V liga

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin »

young_brigade'06

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 7:06 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Czy zawsze muszą być kłótnie co do liczby kibiców na meczu. Ważna jest jakość a nie ilość. Masz racje!!!!! O czym fani Czuwaju moga sobie pomarzyc!!!!!
iparts.pl
Czuwaj_Zasanie

Post autor: Czuwaj_Zasanie »

heh, zyj dalej w tym przekonaniu :wink:
Baltazar

Post autor: Baltazar »

K_K pisze:
Z kim ma zgody Sanovia Lesko?
:arrow: Ze Stalą Sanok.
ściślej mówiąc układ
young_brigade'06
Kontakt:

Post autor: young_brigade'06 »

Kolejka 19 - 22 kwietnia
Karpaty Krosno - Brzozovia Brzozów
LKS Zarszyn - Czarni Jasło
Sanovia Lesko - Nafta Jedlicze
LKS Głowienka - Przełom Besko
Leśnik Baligród - Jasiołka Świerzowa
Ostoja Kołaczyce - Piast Miejsce Piastowe
Stal II Sanok - Górnik Strachocina
Bieszczady Ustrzyki Dolne - Szarotka Uherce

Ciekawy jestem co ta kolejka pokaże pod względem kibicowskim.
Ostatnio zmieniony 21.04.2007, 18:38 przez young_brigade'06, łącznie zmieniany 1 raz.
big don

Post autor: big don »

Baltazar pisze:
K_K pisze:
Z kim ma zgody Sanovia Lesko?
:arrow: Ze Stalą Sanok.
ściślej mówiąc układ
Tak to na papierze sie przedstawia :roll: w rzeczywistosci stosunki miedzy obiema ekipami bardziej przypominaja jednak zgode niz uklad ale to tak poza tematem :wink: Pzdr!!
czy ta Krosnianke przed Karpatami i Rafinerie przed Czarnymi umiesciles ze zwyklej zlosliwosci?
Co prawda pytanie nie adresowane do mnie ale pozwole sobie zabrac glos... mi to bardziej wyglada na kopie z terminarza OZPN Krosno anizeli jakakolwiek zlosliwosc :wink:
Puławianin

Post autor: Puławianin »

Wisła Puławy - MKS Ryki
Od samego początku jakieś cyrki ochrona odstawia i nie wpuszczają bez dokumentu tożsamosci. W koncu weszlismy w 15 min meczu a tu niespodzianka :roll: oznajmiono nam że nie zostaniemy wpuszczeni na sektor który tradycyjnie zajmujemy ( na łuku, pod zegarem, za bramką). Po krótkich przepychankach z ochroną rozchodzimy się a 20-25 osób zajmuje miejsca w sektorze gości (których,też tradycyjnie, nie było) bez dopingu i w 2 połowie wywieszają flagę. Nie ma to jak dobry prezes :?
BIESZCZADERS

Post autor: BIESZCZADERS »

z KSB 18 OSÓB POJECHAŁO DO SIERADZA
_fanatyk_

Post autor: _fanatyk_ »

Polonia Bydgoszcz - Chelminianka Chelmno
Nas na tym meczu około 60 osób, wywieszamy flagę – barwówkę, podczas pierwszej połowy dobrze się bawimy i prowadzimy dobry doping. Tradycyjnie koło stadionu kręcą się kibice pewnego klubu, którzy tego dnia spotkania z nami z pewnością nie zaliczą do udanych.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 676f6.html
TYLKO_ZAWISZA

Post autor: TYLKO_ZAWISZA »

