Abdon pisze:luc przeczytaj to co sam napisałeś. Piszesz, że niestety chłoniemy naleciałości z Zachodu, a sam głosujesz na partie która liże d*** każdemu kto z tego Zachodu jest. Tym wszystkim oszołomom od tworzenia coraz to większego kołchozu który oni nazywają wspólnotą. Tego wszystkiego można było uniknąć tylko społeczeństwo to hołota której przykładem jesteś Ty. Chyba, że przedstawisz mi wyczerpujące argumenty dlaczego głosowałeś akurat na PO.
Odbiegając już od temat osób zapatrzonych w aparycje Słońca Peru to post Legionera uzmysłowił mi, że nie jest wszystko stracone. Pozdrowienia dla Ciebie.
Po pierwsze to hołoty sobie w lustrze poszukaj, bo nazywając mnie tak pokazujesz typowe zachowania rydzko-mocherowo-PiSowskiego zaścianka
nie zaprzeczam samemu sobie, fakt lizania d*** każemu z Zachodu jest Twoim zdaniem, ja tego tak ine postrzegam i nie widzę, a to samo mógłbym powiedziec o poczynaniach Kaczorów w strone np. Gruzji czy Ukrainy, tylko ciekawe czy wyjdziemy lepiej na kontaktach z Gruzją i machaniem szabelką przez Rosją czy na "lizaniu d***", jak to nazywasz, Zachodowi ?? pytanie retoryczne...to jeden z powodów popracia PO o który pytasz, inny to liberalne podjeście do gospodarki, a jeszcze inny że PO to mnejsze zło, po ostatnich latach rządzenia PISu (choć w poprzednich wyborach na nich głosowałem) i ich ambitnych przydupasów z LPR I samoobrony pokazał mi na co ich stać, nie odpowiada mi kraj podsłuchów, zakazów, nakazów, kraj w którym Państwo wchodziło buciorami do domu obywatela, wycjągania teczek zamiast zajmwania sie sprawami ważnymi, nie podoba mi sie ze "nasz" (bo nie mój) prezydent nie potrafi sie zachować w towarzystwie, nie podoba mi sie że Kaczyński mieniący sie największym patriota nie zna słów hymnu Polski, nie odpowiada mi fakt ze Kaczyński (jeden z drugim zresztą) przynosi wstyd na scenie miedzynarodowej, bo to że sobie przynośi wstyd to trudno ale przynosi wstyd wszystkim Polakom czy wreszcie nie odpowiada mi ze Kaczyńscy uważają ze PiS jest partią jedyną słuszną, nieomylna, że każdy inny "stoi tam gdzie ZOMO" i podlega wpływom Niemiec albo Rosji do wyboru zależy jak wiatr zawieje...
Odbiegając już od tematu osób zapatrzonych w bojownika o wolność Gruzji to post t_JB dobrze przedstawią ta sprawę.
po, pis, sld itp. i tak wkońcu ktos wymyslił by i wprowadził to cos co tutaj mamy.
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.