Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
[/quote]
We Włocłavku mozna mówić jedynie o fcŁKSu(Włocłavii).Z Włocłavka na Elane jeździ najczęściej 2-5osób lecz na ostatnich meczach Elany notowali same zera, o kibicach innych druzyn nic nam nie wiadomo,może jeźdzą jakieś pojedyńcze jednostki ale się z tym nie ujawniają.[/quote]
Nie no ogolnie nie ma Elany we Włocławku. Jestem tylko ja i jeszcze wiekszosc dnia siedze na komisarjacie i sprzedaje Włocłavie z ucha. Nasze liczby są na forum Elany w odpowiednim temacie. Najwiecej było nas na Tychach 14 i w Bydgoszczy 12. Dodam tylko ze w tej rundzie zanotowalismy 4 zera na wyjazdowych meczach.
Bez odbioru, pozdro dla kumatych[/quote]
Gawin Królewska Wola - Elana Toruń-0
Lechia Zielona Góra - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Unia Janikowo-2
Zagłębie Sosnowiec - Elana Toruń-7
Elana Toruń - Victoria Koronowo-3
MKS Kluczbork - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Czarni Żagań-6
Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń-11
Elana Toruń - GKS Tychy-12
Pogoń Szczecin-Elana Toruń- 1
Jarota Jarocin - Elana Toruń-1
Raków Częstochowa - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Miedź Legnica-6+2dziewczyny
Elana Toruń - Polonia Słubice-0
Chemik Police - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Nielba Wągrowiec-0
Kotwica Kołobrzeg - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Gawin Królewska Wola-2
Elana Toruń - Lechia Zielona Góra-1
[link]
Ja tu widzę 8zer ...dobra niech będzie że jesteście i macie się bardzo dobrze.. w końcu Włocłavek jest żółto-niebieski :lol: . Bez odbioru
We Włocłavku mozna mówić jedynie o fcŁKSu(Włocłavii).Z Włocłavka na Elane jeździ najczęściej 2-5osób lecz na ostatnich meczach Elany notowali same zera, o kibicach innych druzyn nic nam nie wiadomo,może jeźdzą jakieś pojedyńcze jednostki ale się z tym nie ujawniają.[/quote]
Nie no ogolnie nie ma Elany we Włocławku. Jestem tylko ja i jeszcze wiekszosc dnia siedze na komisarjacie i sprzedaje Włocłavie z ucha. Nasze liczby są na forum Elany w odpowiednim temacie. Najwiecej było nas na Tychach 14 i w Bydgoszczy 12. Dodam tylko ze w tej rundzie zanotowalismy 4 zera na wyjazdowych meczach.
Bez odbioru, pozdro dla kumatych[/quote]
Gawin Królewska Wola - Elana Toruń-0
Lechia Zielona Góra - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Unia Janikowo-2
Zagłębie Sosnowiec - Elana Toruń-7
Elana Toruń - Victoria Koronowo-3
MKS Kluczbork - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Czarni Żagań-6
Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń-11
Elana Toruń - GKS Tychy-12
Pogoń Szczecin-Elana Toruń- 1
Jarota Jarocin - Elana Toruń-1
Raków Częstochowa - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Miedź Legnica-6+2dziewczyny
Elana Toruń - Polonia Słubice-0
Chemik Police - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Nielba Wągrowiec-0
Kotwica Kołobrzeg - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Gawin Królewska Wola-2
Elana Toruń - Lechia Zielona Góra-1
[link]
Ja tu widzę 8zer ...dobra niech będzie że jesteście i macie się bardzo dobrze.. w końcu Włocłavek jest żółto-niebieski :lol: . Bez odbioru
-
Jak wygląda sytuacja kibicowska w Nowym i Starym Sączu ? 

-
w Połancu FC Wisły stanowia studenci którzy studiuja w Krk i hodza na Wisle jest ich moze kilku i sie nie wychylaja ogolnie w Połancu pikniklaurence pisze:jak wygląda sytuacja w Połańcu?? Wiem ze jest tam FC Wisły. Czy mógły ktoś napisać jak liczny jest ten FC. Czy jest tam też FC Korony?? No i przede wszystkim ciekawią mnie zgody/ kosy Czarnych Połaniec
-
Sejny- jest tam Legia i Jaga19(W)47 pisze:Sejny,Olecko,Ełk - co tam się dzieje??
Olecko- za Jagą, coś tam kręcą jeszcze na Czarnych
Ełk- ekipa Mazura to Fc Jagi
-
Nafciarzepleban pisze:A jak wygląda sytuacja we Włocławku i w Dobrzyniu nad Wisłą??
-
a jak wygląda sytuacja w Złocieńcu oraz w Drawsku Pomorskim? woj. zachodniopomorskie
-
W Zlociencu fc. Gwardii w Drawsku fc. Pogoni. W obu miastach sa tez kibice miejscowych druzyn, Olimp Zlocieniec i Drawa Drawsko.
-
ZKS pisze:Nafciarzepleban pisze:A jak wygląda sytuacja we Włocławku i w Dobrzyniu nad Wisłą??
Nigdy nie widzialem ani nie słyszałem żeby we Włocławku byli kibice Petrochemii