_fanatyk_ pisze:Polonia Bydgoszcz - Chelminianka Chelmno
Nas na tym meczu około 60 osób, wywieszamy flagę – barwówkę, podczas pierwszej połowy dobrze się bawimy i prowadzimy dobry doping. Tradycyjnie koło stadionu kręcą się kibice pewnego klubu, którzy tego dnia spotkania z nami z pewnością nie zaliczą do udanych.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 676f6.html
w tym momencie jestem w szoku :shock: my mielismy dzisiaj wyjazd do Lipna a glowna ekipa pojechala w zupelnie inne miejsce ale nikt od nas nie krecil sie dzisiaj pod waszym stadionem wiec albo biliscie przypadkowych ludzi albo ludzi ktorzy identyfikuja sie z Zawisza a na mecze nie chodza jak zwykle wszystko przekrecacie :lol:
Bieziak24

Post autor: Bieziak24 »

Tarnovia Tarnów-Radłovia Radłów

Niestety termin lipny a i z transportem bylo zamieszanie wiec trzeba bylo na wlasną reke jakos dojechac. Od nas 18 osob, malutkie spiecie z prewencja przed meczem, posypalo sie troche mandatów. Ogolnie to w drugiej polowie przez jakies 15-20 minut cos spiewamy, jak na taka liczbe to nawet głosno.
Gospadarze mlyna oficjalnie nie wystawiali, co prawda bylo kilka osob ale nie spiewali i bez barw. w sumie na stadionie ok. 100-120 osob.
rZeSkI

Post autor: rZeSkI »

koniec w temacie
Ostatnio zmieniony 22.04.2007, 17:29 przez rZeSkI, łącznie zmieniany 1 raz.
N_

Post autor: N_ »

LKS Zarszyn - CZARNI JASŁO 0:2
Z Jasła wyruszyliśmy w 27 osób (2 busy) plus 3 laseczki. Na szczęście udało nam się jechać bez wahadła. W Krośnie na jednym z przystanków gonimy ok.5-7 kolesi z Karpat. Dalsza droga mija spokojnie. Przed Zarszynem przejmuje nas radiolka i pod ich "eskorta" docieramy na stadion. Służby porządkowe nie robią nam problemów i wpuszczają nas za symbolicznego pln na stadion. Byli tez miejscowi szalikowcy w liczbie ok.25 osób, zero bluzgów na nas przez co nie chcąc sobie robić problemów (a mieliśmy jedną ekipę do trafienia, która zalicza pierwszy wyjazd w większej liczbie od kilku lat) i towarzystwa piesków w drodze powrotnej nic im nie robimy.
Po meczu szybciutko sie zawijamy i jedziemy w stronę Jasła po kilku km odpuszczają nas pieski i bez wahadła jedziemy dalej. Przed samym Jedliczem pojawia sie bus z kibicami Nafty, chłopaki się chyba troszkę przeliczyli. Zaliczają 3 nokauty reszta panicznie ucieka w las, tracą 2 chusty.

Obrazek

http://images21.fotosik.pl/201/3d7e53e9c751be68med.jpg
RKS1926
ban
Kontakt:

Post autor: RKS1926 »

Zryw Sobolew - BROŃ RADOM 0:1

Nas 22 na sektorze i 5 starszych tuż obok. Odpalamy race i saletrę + inne wynalazki. Miejscowych ok. 12-15 bluzgają na Radomiaka razem z nami a za chwilę na nas, więc dwukrotnie profilaktycznie gonimy ich z sektora. Chlopaki z os. Borki wieszają swoją flagę. Fotki i dokładny opis na www.broniarze.fora.pl
z e(L)ka w sercu

Post autor: z e(L)ka w sercu »

Zwolenianka Zwoleń - KS Piaseczno 1:0
Nas na tym najdalszym wyjezdzie 23 z flaga i transparentem.
big don

