Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
A w zgodach o Miedzi zapomniałeś???Oporowian pisze:Slask Wroclaw
Zgody:Lechia,Wisla,Motor,Opava
uklady:Zaglebie Sosnowiec
kosy:Zaglebie L.Widzew.Odra O.Triada i wiele innych....
a Legia?Hammi Beer 7 pisze:Lech Poznań w kosach nawet wyprzedził GKS Katowice19 kattowitz 20 pisze:wrog nr 1 - policja wrog nr 2-zabrze wrog nr 3 -lech poznan !!!!!!!
-
Brudny Harry
-
Zaglebiak1906
- Kontakt:
kibic0 pisze:A w zgodach o Miedzi zapomniałeś???Oporowian pisze:Slask Wroclaw
a Legia?Hammi Beer 7 pisze: Lech Poznań w kosach nawet wyprzedził GKS Katowice
tylko tyle napisze
-
Hammi Beer 7
Te kosy napisał kibic Ruchu, więc zapytaj dlaczego tam nie ma LegiiOporowian pisze:Slask Wroclaw
a Legia?Hammi Beer 7 pisze:Lech Poznań w kosach nawet wyprzedził GKS Katowice19 kattowitz 20 pisze:wrog nr 1 - policja wrog nr 2-zabrze wrog nr 3 -lech poznan !!!!!!!
-
Hammi Beer 7
eRka rzuca "pizdeczkami" na prawo i lewo w co drugim poście, chyba sam sporo się nasłuchał taki miłych epitetów.
Ostatni raz chcę zapytać o ten Ruch i Lech.
od którego sezonu się Wam poprzestawiało bo nawet nie zauważyłem a pamietam jak Lech wspomagał niebieskich chociażby w tym samym Grodzisku parę lat temu.
I jak Lech żyje z Widzewem? wiem, że zaraz może być napinkowa bitwa o "lizaniu d***", ale może perspektywa bana uspokoi dzieci, więc zaryzykuję z pytaniem.
Ostatni raz chcę zapytać o ten Ruch i Lech.
od którego sezonu się Wam poprzestawiało bo nawet nie zauważyłem a pamietam jak Lech wspomagał niebieskich chociażby w tym samym Grodzisku parę lat temu.
I jak Lech żyje z Widzewem? wiem, że zaraz może być napinkowa bitwa o "lizaniu d***", ale może perspektywa bana uspokoi dzieci, więc zaryzykuję z pytaniem.
-
Carlo Rossi
-
Carlo Rossi
-
Zaglebiak1906
- Kontakt:
Mylisz sie znam temat i wiem ze MKS Myszkow to FC Ruchu Chorzowaju pisze:Zaglebiak1906 pisze:MKS Myszków to FC Ruchu Chorzów.Brudny Harry pisze:A można wiedzieć co łączy Ruch Chorzów z Ks Myszków ? Jedni piszą, że zgoda, drudzy, że myszkowianie to fc Ruchu,a jak jest w rzeczywistości ?
myslisz sie!!!
i nie wprowadzaj ludzi w bład jak nie znasz tematu
Jak dla mnie te stosunki to coś równorzędnego do stosunków Górnika Zabrze i ROWu Rybnik- czyli nie da się tego dokładnie określićZaglebiak1906 pisze:Mylisz sie znam temat i wiem ze MKS Myszkow to FC Ruchu Chorzowaju pisze:Zaglebiak1906 pisze:MKS Myszków to FC Ruchu Chorzów.
myslisz sie!!!
i nie wprowadzaj ludzi w bład jak nie znasz tematu
-
GKS KATOWICE
Re: zgody,kosy
Kolejorz napisałeś z dużej ale już Ruch i Mysłowic nie mogłeś?LP pisze:punktem zapalnym na lini Kolejorz ruch byl fc niebieskich kamieniarzy z mysłowic...
ok
Ostatnio zmieniony 13.04.2007, 16:58 przez Lewy, łącznie zmieniany 1 raz.
odnośnie tematu:
Kosy:
Kosa reczna

kosa spalinowa

Układy:
Układ okresowy pierwiastkow

Układ scalony;

Układ trawienny:

Zgody:
zgoda ludzka:

pensjonat Zgoda

KMWTW
a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
Kosy:
Kosa reczna

kosa spalinowa

Układy:
Układ okresowy pierwiastkow

Układ scalony;

Układ trawienny:

Zgody:
zgoda ludzka:

pensjonat Zgoda

KMWTW
a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
Łupaszko pisze:Dzieciak zrobił mętlik. Nie ma układu z Piastem, są tylko prywatne, dobre stosunki, między poszczególnymi osobami z obu ekip. Jak po każdej kilkuletniej zgodzie, która się rozpadła. I tyle.KiChA pisze:Polonia Bytom
(...)
Układy:Piast Gliwice
Po za tym była sztama z Piastem Gliwice ale została przerwana
Powiedzcie kto i w jakich o okolicznosciach zerwal ta sztame...
-
michal_ksg
- ban
Chyba Polonia podziekowala Piastowi za sztame po meczu Piast-Polonia ale niejestem pewnymlodyksg pisze:Łupaszko pisze:Dzieciak zrobił mętlik. Nie ma układu z Piastem, są tylko prywatne, dobre stosunki, między poszczególnymi osobami z obu ekip. Jak po każdej kilkuletniej zgodzie, która się rozpadła. I tyle.KiChA pisze:Polonia Bytom
(...)
Układy:Piast Gliwice
Po za tym była sztama z Piastem Gliwice ale została przerwana
Powiedzcie kto i w jakich o okolicznosciach zerwal ta sztame...
A powinno czyms pachniec ? Szacunek do starych zgod poprostu. Dla naszych starszych kibicow sztama z Widzewem i Ruchem to piekny okres mlodzienczych lat i jakies tam kontakty sa przez niektorych dalej utrzymywane...trombel pisze:możesz napisać coś więcej? pachnie czymś?disnemar pisze:Relacje są bez zakłóceń.trombel pisze: i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
-
Hammi Beer 7
Podczas meczu z Lechią Gdańsk została zerwana zgoda z Siarką Tarnobrzeg, dlaczego? Według mnie śmierć naturalna i braki kontaktów ale niech Jagiellończyk lub Sirkowiec się wypowie.trombel pisze: a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
-
Yellow Horde
To nie była śmierć naturalnaHammi Beer 7 pisze:Podczas meczu z Lechią Gdańsk została zerwana zgoda z Siarką Tarnobrzeg, dlaczego? Według mnie śmierć naturalna i braki kontaktów ale niech Jagiellończyk lub Sirkowiec się wypowie.trombel pisze: a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
Tydzień przed meczem z Lechią, wspomogliśmy Jagę w Ostrowcu w 110 osób.
W Białymstoku były podziały, wszyscy chyba znaja sprawe. Kontakty były i są nadal, głównie z jedną ze stron tych konfliktów. Przypomne że Siarka chciała być neutralna, jednak osoby decyzujne na Jagielloni w owym czasie zerwały zgodę.
Tyle na ten temat.
Jakieś konkretne posunięcie w tym zakresie to się chyba jeszcze nikomu nie udało ... więc będzie ciekawiestaniol pisze:Prawda jest taka ze Lech nie ma z kim wojowac w pl i rozpoczol wojenke z Ruchem.....Teraz tylko trzeba czekac na posuniecie Ruchu ....
pozdrawiam
generalnie to jedno z ciekawszych wydarzeń ostatnio biorąc pod uwagę ekipy.
ps. przy okazji pozdrawiam Starą Gwardię Lecha ... szczególnie ludzi z Wrześni, ale to już stare dzieje ...
Stosunki z Siarka byly bardzo dobre i naprawde wiekszosc Jagiellonczykow , zaluje ze tak sie to skonczylo. Niestety Siarkowcy przyjezdzajac do osob niepozadanych na stadionie sami dawali powody do zakonczenia sztamy. Dla wielu osob bylo to bardzo nie w smak i taki byl koniec.Yellow Horde pisze: To nie była śmierć naturalna![]()
Tydzień przed meczem z Lechią, wspomogliśmy Jagę w Ostrowcu w 110 osób.
W Białymstoku były podziały, wszyscy chyba znaja sprawe. Kontakty były i są nadal, głównie z jedną ze stron tych konfliktów. Przypomne że Siarka chciała być neutralna, jednak osoby decyzujne na Jagielloni w owym czasie zerwały zgodę.
Tyle na ten temat.
To akurat jest raczej nie do oszacowania , więc dajmy sobie spokój z "większością, mniejszością".tlen pisze: Stosunki z Siarka byly bardzo dobre i naprawde wiekszosc Jagiellonczykow , zaluje ze tak sie to skonczylo.
Jeszcze jedna uwaga ze strony , jak to tlen napisał, starszego kibica.
Mówiąc o Widzewie, czy Ruchu nie nalezy zapominać,że przyjacielskie kontakty pozostały też i w innym mieście....
-
Hammi Beer 7
-
SzymanKOLEJORZ