.....::::: ŁKS ŁÓDŹ :::::.....
-
-
Za to ja nigdy nie widziałem ani nie słyszałem, żeby we Włocławku kibice ŁKS grzeszyli kumatością...ŁKS ŁÓDŹ Włocłavek pisze:ZKS pisze:Nafciarzepleban pisze:A jak wygląda sytuacja we Włocławku i w Dobrzyniu nad Wisłą??
Nigdy nie widzialem ani nie słyszałem żeby we Włocławku byli kibice Petrochemii![]()
.....::::: ŁKS ŁÓDŹ :::::.....

Specjalnie dla włocławskich kibiców ŁKS-u: W Dobrzyniu Nafciarze.
-
Za to ja nigdy nie widziałem ani nie słyszałem, żeby we Włocławku kibice ŁKS grzeszyli kumatością...
ODEZWAŁ SIĘ WIELCE KUMATY KIBIC PETRY...A JAK WPADLIŚCIE DO WŁOCŁAWKA TO NIBY PO CZYJEJ STRONIE URZYTY BYŁ SPRZĘT?? A MOŻE TO JEST WASZ PRZEJAW KUMATOŚCI??? NIE ROZŚMIESZAJ MNIE SWOIMI TEXTAMI... ŁKS FC WŁOCŁAWEK ROZKŁADA WASZE WSZYSTKIE FC W KAŻDEJ CHWILI DNIA I NOCY...
ODEZWAŁ SIĘ WIELCE KUMATY KIBIC PETRY...A JAK WPADLIŚCIE DO WŁOCŁAWKA TO NIBY PO CZYJEJ STRONIE URZYTY BYŁ SPRZĘT?? A MOŻE TO JEST WASZ PRZEJAW KUMATOŚCI??? NIE ROZŚMIESZAJ MNIE SWOIMI TEXTAMI... ŁKS FC WŁOCŁAWEK ROZKŁADA WASZE WSZYSTKIE FC W KAŻDEJ CHWILI DNIA I NOCY...
-
jak wygląda sytuacja w Górze Śląskiej?? chodzi mi o kumatszą publike, czy takowa istnieje? bo z racji bliskosci do Leszna(żużel) czy Lubina(Pilka) pikniki sie pewnie znajdą..
-
Pierwsze słysze...PATO pisze:Za to ja nigdy nie widziałem ani nie słyszałem, żeby we Włocławku kibice ŁKS grzeszyli kumatością...
Zapraszam na pw,ponieważ wybrałeś złe miejsce do poruszania tego typu tematów.
-
Koniec tematu tutaj...reszta pw.
-
już?? a tak ciekawie się zapowiadało....PATO pisze:Koniec tematu tutaj...reszta pw.
żeby nie było- Victoria Sulejówek to kibice Legii??
-
Bardzo proszę o opisanie sytuacji w RAWIE MAZOWIECKIEJ. Dziękuję.
O takKiriKiri pisze:bedziemy juz zawsze wiedziec kim byl Genek

-
Legia w Sejnach? Mówisz o paru małolatach co marzą po murach L(widziałem nawet napis Legja Pany)
Nikt w Sejnach nie chodzi w barwach Legii. Po Sejnach chodzą bez problemu w barwach Jagiellonii. Często bywam w Sejnach i sprawa jest dla mnie prosta. W Sejnach Jagiellonia. Co prawda kiedyś było paru studentów co kibicowała Legii, ale nie wiem czy nadal przyjeżdżają do Sejn.
Jest FC Jagi, które jeździ. Dużo osób też jeździ nie oficjalnie(znam takie osoby).
Tak więc o Legii można napisać tyle, że są jakieś bazgroły na murach popisane przez paru małolatów i kiedyś przez studentów.

Nikt w Sejnach nie chodzi w barwach Legii. Po Sejnach chodzą bez problemu w barwach Jagiellonii. Często bywam w Sejnach i sprawa jest dla mnie prosta. W Sejnach Jagiellonia. Co prawda kiedyś było paru studentów co kibicowała Legii, ale nie wiem czy nadal przyjeżdżają do Sejn.
Jest FC Jagi, które jeździ. Dużo osób też jeździ nie oficjalnie(znam takie osoby).
Tak więc o Legii można napisać tyle, że są jakieś bazgroły na murach popisane przez paru małolatów i kiedyś przez studentów.

