Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
GhettoBoy82

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: GhettoBoy82 » 10.07.2009, 10:36

Najlepsze jest to że na tematy Siemców wypowiadaja sie osoby które wogóle nie sa stąd.Kolega (lukasz-getto)napisał tylko liczby ktore są prawidłowe dotyczace siemców ale od razu wszyscy juz wielkie rozkimny,jak to ich nie mogło być tyle bo ja ich nie widziałem...I w d**** mam to czy jesteśmy w Siemianowicach na poziomie Ruchu z Jaworzna.Jesteśmy ,a to że Ruch ma tu u nas przewage to chyba dośc logiczne jak to miasto jest w dwójce najliczniejszych fc Chorzowskeigo klubu.Jak nie najlepszy fc.

iparts.pl
Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 10.07.2009, 10:43

19:20 pisze:Nie będę sobie tworzył żadnych rankingów.Nie obracaj po raz kolejny kota ogonem.
Poprosiłem cię byś obiektywnie napisał kto jest numerem 1 na GŚ .Mieszkasz tutaj,znasz sytuację więc nie powinieneś mieć z tym problemu.Ale ciebie to boli i to słowo nie potrafi ci przejść przez gardło.Pewnie już teraz siedzisz przed swoim komputerkiem i czekając na odpowiedź myślisz co by mi tu dojebać :lol:
tylko że jeśli nie otrzymam od ciebie odpowiedzi na moje pytanie kończymy polemikę gieksiarzyku ty 8)
Załóż temat "Kto jest nr 1 na GŚ" to się wypowiem. Ten temat dotyczy sytuacji w poszczególnych miejscowościach,a rzecz tyczyła się Jaworzna.
Ja w ogóle nie jestem zainteresowany wymianą zdań z tobą. Napisałem tylko jak naprawdę wygląda sytuacja w mieście,które znowu próbujecie wirtualnie pomalować na niebiesko.

ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 » 10.07.2009, 13:58

co tu duzo pisac najlepsza ekipa gieksy jest własnie z jaworzna i bez watpienia do nich nalezy miasto, jest tez Ruch w mniejszej ilosci i kilka innych ekip.
Dziwne natomiast jest to ze najlepsza banda na gieksie czyli fc jaworzno nie umi se poradzic z innymi ekipami w miescie.

Siemianowice - w całych siemcach jest tylko Ruch poza jednym osiedlem ghetto, ktore graniczy z katowicami. Kibice Ruchu z siemcow nieraz chcieli sie sprawdzic z kibicami z ghetta ale zawsze konczylo sie tak samo ucieczka lub wezwaniem 997.
Co do samej ekipy Ruchu z siemianowic mozna powiedziec ze dalej jest tam bardzo dobra banda nawet przy zmianie pokolenia. wystarczy przypomniec ostatni wyjazd Ruchu do Gdańska w 1lidze (dawniej 2liga) gdzie ksg fc piekary atakuje ze sprzetem i rakietnicami siemianowice i mimo to żabole zostaja przegonieni.

Stary14

Post autor: Stary14 » 10.07.2009, 14:23

Jak wygląda sytuacja w Strzelnie? To jest chyba woj. Kujawsko-Pomorskie.
GOOD NIGHT left SIDE!

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 10.07.2009, 14:28

Andrzej Farmazon pisze:
19:20 pisze:Andrzejku jesteś obcykany w temacie ,w takim razie z dużą obiektywizmu uświadom wszystkich forumowiczów kto jest siłą numer jeden na GŚ i w okolicach.
Jeśli uraczysz nas swoja odpowiedzią chciałbym aby na niej zakończyła się ta pojebana dyskusja.

P.S. Nikt z nas nie twierdzi że "karty rozdajemy wszędzie"
Pisanie "w Jaworznie liczy się tylko GKS i Ruch"jest mocnym nadużyciem z Waszej strony.My w ten sposób np. o Siemcach nie piszemy.
Ty też jesteś obcykany,bo gdzie ja się wypowiem tam pojawia się Twoja osoba,więc taki ranking możesz sobie sam stworzyć.
Albo najlepiej Tuwimianin niech taki zrobi-chop z Dębicy,a dogłębnie zna sytuacje w Jaworznie.
Może robie chop z Dębicy na Śląsk co jakiś czas,może mam tam znajomych,wśród których są nietylko Niebiescy i to i owo mi opowiadali,kibicowanie nie polega tylko na siedzeniu przed komputerem.

acab

Post autor: acab » 10.07.2009, 15:31

Wizard. pisze:Tuwimianin czy jestes moze kibicem Igloopolicji ? to b wiele wyjasnialo

lubie to forum, tyle napinki nie ma nigdzie ;D
Piszesz o napince, a sam się spinasz :D Igloopolicja? co to za klub jest bo nie znam???
Moze zmienie troszke temat, ale mnie interesuje jak jest w Rzeszowie i miasteczkach wokoło?
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."

