było brać po 25 i pokazać kto rządzi, bo jak was nie lubię to uważam, że macie kibiców lepszych niż wynik. ostatnie miejsce a druga frekwencja w lidze. i za to szacunek.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Pozwolę się wtrącić. Jakim sposobem przy Roosevelta 81 miałoby się zmieścić 4800 kibiców przyjezdnych?pgn pisze:jak na 42000 dostaliście 12500 to na 16000 wychodzi 4800. a daliście im?
nieznajomy_89 pisze:co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów więc może dla tego taka liczba
po prostu wejdą na sektory gospodarzy. obstawi ich ochrona, wywali się strefę buforową itd. przecież na Śląskim sektor gości też nie mieści 12000. tak jak Widzew miał w Poznaniu. chcieć to móc. taki profesjonalny, europejski klub jak Górnik na pewno by sobie poradziłgornyslask pisze:Pozwolę się wtrącić. Jakim sposobem przy Roosevelta 81 miałoby się zmieścić 4800 kibiców przyjezdnych?pgn pisze:jak na 42000 dostaliście 12500 to na 16000 wychodzi 4800. a daliście im?
Ty myslisz za kros na takie cos pojdzie ?pgn pisze:po prostu wejdą na sektory gospodarzy. obstawi ich ochrona, wywali się strefę buforową itd. przecież na Śląskim sektor gości też nie mieści 12000. tak jak Widzew miał w Poznaniu. chcieć to móc. taki profesjonalny, europejski klub jak Górnik na pewno by sobie poradziłgornyslask pisze:Pozwolę się wtrącić. Jakim sposobem przy Roosevelta 81 miałoby się zmieścić 4800 kibiców przyjezdnych?pgn pisze:jak na 42000 dostaliście 12500 to na 16000 wychodzi 4800. a daliście im?
Mmm pisze:Górnik myślał ze znowu uda im sie zrobic wszystkich w konia,ale sie przeliczył.Jak by dostali to co chcieli to Ruch w zamian by dostał jakieś 700biletów na nastepne derby na Gurniku i nie wiadomo w jakiej cenie.Wiec jak chcieli to maja 5% i bedą mogli sie tłumaczyc ze słabo wypadli bo tylko tyle dostali.
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
Nie napisalem ze za bilety placili 100 zl, polecam kurs czytania ze zrozumieniem.qwertyytrewq pisze:Kolego Adler : Lechia jadąc w 300 na Arke miała ceny biletów normalnie , tylko doszedł motyw gadżetu do ceny. Skąd wiesz co może Górnik miał w zanadrzu dla tych 7500 ludzi , może oni też coś szykowali dla nich.
haha debilMmm pisze:Górnik myślał ze znowu uda im sie zrobic wszystkich w konia,ale sie przeliczył.Jak by dostali to co chcieli to Ruch w zamian by dostał jakieś 700biletów na nastepne derby na Gurniku i nie wiadomo w jakiej cenie.Wiec jak chcieli to maja 5% i bedą mogli sie tłumaczyc ze słabo wypadli bo tylko tyle dostali.
dnbmaniac1910 pisze:Ja p******* ale wy z tymi biletami problem robicie. 25 zł na derby to dużo? Na ostatnie derby Łodzi za bilet płaciłem 30 zł i 5 na oprawe, biletów nie było pierwszego dnia. A dostalismy ich 1900. Szkoda kasy wam by zobaczyc swoją ukochaną drużyne? Jakbym na Widzewie miał na kazdy mecz u siebie wydac 25 zł to byłbym wniebowzięty...
BBB pisze:Górnik dostaje regulaminowe 5% biletów w regulaminowej cenie i na tym powinna skończyć się dyskusja ! Zrozumcie w końcu że to Ruch jest gospodarzem ! Bo na chwile obecną Górnik o tym zapomina i ma tylko żądania . Podnoszenie ceny biletów na atrakcyjny mecz to nie jest wymysł Ruchu tylko normalna rzecz w dzisiejszym sporcie !
ja p******* co za tepy h** DOBRA GÓRNIK JEST GOSPODARZEM i sie ku*** zastanow co piszesz Ruch wypozycza stadion Ruch jest gospodarzemEAP pisze:BBB pisze:Górnik dostaje regulaminowe 5% biletów w regulaminowej cenie i na tym powinna skończyć się dyskusja ! Zrozumcie w końcu że to Ruch jest gospodarzem ! Bo na chwile obecną Górnik o tym zapomina i ma tylko żądania . Podnoszenie ceny biletów na atrakcyjny mecz to nie jest wymysł Ruchu tylko normalna rzecz w dzisiejszym sporcie !
