bo jeżeli udostępniono by im trybunę to na pewno widowiskowość meczu na pewno by wzrosła. Moim zdaniem wszystkie akcje poza sportowe na plus dla organizatorów.
Która trybuna to jest ta cała niciarka, bo sie tam nie orientuje
trybuna za bramką, naprzeciwko zegarawampirek pisze:Która trybuna to jest ta cała niciarka, bo sie tam nie orientuje
-
razdwatrzy~
był Lech z ŁKSem ? może być priv
Sensownie o zamieszaaniu przy bocznym boisku napisał R-. Nie ma co tematu rozwijac, bo zanim zainteresowani z RTS tam dotarli było dawno po wszystkim przez psów. Plus dla ŁKSu, że w ogóle próbowali i wyrwali sie z obstawy. Chyba nikt się nie spodziewał, że jest na to szansa już dawno po odstawieniu ŁKSu pod stadion, łącznie z ŁKS. WIęc jak mogło wyjśc z tego coś grubego przy syzbkiej interwencji milicji (która zostałą poszkodowana w starciu)?
A osoby, które w temacie mają mało do powiedzenia niech se darują bezsensowne rozkminki. Na c*** sa rozdmuchiwane w ogóle kwestie pt. przegoniona grupa kilku januszy jednej czy drugiej drużyny, czy zaatakowany tramwaj, który znalazł się w środku pochodu ŁKS. Sporo tych, co o tym piszą w ogóle nie miała z tym nic wspólnego. Co może dobrego z takiej rozkminy wyjść poza napinką?
Prawda jest taka, że na derbach nie wydarzyło się nic szczególnego, było to zdarzenie bez odpowiedniego klimatu, pierwszy raz od lat, głównie za sprawą ilości biletów dla gości. Nie ma czym się podniecać i zamiast tu się prężyć proponuj skupić się na innych, przyszłych wydarzeniach. Sportowo też bez szału, wygrana w kontrowersjach.
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
Zamknać ten temat, bo nic odkrywczego się t nie pojawi. Derby nie takie jak każdy by sobie wymarzył. I jeśli ŁKS spełni obietnice o rewanżu z biletami to kolejne tez takie będą. Szkoda. A większosci proponuję ochłonać zamiast się spinać.
P.S. Ruchu ponad 100 osób.
A osoby, które w temacie mają mało do powiedzenia niech se darują bezsensowne rozkminki. Na c*** sa rozdmuchiwane w ogóle kwestie pt. przegoniona grupa kilku januszy jednej czy drugiej drużyny, czy zaatakowany tramwaj, który znalazł się w środku pochodu ŁKS. Sporo tych, co o tym piszą w ogóle nie miała z tym nic wspólnego. Co może dobrego z takiej rozkminy wyjść poza napinką?
Prawda jest taka, że na derbach nie wydarzyło się nic szczególnego, było to zdarzenie bez odpowiedniego klimatu, pierwszy raz od lat, głównie za sprawą ilości biletów dla gości. Nie ma czym się podniecać i zamiast tu się prężyć proponuj skupić się na innych, przyszłych wydarzeniach. Sportowo też bez szału, wygrana w kontrowersjach.
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
Zamknać ten temat, bo nic odkrywczego się t nie pojawi. Derby nie takie jak każdy by sobie wymarzył. I jeśli ŁKS spełni obietnice o rewanżu z biletami to kolejne tez takie będą. Szkoda. A większosci proponuję ochłonać zamiast się spinać.
P.S. Ruchu ponad 100 osób.
-
Zawsze Nielegalnie
Apropo tego co napisał Nowy1908 kilka osób z Rodowitych na płocie jak Widzew wpadł od tyłu sektora 
Jakie FC ŁKSu obecne na derbach i w jakich liczbach jeśli to nie tajemnica.
jako że były to derby żadnych fc nie było,będą jak ŁKs nie będzie grał z Widzewemmajcher pisze:Jakie FC ŁKSu obecne na derbach i w jakich liczbach jeśli to nie tajemnica.
