Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Braveheart
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Radomiak nie ma kosy z Legią.
Między innymi ze względu na tą informacje jak i na inne farmazony które wypisuje tutaj uzytkownik Mrówa ponawiam prośbę o bana.
Między innymi ze względu na tą informacje jak i na inne farmazony które wypisuje tutaj uzytkownik Mrówa ponawiam prośbę o bana.
-
futbolowypatriota
Krąży plotki o zgodzie Polonii Warszawa z Czarnymi Jasło. Wie ktoś coś o tym?
Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
Ze szkopem miec zgode lub jakikolwiek uklad to dla mnie najgorsze skurwienie 
Łączą nas z Polonią przyjazne stosunki
Pozdro dla chłopaków z KSP.
-
z e(L)ka w sercu
[quote="Hakuba"]Kiedys byla zgoda ale na meczu w Piasecznie(?) dochodzi do nie porozumien i tak sie to posypalo.Szczegóły napisze ktos to wie dobrze bo nie chce siac farmazonów.
Mrówa,dla ciebie to bez róznicy ale Radomiak chcesz by ktos pisal z duzej litery wiec jak żądasz od kogos szacunku to wykarz i ty go troche[/quo
Dokładnie tak..Radomiak przyjechał liczna ekipą na mecz do Piaseczna(czasy drugiej ligi)i doszło do spięć na linii Radomiak-Legia i wszystko się posypało.Jednakże wtedy były to czasy układu,gdyż zgoda padła bodajże w 1985r.Poszło między innymi o Pogoń,gdyż Warchoły miały jakieś zatargi z Portowcami,szczegóły może przedstawi ktoś bardziej kumaty
Mrówa,dla ciebie to bez róznicy ale Radomiak chcesz by ktos pisal z duzej litery wiec jak żądasz od kogos szacunku to wykarz i ty go troche[/quo
Dokładnie tak..Radomiak przyjechał liczna ekipą na mecz do Piaseczna(czasy drugiej ligi)i doszło do spięć na linii Radomiak-Legia i wszystko się posypało.Jednakże wtedy były to czasy układu,gdyż zgoda padła bodajże w 1985r.Poszło między innymi o Pogoń,gdyż Warchoły miały jakieś zatargi z Portowcami,szczegóły może przedstawi ktoś bardziej kumaty
-
futbolowypatriota
Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazałoLORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
http://czarnijaslo.dzs.pl/o-klubie-/zgody-i-kosy/" target="_blank
patrz poniżej
niezbyt poważne podejście do tematu kibiców Czarnych.
futbolowypatriota pisze:Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazałoLORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
http://czarnijaslo.dzs.pl/o-klubie-/zgody-i-kosy/" target="_blank" target="_blank
patrz poniżej
Nie jest to nasza oficjalna strona, dlatego wszystkie info traktował bym z przymrużeniem oka. A internet to tylko internet, każdy może tam wszystko napisać.
A Polonię traktujemy jak najbardziej poważnie i myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. A co będzie w przyszłości ciężko powiedzieć.
-
futbolowypatriota
Dzięki risto za info tak się chciałem dowiedzieć bo jestem z podkarpacia i kluby z tego rejonu bardzo mnie interesująristo pisze:futbolowypatriota pisze:Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazałoLORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
http://czarnijaslo.dzs.pl/o-klubie-/zgody-i-kosy/" target="_blank" target="_blank" target="_blank
patrz poniżej
Nie jest to nasza oficjalna strona, dlatego wszystkie info traktował bym z przymrużeniem oka. A internet to tylko internet, każdy może tam wszystko napisać.
A Polonię traktujemy jak najbardziej poważnie i myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. A co będzie w przyszłości ciężko powiedzieć.
-
nieznajomy_89
mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
ja myslałem ze to Stomil mial cos z Petrą a nie Polonia no chyba , ze sie myle...
AZS Kutno
Zgody brak
Kosy brak
Układ (dobre stosunki z kibicami MKS-u)
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Kosy Zawisza Rzgów, Warta Sieradz
Układ -brak (dobre stosunki z AZS Kutno,Uranią Rudą Śląską i Pogonią ZDW.)
młyn do 60 osób. na ważnych meczach do 180 osób.
PS.A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ.
Zgody brak
Kosy brak
Układ (dobre stosunki z kibicami MKS-u)
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Układ -brak (dobre stosunki z AZS Kutno,Uranią Rudą Śląską i Pogonią ZDW.)
młyn do 60 osób. na ważnych meczach do 180 osób.
PS.A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ.
Nie przekształcił się w zgodę.nieznajomy_89 pisze:mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
Masz rację...ja myslałem ze to Stomil mial cos z Petrą a nie Polonia no chyba , ze sie myle...
Skąd posiadasz takie informacje ?A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ
Słyszałem ok kolegi ...dawidao pisze:Nie przekształcił się w zgodę.nieznajomy_89 pisze:mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
Masz rację...ja myslałem ze to Stomil mial cos z Petrą a nie Polonia no chyba , ze sie myle...
