Z Ustki jeżdżą na GryfaAfrykaner pisze:Czy w Ustce istnieje jakiś FC? Gryfa? Lechii? może kogoś innego? Czy na tamtejszym Jantarze coś się dzieje?

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
-
Liverpool jeżeli odpisujesz na swoje poty to...masz ze sobą problem...
-
A w Radoszycach komu sie kibicuje i jak tam wyglada sytuacja? Moze ktos chociaz pobieznie opisac?
-
W Radoszycach swego czasu działali kibice miejscowego Partyzanta.A w Łopusznie wie ktoś czy są tam jacyś kibice?
-
Jak wygląda sytułacja w Gorzowie jakie stosunki na lini Stilon Stal i kogo w Gorzowie jest więcej?

-
-
Jak to jest w Bydgoszczy? A może jest gdzieś na wcześniejszych stronach info? W samym mieście widziałem trochę napisów Polonii, nawet parę osób w barwach, a myślałem, że tylko Zawisza.
A no.
-
przybliżył by ktoś sytuację jaka jest w Porębie koło Myszkowa ?
z góry dzięki
z góry dzięki
-
Kibicowska pustynia.
-
Mógłby ktoś przybliżyc jakąś informacje o Dwikozach koło Sandomierza.
Komuś się tam kibicuje?, czyjeś FC?
Komuś się tam kibicuje?, czyjeś FC?
-
Może ktoś opisać sytuacje w Łososinie Dolnej niedaleko Nowego Sącza. Można spotkać kibiców ? Może być na PW
-
Czy w Woźnikach (Slask) istnieje wogole jakis ruch kibicowski? Bo oprocz paru vlepek Gornika Zabrze to zadnych barw tam nie widzialem 

-
Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja w Ornecie? Są tam jacyś zorganizowani kibice? Jakiś FC Stomilu? No i czy na miejscowym Błękitni Orneta coś się dzieje? Słyszałem, że trochę kibiców Legii jest również w Ornecie. No i faktycznie będąc tam rok temu widziałem kilka napisów na murach Legii. Oprócz tego kilka vlepek ŁKS, no ale to pewnie raczej nie byli miejscowi.
-
Raczej pustynia kibicowka, nie wiem jak na dzień dzisiejszy ale ale 10 lat temu kilka osob za Górnikiem i i troche mniej za Ruchem raczej mało aktywni, więcej kibiców w Kaletach, tez Ruch i Górnik(rzekomo przewaga Ruchu ale też nie jestem pewien bo rzadko tam bywam) ale w porównaniu z okolicznym Miasteczkiem Śląskim pod względem aktywności kibowskiej te mieściny sie mogą schowaćeloNH pisze:Czy w Woźnikach (Slask) istnieje wogole jakis ruch kibicowski? Bo oprocz paru vlepek Gornika Zabrze to zadnych barw tam nie widzialem
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
Czy orientuje sie ktos na temat ruchu kibicowskiego w Rzepinie, Iłowej, Słubicach, Żarach, Świebodzinie i Krośnie Odrzańskim ? Z gory dzieki za info
-
Rzepin to miasto gdzie kibicuje sie miejscowej Ilance i Lechowi Poznan. Kiedys Rzepin jezdzil na mecze Lecha z flaga, ktora stracili w Szczecinie przed meczem Pogon - Lech w 2000r.
-
Podbijam prosby kolegow wyzej o Gorzów i Bydgoszcz.
-
Sytuacja w Słubicach opisana jest troche wczesniej , w miescie sporo kibicow Lecha , sa tez fani żużla Stali Gorzów i Falubazu Zielona Góra a na Polonii nic sie juz nie dzieje, co do Świebodzina to spokój na meczach miejscowej Pogoni , a w mieście z tego co wiem jest troche fanów Lecha i Falubazu , w Krośnie Odrzańskim na meczach Tęczy tez spokój i podobnie jak w Świebodzinie jest troche kibicow Falubazu a w Żarach aktywnie działa Promień , lepiej jak ktos z Żar sie wypowie.
-
Kolego wyżej z tym Lechem w Słubicach to nie przesadzaj może i są ale zbytnio się nie afiszują. Ogólnie takie nijakie miasto ok 10 lat wyraznie ze wskazaniem na Pogoń teraz barw tam jak na lekarstwo. Ze Słubic pochodzi Fabiański który jezdził przed swoją karierą na Pogoń.
-
Teraz to w Świebodzinie to najwięcej kibiców Lecha jest... ale w większości to kibice sukcesu... którzy jeszcze niedawno Legię kochali... pomazali napisami trochę mury... można spotkać też vlepki Lecha...
Jest też jeden ciekawy napis: Łódzki KS... j... GKS Bełchatów... ale to przejazdem rodowici musieli zrobić... bo ich kibiców w mieście brak...
Jest Fc Falubazu... widziane również samochody z gadżetami Stali Gorzów...
Jest też jeden ciekawy napis: Łódzki KS... j... GKS Bełchatów... ale to przejazdem rodowici musieli zrobić... bo ich kibiców w mieście brak...
Jest Fc Falubazu... widziane również samochody z gadżetami Stali Gorzów...
RTS
-
To moze opisze sytuacje w Lubuskim. Oprócz Stilonu, FaLuibazu oraz Stali Gorzów( Żużel) to pustynia kibicowaska. Rzepin podobno większosć z nich kibicuej Lechowi Poznań. Pogoń Świebodzin pare lat temu coś działąli ale teraz chyba nic tam sie nie dzieje. W Iłowej to miejscowe chamy sie zbierają w góra 20 osób by coś pokrzyczeć. W Krośnie to też pustynia jak w innych miastach. A w Żarach cos tam działamy wszystkei wyjadzy zaliczone w tym sezonie. Jak coś to priv
-
Chojnice to fc Lechii Gdansk.
-
Jak wygląda sytlacja w Jaworznie?
Jak jest na linii:
FC GKS Katowice- Victoria?
Szczakowianka -FC GKS Katowice?
Victoria-Szczakowianka ?
Jak jest na linii:
Victoria-Szczakowianka ?
[link]
-
Opisaliscie Lubuskie to moze teraz Gorzow? Tylko Stilon i Stal? A pozostale kluby? Widzialem ze koszykarze tez cos tam krzycza podobnie jak reczni, jakie stosunki miedzy tymi klubami. Moze byc na priv.

Spierdalaj88 pisze:Ja jak byłem mały, to myślałem, że w kiblu siedzi krokodyl i nie chodziłem tam wieczorami bo myślałem, że mnie wpierdoli...
-
a o Ruch Chorzów juz nie zapytasz??Sven pisze:Jak wygląda sytlacja w Jaworznie?
Jak jest na linii:
Victoria-Szczakowianka ?
-
a od kiedy jest taki obowiązek?jaworzno21 pisze:a o Ruch Chorzów juz nie zapytasz??Sven pisze:Jak wygląda sytlacja w Jaworznie?
Jak jest na linii:
Victoria-Szczakowianka ?

-
Ktoś pytal o reczna w Gorzowie to na wyjazdy jezdza mlodzi ze Stali jak i ze Stilonu ktorzy w zyciu prywatnym sa dobrymi znajomymi i zabijaja czas i jezdza
-
bo zapytanie zabko o jest o JawoRzno:)S. pisze:a od kiedy jest taki obowiązek?jaworzno21 pisze:[link]Sven pisze:Jak wygląda sytlacja w Jaworznie?
Jak jest na linii:
Victoria-Szczakowianka ?
a o Ruch Chorzów juz nie zapytasz??
pilnuj swojego podworka!
-
A czy zawsze każde pytanie musi dotyczyć Was?jaworzno21 pisze: bo zapytanie zabko o jest o JawoRzno:)
pilnuj swojego podworka!
Chłopak sprecyzował jakich informacji szuka, więc o c*** Ci chodzi?
O moje podwórko się nie martw.

