Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

pgn

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: pgn »

Boberek pisze:A jak wyglada sytuacja w Warszawie,Rzeszowie,Toruniu,Grudziadzu zmienilo sie cos?
w Warszawie rządzi Ursus w Toruniu Pomorzanin a w Grudziądzu koszykarze ze Świecia :roll:
iparts.pl
burton

Post autor: burton »

B. pisze:
zumzum pisze:Czy w Szczyrku można spotkać się z jakimiś barwami?
NIE.

W okresie zimowym z wszystkimi możliwymi barwami.
B. nie wiem skad masz takie informacje...
Znam kibicow BKSu Bielsko ze Szczyrku a i pewnie jakies jednostki za Podbeskidziem tez sie znajda
Boni

Post autor: Boni »

eSpErAZS pisze:Za Jagą z tego co wiem to sa ludzie w wieku od 11 do 50 lat
A za Legią przed 11 rokiem życia i po 50-tce :D
xyz..

Post autor: xyz.. »

Moglby ktos opisac Frombork? Kiedys na pewno ktos jezdzil na Lechie (swiadczyla o tym flaga widywana w Gdansku), a teraz jak to wyglada? Tylko Olimpia Elblag czy ktos jeszcze?
B.

Post autor: B. »

burton pisze:
B. pisze:
zumzum pisze:Czy w Szczyrku można spotkać się z jakimiś barwami?
NIE.

W okresie zimowym z wszystkimi możliwymi barwami.
B. nie wiem skad masz takie informacje...
Znam kibicow BKSu Bielsko ze Szczyrku a i pewnie jakies jednostki za Podbeskidziem tez sie znajda
Mieszkałem w Bielsku 29 lat (od jakiegoś czasu Katowice). W Szczyrku bywałem bardzo często i NIGDY (podkreślam NIGDY) nie widziałem nikogo w Barwach. Wiadomo, że są osoby (jednostki) które są zarówno za BKS-em jak i Podbeskidziem (sam mam paru kumpli ze Szczyrku o okolic- Meszna, Buczkowice itp) ale nie można napisać, że są tam jakieś zorganizowane grupy a chyba o takie chodziło pytającemu...............
mido

Post autor: mido »

B. pisze: Mieszkałem w Bielsku 29 lat (od jakiegoś czasu Katowice). W Szczyrku bywałem bardzo często i NIGDY (podkreślam NIGDY) nie widziałem nikogo w Barwach. Wiadomo, że są osoby (jednostki) które są zarówno za BKS-em jak i Podbeskidziem (sam mam paru kumpli ze Szczyrku o okolic- Meszna, Buczkowice itp) ale nie można napisać, że są tam jakieś zorganizowane grupy a chyba o takie chodziło pytającemu...............
B. to akurat że Ty nie widziałeś nikogo w barwach w Szczyrku to o niczym nie świadczy. Ja na ten przykład NIGDY (podkreślam NIGDY) nie widziałem w Bielsku nikogo w Barwach innych niż BKS-u, a jak wszyscy dobrze wiemy istnieje tam jeszcze jakiś klub i jego "zorganizowana" grupa więc Twój tok rozumowania jest błędny. Pozdro
nicpon 88

Post autor: nicpon 88 »

co do Wadowic,to na tej fotce nie ma nikogo(a przynajmniej nikogo z osób decyzyjnych) FC Wisły w Wadowicach,tak jak ktoś wcześniej powiedział Skawa to młodzież która od czasu do czasu pójdzie na mecz,a fc Wisły woli działać na Reymonta.Dlatego Beskid niszczy pod każdym względem Skawę a już Fc Wadowice(TSW)-fc Andrychów(KSC) to inna bajka:)
zumzum

Post autor: zumzum »

Co do pytania o Szczyrk, to miałem na myśli raczej jednostki oraz to, w jakiej częstotliwości tam występują. :wink:
Tym niemniej dziękuje za odpowiedź.
LP

Post autor: LP »

Nie wiem czy było a nie chce mi się przeglądać całego tematu.Mógłby ktoś opisać sytuacje na Helu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
szybki_bill

Post autor: szybki_bill »

Chyba nie ma specjalnie co opisywać. Cały Półwysep to Arka, ale te miasteczka są tak małe, że nie jeżdżą stamtąd jakieś większe grupy na mecze. Sytuacja oczywiście zmienia się w okresie wakacyjnym, kiedy przyjeżdża tysiące turystów. Podobnie jest w Jastarni, Juracie czy Karwii, jedynie Władysławowo to większy FC Arki i tam jest spora grupa ogarniętych fanów.
tcz

Post autor: tcz »

Ogołem wszystko na północ od Gdyni to tereny Arki
nicpon 88

Post autor: nicpon 88 »

a mógłby ktoś przedstawić sytuację w Busku Zdroju,Wieluniu,Tucholi i Bartoszycach? wiem że każde miasto z innego kierunku ale ciekawi mnie komu tam się kibicuje
encore

