Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione
a jest moze gdzies taki link ze wpisuje swoje zdanie i przemianuje m sie na gotyk??
Kiedys chyba gdzies taki widzialem:) wiec jak ktos ma to prosze zapodac:)
a jest moze gdzies taki link ze wpisuje swoje zdanie i przemianuje m sie na gotyk??
Kiedys chyba gdzies taki widzialem:) wiec jak ktos ma to prosze zapodac:)
Troublemaker pisze:
Ja równiez w najblizszym czasie planuje zrobić sobie dziarkę na łydce ale cały czas się zastanawiam nad wzorem.
Jeżeli ktoś z Was posiada lub ma dostęp do ciekawych wzorów przdstawiających smoki to byłbym bardzo wdzięczny o ich podesłanie na PW.
dziary ziomka Karlito77 na poziomie bo z,, przekazem,, kazda z nich ma swoje konkretne znaczenie ! a symbolika i ukryty przekaz dla niektorych ma wieksze znaczenie niz trybal z herbem klubowym w srodku....
ok, tak to rozumiesz, masz do tego prawo. Pamietaj jednak że slogan ten ma naprawdę dość głębokie przesłanie i zwłaszcza w środowisku kibicowskim jest rozumiany jednakowo, bez względu na przynależność klubową. W dziarze na przedramieniu jest przerwa, tyle że na tym zdjęciu jest ona mało widoczna.
Promil pisze:ok, tak to rozumiesz, masz do tego prawo. Pamietaj jednak że slogan ten ma naprawdę dość głębokie przesłanie i zwłaszcza w środowisku kibicowskim jest rozumiany jednakowo, bez względu na przynależność klubową.
Hasło w danym środowisku może byc odbierane na ogólnych zasadach i ja je doskonale znam i rozumiem,jednak każdy może oprócz tego odbierać je na swój sposób z większą lub mniejszą akceptacją
Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione