Komentarze 30-31 Maja 2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 30-31 Maja 2009
Widzew konkret wyjazd. Jak to jest wkońcu kto spada obok Górnika PZPN podaje, ze ŁKS bo nie dostał licencji, a Ekstraklasa S.A że Cracovia ??
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
uzywa tylko przeciwko tym ktorzy sobie zasluzyli...pompka pisze:Hutnik nadal używa sprzętu
-
W Krakowie podobno jest tylko jedna ekipa, która podpisała pakt. Podobno obowiązuje on wyłącznie w stosunku do ekip honorowych. Ale ja się nie znam więc nie odpowiem na Twoje "beznapinkowe" pytanie.(...) po prostu jestem ciekawy, czy uzgodniliście jakieś stanowisko dotyczące używalności sprzętu w Kraku, bo jeśli chcecie mi powiedzieć, że Hutnik zawsze obywał się bez zabawek to ja... Wam nie wierzę
TYLKO HUTNIK
http://nh2010.pl
http://nh2010.pl
-
- ostatnie ostrzeżenie
moglby ktos potwierdzic info o grillu na lini Lomza - Bialystok? Bo jesli prawda jest umowiona ustawka 70x70 i takie, a nie inne zachowanie "Jagi" to chwaly im to nie przynosi 

-
Co to za stadion na którym grała Gieksa Katowice w weekend z Podbeskidziem???
-
Malibu pisze:Co to za stadion na którym grała Gieksa Katowice w weekend z Podbeskidziem???
Victoria Jaworzno.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Moim SUBIEKTYWNYM zdaniem , Widzewa 2 300 nie było, gdzieś o 5 setek mniej. Chyba ze własnie tyle nie weszło na stadion (?)
-
W ostatni dzień maja doszło do grzybobrania dwóch ekip: Jagiellonia oraz ŁKS Łomża. W tym dniu pogoda nie rozpieszczała i "zawody w zbieraniu" zostały rozegrane w ulewie. Wygrana Jagi.moglby ktos potwierdzic info o grillu na lini Lomza - Bialystok? Bo jesli prawda jest umowiona ustawka 70x70 i takie, a nie inne zachowanie "Jagi" to chwaly im to nie przynosi
z szalikowcy.com
BANDYCKI KLUB SPORTOWY
-
Gdzieś coś usłyszałes i siejesz jakiś domysły o jakichś zachowaniachOlsztynianin pisze:moglby ktos potwierdzic info o grillu na lini Lomza - Bialystok? Bo jesli prawda jest umowiona ustawka 70x70 i takie, a nie inne zachowanie "Jagi" to chwaly im to nie przynosi
-
jest to stadion miejski w Jaworznie
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Co się działo w Żarach podczas wizyty Chrobrego?Podobno część ekipy Chrobrego dostała wyroki i siedzi w areszcie a ze stadionu wygonili wszystko co się ruszało?
-
No, jak ktoś w ramach gościny dostaje "2 browary i 3 szlugi na drogę"... 

-
-
ten link już się pojawił w temacie " Kibice w mediach temat zbiorczy"3citybsnt pisze:[link]" target="_blank
j**** konfidentów.

We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
Podobno Jagi 130,ale wszyscy się nie biją,a Łomży 70?Prawda?
Do katowania i skakania po głowach gdzies czytałem,że Jaga się przyznała...
-
Nie rozumiem jednej rzeczu co jest takiego wspaniałego dla kibica Ruchu czy Wisły że ich największy wróg spadł do I ligi to że w następny sezon nie będą grać WDŚ czy Świętej Wojny?? Mi tam było szkoda w tamtym sezonie że spadł Widzew a jeszcze bardziej bym żałował gdyby spadła Wisła czy Legia...

