Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Braveheart

Re: Zgody / Kosy/ Układy ...

Post autor: Braveheart »

Radomiak nie ma kosy z Legią.
Między innymi ze względu na tą informacje jak i na inne farmazony które wypisuje tutaj uzytkownik Mrówa ponawiam prośbę o bana.
iparts.pl
futbolowypatriota

Post autor: futbolowypatriota »

Krąży plotki o zgodzie Polonii Warszawa z Czarnymi Jasło. Wie ktoś coś o tym?
LORDI

Post autor: LORDI »

Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
ultrafan

Post autor: ultrafan »

Ze szkopem miec zgode lub jakikolwiek uklad to dla mnie najgorsze skurwienie :roll:
risto

Post autor: risto »

Łączą nas z Polonią przyjazne stosunki 8) Pozdro dla chłopaków z KSP.
z e(L)ka w sercu

Post autor: z e(L)ka w sercu »

[quote="Hakuba"]Kiedys byla zgoda ale na meczu w Piasecznie(?) dochodzi do nie porozumien i tak sie to posypalo.Szczegóły napisze ktos to wie dobrze bo nie chce siac farmazonów.

Mrówa,dla ciebie to bez róznicy ale Radomiak chcesz by ktos pisal z duzej litery wiec jak żądasz od kogos szacunku to wykarz i ty go troche[/quo

Dokładnie tak..Radomiak przyjechał liczna ekipą na mecz do Piaseczna(czasy drugiej ligi)i doszło do spięć na linii Radomiak-Legia i wszystko się posypało.Jednakże wtedy były to czasy układu,gdyż zgoda padła bodajże w 1985r.Poszło między innymi o Pogoń,gdyż Warchoły miały jakieś zatargi z Portowcami,szczegóły może przedstawi ktoś bardziej kumaty :wink:
futbolowypatriota

LORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazało

http://czarnijaslo.dzs.pl/o-klubie-/zgody-i-kosy/" target="_blank
patrz poniżej
art_

Post autor: art_ »

niezbyt poważne podejście do tematu kibiców Czarnych.
risto

Post autor: risto »

futbolowypatriota pisze:
LORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazało

http://czarnijaslo.dzs.pl/o-klubie-/zgody-i-kosy/" target="_blank" target="_blank
patrz poniżej

Nie jest to nasza oficjalna strona, dlatego wszystkie info traktował bym z przymrużeniem oka. A internet to tylko internet, każdy może tam wszystko napisać.
A Polonię traktujemy jak najbardziej poważnie i myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. A co będzie w przyszłości ciężko powiedzieć.
futbolowypatriota

risto pisze:
futbolowypatriota pisze:

http://czarnijaslo.dzs.pl/o-klubie-/zgody-i-kosy/" target="_blank" target="_blank" target="_blank
patrz poniżej

Nie jest to nasza oficjalna strona, dlatego wszystkie info traktował bym z przymrużeniem oka. A internet to tylko internet, każdy może tam wszystko napisać.
A Polonię traktujemy jak najbardziej poważnie i myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. A co będzie w przyszłości ciężko powiedzieć.
Dzięki risto za info tak się chciałem dowiedzieć bo jestem z podkarpacia i kluby z tego rejonu bardzo mnie interesują :wink:
nieznajomy_89

Post autor: nieznajomy_89 »

mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
mainroad

Post autor: mainroad »

ja myslałem ze to Stomil mial cos z Petrą a nie Polonia no chyba , ze sie myle...
AZSKutno

Post autor: AZSKutno »

AZS Kutno
Zgody brak
Kosy brak
Układ (dobre stosunki z kibicami MKS-u)

MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Kosy Zawisza Rzgów, Warta Sieradz
Układ -brak (dobre stosunki z AZS Kutno,Uranią Rudą Śląską i Pogonią ZDW.)
młyn do 60 osób. na ważnych meczach do 180 osób.

PS.A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ.
dawidao

Post autor: dawidao »

nieznajomy_89 pisze:mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
Nie przekształcił się w zgodę.
ja myslałem ze to Stomil mial cos z Petrą a nie Polonia no chyba , ze sie myle...
Masz rację...
A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ
Skąd posiadasz takie informacje ? :shock:
AZSKutno

Post autor: AZSKutno »

dawidao pisze:
nieznajomy_89 pisze:mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
Masz rację...
A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ
Słyszałem ok kolegi ...
Sory za tą błędną odpowiedz
mainroad

Post autor: mainroad »

Jesli dobrze pamietam to w latach 90 Stomil i Petra to jedne z wiekszych kos.Co łaczy teraz te kluby nadal układ czy juz cos więcj???
dawidao

