Inwestycje / Remonty ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Inwestycje / Remonty ...
[link]" target="_blank
-
Na Legii też ostro pracują, mam dwa pytania dot.tego stadionu:
na kiedy jest przypuszczalne oddanie stadionu ?
i czy trybuna główna będzie zburzona czy zostanie taka jaka jest ?
-
[link]" target="_blank
-
no chyba raczej zburzą, z projektu widać że stadion ma być dwu poziomowy...stadionowy_artysta pisze:Na Legii też ostro pracują, mam dwa pytania dot.tego stadionu:
-
Nie wiem tylko czy mogą ją [link]. Z tego co słyszałem jest ona uznana za zabytek i bez zgody konserwatora nie mogą jej ruszyć - tak samo podobno jest z basenami które są obok stadionu.1na100 pisze:no chyba raczej zburzą, z projektu widać że stadion ma być dwu poziomowy...stadionowy_artysta pisze:Na Legii też ostro pracują, mam dwa pytania dot.tego stadionu:
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
kryta nie będzie zburzona, tylko zmodernizowana, bo tak jak napisał koleżka powyżej uznano ją jako zabytek....
dwa łuki i prosta mają być oddane na Wiosnę 2010 podobno
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)
-
Z krytej, to zostanie tylko sama elewacja, która faktycznie jest zabytkowa; zaś cała reszta zostanie zburzona.Jarson pisze:kryta nie będzie zburzona, tylko zmodernizowana, bo tak jak napisał koleżka powyżej uznano ją jako zabytek....
Nie ma mowy o żadnej modernizacji.
-
Jarson pisze:kryta nie będzie zburzona, tylko zmodernizowana, bo tak jak napisał koleżka powyżej uznano ją jako zabytek....
Kryta jest jako zabytek nie ma prawa jej zburzyć

Warszawski Styl
-
odnosnie Krytej to chociaż teoretycznie nie może być zburzona to jednak z jej pierwotnego kształtu nie zostanie praktycznie nic poza zewnętrznym wyglądem bo ciężko było by połączyć pozostałe nowoczesne trybuny z krytą w obecnym stanie
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
juz jakies tam rzeczy sa robione i na krytej.sa zdjecia na ktorych jest pokazane:)(L)egion pisze:odnosnie Krytej to chociaż teoretycznie nie może być zburzona to jednak z jej pierwotnego kształtu nie zostanie praktycznie nic poza zewnętrznym wyglądem bo ciężko było by połączyć pozostałe nowoczesne trybuny z krytą w obecnym stanie
Warszawski Styl
-
jak byś mógł to daj linki do tych zdjęć...Urodzony Warszawiak pisze:juz jakies tam rzeczy sa robione i na krytej.sa zdjecia na ktorych jest pokazane:)(L)egion pisze:odnosnie Krytej to chociaż teoretycznie nie może być zburzona to jednak z jej pierwotnego kształtu nie zostanie praktycznie nic poza zewnętrznym wyglądem bo ciężko było by połączyć pozostałe nowoczesne trybuny z krytą w obecnym stanie
-
-
najnowsze fotki z Poznania
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!
-
dziś
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Oswietlenie na stadionie juz dziala 
[link]" target="_blank

[link]" target="_blank
-
Ma ktos moze aktualne fotki nowo budowanych hali w Gdansku badz Gdyni oraz w Lodzi
-
GdyniaMa ktos moze aktualne fotki nowo budowanych hali w Gdansku badz Gdyni oraz w Lodzi
[link]" target="_blank
Gdańsk/Sopot
[link]" target="_blank
Łódź
[link]" target="_blank
-
Dziś
http://skwk.pl/gallery/album/293" target="_blank
http://skwk.pl/gallery/album/294" target="_blank
http://skwk.pl/gallery/album/293" target="_blank
http://skwk.pl/gallery/album/294" target="_blank
-
- Major
Nie wiem czy była wzmianka o tym, ale i w Białymstoku rusza powoli budowa ( a raczej wyburzanie ).
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
A tak będzie wyglądał nowy stadion:
[link]" target="_blank ( trybuny za bramką jednopoziomowe ).
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
A tak będzie wyglądał nowy stadion:
[link]" target="_blank ( trybuny za bramką jednopoziomowe ).
-
Prace w Krakowie na Wiśle, stan na 24 lutego.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
-
Kolejorz wczoraj:
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
http://skwk.pl/news/show/3005" target="_blank
-
Podkoniec miesiąca ma ruszyć w Gliwicach budowa porwizorycznego zadaszenia.
Koszt to ok. 200 tys. zł , najprawdopodobniej od meczu z Odrą Wodzisław w PE będziemy grali u siebie (czyli ok 25 marca)
Koszt to ok. 200 tys. zł , najprawdopodobniej od meczu z Odrą Wodzisław w PE będziemy grali u siebie (czyli ok 25 marca)
-
w Gliwicach niech lepiej zrobią porządny sektor dla przyjezdnych a nie za dach sie biorą ! Bo w tej klotce (nie mylić z klatką) cza sie upychać jak w kurniku!
Co do nowego stadionu w Lubinie to te krzesła jakoś nierównomiernie wyważone. Aż nieestetycznie to wygląda. Poza tym takich stadionów na zachodzie już nie budują no ale jak widać jesteśmy sto lat za murzynami...
Co do nowego stadionu w Lubinie to te krzesła jakoś nierównomiernie wyważone. Aż nieestetycznie to wygląda. Poza tym takich stadionów na zachodzie już nie budują no ale jak widać jesteśmy sto lat za murzynami...
-
Wiem ze to nieodpowiedni temat ale ku*** JerryGerry caly czas cos krytykujesz, piszesz jakies bzdety...ochlon gosciu i zastanow sie pare razy zanim cos napiszesz bo rzadko sie wypowiadam ale nie moge w kazdym poscie czytac Twoich durnych komentarzy i wypowiedzi... w temacie stadion Lubina wg mnie lepszy niz Korony...czyli obecnie najfajniejszy w calym kraju
-
Jesli chodzi o tego typa gerryKSZO to nie ma pojęcia o niczym ,a stadion Zagłebia to na naprawde ładny obiekt piłkarski, ale czy lepszy od naszego no nie wiem
Pozdro