-
ja Ci odpowiem... zycie poza Ekstraklasa roznie sie uklada... Wy ktorzy nie macie bezposredniego derbowego rywala zyjecie tylko tymi meczami ze znienawidzonymi ekipami... a My (Widzew), Ruch, Wisła, ŁKS, Cracovia, Górnik, czy ktokolwiek inny ma obok rywala 24/7... degrengolada sportowa czasem moze przynosic degrengolade kibicowska, i tu mysle ze kazdy normalnie myslacy czlowiek a nie jakis popieprzony hipokryta przyzna ze taki spadek wroga moze u niego przyniesc gorsza forme, odplyw piknikow, sponsorow itd, a wtedy nie wiadomo czy za rok rywal wroci bo powroty do ligi wyzej nie sa takie hop siup...radekKKS pisze:Nie rozumiem jednej rzeczu co jest takiego wspaniałego dla kibica Ruchu czy Wisły że ich największy wróg spadł do I ligi to że w następny sezon nie będą grać WDŚ czy Świętej Wojny?? Mi tam było szkoda w tamtym sezonie że spadł Widzew a jeszcze bardziej bym żałował gdyby spadła Wisła czy Legia...
tam gdzie sa pikniki tam sa wieksze szanse ze bedzie dzieki nim tez albo troche kasy albo wieksze zainteresowanie mediow, albo troche fanatykow na tym wyrosnie wiec to tez jest jakis argument... takze dla malolatow na niepewnym terenie gdy podejmuja ta najwazniejsza decyzje zyciowa...
to wedlug mnie jeden z powodow... a drugi to nienawisc... znajdz mi paru fanatykow ŁKSu ktorzy nie pragneliby upadku Widzewa i odwrotnie... Lech tego problemu nie ma bo Pogon czy Slask, Legia czy Wisla nie jest kibicowsko dla Was zadnym zagrozeniem na Waszym terenie (poza terenami granicznymi ale to inna bajka) tu raczej licza sie przywiazania regionalne wiec mozecie spac spokojnie...
a fajne mecze nie sa zadna rekompensata za swiety spokoj i prymat w regionie...
to moje zdanie napisane bez jakiegos patosu i hipokryzji ktora czesto jest prezentowana ze tak super mecz nie chcemy by oni spadli bo WDŚ albo inne derby sa najwazniejsze... bzdury... dla mnie to bzdury...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
-
Oni sobie to uswiadomia ale za jakis czas, np. po roku posuchy bez derbow ze jednak lepiej jak ten najbardziej znienawidzony rywal paleta sie gdzies w dolnym rejonie tabeli (najbardziej pozadane miejsce
)a nie w nizszej lidze.

-
Prawda.HSG pisze:Podobno Jagi 130,ale wszyscy się nie biją,a Łomży 70?Prawda?
Łomżyński Klub Sportowy
-
Dokladnie. Taki spadek moze miec duze znaczenie (jeszcze jezeli nie daj Boze Gornik nie awansuje po roku) dla dzielnic i miast w ktorych caly czas trwa walka o tereny. I nie chodzi tu o przerzutowMuRPhY pisze:ja Ci odpowiem... zycie poza Ekstraklasa roznie sie uklada... Wy ktorzy nie macie bezposredniego derbowego rywala zyjecie tylko tymi meczami ze znienawidzonymi ekipami... a My (Widzew), Ruch, Wisła, ŁKS, Cracovia, Górnik, czy ktokolwiek inny ma obok rywala 24/7... degrengolada sportowa czasem moze przynosic degrengolade kibicowska, i tu mysle ze kazdy normalnie myslacy czlowiek a nie jakis popieprzony hipokryta przyzna ze taki spadek wroga moze u niego przyniesc gorsza forme, odplyw piknikow, sponsorow itd, a wtedy nie wiadomo czy za rok rywal wroci bo powroty do ligi wyzej nie sa takie hop siup...radekKKS pisze:Nie rozumiem jednej rzeczu co jest takiego wspaniałego dla kibica Ruchu czy Wisły że ich największy wróg spadł do I ligi to że w następny sezon nie będą grać WDŚ czy Świętej Wojny?? Mi tam było szkoda w tamtym sezonie że spadł Widzew a jeszcze bardziej bym żałował gdyby spadła Wisła czy Legia...
tam gdzie sa pikniki tam sa wieksze szanse ze bedzie dzieki nim tez albo troche kasy albo wieksze zainteresowanie mediow, albo troche fanatykow na tym wyrosnie wiec to tez jest jakis argument... takze dla malolatow na niepewnym terenie gdy podejmuja ta najwazniejsza decyzje zyciowa...
to wedlug mnie jeden z powodow... a drugi to nienawisc... znajdz mi paru fanatykow ŁKSu ktorzy nie pragneliby upadku Widzewa i odwrotnie... Lech tego problemu nie ma bo Pogon czy Slask, Legia czy Wisla nie jest kibicowsko dla Was zadnym zagrozeniem na Waszym terenie (poza terenami granicznymi ale to inna bajka) tu raczej licza sie przywiazania regionalne wiec mozecie spac spokojnie...
to moje zdanie napisane bez jakiegos patosu i hipokryzji ktora czesto jest prezentowana ze tak super mecz nie chcemy by oni spadli bo WDŚ albo inne derby sa najwazniejsze... bzdury... dla mnie to bzdury...
-
Podobno meli tez koktajle molotowa ale przez deszcz nie udało sie ich odpalic. A tak powaznie sam ŁKS napisał ze Jagi bylo130 ale walczylo 70 na 70. A jaki przebieg walki to zainteresowani tylko wiedza. Wygrala Jaga, trzeba wyciagnac wnioski i sie zrewanzowacHSG pisze:Podobno Jagi 130,ale wszyscy się nie biją,a Łomży 70?Prawda?
-
Co prawda granie w niższych ligach może powodować zmniejszenie liczbowo (choć egzotyka wyjazdów do miast w których nigdy albo dawno się nie było często wręcz poprawia liczby wyjazdowe, a i mecze u siebie gdy sie goli wszystkich do zera powiększają widownię) to na pewno lata posuchy na polu ultras/liczba pikników/piękne mecze cementuje ekipę i pozwala lepiej się wykazać na innych polach (nomen omen).MuRPhY pisze:ja Ci odpowiem... zycie poza Ekstraklasa roznie sie uklada... Wy ktorzy nie macie bezposredniego derbowego rywala zyjecie tylko tymi meczami ze znienawidzonymi ekipami... a My (Widzew), Ruch, Wisła, ŁKS, Cracovia, Górnik, czy ktokolwiek inny ma obok rywala 24/7... degrengolada sportowa czasem moze przynosic degrengolade kibicowska, i tu mysle ze kazdy normalnie myslacy czlowiek a nie jakis popieprzony hipokryta przyzna ze taki spadek wroga moze u niego przyniesc gorsza forme, odplyw piknikow, sponsorow itd, a wtedy nie wiadomo czy za rok rywal wroci bo powroty do ligi wyzej nie sa takie hop siup...radekKKS pisze:Nie rozumiem jednej rzeczu co jest takiego wspaniałego dla kibica Ruchu czy Wisły że ich największy wróg spadł do I ligi to że w następny sezon nie będą grać WDŚ czy Świętej Wojny?? Mi tam było szkoda w tamtym sezonie że spadł Widzew a jeszcze bardziej bym żałował gdyby spadła Wisła czy Legia...
I zgadzam się że dużo większą nagrodą jest widzieć rywala gdzieś w dołach, albo najlepiej jakby wypierdolił w kosmos

k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
tak ale nikt nie da Ci gwarancji ze w lidze nizej bedziesz golil wszystkich do zera bo znajac zycie wiekszosc pilkarzy spierdoli z klubu, czesc sponsorow tez, ponadto gry w nizszych ligach maja tez inna specyfike... z drugiej strony raz mozesz do Czermna zawitac w dobrej liczbie wyjazdowej ale jak bedziesz to robil 5 razy z rzedu to nie jest juz to zaden super egzotyczny wyjazd a raczej c****** wizyta na wiosce...MAF pisze:Co prawda granie w niższych ligach może powodować zmniejszenie liczbowo (choć egzotyka wyjazdów do miast w których nigdy albo dawno się nie było często wręcz poprawia liczby wyjazdowe, a i mecze u siebie gdy sie goli wszystkich do zera powiększają widownię) to na pewno lata posuchy na polu ultras/liczba pikników/piękne mecze cementuje ekipę i pozwala lepiej się wykazać na innych polach (nomen omen).MuRPhY pisze:ja Ci odpowiem... zycie poza Ekstraklasa roznie sie uklada... Wy ktorzy nie macie bezposredniego derbowego rywala zyjecie tylko tymi meczami ze znienawidzonymi ekipami... a My (Widzew), Ruch, Wisła, ŁKS, Cracovia, Górnik, czy ktokolwiek inny ma obok rywala 24/7... degrengolada sportowa czasem moze przynosic degrengolade kibicowska, i tu mysle ze kazdy normalnie myslacy czlowiek a nie jakis popieprzony hipokryta przyzna ze taki spadek wroga moze u niego przyniesc gorsza forme, odplyw piknikow, sponsorow itd, a wtedy nie wiadomo czy za rok rywal wroci bo powroty do ligi wyzej nie sa takie hop siup...radekKKS pisze:Nie rozumiem jednej rzeczu co jest takiego wspaniałego dla kibica Ruchu czy Wisły że ich największy wróg spadł do I ligi to że w następny sezon nie będą grać WDŚ czy Świętej Wojny?? Mi tam było szkoda w tamtym sezonie że spadł Widzew a jeszcze bardziej bym żałował gdyby spadła Wisła czy Legia...
I zgadzam się że dużo większą nagrodą jest widzieć rywala gdzieś w dołach, albo najlepiej jakby wypierdolił w kosmosniż derby
oczywiscie fajnie jak sie pogra lige nizej sezon lub dwa gorzej jak sie gra 6 z rzedu wtedy juz nie jest klawo...
a co do cementowania ekipy no coz poniekad sie zgadzam ale to moze nastepowac w wielu innych niesprzyjajacych okolicznosciach przyrody niekoniecznie po spadku... a spadki sa czasem o tyle chujowe ze jesli sa dlugotrwale to moga z czasem odwrocic losy niejednej rywalizacji kibicowskiej...
dobrym przykladem jest tu roznica miedzy Wisla a Cracovia... Wisla gra o majstra, puchary duzo sie dzieje wokol nich, a Craxa poza jednym sezonem po awansie raczej srednio i slabizna i ligowy przecietniak... oczywiscie nie wiem jak jest na innych polach (h) ale Wisla z pewnoscia zyskala sobie wieksza sympatie zwyklych mieszkancow Krakowa i milosnikow kopanej a kiedys to moze zaprocentowac wieksza liczba fanatykow i dominacja w Krakowie..
dlatego mysle ze naturalna reakcja jest zyczyc wrogowi jak najgorzej w koncu milosc do klubu swojego i nienawisc do wrogow sa tak samo wpisane w nasze zycie kibicowskie...
www.LANISTA.PL
-
Nie wymyślaj już. Błędem był brak obserwatora na tym spotkaniu, który teraz obiektywnie by się wypowiedział. Według ŁKS-u zachowania Jagi niehonorowe i tyle. Koniec już tego tematu, bo sprzeczać tak się można do jesieni.B88 pisze:A tak powaznie sam ŁKS napisał ze Jagi bylo130 ale walczylo 70 na 70.
Łomżyński Klub Sportowy
-
Wg mnie spadek kibicowsko może Cracovii wyjść na dobre. Kibicowsko Cracovia jest obiektywnie patrząc dziwną ekipą. W 3 lidze na meczu z Koroną był nadkomplet (stadion był wtedy większy niż teraz, bo był łuk, tam gdzie teraz jest klatka), chodziło dużo ludzi, w 2 lidze mieliśmy porównywalną frekwencję z Wisłą, która walczyła o mistrzostwo. Po awansie było bardzo dobrze i mieliśmy nadal porównywalną frekwencje z Wisłą przy czym w dopingu byliśmy lepsi, a w wyjazdach z tego co pamiętam lepsze liczby miała tylko Legia. Później piłkarze zaczęli słabiej grać, Filipiak wprowadził dziwne antykibicowskie reformy, łuk został zburzony i wtedy wszystko się zepsuło. Za to na Wiśle się poprawiło. Potem w walce o utrzymanie frekwencja się poprawiła, bo drużyna grała o coś, zarząd obniżył ceny biletów. Teraz pogramy w 1 lidze, będziemy walczyć o awans więc ludzie znowu będą chodzić na mecze, będziemy grać w Krakowie, a Wisła w Sosnowcu (to jest duży plus). Po prostu drużyna musi grać o jakiś cel żeby kibice przychodzili na stadion. I nie mówcie teraz, że przecież są fanatycy którzy chodzą na każdy mecz. Są, ale frekwencje robią kibice, którzy chcą oglądać walkę o coś (awans, utrzymanie, puchaty, mistrzostwo), a nie gre w środku tabeli gdzie nie grożą puchary, ani spadek. Myślę, że to jest też podstawa frekwencji Górnika, który w każdym meczu walczył o utrzymanie, a nie o złote gacie.
