Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Z kibicami Jaglieloni jak i Pogoni jest kosa nie ma rzadnych układow ,po meczu ostatnim Jagi we Wrocławiu kibice Jagli mieli umilony powrót.Teraz jak jechalismy do Białego miało byc spotaknie z kibicami z Białego więc to pokazuje ze nic nas z nimi nie łaczy i jest Kosa.Z Pogonia jak napisał kolega wyżej od kilkunastu lat jest to samo i takie są włąsnie nasze stosunki z tymi ekipami.
-
jeżeli chodzi o ekipy skinów na stadionach to one od niemal zawsze miały swoje układy niezaleznie od swoich ekip decyzyjnych.oczywiście były to układy nieoficjalne i b duzo ekip było własnie powiazanych przez układy łysych.obecnie bardzo się to ukruciło.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Dzieki wielkie za idealne wytlumaczenie sytuacji
Chociaz wydawalo mi sie,ze pomiedzy skinami obu ekip jakies tam w miare dobre stosunki panuja.
-
wrocławianin - niby tak jest w 100% jak piszesz ale był krótki okres gdy ta kosa jakby osłabła (pierwsze mecze w Polsce bez bluzgów) choć trwało to krótko mniej więcej na przełomie wieków, do czasu konkret akcji tisi we wrocku i zagotowaniu się wks-u 

-
ekipy 88 i starsi sie koleguja i to tyle,głównie 88.pozdro.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Stilon Gorzow a GKS Katowice - jakie stosunki panuja miedzy tymi ekipami?
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.
-
A z kim maja zgode Błekitni Stare Pole?
-
rekin pisze:A z kim maja zgode Błekitni Stare Pole?
powrócil amator kleju

-
mainroad pisze:rekin pisze:A z kim maja zgode Błekitni Stare Pole?
powrócil amator kleju
kumato się zrobiło + obiektywna odpowiedż

A.C.A.B ZAWSZE I WSZĘDZIE!
-
"W październiku 1988 Pogoń próbowała odnowić zgodę ze Śląskiem, wywiesiła nawet na Oporowskiej 2 flagi Śląska, jednak głośne LECHIA Gdańsk skandowane z wrocławskiego sektora sprawę wyjaśniło." taka ciekawostka (tekst z naszego forum)Alfons Cytrynek pisze:Z kolei w latach 70tych Śląsk miał zgodę z Pogonią
-
witam, wiem iż to nieodpowiedni temat ale nurtuje mnie jak to jest z Górnikiem Zabrze czy są oni normalnymi kibicami reprezentacji Polski czy także uważają sie za ten cały naród śląski? jeśli ktoś mógłby mi odpowiedizeć to byłbym wdzięczny
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
[link]" target="_blank
-
Górnik jak najbardziej normalny! Zresztą flaga PATRIOCI mówi sama za siebie wieszana na każdym meczu.daniswa pisze:witam, wiem iż to nieodpowiedni temat ale nurtuje mnie jak to jest z Górnikiem Zabrze czy są oni normalnymi kibicami reprezentacji Polski czy także uważają sie za ten cały naród śląski? jeśli ktoś mógłby mi odpowiedizeć to byłbym wdzięczny

-
Nie ten cały, tylko Naród Śląski.daniswa pisze:witam, wiem iż to nieodpowiedni temat ale nurtuje mnie jak to jest z Górnikiem Zabrze czy są oni normalnymi kibicami reprezentacji Polski czy także uważają sie za ten cały naród śląski? jeśli ktoś mógłby mi odpowiedizeć to byłbym wdzięczny
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
tak myślałem, wielkie dzieki
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
chyba jednak nie...daniswa pisze:tak myślałem, wielkie dzieki
-
Jaki stosunek ma Motor Lublin do Stali Rzeszow i na odwrot?
-
mają chłopaki koske 

-
A sory, zle przeczytałem i ze Stalówką mi sie pomylilo
czekam na odpowiedz bo tez mnie to interesuje 

-
Interesują mnie mniejsze ekipy Lubelszczyzny (zgody, układy, kosy, fc):
Włodawianka Włodawa i Start Krasnystaw.