Post autor: dawidao »

mainroad pisze:Jesli dobrze pamietam to w latach 90 Stomil i Petra to jedne z wiekszych kos.Co łaczy teraz te kluby nadal układ czy juz cos więcj???
Nic się w tej kwestii nie zmieniło.
bu

Post autor: bu »

Poczytajcie temat kilka stron wstecz...
bu

Jesli dobrze pamietam to w latach 90 Stomil i Petra to jedne z wiekszych kos.Co łaczy teraz te kluby nadal układ czy juz cos więcj???
Poczytajcie temat kilka stron wstecz...
Pener

Post autor: Pener »

Jaka jest sytuacja na linii GKS Tychy - ekipy z Bielsko-Białej ?
nieznajomy_89

a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?

i Jakie Stosunki między Kotwica Kołobrzeg a Lechią Gdańsk?
Alfons Cytrynek

Post autor: Alfons Cytrynek »

Pener pisze:Jaka jest sytuacja na linii GKS Tychy - ekipy z Bielsko-Białej ?
ekipa raczej... Na linii BKS - Tychy jest kosa.
szybki_bill

Post autor: szybki_bill »

Czy Podbeskidze miało/ma jakieś zgody/układy i kogo uważa oprócz BKS za swoje kosy?
nieznajomy_89

nieznajomy_89 pisze:a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?

podbijam z tematem
Okropny Dolores

Post autor: Okropny Dolores »

nieznajomy_89 pisze:
nieznajomy_89 pisze:a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?

podbijam z tematem
Na chłopski rozum:
Zawisza-Jaga nijakie
Kotwica-Lechia nijakie.Kotwica za mała,żeby coś Lechii zrobić.Poza tym Kotwica to FC/zgoda Legii.
Okropny Dolores

Post autor: Okropny Dolores »

A moje pytanie jest następujące:

Ruch Chorzów-Slovan Bratysława.Układ czy zgoda??Jak Niebiescy podchodzą do Brna,czyli zgody Slovana??

Z góry dzięki za odp.
witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz »

Okropny Dolores pisze:[

.Poza tym Kotwica to FC/zgoda Legii.
Ze co?! Kotwa miała zgode/układ z Wielimem Szczecinek- fc Legii.
Ale co kotwa miała wspolnego z Legia? Wiem ze tez paru sympatykow Legii w Kołobrzegu jest, jesli juz to kiedys(lata 90) Kotwica jako fc na Pogoń jezdziła (czy nazywało sie to fc czy zgoda to nie wiem )
bu

A jakie stosunki ostatnimi czasy panują na linii Wrocław-Sosnowiec...?
pgn

Post autor: pgn »

bu pisze:A jakie stosunki ostatnimi czasy panują na linii Wrocław-Sosnowiec...?
tyle już napisano na ten temat.
odpowiem złośliwie ostatnio stosunki przerywane, bo kluby nie mają ze sobą kontaktu w rozgrywkach. ale ja to widzę jako duży szacunek z obu stron. jak grali ze sobą o awans do 2 ligi kilka lat temu to ludzie z sosnowieckiej ekipy pilnowali, żeby nie bluzgać na Śląsk ( a u nich to rzadkość, bo na Śląsk to lubią pobluzgać)
BG1930

Post autor: BG1930 »

Kotwica nigdy nie byla i nie jest zadnym fc Legii jak i Pogoni
FCG
Kontakt:

Post autor: FCG »

Okropny Dolores pisze:
nieznajomy_89 pisze:

podbijam z tematem
Na chłopski rozum:
Zawisza-Jaga nijakie
Kotwica-Lechia nijakie.Kotwica za mała,żeby coś Lechii zrobić.Poza tym Kotwica to zgoda Legii.

no no to ta Lechia to musi byc wieeeelka a ta Legia to taka mała :lol: :lol: :lol:
Alfons Cytrynek

no no to ta Lechia to musi byc wieeeelka a ta Legia to taka mała :lol: :lol: :lol:
Co w tym takiego śmiesznego? Naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero później się udzielaj. Pomiędzy Lechią a Kotwicą jest niewątpliwie różnica klas i nawet nie ma o czym dyskutować. Poza tym Kotwica to ekipa, która kojarzona jest z sympatią do Pogoni, a więc i do Legii.
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

BG1930 pisze:Kotwica nigdy nie byla i nie jest zadnym fc Legii jak i Pogoni
A jak to było z odwołaniem Waszej walki z Flotą, gdy pojawiła się Pogoń? Skoro nie jesteście ich FC to chętnie poczytam od Ciebie dlaczego ta walka nie doszła do skutku.
King_Artur_1908y

Post autor: King_Artur_1908y »

AZSKutno pisze:
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
A co co się stało, że kibice ze Rzgowa aż tak Wam zaleźli za skórę, że są dla Was jedną z głównych kos :D.
Nie słyszałem o jakimkolwiek zorganizowanym ruchu kibicowskim na Zawiszy Rzgów.

