Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Neutralne
-
Mógł bym prosić o opis Historii kontaktów na linii ŁKS - Arka Gdynia ??
-
Teraz to żeś się wypowiedziałJamesHetfield pisze:mainroad pisze:wszyscy zgodnie są konfidentami, zero podziałowBG1930 pisze:nie ma zadnych podzialow w Baltyku,![]()
![]()
sorry ale musiałem haha
Konfidenci to jest Arka a nie Bałtyk!

-
Dawno się tu nie wypowiadałem ale musze tu trochę sprostować. Co do Startu to rzeczywiście nie ma tam jakiegoś fanatycznego młynu ale z tym FC Chełmianki i Motorem to już mocno przesadziłeś. Kibiców Chełmianki (swoją drogą nie lubianej w Krasnym) jest słownie DWÓCH o kimkolwiek z MOtoru nikt nie słyszał. Starsi kibice (ok. 30 lat) to sympatycy lub aktywni (choć ostatnio rzadziej) kibice Widzewa i w tej grupie wiekowej to Widzew zdecydowanie przeważa - na meczach gdy Widzew grał w Łęcznej bywa sporo widzewiaków z Krasnego a i na Al. Piłsudskiego tez mozna ich spotkać. . Pewnie kilka osób się Legii też się znajdzie.Per pisze:Włodawianka żyje na dobrej stopie z kibicami Hutnika Dubeczno i Vitrum Wola Uhruska. Start Krasnystaw to ekipa typowo piknikowa bez żadnych zgód czy układów. W Krasnymstawie jest f.c. Chełmianki oraz kilku kibiców Motoru.Orzeł Dębno2 pisze:Interesują mnie mniejsze ekipy Lubelszczyzny (zgody, układy, kosy, fc):
Włodawianka Włodawa i Start Krasnystaw.
Włodawianka jak i Start nieprzepadają za Chełmianką.
-
witam jaki jest stosunek po miedzy Legią a BKS Bielsko Biała?
-
Z niczym nie przesadziłem, jeżeli coś napisałem to jest to rzecz sprawdzona. F.C. Chełmianki liczy w Krasnymstawie 8 osób (na turnieju kibiców w Chełmie mieli swoją drużyne), a na Motor obecnie jeżdżą 2 osoby które znam osobiście. Tak więc jeżeli uzupełniłeś info o dane dotyczące Widzewa to bardzo dobrze, ale nie potrzebnie odrazu negujesz inne dane.Lelek pisze:Dawno się tu nie wypowiadałem ale musze tu trochę sprostować. Co do Startu to rzeczywiście nie ma tam jakiegoś fanatycznego młynu ale z tym FC Chełmianki i Motorem to już mocno przesadziłeś. Kibiców Chełmianki (swoją drogą nie lubianej w Krasnym) jest słownie DWÓCH o kimkolwiek z MOtoru nikt nie słyszał. Starsi kibice (ok. 30 lat) to sympatycy lub aktywni (choć ostatnio rzadziej) kibice Widzewa i w tej grupie wiekowej to Widzew zdecydowanie przeważa - na meczach gdy Widzew grał w Łęcznej bywa sporo widzewiaków z Krasnego a i na Al. Piłsudskiego tez mozna ich spotkać. . Pewnie kilka osób się Legii też się znajdzie.Per pisze:Włodawianka żyje na dobrej stopie z kibicami Hutnika Dubeczno i Vitrum Wola Uhruska. Start Krasnystaw to ekipa typowo piknikowa bez żadnych zgód czy układów. W Krasnymstawie jest f.c. Chełmianki oraz kilku kibiców Motoru.Orzeł Dębno2 pisze:Interesują mnie mniejsze ekipy Lubelszczyzny (zgody, układy, kosy, fc):
Włodawianka Włodawa i Start Krasnystaw.
Włodawianka jak i Start nieprzepadają za Chełmianką.
Wie ktoś coś na temat Głogovii Głogów Małopolski?? I po czyjej są stronie Stali czy Resovii?
-
A czemu Korona tak nie lubi się z Wisła przez Cracovie?
Kibice net po c*** mam jechac na wyjazd na forum napisze co w radiu uslysze w kafejce nie dadza mi w ryja 
Widzew!