Bytków_GKS

Post autor: Bytków_GKS » 10.07.2009, 16:50

ruch1920 pisze: Siemianowice - w całych siemcach jest tylko Ruch poza jednym osiedlem ghetto, ktore graniczy z katowicami. Kibice Ruchu z siemcow nieraz chcieli sie sprawdzic z kibicami z ghetta ale zawsze konczylo sie tak samo ucieczka lub wezwaniem 997.
Co do samej ekipy Ruchu z siemianowic mozna powiedziec ze dalej jest tam bardzo dobra banda nawet przy zmianie pokolenia. wystarczy przypomniec ostatni wyjazd Ruchu do Gdańska w 1lidze (dawniej 2liga) gdzie ksg fc piekary atakuje ze sprzetem i rakietnicami siemianowice i mimo to żabole zostaja przegonieni.
o ku*** skad ty jesteś bo napewno nie z Siemców, jeśli getto graniczy z Katowicami to gratuluję znajomości topografi własnego miasta. O innych rzeczach dotyczących Siemianowic nawet nie ma sensu z tobą pisać. Widze, że wychodzisz z założenia "nieważne co , ważne żeby tylko coś napisać ". :roll:

nicpon 88

Post autor: nicpon 88 » 10.07.2009, 17:19

Sztygar a gdzie Ty widziałeś zorganizowaną grupę kibiców Cracsy w Wadowicach? jak dla mnie to w Wadowicach zorganizowana jest tylko Wisła a Cracovia jest w Andrychowie.

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 10.07.2009, 18:25

Wizard. pisze:Tuwimianin czy jestes moze kibicem Igloopolicji ? to b wiele wyjasnialo

lubie to forum, tyle napinki nie ma nigdzie ;D

Jestem kibicem IGLOOPOL-U,a Ty jak rozumiem kibicujesz szczewom z Zabrza? Rozumiem ,że bywasz w Dębicy i zapewne masz powody i argumenty ,żeby wyzywać Mój klub od "igloopolicji",to jeśli masz jakąś tajemną wiedze to podziel się nią ze wszystkimi albo już nic nie pisz.

Sztygar

Post autor: Sztygar » 10.07.2009, 20:04

nicpon 88 pisze:Sztygar a gdzie Ty widziałeś zorganizowaną grupę kibiców Cracsy w Wadowicach? jak dla mnie to w Wadowicach zorganizowana jest tylko Wisła a Cracovia jest w Andrychowie.
W ostatnią sobote zauważyłem w Wadowicach grupke kilku typów (nie wyglądali na turystów) w smyczach Cracovii więc wywynioskowałem żę troche KSC tam jest , widocznie sie pomyliłem to tyle :)

Hati

Post autor: Hati » 10.07.2009, 20:21

[link] ;)

nicpon 88

Post autor: nicpon 88 » 10.07.2009, 21:44

Hati,jest pewna grupka,starszych osób jeżdżąca na Roosvelta,niektórzy to nawet bracia osób należących do UW z Wadowic,ot takie urozmaicenie,miasta:)

Sztygar,to miałeś zajebiste szczęście spotykając kogoś w barwach KSC,ja ich widziałem tylko raz w Wadowicach gdy jechali na mecz do Krakowa,no i raz był typ w kurtce LPH który troszkę cwaniakował w okolicach baru gdzie siedzą kibice Wisły i stracił tą kurtkę a w niej była spora kwota pieniędzy i poszedł na policję,przez co parę osób z grona TS -u miało problemy.

Wieloryb
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Wieloryb » 11.07.2009, 12:51

Jak wygląda sytuacja w miejscowościach nad zalewem Czorsztyńskim? (Czorsztyn, Niedzica, Kluszkowce i w największej w okolicy Szczawnicy)
WŁADCY OCEANÓW

CNH

Post autor: CNH » 11.07.2009, 13:03

nicpon 88 pisze:Sztygar a gdzie Ty widziałeś zorganizowaną grupę kibiców Cracsy w Wadowicach?
co to jest "Cracsa"?

nicpon 88

Post autor: nicpon 88 » 11.07.2009, 13:16

eloNH Cracovii jak dla Ciebie,jakoś nikt z ekipy Pasów o to się nie pruje,sami tak pisali przed wprowadzeniem nazwy Craxa,ale skoro Tobie takie coś nie pasuje to ok.nie ma zoorganizowanej ekipy kibiców i sympatyków K.S. Cracovia Kraków w Wadowicach.Proszę.

CNH

Post autor: CNH » 11.07.2009, 13:46

juz lepiej :)
'Craxa' jakos jeszcze przejdzie ale 'Cracsy'? moze za niedlugo przejdziemy na Krakse? (samochodowa?)

nicpon 88

Post autor: nicpon 88 » 11.07.2009, 13:59

no to sobie poszperaj po starych zinach i opisach kibiców Cracovii i sam zobaczysz że właśnie tak pisali nie przez X jak obecnie tylko przez CS,między innymi w swoim kultowym "Łowcy Psów".
Żeby nie rozmywać tematu,w Ustroniu i Rajczy są jakieś zorganizowane grupy kibiców?

S.P.

Post autor: S.P. » 11.07.2009, 14:07

FC Jaworzno to nasz slaby FC,takie moje zdanie.niewiem jak wyglada sytuacja w samym miescie,liczby itd.wyjazdow "chuliganskich" jak np ostatnio Arka to chyba nawet niezaliczaja(ewentualnie pojedyncze osoby,osobiscie nieznam nikogo z tego miasta,czego niemoge powiedziec o innych naszych fc)
Gksa ma ponoc dobra bande w tym miescie
za to Fc Siamianowice to niebieski bastion bez watpienia.dobra i liczna ekipa sportowa,1 z lepszych naszych FC.pare lat temu ustawila sie na nich banda Gksy i doznala porazki.pozniaj jakos ustawiaja sie zabole ze sprzetem chyba i rakietnicami i tez porazka ze strony Ksg
na naszym ostatnim wyjezdzie na Arce samego Ruchu bylo jakies 200 osob z czego okolo 35 z Siemianowic,a przypomne ze ten wyjazd "niebyl organizowany".
czasami dziwi mnie tez ze dapierdalacie sie do jakiegos fc ze nazywaja sie badz rabia gadzety np niebieskie Jaworzno.a jak maja sie nazywac??niebieskie jaworzno w ilus tam %.czy -nie tak calkiem niebieskie Jaworzno??

Hati

Post autor: Hati » 11.07.2009, 15:02

Również ciekawi mnie sytuacja w Rajczy

B.

Post autor: B. » 11.07.2009, 15:20

Hati pisze:Również ciekawi mnie sytuacja w Rajczy
Bywam tam dość często, bo mam rodzinkę parę km dalej. Nie zwróciłem uwagi na nikogo w barwach, zdarzają się jakieś barwy, ale to raczej przyjezdnych. Na samej wiosce na pewno nie ma zorganizowanej grupy (pewnie są jednostki które jeżdżą do nas bo to 1 liga, jak i na mecze drugiej drużyny z Bielska)

Wieloryb
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Wieloryb » 12.07.2009, 10:33

Wieloryb pisze:Jak wygląda sytuacja w miejscowościach nad zalewem Czorsztyńskim? (Czorsztyn, Niedzica, Kluszkowce i w największej w okolicy Szczawnicy)
przypominam się.
WŁADCY OCEANÓW

kciuk

Post autor: kciuk » 13.07.2009, 23:50

mogłby ktos opisac Tuchole i Świecie?

Stary14

Post autor: Stary14 » 14.07.2009, 11:30

Stary14 pisze:Jak wygląda sytuacja w Strzelnie? To jest chyba woj. Kujawsko-Pomorskie.
Podbijam.
GOOD NIGHT left SIDE!