Daj ten regulamin poczytam sobie . I jeszcze jedno Ruch wcale nie jest gospodarzem. Stadion Śląski to stadion Narodowy i ze względu na to że Ruch nie ma dobrego stadionu wypożycza Stadion Śląski. A Ruch to może być gospodarzem ale na Cichej.Zresztą ostatnie derby to pokazały że jak by Górnik dostał tyle samo biletów co Ruch to Górnika by było tyle samo co Ruchu na Śląskim.A że teraz pełną władze nad sprzedażą biletów ma zarząd Ruchu bo wypożyczył satdion to robi co chce czyli Niestety nie będa to już wielkie derby .
Bo co to będą za derby jak Górnika będzie 2000 a reszta Ruch i pikniki co dostaja bilety na ten mecz na kopalniach + pikniki i kibice innych klubów ze Śląska i z całej Polski co chcą zobaczyć mecz .
Czyli jednak nie są w stanie do końca utrzymać własnego bojkotu. Jak dla mnie nie ma sensu dalsza wymiana zdań.true pisze:Teraz filozof z KSG. Słuchaj powiedzieli, że na R81 nie postanie noga (tak obiecali). Ale czy Ty w ogóle wiesz co to jest R81 ? wątpię
Ktoś pisał, że wspomagali 1 raz itd. ale nie moja sprawa.
Z kim tu ku*** dyskutować.picknick pisze:Czyli jednak nie są w stanie do końca utrzymać własnego bojkotu. Jak dla mnie nie ma sensu dalsza wymiana zdań.true pisze:Teraz filozof z KSG. Słuchaj powiedzieli, że na R81 nie postanie noga (tak obiecali). Ale czy Ty w ogóle wiesz co to jest R81 ? wątpię
Ktoś pisał, że wspomagali 1 raz itd. ale nie moja sprawa.
Co do R81 kiedyś obiło mi się o uszy, ale jeśli byłbyś tak dobry i wytłumaczył dokładnie o co chodzi..
Odbiegamy od tematu...
Nie chodzi o to że dla Nas to za dużo, cały czas się to tu powtarza. Za rok na derby Ruch da 2 tys biletów po 50 zł jak tak dalej pójdzie. Uwierz mi, że jeśli nawet wszystkie 7,5 tys biletów było by po 30zł i zostałaby podjęta decyzja o ich wzięciu, wszystkie bilety poszłyby w jeden dzień.dnbmaniac1910 pisze:Ja p******* ale wy z tymi biletami problem robicie. 25 zł na derby to dużo? Na ostatnie derby Łodzi za bilet płaciłem 30 zł i 5 na oprawe, biletów nie było pierwszego dnia. A dostalismy ich 1900. Szkoda kasy wam by zobaczyc swoją ukochaną drużyne? Jakbym na Widzewie miał na kazdy mecz u siebie wydac 25 zł to byłbym wniebowzięty...
dnbmaniac1910 pisze:Ja p******* ale wy z tymi biletami problem robicie. 25 zł na derby to dużo? Na ostatnie derby Łodzi za bilet płaciłem 30 zł i 5 na oprawe, biletów nie było pierwszego dnia. A dostalismy ich 1900. Szkoda kasy wam by zobaczyc swoją ukochaną drużyne? Jakbym na Widzewie miał na kazdy mecz u siebie wydac 25 zł to byłbym wniebowzięty...
neRka pisze:Nikt nie zauważył że tylko kilka sektorów dla kibiców Ruchu jest po 15zł. Większość biletów dla kibiców Ruchu też jest w cenie 30-40-60zł! A np na trybune zadaszoną nawet po 300zł.
2050 biletow jest za 15, wiec nie wprowadzaj tej dramaturgii juz tutaj.Znawca GŚ pisze:neRka pisze:Nikt nie zauważył że tylko kilka sektorów dla kibiców Ruchu jest po 15zł. Większość biletów dla kibiców Ruchu też jest w cenie 30-40-60zł! A np na trybune zadaszoną nawet po 300zł.