-
To sie zawsze dobrze mowi tym, ktorzy najblizszego rywala maja kilkaset km od siebie.radekKKS pisze:Nie rozumiem jednej rzeczu co jest takiego wspaniałego dla kibica Ruchu czy Wisły że ich największy wróg spadł do I ligi to że w następny sezon nie będą grać WDŚ czy Świętej Wojny?? Mi tam było szkoda w tamtym sezonie że spadł Widzew a jeszcze bardziej bym żałował gdyby spadła Wisła czy Legia...
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
TaaaTYLKO PASY pisze:w 2 lidze mieliśmy porównywalną frekwencję z Wisłą, która walczyła o mistrzostwo. Po awansie było bardzo dobrze i mieliśmy nadal porównywalną frekwencje z Wisłą .Przy czym w dopingu byliśmy lepsi,

-
TYLKO PASY z ta frekwencja porownywalna do Wisly to troche Cie ponioslo nie wspominajac juz o dopingu i wyjazdach
Ty to tak na powaznie pisales? zejdz kolego na ziemie.

-
nie wiem co tak slaba ekipa "w te klocki" jak Jaga chciala w ten sposob osiagnac? moze po prostu pojawila sie okazja walki z kims jeszcze slabszym i fanta chlopakow poniosla???
haha wielki znawca z potężnej ekipy sie znalazł nie byłeś niekometuj
haha wielki znawca z potężnej ekipy sie znalazł nie byłeś niekometuj
-
TYLKO PASY
W zeszłym sezonie Górnik grał w środku tabeli czyli o nic - frekwencja podobna.
W zeszłym sezonie Górnik grał w środku tabeli czyli o nic - frekwencja podobna.
-
wg mnie na frekwencje ma wpływ co najmniej kilka czynników.
- atrakcyjnośc przeciwników
- jakośc/skutecznośc gry
- moda na dany klub (marketing)
W Poznaniu, Kielcach, Cracovii czy Zabrzu w ostatnich sezonach po latach posuchy zapanowała moda na piłkę. Do tego dobre wyniki jakie zespóły te uzyskiwały w swoich ligach sprawiły że stadiony te odzyły. O tyle i o ile w Kielcach czy Poznaniu walczyło sie w tym sezonie w czubie lig to w Zabrzu wejście Allianz, wielkie plany, Kasperczak nadal utrzymywały boom na Górnik. Znacznie gorzej wyglądało to na Cracovii gdzie po kilku sezonach euforii atmosfera wokół klubu sie wyciszyła za to w góre poszedł znowu ich lokalny rywal.
Mysle że o ile sytuacja na Gorniku sie nie zmieni i nadal będa tam walic tłumy ludzi bo klub bedzie pewnie w czubie 1 ligi to Cracovii taki spadek może tylko przynieśc korzysci (i pewnie kilku innym ekipom tez by przyniósł o ile byłby on krotkotrwały)
- atrakcyjnośc przeciwników
- jakośc/skutecznośc gry
- moda na dany klub (marketing)
W Poznaniu, Kielcach, Cracovii czy Zabrzu w ostatnich sezonach po latach posuchy zapanowała moda na piłkę. Do tego dobre wyniki jakie zespóły te uzyskiwały w swoich ligach sprawiły że stadiony te odzyły. O tyle i o ile w Kielcach czy Poznaniu walczyło sie w tym sezonie w czubie lig to w Zabrzu wejście Allianz, wielkie plany, Kasperczak nadal utrzymywały boom na Górnik. Znacznie gorzej wyglądało to na Cracovii gdzie po kilku sezonach euforii atmosfera wokół klubu sie wyciszyła za to w góre poszedł znowu ich lokalny rywal.