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 14.07.2009, 12:01

Interesuje mnie miejscowość Rudno [link].

fantastycznieBDG

Post autor: fantastycznieBDG » 14.07.2009, 12:11

kciuk pisze:mogłby ktos opisac Tuchole i Świecie?
W Tucholi niema zorganizowanego ruchu kibicowskiego, na meczach sa miejscowe zule i rodziny/znajomi pilkarzy. W Świeciu chyba jest tak samo, moj znajomy gra we Wdzie Swiecie i mowil mi ze nikt nie jezdzi na wyjazdy za nimi.
"- Policja upierała się, że przyjazd Zawiszy wiąże się z meczem podwyższonego ryzyka, bez względu na to, czy pojawią się kibice przyjezdni - wyjaśnia prezes Hutnika Szczecin Przemysław Aksiuczyc. "

siekiera

Post autor: siekiera » 14.07.2009, 13:37

mogłby ktos opisac Tuchole i Świecie?
Tuchola-Jest tam fc Gkm Grudziadz,i pojedyncze sztuki z Zawiszy
Świecie-Fc Zawiszy

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 14:40

19:20 pisze:Andrzejku jesteś obcykany w temacie ,w takim razie z dużą obiektywizmu uświadom wszystkich forumowiczów kto jest siłą numer jeden na GŚ i w okolicach.
Jeśli uraczysz nas swoja odpowiedzią chciałbym aby na niej zakończyła się ta pojebana dyskusja.

To moze napiszesz gdzie to rozdajecie karty,jade od zachodniej czesci Gś:
-Strzelce Op
-Kedzierzyn K
-Pyskowice
-Gliwice
-Knorow
-Czerwionka Leszczyny
Rybnik
-Radlin
-Rydultowy
-wodzislaw
Zory
Orzesze
Mikolow
Zabrze
Bytom
Tarnowskie G
Miasteczko Sl
Kalety
Ruda sl
Swietochlowice
Chorzow
Siemianowice
Katowice
Myslowice
Laziska
Pszczyna
chyba wrzystkie wiekrze miejscowosci GS
to gdzie to tak wymiatacie?

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 14:44

a jeszcze Pszow

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 14:49

obrazilbym chlopakow z Tychow Imielina Ledzin i Bierunia.sorki.dawaj i nawijej gdzie to tak wymiatacie!

Rolmops_Hools

Post autor: Rolmops_Hools » 14.07.2009, 15:54

Tak, tak kolego, wszystkie te miasta są trójkolorowe, nawet Mikołów, Siemianowice, Chorzów...
Obrazek - Najlepsze na masę!

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 16:11

Rolmops_Hools pisze:Tak, tak kolego, wszystkie te miasta są trójkolorowe, nawet Mikołów, Siemianowice, Chorzów...
napisalem cos takiego ze sa trojkolorowe?wiem ze znaczna czesc z nich to niebieskie miasta w tym te co wymieniles.chce zeby gosciu napisal gdzie to nas tak strasznie gonia po tym Slasku

pgn

Post autor: pgn » 14.07.2009, 16:15

giovanniKSG pisze:

To moze napiszesz gdzie to rozdajecie karty,jade od zachodniej czesci Gś:
-Strzelce Op
-Kedzierzyn K
-Pyskowice
-Gliwice
-Knorow
-Czerwionka Leszczyny
Rybnik
-Radlin

-Rydultowy
-wodzislaw
Zory
Orzesze
Mikolow
Zabrze
Bytom
Tarnowskie G
Miasteczko Sl
Kalety
Ruda sl
Swietochlowice
Chorzow
Siemianowice
Katowice
Myslowice
Laziska
Pszczyna
chyba wrzystkie wiekrze miejscowosci GS
to gdzie to tak wymiatacie?
tu to może się postawicie. w Rudzie i Gliwicach może nie jesteście siłą nr 1 ale macie dużo do powiedzenia. w reszcie miast Ruch was goni jak w Odrę w Rybniku
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 16:19

gosciu w Rybniku Ruch jest na jednej dzielnicy,Niewiadom graniczacej z Radlinem,niemal calkowicie niebieskie miasteczko.W samym Rybniku nie znacza nic.nie znasz GS to nie pisz glupot

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 16:22

aha jestem z Pyskowic.tu tez nas Ruch goni?bo nie zaznaczyles mojego miasteczka...kiedy gonili nas po raz ostatni tu?mam 32lata.przypomnij mi