Post autor: encore »

Jak wygląda sytuacja w Końskim?
Byłem dzisiaj przez kilka godzin w tym mieście i zadziwiło mnie ile ekip zostawiało tam po sobie ślad. Na przystanku przy wjeździe do miasta od strony Radomia - graf, mazaj GieKSy K-ce. Na mieście napisy Legii i Widzewa co kawałek można spotkac. A w centrum miasta vlepy Legii, Widzewa, Korony, Polonii W i wielu innych ekip.
piknikowy

Post autor: piknikowy »

nie Końskim, ale Końskich:)
ogólnie spora przewaga Widzewa,troche ludzi z Korona FC Północ.
Edek1922

Post autor: Edek1922 »

Jak tam w Londynie.?
Dzieje się coś bo wybieram się za parę dni.
tikwath

Post autor: tikwath »

piknikowy pisze:nie Końskim, ale Końskich:)
ogólnie spora przewaga Widzewa,troche ludzi z Korona FC Północ.
Mógłby ktoś to rozwinąc?
Czy to jest jakieś oficjalne FC Korony?
Może byc priv.
B.

Post autor: B. »

mido pisze:
B. pisze: Mieszkałem w Bielsku 29 lat (od jakiegoś czasu Katowice). W Szczyrku bywałem bardzo często i NIGDY (podkreślam NIGDY) nie widziałem nikogo w Barwach. Wiadomo, że są osoby (jednostki) które są zarówno za BKS-em jak i Podbeskidziem (sam mam paru kumpli ze Szczyrku o okolic- Meszna, Buczkowice itp) ale nie można napisać, że są tam jakieś zorganizowane grupy a chyba o takie chodziło pytającemu...............
B. to akurat że Ty nie widziałeś nikogo w barwach w Szczyrku to o niczym nie świadczy. Ja na ten przykład NIGDY (podkreślam NIGDY) nie widziałem w Bielsku nikogo w Barwach innych niż BKS-u, a jak wszyscy dobrze wiemy istnieje tam jeszcze jakiś klub i jego "zorganizowana" grupa więc Twój tok rozumowania jest błędny. Pozdro
Oczywiście jak zawsze macie rację.
BKS Bielsko

Post autor: BKS Bielsko »

B. pisze:
mido pisze:
Oczywiście jak zawsze macie rację.
Nienapinaj się B. i ten drugi. temat bielsko-biała miałbyć na tym forum niewałkowany. Koniec tematu.
suteczekkk

Post autor: suteczekkk »

ogólnie spora przewaga Widzewa,troche ludzi z Korona FC Północ.[/quote]

Ostatnio w sobotę byłem na weselu w tym miasteczku oczywiście błądziłem dzięki remontom dróg ale dzięki temu zobaczyłem na żywo sektor gości http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2rz6j4m&s=5" target="_blank
jeśli ktoś ma ochotę to niech napisze coś więcej o klimatach panujących w tym miasteczku
Liverpool

Post autor: Liverpool »

suteczekkk pisze:ogólnie spora przewaga Widzewa,troche ludzi z Korona FC Północ.
Ostatnio w sobotę byłem na weselu w tym miasteczku oczywiście błądziłem dzięki remontom dróg ale dzięki temu zobaczyłem na żywo sektor gości http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2rz6j4m&s=5" target="_blank" target="_blank
jeśli ktoś ma ochotę to niech napisze coś więcej o klimatach panujących w tym miasteczku[/quote]
Końskie ma sie rozumieć :mrgreen: Straszna dziura,klatka jak dla zwierząt,a nawet dach ma :lol: 8)
Liverpool

Post autor: Liverpool »

Liverpool pisze:
suteczekkk pisze:ogólnie spora przewaga Widzewa,troche ludzi z Korona FC Północ.
Ostatnio w sobotę byłem na weselu w tym miasteczku oczywiście błądziłem dzięki remontom dróg ale dzięki temu zobaczyłem na żywo sektor gości http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2rz6j4m&s=5" target="_blank" target="_blank" target="_blank
jeśli ktoś ma ochotę to niech napisze coś więcej o klimatach panujących w tym miasteczku
Końskie ma sie rozumieć :mrgreen: Straszna dziura,klatka jak dla zwierząt,a nawet dach ma :lol: 8)[/
Karuzo

Post autor: Karuzo »

Afrykaner pisze:Czy w Ustce istnieje jakiś FC? Gryfa? Lechii? może kogoś innego? Czy na tamtejszym Jantarze coś się dzieje?
Z Ustki jeżdżą na Gryfa
ffp

Post autor: ffp »

Liverpool jeżeli odpisujesz na swoje poty to...masz ze sobą problem...
_mariusz

Post autor: _mariusz »

A w Radoszycach komu sie kibicuje i jak tam wyglada sytuacja? Moze ktos chociaz pobieznie opisac?
mst1910

Post autor: mst1910 »

W Radoszycach swego czasu działali kibice miejscowego Partyzanta.A w Łopusznie wie ktoś czy są tam jacyś kibice?
radekKKS

Post autor: radekKKS »

Jak wygląda sytułacja w Gorzowie jakie stosunki na lini Stilon Stal i kogo w Gorzowie jest więcej?
aqq08

Post autor: aqq08 »

mógłby ktos opisac jak wyglada sytuacja w Przemyslu ?
Silver

Post autor: Silver »

Jak to jest w Bydgoszczy? A może jest gdzieś na wcześniejszych stronach info? W samym mieście widziałem trochę napisów Polonii, nawet parę osób w barwach, a myślałem, że tylko Zawisza.
Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa »

przybliżył by ktoś sytuację jaka jest w Porębie koło Myszkowa ?

z góry dzięki
VT

Post autor: VT »

Kibicowska pustynia.
tikwath

Post autor: tikwath »

Mógłby ktoś przybliżyc jakąś informacje o Dwikozach koło Sandomierza.
Komuś się tam kibicuje?, czyjeś FC?
BTC

Post autor: BTC »

Może ktoś opisać sytuacje w Łososinie Dolnej niedaleko Nowego Sącza. Można spotkać kibiców ? Może być na PW
CNH

Post autor: CNH »

Czy w Woźnikach (Slask) istnieje wogole jakis ruch kibicowski? Bo oprocz paru vlepek Gornika Zabrze to zadnych barw tam nie widzialem :)
SnikerS

Post autor: SnikerS »

Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja w Ornecie? Są tam jacyś zorganizowani kibice? Jakiś FC Stomilu? No i czy na miejscowym Błękitni Orneta coś się dzieje? Słyszałem, że trochę kibiców Legii jest również w Ornecie. No i faktycznie będąc tam rok temu widziałem kilka napisów na murach Legii. Oprócz tego kilka vlepek ŁKS, no ale to pewnie raczej nie byli miejscowi.
wampirek

Post autor: wampirek »

eloNH pisze:Czy w Woźnikach (Slask) istnieje wogole jakis ruch kibicowski? Bo oprocz paru vlepek Gornika Zabrze to zadnych barw tam nie widzialem :)
Raczej pustynia kibicowka, nie wiem jak na dzień dzisiejszy ale ale 10 lat temu kilka osob za Górnikiem i i troche mniej za Ruchem raczej mało aktywni, więcej kibiców w Kaletach, tez Ruch i Górnik(rzekomo przewaga Ruchu ale też nie jestem pewien bo rzadko tam bywam) ale w porównaniu z okolicznym Miasteczkiem Śląskim pod względem aktywności kibowskiej te mieściny sie mogą schować
ksg_1946
Kontakt:

Post autor: ksg_1946 »

Czy orientuje sie ktos na temat ruchu kibicowskiego w Rzepinie, Iłowej, Słubicach, Żarach, Świebodzinie i Krośnie Odrzańskim ? Z gory dzieki za info
_mariusz

Post autor: _mariusz »

Rzepin to miasto gdzie kibicuje sie miejscowej Ilance i Lechowi Poznan. Kiedys Rzepin jezdzil na mecze Lecha z flaga, ktora stracili w Szczecinie przed meczem Pogon - Lech w 2000r.
rowerzysta85

Post autor: rowerzysta85 »

Podbijam prosby kolegow wyzej o Gorzów i Bydgoszcz.
polon18

Post autor: polon18 »

Sytuacja w Słubicach opisana jest troche wczesniej , w miescie sporo kibicow Lecha , sa tez fani żużla Stali Gorzów i Falubazu Zielona Góra a na Polonii nic sie juz nie dzieje, co do Świebodzina to spokój na meczach miejscowej Pogoni , a w mieście z tego co wiem jest troche fanów Lecha i Falubazu , w Krośnie Odrzańskim na meczach Tęczy tez spokój i podobnie jak w Świebodzinie jest troche kibicow Falubazu a w Żarach aktywnie działa Promień , lepiej jak ktos z Żar sie wypowie.
el conejo

Post autor: el conejo »

Teraz to w Świebodzinie to najwięcej kibiców Lecha jest... ale w większości to kibice sukcesu... którzy jeszcze niedawno Legię kochali... pomazali napisami trochę mury... można spotkać też vlepki Lecha...
Jest też jeden ciekawy napis: Łódzki KS... j... GKS Bełchatów... ale to przejazdem rodowici musieli zrobić... bo ich kibiców w mieście brak...

Jest Fc Falubazu... widziane również samochody z gadżetami Stali Gorzów...
ODPOWIEDZ