Mysle że o ile sytuacja na Gorniku sie nie zmieni i nadal będa tam walic tłumy ludzi bo klub bedzie pewnie w czubie 1 ligi to Cracovii taki spadek może tylko przynieśc korzysci (i pewnie kilku innym ekipom tez by przyniósł o ile byłby on krotkotrwały)
-
Tak było, nic mnie nie ponioslo. Na wyjazdach w sezonie po awansie pamiętam, że tylko Legia miała lepsze wyjazdy, jak nie wierzysz to poszukaj sobie jakieś "to my kibice" z tamtego okresu. Doping Wisła też miała wtedy słaby, my mieliśmy jeden z lepszych w lidze.carlito pisze:TYLKO PASY z ta frekwencja porownywalna do Wisly to troche Cie ponioslo nie wspominajac juz o dopingu i wyjazdachTy to tak na powaznie pisales? zejdz kolego na ziemie.
-
Nasze liczby wyjazdowe:
Sezon 2004/2005 ( pierwszy po awansie )
Zaglebie Lubin - 200 osób
Górnik Łęczna - 320 osób
Legia Warszawa - 400 osób pod sektorem gości
Lech Poznań - 600 osób
Wisła Kraków - 520 osób
GKS Katowice - 750 osób
Pogoń Szczecin - 40 osób
Amica Wronki - 150 osób
Wisła Płock - 35 osób
Polonia Warszawa - 180 osób
Groclin Grodzisk Wlkp. - 100 osób
Górnik Zabrze - 350 osób
Odra Wodzisław - 300 osób ( wtedy mecz się nie odbył )
Myślę, że w tym sezonie była to średnia krajowa, na pewno nie tak źle i na pewno nie najlepiej w lidze.
Sezon 2004/2005 ( pierwszy po awansie )
Zaglebie Lubin - 200 osób
Górnik Łęczna - 320 osób
Legia Warszawa - 400 osób pod sektorem gości
Lech Poznań - 600 osób
Wisła Kraków - 520 osób
GKS Katowice - 750 osób
Pogoń Szczecin - 40 osób
Amica Wronki - 150 osób
Wisła Płock - 35 osób
Polonia Warszawa - 180 osób
Groclin Grodzisk Wlkp. - 100 osób
Górnik Zabrze - 350 osób
Odra Wodzisław - 300 osób ( wtedy mecz się nie odbył )
Myślę, że w tym sezonie była to średnia krajowa, na pewno nie tak źle i na pewno nie najlepiej w lidze.
-
TYLKO PASY - Wisła w tamtym sezonie sprzedała komplet karnetów i na każdym meczu ligowym było ok 10 tyś osób. Jeśli próbujesz domniemywać, że Cracovia miała lepszą frekwencje, to albo masz krótką pamięć, albo celowo wciskasz farmazon. Obawiam się jednak, że po prostu żyjesz z kolegami po szalu w jakimś wirtualnym świecie.
2004 rok - ledwo 5 lat minęło, a ty już przeinaczasz. Fakt, że był to wasz najlepszy sezon z ostatnich, ale jeśli chodzi o frekwencje, wyjazdy, oprawy, doping to się nawet do Wisły ( a co dopiero Legii czy Widzewa ) nawet nie zbliżyliście.
O innych sprawach się nie wypowiadam.
2004 rok - ledwo 5 lat minęło, a ty już przeinaczasz. Fakt, że był to wasz najlepszy sezon z ostatnich, ale jeśli chodzi o frekwencje, wyjazdy, oprawy, doping to się nawet do Wisły ( a co dopiero Legii czy Widzewa ) nawet nie zbliżyliście.
O innych sprawach się nie wypowiadam.
KUMATY '07
-
TRŚL w drodze na ostani mecz ekstraklasy.
http://www.youtube.com/watch?v=e07sOT_6" target="_blank ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=e07sOT_6" target="_blank ... r_embedded
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Wklejam jeszcze raz bo nie ma opcji edytuj mozna usunąc mój wczesniejszy post.