SANOVIA - Nafta Jedlicze

Spotkanie, ktore obfitowalo w niespodzianki :roll: pierwsza i chyba najwieksza byla wizyta gosci :!: ktorzy zaliczyli chyba najdalszy wyjazd w karierze :shock: ale w sumie nie mi to oceniac 8) wsrod nas przed tym spotkaniem nastroje wrecz wakacyjne, wszak ktoz by sie gosci spodziewal 8) kibicow z Jedlicza ok 20 z flaga w tym ktos z Krosna, dokladnie sie sami okresla... u nas na sektorze ok 30-40 "ogryzkow" prowadzacych w miare regularny doping plus kilku "leniwcow" siedzacych obok mlynka. Probujemy sie dogadac na popularnie zwanego ostatnio "grilla" ale im dluzej trwa dyskusja tym wiecej rozbieznosci :evil: Pozdro dla kibica Karpat, ktory podjal sie roli negocjatora. W przerwie meczu dojezdza ok 25 kibicow Stali Sanok wizualnie "przyjemnego" skladu :roll: (swoja dokladniejsza liczbe niech tez sami podadza ;)), ktorzy nie zastanawiajac sie zbyt dlugo postanowili przywitac sie z goscmi, konczy sie na zdarciu przez Nafciarzy swojej fany z siatki i kilku obustronnych kopniakach w ogrodzenie. Kto byl juz kiedys u nas zapewne wie jak wyglada slynny juz "sektor" dla gosci :lol: Stal wraca na nasz sektor a ja mam niezbyt przyjemna rozmowe z prezesem Sanovii, ktory oswiadcza mi ze stadion w Lesku zostanie zamkniety :!: Po krotkiej wymianie uprzejmosci rozchodzimy sie w swoje strony. Do konca meczu praktycznie spokoj przynajmniej wsrod nas czego nie mozna powiedziec o kibicach z Jedlicza, ktorzy maja przygody w drodze powrotnej :roll:
Opis moze i troche przydlugawy ale i tak bez kilku watkow, ktore zostawie sobie na wszelki wypadek, gdyby pojawil sie ktos nadgorliwy z gosci majacy zdanie az nadto odmienne od mojego. Pozdrawiam serdecznie wszystkich (nielicznych) obecnych 8)
wujtom80

Post autor: wujtom80 »

Pogoń Zduńska Wola -WARTA SIERADZ.Na derby do naszych ziomków wybieramy się busem w 18osób+1autem dojeżdeża z KRAKOWA w dniu meczu, z USTRZYK wyjeżdżamy już w sobote (ok 500km :shock: ).Na mecz do Zduńskiej dojeżdżamy pociągiem w sile ponad 100głów z obstawą psiarni. Wjeżdzamy z bramą miejscowi jednak niemają ochoty na konfrontacje.Zajmujemy jeden z sektorów wywieszamy naszą fane 'braterstwo wilków"oraz jedna Warty obie od zewnętrzej strony siatki ,bardzo duzo psiarni próbujemy cos kręcić lecz zostajemy gazowani 2 z Ustrzyk i jeden z Sieradza zawinięty demolujemy troche sektor.Po meczu pod naszym naciskiem wypuszczają chłopaków(i tu jestem zdziwiony tolerancyjnością tamtejszej policji u nas to był by już dołek i sądy!!)Po meczu spokój.Jak na derby to Zduńska nic niepokazała ich młyn to jakieś 40-60 zero oprawy!!!.Po meczu pakujemy się do busa i wracamy w droge powrotną do Ustrzyk.Większość naszych postojów na zajazdach oznajmiamy okrzykami oraz bardzo duzą ilością vlep nie spotkalismy żadnej ekipy w trakcie podruży mijalismy się tylko z Resovią (autokar w obstawie kabaryn )Na koniec podziękowania chłopakom za sobotnią impre oraz całą gościnę!!!DO zobaczenia u nas.foty puzniej ktoś odnas wrzuci.
Ostatnio zmieniony 23.04.2007, 21:06 przez wujtom80, łącznie zmieniany 1 raz.
wujtom80

Post autor: wujtom80 »

hmmmm ......a ja słyszałem że Lesko wystawiło Jedlicze Jasłu podając dokładne info! w tym jesteście najlepsi wy i sanok.
stalowiec46