A co do Petry i Stomilu/Polonii ?? Nie rozumiem o co te nie wiadomo jakie przekumate spinki i rozkminki. Skumali się ?? Ich sprawa. Co z tego, że kiedyś pisałem z typem z Płocka i najeżdżał na Stomil, jako jedna z większych ich kos. Ale to było jeszcze za czasów prowidzewskiej Petry. To było dawno. Czasy się zmieniają, pokolenia się zmieniają. Czy Legia z Pogonią, Ruch z Widzewem, czy Śląsk z Wisłą w okresie, kiedy nie mieli zgody także darzyli się wielką miłością ?? Nie sądzę. Pogoń miała zajebiste ciśnienie na Legię, Ruch wykroił Widzewowi flagę "Gorkiego" i jakoś to nie przeszkadzało, aby później te ekipy się skumały z powrotem.
Alfons Cytrynek

King_Artur_1908y pisze:
AZSKutno pisze:
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
A co co się stało, że kibice ze Rzgowa aż tak Wam zaleźli za skórę, że są dla Was jedną z głównych kos :D.
Nie słyszałem o jakimkolwiek zorganizowanym ruchu kibicowskim na Zawiszy Rzgów.

A co do Petry i Stomilu/Polonii ?? Nie rozumiem o co te nie wiadomo jakie przekumate spinki i rozkminki. Skumali się ?? Ich sprawa. Co z tego, że kiedyś pisałem z typem z Płocka i najeżdżał na Stomil, jako jedna z większych ich kos. Ale to było jeszcze za czasów prowidzewskiej Petry. To było dawno. Czasy się zmieniają, pokolenia się zmieniają. Czy Legia z Pogonią, Ruch z Widzewem, czy Śląsk z Wisłą w okresie, kiedy nie mieli zgody także darzyli się wielką miłością ?? Nie sądzę. Pogoń miała zajebiste ciśnienie na Legię, Ruch wykroił Widzewowi flagę "Gorkiego" i jakoś to nie przeszkadzało, aby później te ekipy się skumały z powrotem.
W pewnym momencie te dwa kluby zaliczyły nawet awanturę między sobą :wink:
BG1930

Post autor: BG1930 »

Fighting Dragon Tokyo pisze:
BG1930 pisze:Kotwica nigdy nie byla i nie jest zadnym fc Legii jak i Pogoni
A jak to było z odwołaniem Waszej walki z Flotą, gdy pojawiła się Pogoń? Skoro nie jesteście ich FC to chętnie poczytam od Ciebie dlaczego ta walka nie doszła do skutku.
po pierwsze nie jestem fanem Kotwicy,...... po drugie napisalem ze nie byli nigdy fc,z racji rozmow na ten temat podczas wspolnego melanzowania z kibicami Kotwy,...... po trzecie Kotwica uwazala sie raczej za zgode, a Pogon chciala bardziej Ich jako swoj fc,
leniwiec

Post autor: leniwiec »

Kotwica jezdziła na Pogoń po układzie w latach 90tych. Ale to stare czasy. o niedoszłym grilu nie będzie tu wspominane nie drążyć.
tasman88

Post autor: tasman88 »

dawidao pisze:
Masz rację...

Kolego nie wiem skąd masz takie informacje ale nic nas z Petrą nie łączy, jak bedziesz polegał na takich informatorach to powodzenia życze
Pozdrawiam
STILON GORZÓW

piter

Post autor: piter »

już kiedyś pisałem na jakims forum, KOTWICA nigdy nie była FAN CLUBEM Pogoni!!! w latach 90-tych był układ i tak jezdziliśmy do 2002 - 2003?? do pewnego meczu z Cracovia gdzie zostalismy wyproszeni przez nową siłe na stadionie Pogoni... a powodem był BG...

zawsze działaliśmy jako KOTWICA

w Kołobrzegu w młynie jest także wielu kibiców Legii a także grupa która rzadziej przychodzi na Kotwicę a jeżdżą do Wawy na Legię...

to chyba wszystko...

ps. szacunek dla starszyzny Pogoni.
King_Artur_1908y

Post autor: King_Artur_1908y »

Alfons Cytrynek pisze: W pewnym momencie te dwa kluby zaliczyły nawet awanturę między sobą :wink:
Chyba w 1993 roku to było. Śląsk Wiśle po flagi biegł :). Dlatego też dałem jako przykład Śląska i Wisłę :)
Zablokowany