TRŚL
http://www.youtube.com/watch?v=e07sOT_6 ... r_embedded" target="_blank
TRŚL
http://www.youtube.com/watch?v=e07sOT_6 ... r_embedded" target="_blank
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Standard to wasze odpowiedzi w temacie na temat frekfencji i innych działań na Cracovii. Napisałem jakie były liczby wyjazdowe parę postów wyżej i na tym można zakończyć temat. Nie uważamy, że byliśmy w czołówce ligi wyjazdowej jak to kolege ładnie ubarwił.nikczemny pisze:wns pisze: Obawiam się jednak, że po prostu żyjesz z kolegami po szalu w jakimś wirtualnym świecie.![]()
Standard - parę lat po fakcie tu się tak napisze, tam się tak srobnie i ludzie zaczynają w to wierzyć.
W kółko będziemy słuchać o JEDNYM meczu z Koroną (oczywiście za każdym razem ubranym ładnie w słowa "na przykład mecz z Koroną"), teraz o "przykładowym" meczu ze Szczakowianką - oczywiście oba "przykładowe" mecze to ostatnie mecze sezonów "awansowych".
Te porównywalne frekwencje to 5200 u Was i 9000 na Wiśle.
Chyba że uważasz że 90minut, telegazeta, onet, gazeta krakowska mylą się w cyfrach tylko w Waszym przypadku ze znanych sobie powodów dążąc d waszgo upadku i upokorzenia w oczach całego świata ale wtedy wróć do pierwszej linijki tego posta i do cytatu
-
[quote="cknpl"]Nasze liczby wyjazdowe:
Sezon 2004/2005 ( pierwszy po awansie ) Cracovia Wisła
Zaglebie Lubin - 200 osób 240
Górnik Łęczna - 300 osób 244
Legia Warszawa - 400 osób pod sektorem gości 601
Lech Poznań - 600 osób zakaz
Wisła Kraków - 520 osób 380 na Ksc
GKS Katowice - 700 osób 600
Pogoń Szczecin - 33 osób 200
Amica Wronki - 150 osób 53
Wisła Płock - 35 osób 215
Polonia Warszawa - 180 osób 160
Groclin Grodzisk Wlkp. - 50 osób 194
Górnik Zabrze - 400 osób 1100
Odra Wodzisław - 250 osób ( wtedy mecz się nie odbył ) 235
3818 4222
W rankingu ultras Wisła 1 miejsce Cracovia 13. Liczby i ranking według Tmk.
Liczb u siebie na stadionie nawet nie ma co porównywac:)
Jedyny sezon w którym liczbami udało wam sie tylko zblizyć:)
"w 2 lidze mieliśmy porównywalną frekwencję z Wisłą, która walczyła o mistrzostwo. Po awansie było bardzo dobrze i mieliśmy nadal porównywalną frekwencje z Wisłą .Przy czym w dopingu byliśmy lepsi"
Sezon 2004/2005 ( pierwszy po awansie ) Cracovia Wisła
Zaglebie Lubin - 200 osób 240
Górnik Łęczna - 300 osób 244
Legia Warszawa - 400 osób pod sektorem gości 601
Lech Poznań - 600 osób zakaz
Wisła Kraków - 520 osób 380 na Ksc
GKS Katowice - 700 osób 600
Pogoń Szczecin - 33 osób 200
Amica Wronki - 150 osób 53
Wisła Płock - 35 osób 215
Polonia Warszawa - 180 osób 160
Groclin Grodzisk Wlkp. - 50 osób 194
Górnik Zabrze - 400 osób 1100
Odra Wodzisław - 250 osób ( wtedy mecz się nie odbył ) 235
3818 4222
W rankingu ultras Wisła 1 miejsce Cracovia 13. Liczby i ranking według Tmk.
Liczb u siebie na stadionie nawet nie ma co porównywac:)
Jedyny sezon w którym liczbami udało wam sie tylko zblizyć:)
"w 2 lidze mieliśmy porównywalną frekwencję z Wisłą, która walczyła o mistrzostwo. Po awansie było bardzo dobrze i mieliśmy nadal porównywalną frekwencje z Wisłą .Przy czym w dopingu byliśmy lepsi"

-
TEL nie można się posiłkować TMK nie wiesz o tym,tak samo jak innymi źródłami które podają frekwencje itp,poprostu musisz przyjść na Kałuży 1 i sam policzyć