-
Właśnie jak wygląda sytuacja w Jaworznie? Bo to dosyć ciekawa mieścina, kiedys na miescie w Łodzi widzialem vlepke ŁKS FC Jaworzno
Nawet Pogon Szczecin miala flage, ktora stracila na rzecz Sosnowca... Wisła, Cracovia, Zagłębie Sosnowiec, GKS K-wice, Ruch Chorzów..., a do tego jeszcze lokalne kluby Szczakowianka, Victoria. Gdzie tam się wszyscy mieszczą???

"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
W Jaworznie też jest Hutnik Kraków.
-
zobacz sobie ten filmacab pisze:Właśnie jak wygląda sytuacja w Jaworznie? Bo to dosyć ciekawa mieścina, kiedys na miescie w Łodzi widzialem vlepke ŁKS FC JaworznoNawet Pogon Szczecin miala flage, ktora stracila na rzecz Sosnowca... Wisła, Cracovia, Zagłębie Sosnowiec, GKS K-wice, Ruch Chorzów..., a do tego jeszcze lokalne kluby Szczakowianka, Victoria. Gdzie tam się wszyscy mieszczą???
http://www.youtube.com/watch?v=YEvfkrJqRBE
-
W Jaworznie to nawet pojedyncze osoby za jakimś klubem nazywają się już FC ...

-
nie przesadzaj, ale prawdą jest, że istnieją tam 10 osobowe "FC"JSC pisze:W Jaworznie to nawet pojedyncze osoby za jakimś klubem nazywają się już FC ...
-
Co do flagi Hutnika słyszałem że to jest jednego gościa który mieszkał w Jaworznie, potem w Hucie a teraz znowu w Jaworznie. Ile oprócz niego zorganizowanych ludzi jeździ na Hutnik ? To samo ŁKS - słyszałem o tych vlepkach, ale nikogo w barwach nigdy nie widziałem, ilu jeździ na mecze? Pogoń to stara historia, lata 90. Teraz? Jeden stary fanatyk zrobił sobie flagę którą przez lekkomyślność stracił wieszając ją z sobie tylko znanych przyczyn na meczu okręgówki. Widzew - myślę że to przez zgodę z Ruchem, kilka osób może jest ale o jeżdżących regularnie nie słyszałem. Pewnie udzielają się bardziej na Ruchu. Na Górnik jeździ (bądź jeździło) kilka, kilkanaście osób. Zagłębie Sosnowiec - jeździ trochę ludzi, a przynajmniej jeździło na ekstraklasę. Wszystkie wymienione tutaj kluby niewidoczne na mieście (może poza Widzewem na jednym chorzowskim osiedlu), nie pokazują się w barwach i nike prowadzą żadnych akcji mających coś wspólnego z kibicowaniem. Gieksa - zdecydowana większość miasta, najczęściej można spotkać ich w barwach. Ruch - jedno niebieskie osiedle w okolicach centrum, tam chodzą w barwach. Czasami większą grupką w centrum, rzadko pojedynczo. Dalej nie widziałem nikogo w barwach. Stosunki między nimi a Jaworznickimi ekipami różne, wynikające ze starszych znajomości- w latach 90. Victoria trzymała bardziej z Ruchem, teraz widać ich młodzież raczej utrzymuje kontakty z Gieksą. Ze Szczakowianką chyba żadna ekipa poza prywatnymi kontaktami - wydaje mi się że kilka osób jeżdżących na Szczakowiankę utożsamia się też z Wisłą, ale to nie jest pewnik.