Tak masz racje ale te sektory za 15 zł sa w takim samym miejscu jak nasze sektory ktore mialy byc pierw za 30 a teraz za 25.
Świąteczny Karp pisze:2050 biletow jest za 15, wiec nie wprowadzaj tej dramaturgii juz tutaj.Znawca GŚ pisze:neRka pisze:Nikt nie zauważył że tylko kilka sektorów dla kibiców Ruchu jest po 15zł. Większość biletów dla kibiców Ruchu też jest w cenie 30-40-60zł! A np na trybune zadaszoną nawet po 300zł.
Tak masz racje ale te sektory za 15 zł sa w takim samym miejscu jak nasze sektory ktore mialy byc pierw za 30 a teraz za 25.
poprostu kibice w ruskich chełmikach przyzwyczaili sie do biletów u siebie za 5 zł i do tego krupniok gratis a teraz mają karnet na całą rundę za zebranie 100 puszek po napojach , więc dla nich 25 zł za bilet na prawdziwy mecz z prawdziwym przeciwnikiem to rozrzutność !eRwin_GŚ pisze:z tego wszystkiego wynika jedno
dla kibicow Gornika wyzszym priorytetem jest nie dac zarobic naszemu zarzadowi anizeli ogladac na zywo swoja druzyne
pozdR
Poprostupiknik.knet pisze:poprostu kibice w ruskich chełmikach przyzwyczaili sie do biletów u siebie za 5 zł i do tego krupniok gratis a teraz mają karnet na całą rundę za zebranie 100 puszek po napojach , więc dla nich 25 zł za bilet na prawdziwy mecz z prawdziwym przeciwnikiem to rozrzutność !eRwin_GŚ pisze:z tego wszystkiego wynika jedno
dla kibicow Gornika wyzszym priorytetem jest nie dac zarobic naszemu zarzadowi anizeli ogladac na zywo swoja druzyne
pozdR
ale ciludzie w ruskich chełmikach mają kompleksy!18Jarek99 pisze:Poprostupiknik.knet pisze:poprostu kibice w ruskich chełmikach przyzwyczaili sie do biletów u siebie za 5 zł i do tego krupniok gratis a teraz mają karnet na całą rundę za zebranie 100 puszek po napojach , więc dla nich 25 zł za bilet na prawdziwy mecz z prawdziwym przeciwnikiem to rozrzutność !eRwin_GŚ pisze:z tego wszystkiego wynika jedno
pozdR![]()
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=uU3yw6w4 ... 5&start=60" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Znawca GŚ pisze:Kto tu ma kopleksy to widać na każdym kroku
naszym priorytetem jest to, aby nie dać zrobić z siebie baranów którzy wezmą wszystko i za każdą cenę.eRwin_GŚ pisze:z tego wszystkiego wynika jedno
pozdR
Szkoda że Ruch nie poszperał w przepisach wcześniej proponując nam bilety po 30+5 zł.Mmm pisze:Sorka ale wystarczy troszke poszperac w przepisach a przekonasz sie ze klub będacy gospodarzem musi udostępnic 5% dla przyjezdnych,w przypadku gdy klub przyjezdny wystąpi o wiekszą pule biletów klub bedący gospodarzem moze dobierać cene wedle swego uznania.
Tak wiec większych baranów juz z siebie nie mogliście zrobić.
No powiem ci koleżko, że mimo, iż śledzę to forum od dłuższego czasu to nie przypominam sobie drugiego takiego barana jak ty. To miała być jakaś "me\G/a śmiechowa" riposta na sytuację z biletami dla Górnika? To miało jakoś obrazić kibiców Ruchu? Zastanawiam się od dobrych paru minut, po jaki c*** wrzuciłeś tu te obrazki i filmik. No i niestety wciąż nie znajduję logicznego wyjaśnienia. Każdy obiektywny bywalec tego forum po obejrzeniu czegoś takiego prędzej załamie się nad głupotą twórców i wstawiającego to "coś" do neta niż wybuchnie rubasznym śmiechem. No bo z czego tu się śmiać? Z niewątpliwej głębi żartu, czy nieśmiertelnego przesłania w nim zawartego?18Jarek99 pisze:Poprostu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uU3yw6w4 ... 5&start=60" target="_blank" target="_blank" target="_blank
eRwin_GŚ pisze:http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=9Dz4SDFR7Pc&fmt=18" target="_blank
polecam obejrzec