żeby nie było....derby na remis
Przywitanie piłkatzy ŁKS po derbach pod naszym estadio ..
http://www.youtube.com/watch?v=uOe7obtkx9s
http://www.youtube.com/watch?v=uOe7obtkx9s
-
BornToBeRed
Zadziwiające z jaką konsekwencją a raczej jej brakiem znikają posty niektórych użytkowników, trudno. Panie hoffler przecież wszystko twój ziomal ma nagrane na kamerze, więc nikt sie nie musi tłumaczyć, w Waszym przekonaniu jesteście wygranymi tego dnia i tym przekonaniu sobie trwajcie.
Jeszcze czekamy tylko na słynne arcydzieło Mafa i można zakończyc ten smutny temat.
Jeszcze czekamy tylko na słynne arcydzieło Mafa i można zakończyc ten smutny temat.
-
Szalikowiec_
Seba jest ze Stali RzeszówRomanHoffer pisze:seba foto jest chyba od was
-
Zawsze Nielegalnie
Dodam , że tam byłem , a nie kolega mi odpowiedział 
a ja tez bylem i widzialem to troche inaczej. gadac mi sie tu z wami nie chce bo to wasz szczyt bezczelnosci puszczac plotke w polske ze derby wasze. jeszcze mam pytanko ... gdzie sie bawiliscie w centrum? w centrum czego?
fotki były robione z trybun na maksymalnym zbliżeniu (x15), czyli bardzo duża odległośc i nie każda fotka się nadawała do wrzucenia. starcia po prostu nie uchwyciłem.RomanHoffer pisze: jeśli znasz kolegę który robił tą fotkę to czemu wstawił tylko te na których my już wracamy zza boiska a w walczycie z 5 psami... na samo starcie wyłączył się aparat...![]()
tyle z mojej strony
A może nie chciałeś uchwycić albo masz zabronioną publikację?seba1944 pisze:fotki były robione z trybun na maksymalnym zbliżeniu (x15), czyli bardzo duża odległośc i nie każda fotka się nadawała do wrzucenia. starcia po prostu nie uchwyciłem.RomanHoffer pisze: jeśli znasz kolegę który robił tą fotkę to czemu wstawił tylko te na których my już wracamy zza boiska a w walczycie z 5 psami... na samo starcie wyłączył się aparat...![]()
tyle z mojej strony
tak sobie teraz przeglądnąłem te wszystkie fotki i to jest jedyna fotka ŁKS-u jaką mam z tamtego zajścia.
zresztą nie tylko ja robiłem fotki a i ponoć filmik jest, także nie wiem po co ta gadka
http://i41.tinypic.com/3340m60.jpg - przodmorello pisze:widzewiak_z_gor pisze:zapamiętam z nich gościa (szaleniec albo mega kozak), który szedł sobie z ziomkiem uliczką przy stadionie zaraz za sklepami (pamiątki klubowe, spożywczak) wsród licznych kibiców Widzewa, którzy zaprawiali się napojami wyskokowymi (braku porohibicji tego dnia) w koszulce Lecha Poznań, taka cała biała z niebieskim herbem klubu.
Nie było nikogo w koszulce Lecha! To była koszulka anty. Nie wiem gdzie się takie robi ale wyglądała fajnie.
http://i41.tinypic.com/2sale1l.jpg - tyl
zapewne o tym mowa - robione w Chorzowie
-
fanatyk1908
Na temat oprawy Widzewa : brawo latający kutas na głowami "git" widzewiaków przekazywany z wity do wity 
ŁKS GSM Film
I chyba jako pierwsi w Polsce robimy Kibicowskie GSM SHOW na trybunach ;/
http://www.youtube.com/watch?v=OZvDF8wH ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=OZvDF8wH ... annel_page
jak zawsze prawie zajebsity doping
ale fakt nowatorski show
ale fakt nowatorski show
A dziwisz się? I nie rozumiem tego niestety dla Was. Wystarczy popatrzeć na historie obu klubów. Widzew został założony dla robotników z dzielnicy Widzew, później, w związku z sukcesami coraz więcej osób zaczynało się interesować piłką. Pojawiły się FC z poza Łodzi które chciały pokazać że są. ŁKS praktycznie poza Łodzią nie miał kibiców. A ta wasza identyfikacja z miastem brała się wyłącznie z tego że macie Łódzki w nazwie. Bo wystarczyło by żebyście zamiast Łódzki Klub Sportowy nazwa była w stylu MKS Cośtam cośtam Łódź i na flagach dominował by wtedy MKS.Prosto z mostu pisze:...