MKS KORONA KIELCE
-
No nie wiem nie wiem,oceniam w sumie po zdjeciach bo u was bylem a tam jeszcze nie wiem moze wycofam narazie ocene 

-
ku***! Nazwa sponsora z krzesełek?! Nie wiem co na to Zagłębiacy, ja bym rozpierdolił przy pierwszej okazji...
Na którą trybunę Zagłębie przenosi młyn?

Na którą trybunę Zagłębie przenosi młyn?
-
Żeby wszystkie stadiony były jak ten w Kielcach i ten w Lubinie to było by zajebiście i zbędne by były komentarze, że ten jest troche fajniejszy, a ten to troche mniej fajny, a i pozdrawiam tych, którzy krytykują te stadiony, a sami maja lepsze.
-
- ostatnie ostrzeżenie
pomorze pisze:
Porażka !
-
Pewnie warta pare milionów...
-
Juz nie gadajcie że jakaś porażka albo żeby to rozpierdolić na pierwszym meczu. Czy ktoś chce czy nie kasa w dzisiajszej piłce jest wazna. Każdy się zachwyca nowym stadionem i "ludzkimi" warunkami do oglądania meczu, ale zapomina chyba że ten stadion się z powietrza nie wziął i ktoś za niego trochę zabulił.
Jakaś firma płaci grubą kasę żeby ułozyć swoją nazwę na krzesełkach? Proszę bardzo. Sytuacja taka sama jak z reklamą na koszulkach czy banerami reklamowymi w okół boiska, a te chyba nikomu nie przeszkadzają.
Jakaś firma płaci grubą kasę żeby ułozyć swoją nazwę na krzesełkach? Proszę bardzo. Sytuacja taka sama jak z reklamą na koszulkach czy banerami reklamowymi w okół boiska, a te chyba nikomu nie przeszkadzają.
-
Gdzieś czytałem, że umowę podpisali na 3 lata i dostaną za to 5 milionów zł.
Jak dla mnie super posunięcie działaczy. Jak na polskie realia 5 milionów na 3 lata to dużo kasy, a wiadomo że w obecnych czasach w piłce kasa jest bardzo potrzebna. Zresztą komu będzie przeszkadzał jakiś napis jak i tak gdy zapełni się trybuna nie będzie go widać:P
PS Co do urody stadionów to kwestia gustu. Ja wole stadiony z piętrami - nawet jak nie są to bardzo duże stadiony - więc mi się Kielecki bardziej podoba, ale jak ktoś woli jedno poziomowe to w Lubinie będzie dla niego fajniejszy.
Jak dla mnie super posunięcie działaczy. Jak na polskie realia 5 milionów na 3 lata to dużo kasy, a wiadomo że w obecnych czasach w piłce kasa jest bardzo potrzebna. Zresztą komu będzie przeszkadzał jakiś napis jak i tak gdy zapełni się trybuna nie będzie go widać:P
PS Co do urody stadionów to kwestia gustu. Ja wole stadiony z piętrami - nawet jak nie są to bardzo duże stadiony - więc mi się Kielecki bardziej podoba, ale jak ktoś woli jedno poziomowe to w Lubinie będzie dla niego fajniejszy.

-
[link]" target="_blank na tym zdjeciu widac kawalek sektora dla gosci. Mlyn bedzie na trybunie przeciwleglej.
-
[link]" target="_blank
Stadion Wisły, zdjęcia z 3 marca.
Stadion Wisły, zdjęcia z 3 marca.
-
dla mnie to nie jest porażka, nie razi mnie to aż tak bardzo. podczas meczu napisu i tak nie widać a tak jak kolega odpowiedział widzewiakowi: bardziej razi reklama na zegarze
to jest nowy stadion i kibice z Lubina nie mają do niego az takiego sentymentu.

to jest nowy stadion i kibice z Lubina nie mają do niego az takiego sentymentu.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Wam to nigdy tam ciasno nie było jakoś z tego co pamiętam , a tej klatki już niema.GerryKSZO pisze:w Gliwicach niech lepiej zrobią porządny sektor dla przyjezdnych a nie za dach sie biorą ! Bo w tej klotce (nie mylić z klatką) cza sie upychać jak w kurniku!
-
Stadion Zagłębia elegancki ! aż miło patrzeć na takie obiekty...