Komentarze 7-9 Sierpnia 2009
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 7-9 Sierpnia 2009
No przecież ja o tym mówię
Nie ma sie czego wstydzić ..
Ile by osób nie jeździło z FC (naturalnie im więcej tym lepiej), to i tak od dawna wiadomo, że z Łodzi jeździ nas na wyjazdy więcej niż was ... No i z FC też jeździ naszych kibiców więcej niż was z Łodzi. To odróżnia uznane marki od tych przeciętnych. I w ogóle, i w ogóle, nożyce, pilnik, stół, wódka, zakąska ///
NIECH KTOS ZAMKNIE TEN TEMAT!
Kolejka minela a napinka sie szerzy...
Kolejka minela a napinka sie szerzy...
-
PolscyKibice.com
Coś grubszego się wydarzy to 1500 komentarzy 
-
mlodziezowy_skurwiel
zaraz się okaże, że te wszystkie auta to jednak są z Łodzi tylko wszyscy mają auta w leasingu itp 
-
januszzwasem
Zaznaczmy ze Widzewiacy mogliby juz dawno uciac temat mowiac wprost ilu ich wyjechalo z Łodzi-to takie trudne?mnie generalnie sprawa za bardzo nie interesuje aczkolwiek intryguje mnie jak ludzie za tak oddalonych miast od Łodzi jak Chełmno,Grudziądz itd mogą mówić o sobie 'fanatycy'?dla mnie to tak samo jak zakochać się w dziewczynie poznanej na czacie z którą tylko gadało się przez internet.n o ale to nie moja sprawa,szkoda że ta kolejka nie była interesująca jeśli chodzi o wydarzenia sportowe.
brawa dla pana wyzej.
U nas na Lechu, na każdym wyjeździe FC stanowią 50-60% składu+osoby niezrzeszone w FC, a zamieszkałe poza Poznaniem i jest to dla nas powód do dumy, a nie wstydu.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
to juz jest bezczelnosc...Ktos z Kielc wkleja galerie z meczu a typ za chwile podaje skopiowane fotki pod swoim linkiem
-
piekne lata 90-te...
tylko Litar napisał, że u nich ponad połowa składu na wyjazdach to FC i już cisza na temat FC Widzewa... ja też byłbym dumny, gdyby mojemu klubowi kibicował cały region, ale dla niektórych to powód do smiechu... nic innego jak zazdrość...
Tak tak wiem, że poruszaliście. To, czy jest na bakier, to się jeszcze okaże, więc póki co nie podważaj niczyjej wiedzy. Nie mam zamiaru się wykłócać. Doceniam wiedzę gościa, bo naprawdę bardzo dużo wie, na dodatek widziałem te setki (lub nawet tysiące) artykułów, które posiada w swoim zbiorze. Pasjonat, po prostu.BornToBeRed pisze: No to twój kumpel jest niestety na bakier z historią, mamy potwierdzenia,artykuły i ksero, już nie raz "poruszaliśmy" ten temat
Jak czegoś się dowiem i znajdę potwierdzenia, to panom, którzy się wczoraj odezwali na priv chętnie podrzucę. Pozdrawiam i koniec tematu z mojej strony przynajmniej na razie.
-
ktos_calkiem_obcy
Jaka liczba kibiców Górnika w Płocku?
w czasie transmisji w tv komentator podał ze ok 600
W Zabrzu podobnie, temat co najmniej dziwny.U nas na Lechu, na każdym wyjeździe FC stanowią 50-60% składu+osoby niezrzeszone w FC, a zamieszkałe poza Poznaniem i jest to dla nas powód do dumy, a nie wstydu.
- Widzew nie wstydzi się swoich FC.pgn pisze:nie rozumiem dlaczego Widzew wstydzi się swoich kibiców, przecież liczba FC świadczy o ich popularności. co z tego, że w Łodzi może jest ich mniej skoro na wyjazdach pokazują się lepiej od lokalnego rywala. przecież ich zgoda opiera się na FC, bo Chorzów to przez pryzmat Śląska średniej wielkości miasto. bez FC nie zapełniliby 1/3 Cichej. i są dumni, że są najpopularniejsi na Górnym Śląsku.
temat z d*** wzięty.
- W Łodzi jest 50/50.
- EOT -
Skoro masz łódzkie kluby gdzieś to nie szczekaj na temat jednego z nich, tym bardziej, że pleciesz od rzeczy.
Widzew to klub gdzie FC zawsze dużo znaczyły i wciąż znaczą, ale kręgosłupem kibiców Widzewa jako grupy są Łodzianie. Nikt się liczb FC, ani ich samych nie wypierał, nigdy. Nasze FC to powód do olbrzymiej dumy. Kończę polemikę.
Widzew to klub gdzie FC zawsze dużo znaczyły i wciąż znaczą, ale kręgosłupem kibiców Widzewa jako grupy są Łodzianie. Nikt się liczb FC, ani ich samych nie wypierał, nigdy. Nasze FC to powód do olbrzymiej dumy. Kończę polemikę.
ok. 480 osób.ktos_calkiem_obcy pisze:Jaka liczba kibiców Górnika w Płocku?
-
giovanniKSG
pgn pisze:nie rozumiem dlaczego Widzew wstydzi się swoich kibiców, przecież liczba FC świadczy o ich popularności. co z tego, że w Łodzi może jest ich mniej skoro na wyjazdach pokazują się lepiej od lokalnego rywala. przecież ich zgoda opiera się na FC, bo Chorzów to przez pryzmat Śląska średniej wielkości miasto. bez FC nie zapełniliby 1/3 Cichej. i są dumni, że są najpopularniejsi na Górnym Śląsku.
temat z d*** wzięty.
Ruch juz od dosyc dawna nie jest najpopularniejszy na Gornym...zrozum to w koncu...juz ci kiedys tlumaczylem ze Ruch nie goni Odry po Rybniku bo go tam niema.Ruch utracil panowanie na Slasku po utracie Katowic
niezle jaja z tymi lodzkimi blachami. i w lecznej i w stalowej z osiedla na ktorym mieszkam ludzi wiecej niz mozna wpakowac w 10 aut ale na kibice net mozna sie dowiedziec ze z calej lodzi tyle widzewa jezdzi.
Na rzecz kilku ekip które zaczęły coraz więcej znaczyć w swoich miastach. Jeżeli wydaje Ci się że Ruch panuje w takim specyficznym regionie jakim jest Śląsk to coś z Tobą nie tak. Na Śląsku nie ma takiej ekipy.
PS. Jeszcze zależy co rozumiesz pod słowem "panowanie".
PS. Jeszcze zależy co rozumiesz pod słowem "panowanie".
NA GÓRNYM SLĄSKU RZĄDZI GÓRNIK I CO!
hehe, zaczela sie jazda na maxa. Teraz jeszcze dojdzie napinka slaska.
zaczyna tracic dramatem i dziecinada
zakonczcie zabawe w <lodzkie blachy i panowanie na slasku> i konkrety
pozdro dla pozytywnie zakreconych
Koniec tego żalu.