-
Zdecydowanie ten film to przesada. W Jaworznie przewagę ma GKS, ilościową i jakościową. Poza nimi działa jeszcze Ruch (wraz z nimi pojedyncze osoby z Widzewa), który ma swój bastion na Osiedlu Kościuszki. Nie brakuje też Wisły, ale po śmierci L. to już nie ta sama ekipa (jeśli można mówić o jakimś wiślackim bastionie w Jaworznie to na pewno jest nim osiedle Stałe). Zagłębie to najmniej liczna ekipa, ale również działają (wraz z nimi jednostki za Legią). Jest jeszcze Szczakowianka (głównie w Szczakowej, dzielnica położona bardzo daleko od centrum, więc są odizolowani) oraz Victoria (nieliczni już obecnie, zostali tylko na osiedlu Kościuszki, neutralne stosunki z panującym tam Ruchem). Pozostałe FC zrzeszają kilka, w porywach kilkanaście osób. Mimo to faktycznie można zauważyć sporo gadżetów wydanych przez te grupki (Ś.P. flaga Pogoni, flaga Hutnika czy też vlepki ŁKSu). Tylko po co je wydawać skoro się nie istnieje w mieście?
-
Poniosło Cię z tym bastionem Wisły na Osiedlu Stałym. Jeżeli jest czyimś bastionem to tylko Gieksy, możliwe że ktoś tam jest za Wisłą ale ja nigdy nie widziałem barw. Słyszałem tylko że pod blokiem jednego z fanatyków Gieksy przesiadują czasami jakieś kolesie w barwach Wisły, ale jak tylko go widzą to barwy nagle znikają - tyle słyszałem od kolegi z OST, ja nigdy tego nie widziałem więc nie potwierdzam na 100%. O obecności Wisły może świadczyć stary wrzut "Wisła Sharks Hooligans" na jednym z bloków, w którym biała gwiazda została szybko zmieniona na znaczek AW. Jeżeli więc OST byłoby takim bastionem Wisły to ktoś coś by z tym zrobił, albo przynajmniej jakiś inny wrzut pomiędzy samymi wrzutami Gieksy. Co do Wisły w Jaworznie - też nie chodzą w barwach, kiedyś za czasów L. można było widzieć konkretnych ludzi na mieście w bluzach ABG, teraz ciężko spotkać kogokolwiek. Może tylko brata L. Wisła w Jaworznie działa głównie na naszej klasie wpisując swoim znajomkom teksty typu: Jaworzno do nas należy, pokażmy kto rządzi w Jaworznie i inne takie. Ci ludzie nie mają nic na mieście do powiedzenia chociaż pozują na ostrych chuliganów. Na mecze (przynajmniej do Krk) jeżdżą.

-
Nie rozumiem do czego pijesz, przecież wyraźnie napisałem, że jeżeli można mówić o jakimkolwiek bastionie Wisły w Jaworznie to jest nim osiedle Stałe. I zdaję sobie sprawę z tego, że przewagę ma tam GKS. Sportowo Wisła po śmierci L. nie znaczy w Jaworznie nic, ale działają jak mogą zjawiając się w niezłych liczbach u siebie i na wyjazdach.
-
Możliwe że mamy w głowach dwie różne definicje słowa "bastion". Dla mnie bastion to miejsce gdzie ktoś jest nie do ruszenia, rządzi a w barwach widzi się ciągle ludzi. Wisły na Osiedlu jeżeli są to jednostki, które się nie ujawniają.

-
patrzac na ten filmik stwierdzam ze takich samych fc w Warszawie bedzie 64 czy ile to jest ekip w polsce hahahaNemo pisze:zobacz sobie ten filmacab pisze:Właśnie jak wygląda sytuacja w Jaworznie? Bo to dosyć ciekawa mieścina, kiedys na miescie w Łodzi widzialem vlepke ŁKS FC JaworznoNawet Pogon Szczecin miala flage, ktora stracila na rzecz Sosnowca... Wisła, Cracovia, Zagłębie Sosnowiec, GKS K-wice, Ruch Chorzów..., a do tego jeszcze lokalne kluby Szczakowianka, Victoria. Gdzie tam się wszyscy mieszczą???
http://www.youtube.com/watch?v=YEvfkrJqRBE
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!