CKS Czeladż to FC Zagłębia Sosnowiecozyrys pisze:oba kluby majom sztamy z Zaglebiem S, ale czy ich coś "bliższego" łaczy to niy wiemSven pisze:Czy BKS Stal Bielsko-Biała coś łączy z CKS Czeladż![]()
Z tego co wiem kibice CKS byli na meczu BKS-Góral

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: BKS Stal Bielsko-Cks Celadź
<<< Zagłębie Sosnowiec >>>
-
-
W Konstantynowie i Aleksandrowie kibicie utozsamiaja sie tylko z ŁKS badz Widzewem, nie dzialaja jako kibice lokalnych klubowZaglebiak1906 pisze:Czy Sokół Aleksandrów Łódzki i Włókniarz Konstantynów Łódzki są czyimiś FC?I jak wygląda sytuacja Startu Łódż?
Start - nie ma i nie bedzie w Łodzi miejsca na trzecia ekipe, ktos tam chodzi na SKS ale wylacznie piknikowo
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
-
-
Po jednej przygodzie Lech usunął w cień Katowiczan z GKS-u, Zagłębie S. i innych lokalnych rywali ...Hammi Beer 7 pisze:Pewien kibic Ruchu opisał ich wyjazd do Grodziska na PP i tam była "przygoda". Według mnie to jest powód, bo nagle Ruch ma kosę z Lechem13% pisze:Dalej nikt nie wie od kiedy i czemu Ruch i Lech się nie lubią?Mogę się mylić, ale domyślać zawsze można

Bez napinki żeby nie było. Ruchu nie lubię osobiście ... ale wielu przyzna że dziwne to jest ....
-
-
A w zgodach o Miedzi zapomniałeś???Oporowian pisze:Slask Wroclaw
Zgody:Lechia,Wisla,Motor,Opava
uklady:Zaglebie Sosnowiec
kosy:Zaglebie L.Widzew.Odra O.Triada i wiele innych....
a Legia?Hammi Beer 7 pisze:Lech Poznań w kosach nawet wyprzedził GKS Katowice19 kattowitz 20 pisze:wrog nr 1 - policja wrog nr 2-zabrze wrog nr 3 -lech poznan !!!!!!!
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
-
- ban
Kibic PB pisze:Po jednej przygodzie Lech usunął w cień Katowiczan z GKS-u, Zagłębie S. i innych lokalnych rywali ...Hammi Beer 7 pisze:Pewien kibic Ruchu opisał ich wyjazd do Grodziska na PP i tam była "przygoda". Według mnie to jest powód, bo nagle Ruch ma kosę z Lechem13% pisze:Dalej nikt nie wie od kiedy i czemu Ruch i Lech się nie lubią?Mogę się mylić, ale domyślać zawsze można
![]()
![]()
![]()
Albo Chorzowian nigdy nic nie spotkało albo są to wrażliwi ludzie.
Bez napinki żeby nie było. Ruchu nie lubię osobiście ... ale wielu przyzna że dziwne to jest ....
Musialo ich poprostu bardzo bolec spotkanie z Lechem

-
-
kibic0 pisze:A w zgodach o Miedzi zapomniałeś???Oporowian pisze:Slask Wroclaw
a Legia?Hammi Beer 7 pisze: Lech Poznań w kosach nawet wyprzedził GKS Katowice
tylko tyle napisze

Te kosy napisał kibic Ruchu, więc zapytaj dlaczego tam nie ma LegiiOporowian pisze:Slask Wroclaw
a Legia?Hammi Beer 7 pisze:Lech Poznań w kosach nawet wyprzedził GKS Katowice19 kattowitz 20 pisze:wrog nr 1 - policja wrog nr 2-zabrze wrog nr 3 -lech poznan !!!!!!!

-
ku***Hammi Beer 7 pisze:Jakby Śląsk teraz obił Ruch to najprawdopodobniej awansujecie na 3 miejsce a Lech spadaOporowian pisze:Pytam![]()
Bylem pare razy w Chorzowie i z tego co pamietam czesto spiewaja na Legie,niech ktos cos wiecej napisze o tej kosieGórnik Zabrze ma dożytownio 2 miejsce z jasnych przyczyn

co do Myszkowa to nasz Fan club

-
eRka rzuca "pizdeczkami" na prawo i lewo w co drugim poście, chyba sam sporo się nasłuchał taki miłych epitetów.
Ostatni raz chcę zapytać o ten Ruch i Lech.
od którego sezonu się Wam poprzestawiało bo nawet nie zauważyłem a pamietam jak Lech wspomagał niebieskich chociażby w tym samym Grodzisku parę lat temu.
I jak Lech żyje z Widzewem? wiem, że zaraz może być napinkowa bitwa o "lizaniu d***", ale może perspektywa bana uspokoi dzieci, więc zaryzykuję z pytaniem.
Ostatni raz chcę zapytać o ten Ruch i Lech.
od którego sezonu się Wam poprzestawiało bo nawet nie zauważyłem a pamietam jak Lech wspomagał niebieskich chociażby w tym samym Grodzisku parę lat temu.
I jak Lech żyje z Widzewem? wiem, że zaraz może być napinkowa bitwa o "lizaniu d***", ale może perspektywa bana uspokoi dzieci, więc zaryzykuję z pytaniem.
Tylko rozmyliście niepotrzebnie temat, bo ostatnie wpisy nic nie wnoszą do tematu, chcecie sie jechac to pod trzepak

bo nie ma takiej przyczyny?Adamek pisze:Czemu Tu najwiecej wypowiadaja sie osoby ktore maja najmniej do powiedzienia na temat Ruch vs lech ...? nikt z lecha ani Ruch-u nie podali przyczyny a postow na ten temat w ci*l
-
-
-
Mylisz sie znam temat i wiem ze MKS Myszkow to FC Ruchu Chorzowaju pisze:Zaglebiak1906 pisze:MKS Myszków to FC Ruchu Chorzów.Brudny Harry pisze:A można wiedzieć co łączy Ruch Chorzów z Ks Myszków ? Jedni piszą, że zgoda, drudzy, że myszkowianie to fc Ruchu,a jak jest w rzeczywistości ?
myslisz sie!!!
i nie wprowadzaj ludzi w bład jak nie znasz tematu
<<< Zagłębie Sosnowiec >>>