Post autor: stalowiec46 »

Hehe wójtom bez ciśnień,jeśli chodzi o Karpaty to my właśnie ostatnio w Lesku dążyliśmy do starcia z nimi za wszelką cenę,a poza tym z Jedliczem było paru kolesi z Krosna :D,a jeśli chodzi o chowanie głowy w piasek to wy akurat w tym jesteście najlepsi :D pozdro.STAL SANOK-JKS JAROSŁAW_KSZO OSTROWIEC-SANOVIA LESKO!!!
jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin »

big don

Jest i on :roll: powrocil z Sieradza, moj ulubiony wujtom (brakowalo mi tu Twoich madrosci 8)) ... alfa i omega bieszczadzkiej sceny kibicowskiej, baa powiem wiecej wybitny znawca nawet w calym bylym "krosnienskim" szkoda tylko, ze jest sam i jakos nikt nie klaszcze przy jego rozkminach :roll: ale mam pomysl wez pan zaloz sobie jeszcze ze 3 konta i powstanie cos w stylu "rownowagi" w temacie... milkne az do nastepnej kolejki, w ktorej ciekawie powinno byc akurat na Twoim podworku :roll: rozpedzeni po arcy ciekawych wyczynach na Ziemi Sieradzkiej zapewne jestescie w gazie i pokazecie sie z jak najlepszej strony, o chowaniu glowy w piasek z pewnoscia nie moze byc mowy :roll:
Badz dumny z siebie bo jestes jedyna osoba, ktorej udaje sie wciagnac mnie w te dyrdymały :evil:
Przepraszam zapewne juz zniesmaczonych cala ta sytuacja postronnych obserwatorow z innych ekip, wywolana niestety przez osobe, ktora w tym czasie znajdowala sie zupelnie gdzie indziej :lol:
stalowiec46

Post autor: stalowiec46 »

Wujtom nie długo będziecie się mogli wykazać bo macie wyjazd na STAL II,szykuje się ciekawy tydzień na początku maja bo 6 gramy u siebie z Karpatami 8) pozdro
Hondo88

Post autor: Hondo88 »

Faktycznie, teraz jak czytam, widzę że wyraziłem się nie dość jasno.

Uzgadniamy z Sanovią, warunki walki po pięciu. Informujemy ich że gdy zerwiemy się psom odezwiemy się. Po przerwie dzwoni do nas Sanok z propozycją walki. Informujemy ich że nie mamy składu na nich. Dalej jednak chcemy walczyć z Sanovią. Stanowisko Sanoka jest jednak dalej takie samo. W związku z czym odmawiamy.

Hopsiuptralalala – Nie, jak wyżej napisałem, z Leskiem się dogadujemy, niestety nie możemy się dogadać z Sanokiem.

Tyle w temacie tego meczu.
miro_kks

Post autor: miro_kks »

Skonczyc zbedna polemike...
P.S. Do jksiak1910 ja nie mowie ze cos by to zmieniło, ale nigdy nic nie wiadomo... :D Do zobaczenia w krotce... :twisted:
big don

Adam

Post autor: Adam »

Jeszcze tylko 7 dni do derbów Karpaty - Czarni ! :twisted:
czarni

Post autor: czarni »

Będzie was koło 400-500 osób ,Nas 250 ale dopóki sie nie spotkamy nic nie będzie wyjaśnione.Ja p******* juz wchodzi klimat na mecz. :oops:
czarny_102

Post autor: czarny_102 »

CZUWAJ PRZEMYŚL - Jks
Dla niedowiarków z Jarka i innych co tu twierdzili że nie było nas 400 osób w młynie, wklejam te oto fotki, a to ledwie 1/5 rozciaglosći naszego młyna. poza tym fotka robiona przed pierszym gwizdkiem.
http://i13.tinypic.com/43djkmh.jpg
http://i19.tinypic.com/2zz81p5.jpg
tutaj juz mlyn podczas gry wypelnony po brzegi:
http://www.galeria.czuwaj-przemysl.pl/a ... jks006.jpg
Łoszak_unia

Post autor: Łoszak_unia »

Olimpia Pysznica-Unia Nowa Sarzyna

http://tinypic.com/fullsize.php?pic=3094phi
RKS1926
ban
Kontakt:

Post autor: RKS1926 »

BROŃ RADOM - Korona Góra Kalwaria 2:2

Do 84 minuty wygrywaliśmy 2:0. Nas w młynie ok.60 szala. Na płocie wiszą 2 niespotykane od kilku lat flagi. Na meczu ok. 500 osób. Cateringiem zajął się LIPTON - nowy sponsor piłkarzy Broni. Dokładna relacja i fotki z meczu pod linkiem - http://www.broniarze.fora.pl/viewtopic.php?t=634
Puławianin

Post autor: Puławianin »

Cisy Nałęczów - WISŁA PUŁAWY
Nas w Nałęczowie 20 osób w barwach, bez flag i dopingu. Na meczu jak to na wsi: biesiada i piknik. Nie stwierdziliśmy żadnej kumatopodobnej ekipy. No wydostańmy się już z tej piątej ligi bo można się załamać...
biber

Post autor: biber »

Dzisiaj nasi koledzy z Sanovii grali mecz w Besku z miejscowym Przełomem. Od nas 5 osób na tym meczu. O tej samej godzinie w Ustrzykach Dolnych grają Karpaty. Postanawiamy umilić im trochę podróż powrotną. Dowiedzieliśmy się ze byli w UD w ok 25-30 osób kilkoma autami. Niestety Karpaty postanowiły pojechać dłuższą drogą przez Załóż(tak to sie pisze?:]) tylko dlaczego?
A szkoda bo mogło być ciekawie.

Ludzie ze Stali
big don

przez Załóż(tak to sie pisze?:]) tylko dlaczego?
"Załuż" kolego :wink: szczerze to pojecia nie mam dlaczego ale tak sie pisze :lol: pozdrawiam serdecznie :wink: jak sie pozbieram to tez trzasne jakis krotki opis z naszego wyjazdu 8) W kazdym badz razie z Leska 25 osob w tym jedna kobitka :wink:
biber

Post autor: biber »

Dziękuje za sprostowanie kolego sympatyczny :wink:
kolo

Post autor: kolo »

Piast Łasin-Polonia Bydgoszcz

Na tym wyjeździe melduje się 10 fanatyków bydgoskiej Polonii.
adas88
Kontakt:

Post autor: adas88 »

Hetman Laszki -JKS Jarosław
Nas 120 w laszkach nabity autokar i 11 aut na poczatku meczu wyciagamy mini sektorowke z herbem Jarosławia .Przez cały mecz prowadzimy doping z małymi przerwami
mecz wygrywami 2-1 i awansujemy na fotel lidera !!
LIDERA MAMY NIKOMU GO NIE ODDAMY !!
ŚWIRLANDIA
Per

Post autor: Per »

Bieszczady Ustrzyki Dolne-Karpaty Krosno
Krosna ok.25-28 przyjeżdżają mocno spóźnieni bez flag i barw. Dopingu brak poza pojedynczymi okrzykami. Stoją na tej samej trybunie co miejscowi. Bieszczad ok.45 wywieszają 1 flagę. W pierwszej połowie dopingują jak na tę ilość przyzwoicie. W drugiej połowie w ramach protestu przeciwko żenująco grającym kopaczom opuszczają stadion. Atmosfera pomiędzy ekipami przyjazna.
Na koniec dodam że nie jestem związany z żadną ekipą z podkarpacia, a w Ustrzykach jestem na długim weekendzie i postanowiłem obejrzać bądź co bądź mecz lidera z 3 drużyną ligi.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