Skąd posiadasz takie informacje ?A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ
Sory za tą błędną odpowiedz
Jesli dobrze pamietam to w latach 90 Stomil i Petra to jedne z wiekszych kos.Co łaczy teraz te kluby nadal układ czy juz cos więcj???
Nic się w tej kwestii nie zmieniło.mainroad pisze:Jesli dobrze pamietam to w latach 90 Stomil i Petra to jedne z wiekszych kos.Co łaczy teraz te kluby nadal układ czy juz cos więcj???
Poczytajcie temat kilka stron wstecz...
Poczytajcie temat kilka stron wstecz...Jesli dobrze pamietam to w latach 90 Stomil i Petra to jedne z wiekszych kos.Co łaczy teraz te kluby nadal układ czy juz cos więcj???
Jaka jest sytuacja na linii GKS Tychy - ekipy z Bielsko-Białej ?
-
nieznajomy_89
a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?
i Jakie Stosunki między Kotwica Kołobrzeg a Lechią Gdańsk?
-
Alfons Cytrynek
ekipa raczej... Na linii BKS - Tychy jest kosa.Pener pisze:Jaka jest sytuacja na linii GKS Tychy - ekipy z Bielsko-Białej ?
-
szybki_bill
Czy Podbeskidze miało/ma jakieś zgody/układy i kogo uważa oprócz BKS za swoje kosy?
-
nieznajomy_89
nieznajomy_89 pisze:a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?
podbijam z tematem
-
Okropny Dolores
Na chłopski rozum:nieznajomy_89 pisze:nieznajomy_89 pisze:a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?
podbijam z tematem
Zawisza-Jaga nijakie
Kotwica-Lechia nijakie.Kotwica za mała,żeby coś Lechii zrobić.Poza tym Kotwica to FC/zgoda Legii.
-
Okropny Dolores
A moje pytanie jest następujące:
Ruch Chorzów-Slovan Bratysława.Układ czy zgoda??Jak Niebiescy podchodzą do Brna,czyli zgody Slovana??
Z góry dzięki za odp.
Ruch Chorzów-Slovan Bratysława.Układ czy zgoda??Jak Niebiescy podchodzą do Brna,czyli zgody Slovana??
Z góry dzięki za odp.
-
witoldpyrkosz
Ze co?! Kotwa miała zgode/układ z Wielimem Szczecinek- fc Legii.Okropny Dolores pisze:[
.Poza tym Kotwica to FC/zgoda Legii.
Ale co kotwa miała wspolnego z Legia? Wiem ze tez paru sympatykow Legii w Kołobrzegu jest, jesli juz to kiedys(lata 90) Kotwica jako fc na Pogoń jezdziła (czy nazywało sie to fc czy zgoda to nie wiem )
A jakie stosunki ostatnimi czasy panują na linii Wrocław-Sosnowiec...?
tyle już napisano na ten temat.bu pisze:A jakie stosunki ostatnimi czasy panują na linii Wrocław-Sosnowiec...?
odpowiem złośliwie ostatnio stosunki przerywane, bo kluby nie mają ze sobą kontaktu w rozgrywkach. ale ja to widzę jako duży szacunek z obu stron. jak grali ze sobą o awans do 2 ligi kilka lat temu to ludzie z sosnowieckiej ekipy pilnowali, żeby nie bluzgać na Śląsk ( a u nich to rzadkość, bo na Śląsk to lubią pobluzgać)
Kotwica nigdy nie byla i nie jest zadnym fc Legii jak i Pogoni
Okropny Dolores pisze:Na chłopski rozum:nieznajomy_89 pisze:nieznajomy_89 pisze:a jakie Stosunki są Pomiędzy Zawisza Bydgoszcz a Jagielonią Białystok?
podbijam z tematem
Zawisza-Jaga nijakie
Kotwica-Lechia nijakie.Kotwica za mała,żeby coś Lechii zrobić.Poza tym Kotwica to zgoda Legii.
no no to ta Lechia to musi byc wieeeelka a ta Legia to taka mała
-
Alfons Cytrynek
Co w tym takiego śmiesznego? Naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero później się udzielaj. Pomiędzy Lechią a Kotwicą jest niewątpliwie różnica klas i nawet nie ma o czym dyskutować. Poza tym Kotwica to ekipa, która kojarzona jest z sympatią do Pogoni, a więc i do Legii.
no no to ta Lechia to musi byc wieeeelka a ta Legia to taka mała![]()
![]()
-
Fighting Dragon Tokyo
A jak to było z odwołaniem Waszej walki z Flotą, gdy pojawiła się Pogoń? Skoro nie jesteście ich FC to chętnie poczytam od Ciebie dlaczego ta walka nie doszła do skutku.BG1930 pisze:Kotwica nigdy nie byla i nie jest zadnym fc Legii jak i Pogoni
-
King_Artur_1908y
A co co się stało, że kibice ze Rzgowa aż tak Wam zaleźli za skórę, że są dla Was jedną z głównych kosAZSKutno pisze:
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Nie słyszałem o jakimkolwiek zorganizowanym ruchu kibicowskim na Zawiszy Rzgów.