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 16:23

sic!!!!Radlin zaznaczyles jako nasze miasto!gosciu wyspij sie

pgn

Post autor: pgn » 14.07.2009, 16:56

giovanniKSG pisze:sic!!!!Radlin zaznaczyles jako nasze miasto!gosciu wyspij sie
jedno omsknięcie kursora i wielki problem. akurat wiem że w Radlinie was nie ma. gdzie są Pyskowice?nie mam pojęcia o takiej mieścinie. dla mnie coś mniej jak 50000 na Górnym Śląsku nie jest zauważalne w aglomeracji
czepiasz się o Rybnik i o Radlin . sam się wyśpij.
co do reszty mam jaz jakieś zastrzeżenia? i tak dałem wam fory w Gliwicach,Łaziskach,Orzeszu i na Rudzie

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 17:03

jesli piszesz ze Ruch goni nas po Rybniku to poprostu niemasz zielonego pojecia o stosunkach kibicowskich na GS.Rybnik to bastion Gornika.tak jak Siemy to bastion Ruchu.Radlin ma 18tys mieszk a Pyskowice 22tys.nie dodales Rydultow na ktorych dominujemy chodz jest tam sporo Odry.do niebieskich miast zaliczyles Miasteczko Sl-bastion Gornika.Zory podzielone miedzy R,Ksg,i Giekse,nie wnikam kogo jeswt wiecej,sily sa dosc rowne jest tu tez sporo Odry i grupa Gks J.u ciebie to tez niebieskie miasto.niewiesz kolego to nie pisz poprostu

pgn

Post autor: pgn » 14.07.2009, 17:15

giovanniKSG pisze:jesli piszesz ze Ruch goni nas po Rybniku to poprostu niemasz zielonego pojecia o stosunkach kibicowskich na GS.Rybnik to bastion Gornika.tak jak Siemy to bastion Ruchu.Radlin ma 18tys mieszk a Pyskowice 22tys.nie dodales Rydultow na ktorych dominujemy chodz jest tam sporo Odry.do niebieskich miast zaliczyles Miasteczko Sl-bastion Gornika.Zory podzielone miedzy R,Ksg,i Giekse,nie wnikam kogo jeswt wiecej,sily sa dosc rowne jest tu tez sporo Odry i grupa Gks J.u ciebie to tez niebieskie miasto.niewiesz kolego to nie pisz poprostu
człowieku zaznaczyłem wasze miasta, gdzie macie konkretną ekipę. pomyłkowo zaznaczyłe Radlin (bo był pod Rybnikiem) tak trudno to zrozumieć? bo ciężko Tobie to idzie. nie zaznaczałem reszty miast, tyle te "wasze". 32 lata a poziom myślenia jak w gimnazjum, do którego zreszta nie chodziłeś

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 17:27

w Rudzie i Gliwicach może nie jesteście siłą nr 1 ale macie dużo do powiedzenia. w reszcie miast Ruch was goni jak w Odrę w Rybniku[/quote]

chodzi mi o koncowke tego postu ktory napisales troche wyzej a nie o Radlin!!!!!piszesz ze w reszcie miast Ruch goni nas jak Odre w Rybniku.to dowodzi ze nie masz pojecia o ukladzie jaki jest w Rybniku!jest troche Odry troche Ruchu przy Radlinie,reszta to Bastion ROW&KSG.gdybys byl ze Slaska lub byl kibolem wiedzialbys to dziecko.Rybnik to 160tys miasto wiekrze od Chorzowa!masz racje do gimnazjum nie chodzilem zaraz po podstawowce poszedlem do technikum,nie bylo gimnazjow.mozna sie pomylic co do malego miasteczka jak tam jest ale nie takiego jak Rybnik.....

giovanniKSG

Post autor: giovanniKSG » 14.07.2009, 17:30

kajo(RTS) pisze:W Żorach dwie główne siły na ten moment to RUCH i KSG, potem GKS J. i GKS Katowice, no i jeszcze Odra W. na końcu.

napisalem ze nie wnikam kogo wiecej,nie bede jak idiota bawil sie w %.jesli twierdzisz ze tak jest to widac tak jest.bez napiny ale gosciu wyzej zaliczyl to miasto do niebieskich

ODPOWIEDZ