-
Chodziło o kumatość bardziej w ujęciu sprawności intelektualnej...PATO pisze:ODEZWAŁ SIĘ WIELCE KUMATY KIBIC PETRY...A JAK WPADLIŚCIE DO WŁOCŁAWKA TO NIBY PO CZYJEJ STRONIE URZYTY BYŁ SPRZĘT?? A MOŻE TO JEST WASZ PRZEJAW KUMATOŚCI??? NIE ROZŚMIESZAJ MNIE SWOIMI TEXTAMI... ŁKS FC WŁOCŁAWEK ROZKŁADA WASZE WSZYSTKIE FC W KAŻDEJ CHWILI DNIA I NOCY...
Niestety swoim postem utwierdziłem mnie w przekonaniu, że nie jest u was za dobrze...

Bez odbioru...
-
obie odpowiedzi znajdziesz na http://forum.wiaralecha.pl/" target="_blankB.B. pisze:Krotoszyn tez jest tam FC Lecha ??
a co do Kępna mają flagi i czy uczęszczają na mecze Lecha w jakis poważnych liczbach ?
-
Szczerze mówiąc,to to samo można i napisać o Jadze w Sejnach...Poza bazgrołami na murach to nigdy nie doświadczyliśmy tam kogoś live w barwach..Aktive pisze:Legia w Sejnach? Mówisz o paru małolatach co marzą po murach L(widziałem nawet napis Legja Pany)![]()
A typa z Legii z Sejn to znam osobiście i nie jest to koleś bawiący się w bazgrolenie po murach.
Fc Jagi stracił flage Sejny na rzecz Wigier to było jakiś 1-1.5 roku temu i była to jedyna wiadomość jaką ten Fc zasłynął w kibicowskim światku,a o Legii w tamtych rejonach nigdy nie słyszałem.Jaka jest odległość z Sejen? do Białego i do stolicy??
-
Poza Widzewem nic?lysy_1910 pisze:f.c. Widzewa ŁódźGenekBezSpodenek pisze:Bardzo proszę o opisanie sytuacji w RAWIE MAZOWIECKIEJ. Dziękuję.

-
Witam
Ja mam pytanie odnośnie Żuromina.
Wiem, że istnieje Wkra, mająca zgodę z Polonią Warszawa i zapewne kosę z Mławianką.
Ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej, jeżeli byłby ktoś łaskaw...
Pozdrawiam
Wiem, że istnieje Wkra, mająca zgodę z Polonią Warszawa i zapewne kosę z Mławianką.
Pozdrawiam
-
a od kiedy jest ta zgoda? wiem, że w Żurominie lubią Polonię, ale zgodą bym tego nie nazwałdolce pisze:Witam
Pozdrawiam
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
...no to jednak gówno wiempgn pisze:a od kiedy jest ta zgoda? wiem, że w Żurominie lubią Polonię, ale zgodą bym tego nie nazwałdolce pisze:Witam
Pozdrawiam

tym bardziej proszę o info
P.S. pisząc o zgodzie myślałem o FC ale coś się zawiesiłem i wyszła zgoda

-
No właśnie tak było,od czasu pojawienia się tego FC i skrojenia im fany monitorujemy Sejny od czasu do czasu i pisanie,że ktoś tam na legalu śmiga w barwach jest wielkim nadużyciem!Owszem,miasteczkoo sprayami pobazgrane wzdłuż i wszerz i to raczej na tyle.Tuwimianin pisze:Fc Jagi stracił flage Sejny na rzecz Wigier to było jakiś 1-1.5 roku temu i była to jedyna wiadomość jaką ten Fc zasłynął w kibicowskim światku,a o Legii w tamtych rejonach nigdy nie słyszałem.Jaka jest odległość z Sejen? do Białego i do stolicy??
Co do Legii w Sejnach to tak jak pisałem wcześniej,osobiście znam jednego gościa i nie jest to żaden małolat bazgrający po murach tylko osoba mocno udzielajaca się w jednej z grup Legii.Nie wiem,jak jest teraz,ale fakt - jest fana Legii z napisem Sejny,choć i tu w moim odczuciu doszło do sporego nadużycia - po prostu z Sejn na Legię wątpię aby systematycznie jeźdźiła jakaś zorganizowana grupa kibiców.To tak jakby nasi studenci czy osoby mieszkające obecnie w Warszawie zrobili fanę "FC Warszawa" w barwach Wigier,co w moim odczuciu byłoby nonsensem i nieporozumieniem.
-
Nie można edytować więc kończąc wątek Sejn - Do Białegostoku ok.130 km,a do Warszawy ok.300 km.
-
I FC Legii WarszawaGenekBezSpodenek pisze:Poza Widzewem nic?lysy_1910 pisze:f.c. Widzewa ŁódźGenekBezSpodenek pisze:Bardzo proszę o opisanie sytuacji w RAWIE MAZOWIECKIEJ. Dziękuję.
Świętokrzyskie zawsze z Legią !!!
-
A można wiedzieć jak to tam wygląda? Więcej Widzewa czy Legii? Jakieś liczby?Konskie_L pisze:I FC Legii Warszawalysy_1910 pisze:f.c. Widzewa ŁódźGenekBezSpodenek pisze:Bardzo proszę o opisanie sytuacji w RAWIE MAZOWIECKIEJ. Dziękuję.