A co do Petry i Stomilu/Polonii ?? Nie rozumiem o co te nie wiadomo jakie przekumate spinki i rozkminki. Skumali się ?? Ich sprawa. Co z tego, że kiedyś pisałem z typem z Płocka i najeżdżał na Stomil, jako jedna z większych ich kos. Ale to było jeszcze za czasów prowidzewskiej Petry. To było dawno. Czasy się zmieniają, pokolenia się zmieniają. Czy Legia z Pogonią, Ruch z Widzewem, czy Śląsk z Wisłą w okresie, kiedy nie mieli zgody także darzyli się wielką miłością ?? Nie sądzę. Pogoń miała zajebiste ciśnienie na Legię, Ruch wykroił Widzewowi flagę "Gorkiego" i jakoś to nie przeszkadzało, aby później te ekipy się skumały z powrotem.
-
Alfons Cytrynek
W pewnym momencie te dwa kluby zaliczyły nawet awanturę między sobąKing_Artur_1908y pisze:A co co się stało, że kibice ze Rzgowa aż tak Wam zaleźli za skórę, że są dla Was jedną z głównych kosAZSKutno pisze:
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Kosy Zawisza Rzgów, Warta Sieradz.
Nie słyszałem o jakimkolwiek zorganizowanym ruchu kibicowskim na Zawiszy Rzgów.
A co do Petry i Stomilu/Polonii ?? Nie rozumiem o co te nie wiadomo jakie przekumate spinki i rozkminki. Skumali się ?? Ich sprawa. Co z tego, że kiedyś pisałem z typem z Płocka i najeżdżał na Stomil, jako jedna z większych ich kos. Ale to było jeszcze za czasów prowidzewskiej Petry. To było dawno. Czasy się zmieniają, pokolenia się zmieniają. Czy Legia z Pogonią, Ruch z Widzewem, czy Śląsk z Wisłą w okresie, kiedy nie mieli zgody także darzyli się wielką miłością ?? Nie sądzę. Pogoń miała zajebiste ciśnienie na Legię, Ruch wykroił Widzewowi flagę "Gorkiego" i jakoś to nie przeszkadzało, aby później te ekipy się skumały z powrotem.
po pierwsze nie jestem fanem Kotwicy,...... po drugie napisalem ze nie byli nigdy fc,z racji rozmow na ten temat podczas wspolnego melanzowania z kibicami Kotwy,...... po trzecie Kotwica uwazala sie raczej za zgode, a Pogon chciala bardziej Ich jako swoj fc,Fighting Dragon Tokyo pisze:A jak to było z odwołaniem Waszej walki z Flotą, gdy pojawiła się Pogoń? Skoro nie jesteście ich FC to chętnie poczytam od Ciebie dlaczego ta walka nie doszła do skutku.BG1930 pisze:Kotwica nigdy nie byla i nie jest zadnym fc Legii jak i Pogoni
Kotwica jezdziła na Pogoń po układzie w latach 90tych. Ale to stare czasy. o niedoszłym grilu nie będzie tu wspominane nie drążyć.
dawidao pisze:Nie przekształcił się w zgodę.nieznajomy_89 pisze:mam pytanie odnoście Poloni Bydgoszcz i Petrochemi Płock Czy Ten układ co się miedzy nimi przedkształcił się w jakomś zgode?
A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ
Kolego nie wiem skąd masz takie informacje ale nic nas z Petrą nie łączy, jak bedziesz polegał na takich informatorach to powodzenia życze
Pozdrawiam
STILON GORZÓW
Skąd posiadasz takie informacje ?
już kiedyś pisałem na jakims forum, KOTWICA nigdy nie była FAN CLUBEM Pogoni!!! w latach 90-tych był układ i tak jezdziliśmy do 2002 - 2003?? do pewnego meczu z Cracovia gdzie zostalismy wyproszeni przez nową siłe na stadionie Pogoni... a powodem był BG...
zawsze działaliśmy jako KOTWICA
w Kołobrzegu w młynie jest także wielu kibiców Legii a także grupa która rzadziej przychodzi na Kotwicę a jeżdżą do Wawy na Legię...
to chyba wszystko...
ps. szacunek dla starszyzny Pogoni.
zawsze działaliśmy jako KOTWICA
w Kołobrzegu w młynie jest także wielu kibiców Legii a także grupa która rzadziej przychodzi na Kotwicę a jeżdżą do Wawy na Legię...
to chyba wszystko...
ps. szacunek dla starszyzny Pogoni.
-
King_Artur_1908y
Chyba w 1993 roku to było. Śląsk Wiśle po flagi biegłAlfons Cytrynek pisze: W pewnym momencie te dwa kluby zaliczyły nawet awanturę między sobą