-
Czy między Ruchem Radzionków a Szombierkami jest nadal sztama/układ ?
-
-
Incydencie Cidrow... nikt sie tutaj nie wypowiadał a inni oczywiscie wiedza lepiej..
Nie jestem upoważniony do wyglaszania tutaj takich informacji, zainteresowane strony wiedzą co jest grane, chłopaki napewno podadzą tutaj oficjalną informacje na ten temat.
Nie jestem upoważniony do wyglaszania tutaj takich informacji, zainteresowane strony wiedzą co jest grane, chłopaki napewno podadzą tutaj oficjalną informacje na ten temat.
-
Dwa dni temu do historii przeszedł układ z Szombierkami Bytom, który trwał przez 4 lata.
O szczegółach wiedzą zainteresowane strony. Kibicom Szombierek życzymy powodzenia na szlaku kibicowskim
To z naszej strony [link]" target="_blank
O szczegółach wiedzą zainteresowane strony. Kibicom Szombierek życzymy powodzenia na szlaku kibicowskim
To z naszej strony [link]" target="_blank
-
Włodawianka żyje na dobrej stopie z kibicami Hutnika Dubeczno i Vitrum Wola Uhruska. Start Krasnystaw to ekipa typowo piknikowa bez żadnych zgód czy układów. W Krasnymstawie jest f.c. Chełmianki oraz kilku kibiców Motoru.Orzeł Dębno2 pisze:Interesują mnie mniejsze ekipy Lubelszczyzny (zgody, układy, kosy, fc):
Włodawianka jak i Start nieprzepadają za Chełmianką.
-
Mozesz to rozwinac...?KibicRR pisze:Dwa dni temu do historii przeszedł układ z Szombierkami Bytom, który trwał przez 4 lata.
To z naszej strony [link]" target="_blank" target="_blank
-
Polonia Bytom chce znac oswiadczenie kibiców Ruchu Radzionków czy odsuneli od grupy kilka osob które kolejny raz posprzedawaly bo narazie milczycie!!!.A Szombierkom naleza sie brawa ze zerwaly zgode wlasnie z tego powodu!!!
Ze tak powiem Prowokacja,prowokacja.....czekamy
A czy to temat pt . Oświadczenie kibiców Ruchu Radzionków czy też Polonia Bytom czeka na oświadczenie ?poolonia pisze:Polonia Bytom chce znac oswiadczenie kibiców Ruchu Radzionków czy odsuneli od grupy kilka osob które kolejny raz posprzedawaly bo narazie milczycie!!!.A Szombierkom naleza sie brawa ze zerwaly zgode wlasnie z tego powodu!!!
Ogarnij się ! Jeżeli nawet by było jakieś oświadczenie to pewnie by Ono się znalazło na forum Cidrów a nie tutaj

-
Popatrz na nazwe tematu, wszystko w tej sprawie zostało powiedziane, jeżeli chcesz wiedzieć coś wiecej to priv.poolonia pisze:Polonia Bytom chce znac oswiadczenie kibiców Ruchu Radzionków czy odsuneli od grupy kilka osob które kolejny raz posprzedawaly bo narazie milczycie!!!.A Szombierkom naleza sie brawa ze zerwaly zgode wlasnie z tego powodu!!!
-
Mks Kluczbork ? z kim uklady kosy sztamy? jakie stosunki zRks-em Slaskiem i Odra Opole
-
Co łączy Wigry Suwałki i Wisłę Tczew ?
-
Z info nadesłanego jakiś czas temu do nas wynika że jak narazie z nikim nie łączych ich nic ani sztama ani kosa.-gz- pisze:Mks Kluczbork ? z kim uklady kosy sztamy? jakie stosunki zRks-em Slaskiem i Odra Opole
[link]" SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA

-
o kosie mogą jeszcze nie wiedziećPOLSCYKIBICECOM pisze:Z info nadesłanego jakiś czas temu do nas wynika że jak narazie z nikim nie łączych ich nic ani sztama ani kosa.-gz- pisze:Mks Kluczbork ? z kim uklady kosy sztamy? jakie stosunki zRks-em Slaskiem i Odra Opole

-
Na MKS chodzą sympatycy zarówno Śląska, jak i Odry, Legii i Widzewa, dla niektórych może dziwny mix, ale taką mają specyfikę-gz- pisze:Mks Kluczbork ? z kim uklady kosy sztamy? jakie stosunki zRks-em Slaskiem i Odra Opole

?
-
Mam pytanie do kibiców Bałtyku Gdynia. Jak to teraz jest w waszej ekipie? Niedawno czytało się o tym podziale w swoich szeregach.
-
Nic nie łączy.szybki_bill pisze:Co łączy Wigry Suwałki i Wisłę Tczew ?
-
nie ma zadnych podzialow w Baltyku,
-
wszyscy zgodnie są konfidentami, zero podziałowBG1930 pisze:nie ma zadnych podzialow w Baltyku,

-
ambitna wypowiedz 
Co laczy Gornik Walbrzych z bydgoskim Zawisza??

Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Zgoda.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:ambitna wypowiedz
-
mainroad pisze:wszyscy zgodnie są konfidentami, zero podziałowBG1930 pisze:nie ma zadnych podzialow w Baltyku,![]()
![]()
sorry ale musiałem haha
Konfidenci to jest Arka a nie Bałtyk!
-