-
a ja ztego co wiem to ostatnio macie tam z Legią małe problemy ale mogę się mylićkajo(RTS) pisze:Z tego co wiem to Rawa Mazowiecka zdecydowanie za Widzewem.
ŁKS ŁÓDŹ
-
oczywiscie nawet w takiej kwestii ŁKS musial dorzucic swoje 3 grosze, nie wazne ze to problem Legii i Widzewa - nasz zawistny skrzat zza miedzy zawsze czujny :/
a tak na powaznie to sytuacja juz byla przeciez wyjasniana, miasto zdominowane przez Widzew ale Legia tez jest, tak jak w kazdym miescie gdzie kibicuje sie jakiejs druzynie zawsze znajda sie fanii innego klubu.
a tak na powaznie to sytuacja juz byla przeciez wyjasniana, miasto zdominowane przez Widzew ale Legia tez jest, tak jak w kazdym miescie gdzie kibicuje sie jakiejs druzynie zawsze znajda sie fanii innego klubu.
-
ku*** znowu w każdym temacie muszą się wypowiadać internetowi chuligani z Łodzi...
Let them hate us, if only they are afraid of us...
-
a swoją wiedze na czym opierasz? na propagandzie?:)lysy_1910 pisze:nie ma tam fc Legi wiec nie wiem skad to stwierdzenie? Sa pojedyncze jednostki z okolicznych wiosek raczej nie zorganizowani w fc. Miasto zdecydowanie proWidzewskie.Konskie_L pisze:I FC Legii Warszawa
w niedawnym turnieju FC Legii, Rawa Mazowiecka zajeła drugie miejsce, w Rawie jest fc Legii, mają swoje szale, koszulki a nawet flage, czy to sie kolegom z Widzewa podoba czy nie

molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
He He Wigry monitorują Sejny. Tak mocno monitorują że tracą barwy w Sejnach 

-
jak wyglada sytuacja w Bielsku Bialej?
-
To dziecko pojechałeś teraz..Trafimy was znowu,tylko zacznijcie jak to nazywasz "śmigać w barwach"..Aktive pisze:He He Wigry monitorują Sejny. Tak mocno monitorują że tracą barwy w Sejnach
-
100% BKS.warchol1910Radom pisze:jak wyglada sytuacja w Bielsku Bialej?
Jeśli ktoś uważa inaczej bo "net hoolsi" na jakieś stronie napisali lub zobaczył jakąś wlepke na przystanku czy napis na murze, proponuje ubrać barwy TSP i przejść się na spacer po mieście

LEGIA
-
a jak ma się sytuacja w Dębicy?? I chciałbym zapytać dawniej był taki klub Kamax Kańczuga jak się nie mylę co tam się teraz dzieje wie ktoś może??
-
Wiesz ile to 100% ??bb. pisze:100% BKS.warchol1910Radom pisze:jak wyglada sytuacja w Bielsku Bialej?
Jeśli ktoś uważa inaczej bo "net hoolsi" na jakieś stronie napisali lub zobaczył jakąś wlepke na przystanku czy napis na murze, proponuje ubrać barwy TSP i przejść się na spacer po mieście ;)
Popatrz na liczby wyjazdowe BKSu i Podbeskidzia.Moi znajomi z Bielska sami twierdzą,że są już miejsca gdzie Podbeskidzie i [link] ma po prostu więcej kibiców niż BKS,ale Ty oczywiście wiesz lepiej,bo monitorujesz wszystko z Warszawy,lub okolic.
-
Nie moje podwórko ale z moich obserwacji w Dębicy jest wyraźny podział terytorialny. Przejeżdżając przez miasto wpada się z jednej strefy w drugą. Sugerując się starymi nieniszczonymi napisami na murach.george pisze:a jak ma się sytuacja w Dębicy??

jot_pe skoro w Bielsku 100% BKS to skąd są ci ludzie chodzący na mecze Podbeskidzia? Byłem tam na meczu i ludzi w barwach (niekoniecznie wyglądających na ogarniętych) było widać daleko od stadionu. Więc "nie wyciągają szali z majtek pod stadionem". Bywają na wyjazdach więc istnieją i jakiś procent mieszkańców miasta stanowią.