Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione
Spośród w/w tatuazy najbardziej przypadł mi do gustu tatuaż chuligana Siarki...a uwagi niektórych moich przedmówców odnośnie tej postaci demona/wilkołaka(*-niepotrzebne skreślić ) uważam za bezzasadne...lecz o gustach się nie powinno dyskutować...
Bardzo ciekawie prezentuje sie również dziarka fana Wisłoki oraz Stilonu.
Ja równiez w najblizszym czasie planuje zrobić sobie dziarkę na łydce ale cały czas się zastanawiam nad wzorem.
Jeżeli ktoś z Was posiada lub ma dostęp do ciekawych wzorów przdstawiających smoki to byłbym bardzo wdzięczny o ich podesłanie na PW.
Z góry dzięki!
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage Polski-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione
Mam tylko taką fotkę tego tatuażu
[link]
jesli wlasciciel to czyta moglby zrobic lepsze ujecia tej dziary?z gory dzieki
Kurde zanim pierdolnęło forum w tym temacie ktoś zapodał link do strony z dziarami skinheads, KKK, celtyki, Blood&Honour itp. ma ktoś może tego linka ? Byłbym wdzięczny...
Łowca mazaków pisze:ponawiam prosbe o wklejenie dziary z motywem husarza ktory kleczy i trzyma bodajrze flage [link]-na starym forum byla,najlepiej zeby wkleil ja sam posiadacz i z troche lepszych ujec niz to bylo zrobione
Mam tylko taką fotkę tego tatuażu
:arrow: [link]
jesli wlasciciel to czyta moglby zrobic lepsze ujecia tej dziary?z gory dzieki
Zajebista.Ma ktos lepsze ujecie?! :)
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
a jest moze gdzies taki link ze wpisuje swoje zdanie i przemianuje m sie na gotyk??
Kiedys chyba gdzies taki widzialem:) wiec jak ktos ma to prosze zapodac:)
a jest moze gdzies taki link ze wpisuje swoje zdanie i przemianuje m sie na gotyk??
Kiedys chyba gdzies taki widzialem:) wiec jak ktos ma to prosze zapodac:)
[link]
Chyba o to Ci chodziło.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
Kiju,dziarka kozacka,ja właśnie takie lubie,bez bajerów,krótko,zwięźle i na temat Typ z RTS-u,z dziarą "Tylko Bóg mnie osądzi" mega porażka wg mnie,hasło głupie,lipa itd.
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
Kubal pisze:Kiju,dziarka kozacka,ja właśnie takie lubie,bez bajerów,krótko,zwięźle i na temat Typ z RTS-u,z dziarą "Tylko Bóg mnie osądzi" mega porażka wg mnie,hasło głupie,lipa itd.
A możesz powiedzieć co według Ciebie jest w tym haśle głupiego? Lipa powiadasz, hm masz prawo do swojego zdania, ale uzasadnij je jakoś.
Troublemaker pisze:
Ja równiez w najblizszym czasie planuje zrobić sobie dziarkę na łydce ale cały czas się zastanawiam nad wzorem.
Jeżeli ktoś z Was posiada lub ma dostęp do ciekawych wzorów przdstawiających smoki to byłbym bardzo wdzięczny o ich podesłanie na PW.
Z góry dzięki!
Spróbuję jeszcze raz...
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
tu -> [link] macie kilka dziarg kibolowskich z calego swiata.
pzdr
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
Kubal pisze:Kiju,dziarka kozacka,ja właśnie takie lubie,bez bajerów,krótko,zwięźle i na temat Typ z RTS-u,z dziarą "Tylko Bóg mnie osądzi" mega porażka wg mnie,hasło głupie,lipa itd.
o ile się nie myle jest to też hasło z flagi YH'02 ("Tylko Bóg nas Osądzi") więc może stąd wzięta inspiracja
dziary ziomka Karlito77 na poziomie bo z,, przekazem,, kazda z nich ma swoje konkretne znaczenie ! a symbolika i ukryty przekaz dla niektorych ma wieksze znaczenie niz trybal z herbem klubowym w srodku....
A możesz powiedzieć co według Ciebie jest w tym haśle głupiego? Lipa powiadasz, hm masz prawo do swojego zdania, ale uzasadnij je jakoś.
Nie wiesz,kto lub też co Cię osądzi.Może za kilka lat,własne sumienie,może nikt go nie będzie sądzić,więc zakładanie z góry,że tak się wydarzy i stawianie "Boga" jako przykładowy sąd jest dla mnie głupie
Pzdr
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
ok, tak to rozumiesz, masz do tego prawo. Pamietaj jednak że slogan ten ma naprawdę dość głębokie przesłanie i zwłaszcza w środowisku kibicowskim jest rozumiany jednakowo, bez względu na przynależność klubową. W dziarze na przedramieniu jest przerwa, tyle że na tym zdjęciu jest ona mało widoczna.
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
Promil pisze:ok, tak to rozumiesz, masz do tego prawo. Pamietaj jednak że slogan ten ma naprawdę dość głębokie przesłanie i zwłaszcza w środowisku kibicowskim jest rozumiany jednakowo, bez względu na przynależność klubową.
Hasło w danym środowisku może byc odbierane na ogólnych zasadach i ja je doskonale znam i rozumiem,jednak każdy może oprócz tego odbierać je na swój sposób z większą lub mniejszą akceptacją