Widzew!
-
-
Chcesz przez to powiedzieć ze przez "incydentem kieleckim" nie było miedzy Wisłą a Koroną solidnej kosy??tylko prawda pisze:Rusek pisze:A czemu Korona tak nie lubi się z Wisła przez Cracovie?
No proszę Cie
-
laurence pisze:Chcesz przez to powiedzieć ze przez "incydentem kieleckim" nie było miedzy Wisłą a Koroną solidnej kosy??tylko prawda pisze:Rusek pisze:A czemu Korona tak nie lubi się z Wisła przez Cracovie?
No proszę Cie
A Ty chcesz powiedzieć, że Korona tak nienawidzi Wisły, bo kiedyś miała kosę czy że zabili im przyjaciela? No proszę Cie...
Internet Hooligans Group '09
-
Przecież to oczywiste że po tym co zrobili Wiślacy w Kielcach antagonizm jeszcze narósł, natomiast nie zmienia to faktu, że Korona(przez wzgląd na zgodę z Cracovią) miała z Wisła porządną kose już wcześniej.
-
Sprawa była poruszana w tym wątku, w październiku 2008.drmarten pisze:1. Co sie dzieje pomiędzy Koroną a Cracovią? O co chodzi z tym zamrożeniem zgody?
źródło: [link]" target="_blankZ dniem 17 października do historii przeszła najstarsza, ponad 26-letnia zgoda z Cracovią. Kibice ''Pasów'' chcieli jej "zamrożenia", argumentując to brakiem kontaktów między kibicami obu drużyn. Taka argumentacja i rozwiązanie sprawy nas nie zadowala, więc podjęliśmy wspólną decyzję i oficjalnie podziękowaliśmy Cracovii za zgodę. Pozostaje szacunek i prywatne znajomości.
2.
Flota, o ile dobrze pamiętam, należy do "rodziny" Pogoni. Najlepiej niech ktoś z Pomorza Zachodniego dokładnie naświetli sytuację.drmarten pisze: [link]
to fotka z flagą Floty wiszącą na wczorajszym meczu pomiędzy Pogonią a Tychami.
Jak wyglądają oficjalne stosunki pomiędzy tymi ekipami?
Pozdrawiam
T_Krawczyk pisze:To było przemyślane i mądre pytanie.
Czyli Żorska Koalicja potrafi na przykład na siłowni podjechać do jakiegoś kulturysty i mu majty z d*** zdjąć?
-
Czy ktoś może napisać coś o kontaktach Ostrovii z Zagłębiem Lubin ?
-
Na temat Floty i Pogoni to temat się już robi nudny. Wystarczy poszukać ale ok napiszę. Flota jest Fc Pogoni ale oczywiście traktuje ich większym szacunkiem niż zwykły Fc np. Gryfino. Poza tym jak Flota miała coraz zimniejsze kontakty z Kotwicą to aby naprawić sytuację z Kotwą przyjechała właśnie Pogoń co było dużym nieporozumieniem. Dalej Flota nigdy nie będzię zgodą Pogoni i to jest chyba jasne.
-
http://www.youtube.com/watch?v=SJJbb-Mk4n4" target="_blankdefqon pisze:Czy ktoś może napisać coś o kontaktach Ostrovii z Zagłębiem Lubin ?
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Może ktoś napisać coś o zgodach GKS'u Wybrzeże? Wiem, że ma zgodę ze Spartą Wrocław i chyba Falubazem.
-
z Falubazem juz nie ma ale nie wiem czemu

Blaster pisze:odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.
-
to trochę niejasne, kto z kim będzie miał kosę?Nee pisze:Na temat Floty i Pogoni to temat się już robi nudny. Wystarczy poszukać ale ok napiszę. Flota jest Fc Pogoni ale oczywiście traktuje ich większym szacunkiem niż zwykły Fc np. Gryfino. Poza tym jak Flota miała coraz zimniejsze kontakty z Kotwicą to aby naprawić sytuację z Kotwą przyjechała właśnie Pogoń co było dużym nieporozumieniem. Dalej Flota nigdy nie będzię zgodą Pogoni i to jest chyba jasne.

-
-
nie traktuj mojej odpowiedzi jako jakiegos oficjalnego stanowiska obu ekip,ale ja rozumiem to tak,ze kibice Ostrovii poniekad sa kibicami Lecha Poznan a jakie stosunki lacza Lecha i Zaglebie kazdy chyba dobrze wie.defqon pisze:Czy ktoś może napisać coś o kontaktach Ostrovii z Zagłębiem Lubin ?
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Ostrovia ma kontakt z Zagłębiem, a Lubinianie nie postrzegają ich bynajmniej jako FC Kolejorza, tylko jako kibiców OstroviiTYLKO DYSKOBOLIA pisze:nie traktuj mojej odpowiedzi jako jakiegos oficjalnego stanowiska obu ekip,ale ja rozumiem to tak,ze kibice Ostrovii poniekad sa kibicami Lecha Poznan a jakie stosunki lacza Lecha i Zaglebie kazdy chyba dobrze wie.defqon pisze:Czy ktoś może napisać coś o kontaktach Ostrovii z Zagłębiem Lubin ?

a.c.a.b.
-
Przy czym ci drudzy uważają się za kibiców Amici..i tak wkoło Macieju.ultrafan pisze:Ostrovia ma kontakt z Zagłębiem, a Lubinianie nie postrzegają ich bynajmniej jako FC Kolejorza, tylko jako kibiców OstroviiTYLKO DYSKOBOLIA pisze:nie traktuj mojej odpowiedzi jako jakiegos oficjalnego stanowiska obu ekip,ale ja rozumiem to tak,ze kibice Ostrovii poniekad sa kibicami Lecha Poznan a jakie stosunki lacza Lecha i Zaglebie kazdy chyba dobrze wie.defqon pisze:Czy ktoś może napisać coś o kontaktach Ostrovii z Zagłębiem Lubin ?

fafarafa
-
I po co sie napinasz debilu? Zagłębie ich traktuje jako kibiców Ostrovii a nie jako kibiców Lecha i tyle w temacie.
-
Kotwica nie ma układu z Pogonią...Sedici pisze:Kotwica i Flota maja uklad z Pogonia
-
Z dniem 15.04.09 kolejne miasto po Rudzie Śląskiej podzielone na Górnik - Ruch podbija układ anty sprzętowy. Układ ten obowiązuje na wszystkich osiedlach i dzielnicach Piekar Śląskich.
-
Zapytaj się Pogoni co Ci powie na temat Floty i czy ma z nią układ a później pisz. Flota i Pogoń się szanują i tyle w temacie.Sedici pisze:Kotwica i Flota maja uklad z Pogonia
-
Jakie stosunki panują na lini Polonia W. - Jaga ?
-
Czyli na linii Pogoń-Flota jest wzajemny szacunek, tak? Flota z Kotwicą ma kosę a Kotwica jest FC Pogoni? Proszę mnie sprostować, bo tak to zrozumiałem. Jeszcze do kolegi wyżej. Nie jest tak, że Pogoń uważa Flotę za swój FC, zaś Flota myśli inaczej?Nee pisze:Zapytaj się Pogoni co Ci powie na temat Floty i czy ma z nią układ a później pisz. Flota i Pogoń się szanują i tyle w temacie.Sedici pisze:Kotwica i Flota maja uklad z Pogonia
-
KOTWICA nie jest żadnym fan clubem, tym bardziej Pogoni...Fighting Dragon Tokyo pisze:Czyli na linii Pogoń-Flota jest wzajemny szacunek, tak? Flota z Kotwicą ma kosę a Kotwica jest FC Pogoni? Proszę mnie sprostować, bo tak to zrozumiałem. Jeszcze do kolegi wyżej. Nie jest tak, że Pogoń uważa Flotę za swój FC, zaś Flota myśli inaczej?Nee pisze:Zapytaj się Pogoni co Ci powie na temat Floty i czy ma z nią układ a później pisz. Flota i Pogoń się szanują i tyle w temacie.Sedici pisze:Kotwica i Flota maja uklad z Pogonia
na forum Pogoni piszą że Flota należy do rodziny Pogoni...
-
Flota była od jak pamiętam FC Pogoni i w Szczecinie ich chcą tak widzieć. Jedyna zgoda Pogoni to Legia. Flota tylko odwiedza Pogoń i chciałaby być postrzegana inaczej(tak do niedawna było) ale raczej długo nie będzie.
-
To czemu na meczu Pogoń- Kotwica w centralnym miejscu waszego młyna stał gościu w szaliku Pogoni.piter pisze:Kotwica nie ma układu z Pogonią...Sedici pisze:Kotwica i Flota maja uklad z Pogonia
-
Raczej nie przepadają za sobą.Siera pisze:Jakie stosunki panują na lini Polonia W. - Jaga ?
-
bo stał sobie typ od nas w szalu a że na meczu było jak było to chyba wiesz jak teraz jest...yogi_1981 pisze:To czemu na meczu Pogoń- Kotwica w centralnym miejscu waszego młyna stał gościu w szaliku Pogoni.piter pisze:Kotwica nie ma układu z Pogonią...Sedici pisze:Kotwica i Flota maja uklad z Pogonia
układ był ale w latach 90-tych, ale to już jest przeszłość...
aliens pisze:Górnik Konin - Unia Swarzedz
nas ok 120 w mlynie , 9 osob z Koszalina
Po meczu nasz uklad z Gwardzistami zamienia sie juz w oficjalna zgode.
Można wiedziec jak często odwiedzaliście się do tej pory?
-
Parokrotnie Konin był w Koszalinie i i tak samo Gwardia parę razy była w Koninie.
Do tego dochodzi kilku już prywatnych znajomości.
Do tego dochodzi kilku już prywatnych znajomości.

-
[link]" target="_blank
Ostanie zdjęcie - jakiś nowy układ?
Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zarobić, ale wątpię, że ktoś to kupi
Ostanie zdjęcie - jakiś nowy układ?

Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zarobić, ale wątpię, że ktoś to kupi

-
Takie cyrki to tylko po drugiej stronie miasta 

-
A ktora to jest ta druga strona?;) pisze:Takie cyrki to tylko po drugiej stronie miasta

-
mam pytanie jak to jest na linii Stal Mielec - Stal Rz ???