I na koniec co do tej Waszego przywiązywania uwagi do tego jakcy to z nas Rodowici niestety (dla Was) to na naszych flagach od zawsze była widoczna identyfikacja z tym miastem możecie spytać Waszych starszych kolegów po szalu panów M. J. i innych którzy mają swoje lata czy na przełomie lat 80i 90 na jakiejś Waszej flade identyfikowaliście sie z Łodzią bo ja nie pamiętam w większości były to flagi typu Rts lub im podobe oraz fan cluby ale skąd mogą to wiedzieć dzieci które tu sie mądrzą pozdrawiam
-
Francis Begbie
Przy okazji,
czy ten c*** mial napletek ?
czy ten c*** mial napletek ?
razdwatrzy~ pisze:był Lech z ŁKSem ? może być priv
eSTeKa ŁKSFANS.PL :: Strona kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego Post: #38
2009-08-15 16:01
Dodam że na derby Łodzi z nami Zawisza Bydgoszcz 32 ,GKS Tychy 30, Resovia Rzeszów 14 oraz Lech Poznań 20.
Poznaniacy byli na zakupach u Ptaka w Rzgowie i wpadli przejazdem na meczyk
Dzięki za wsparcie
-
White1910Pride
Rzaba przestań się w końcu wypowiadać w tym temacie.
Relacja ze strony Widzewa została już dawno napisana przez odpowiednią osobę i starczy - pseudo dyskusje ze wszelkiej maści historycznymi dyletantami i innymi wynalazkami są zbędne.
Relacja ze strony Widzewa została już dawno napisana przez odpowiednią osobę i starczy - pseudo dyskusje ze wszelkiej maści historycznymi dyletantami i innymi wynalazkami są zbędne.
-
Czerwona Armia Widzewa
Zawsze jak chcę poprawić sobie humor to czytam Wasze usilne zaklinanie rzeczywistości.
Prośba do Widzewiaków- nie wdawajcie się w dyskusję na tym poziomie, bo psujecie całą zabawę.
A tak odnośnie derbów podsumować można hasłem:
Derby Nasze- Miasto Nasze!....... Wasz najwyżej internet- no jeśli jeszcze ktoś w to wierzy.
Prośba do Widzewiaków- nie wdawajcie się w dyskusję na tym poziomie, bo psujecie całą zabawę.
A tak odnośnie derbów podsumować można hasłem:
Derby Nasze- Miasto Nasze!....... Wasz najwyżej internet- no jeśli jeszcze ktoś w to wierzy.
szczegolnie miastoCzerwona Armia Widzewa pisze: A tak odnośnie derbów podsumować można hasłem:
-
Czerwona Armia Widzewa
Jak robisz wdech-wydech, to spróbuj odstawić butapren,Matpaw pisze:szczegolnie miastoCzerwona Armia Widzewa pisze: A tak odnośnie derbów podsumować można hasłem:
Derby Nasze- Miasto Nasze!....... Wasz najwyżej internet- no jeśli jeszcze ktoś w to wierzy.mogles wyjsc z domku i zobaczyc jak to miasto "jest wasze". wdech wydech i wyjdz z domu zobaczyc rzeczywistosc
bo trochę wypacza Ci rzeczywistość.
-
Prosto z mostu
- ostatnie ostrzeżenie
http://i26.tinypic.com/35a641u.jpg to macie troche historii 
Zadałem pytanie Kiedy i GDzie została Skrojona flaga ŁKS która rozwineliscie z Dywanem??
http://www.sport.pl/sport/1,65025,2994598.htmlProsto z mostu pisze:http://i26.tinypic.com/35a641u.jpg to macie troche historii
Możemy się licytować. Tylko po co?
Z mojej strony koniec polemiki.