Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

pleban

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: pleban »

A jak wygląda sytuacja we Włocławku i w Dobrzyniu nad Wisłą??
iparts.pl
krs_LP

Post autor: krs_LP »

Włocławek=Włocłavia(FC ŁKS)
pleban

Post autor: pleban »

A Kujawiak istnieje?
I co z Anwilem?
krs_LP

Post autor: krs_LP »

Anwil:
-działa kibicowsko i u siebie i zaliczają wyjazdy m.in.obecni dobra ekipa w Inowrocławiu na meczu ze Sportino gdzie wspomogli ich fani Noteci oraz kibice Zawiszy z Kujaw,dobra ekipa jak na kosza
Kujawiak:
-tutaj pomocne bedzie info kogoś z Włocławka bo z tego co mi sie obiło o uszy to na swoich meczach już nie działają i jeżdżą tylko na Elane jako FC,ale jak pisze lepiej niech info o nich potwierdzi ktoś z Włocławka
ja_

Post autor: ja_ »

krs_LP pisze:Kujawiak:
-tutaj pomocne bedzie info kogoś z Włocławka bo z tego co mi sie obiło o uszy to na swoich meczach już nie działają i jeżdżą tylko na Elane jako FC,ale jak pisze lepiej niech info o nich potwierdzi ktoś z Włocławka
Też tak słyszałem. Nie chodzą na swoje mecze z wiadomego powodu - ich klub chyba przestał istnieć. Włocławek ogólnie jest raczej zdominowany przez fc ŁKSu.
Adik91

Post autor: Adik91 »

Do ostatniego meczu Kujawiak był obecny na swoich meczach. Teraz nie ma klubu ale kibice dalej są. Co do Anwilu to znam duzo lepszych ekip koszykarskich. Ich trzymaja tylko wyniki ( gdyby taka kasa byla przez tyle lat ladowana w Kuajwiaka lub Włocłavie to były by te kluby z duzo wieksza renoma kibicowania ).
Ogólnie jak na miasto blisko 120tys to zadna z ekip nie prezentuje odpowiedniego poziomu. (Fc Łks-u, Fc Elany, Anwil, Legia, Widzew a nawet słyszałem o Lechu)
qciacios

Post autor: qciacios »

Adik91 pisze:Do ostatniego meczu Kujawiak był obecny na swoich meczach. Teraz nie ma klubu ale kibice dalej są. Co do Anwilu to znam duzo lepszych ekip koszykarskich. Ich trzymaja tylko wyniki ( gdyby taka kasa byla przez tyle lat ladowana w Kuajwiaka lub Włocłavie to były by te kluby z duzo wieksza renoma kibicowania ).
Ogólnie jak na miasto blisko 120tys to zadna z ekip nie prezentuje odpowiedniego poziomu. (Fc Łks-u, Fc Elany, Anwil, Legia, Widzew a nawet słyszałem o Lechu)
To sie porobiło ... :shock: :shock: Może ktoś kumaty z Włocławka to potwierdzić ? Bo wierzyć mi sie nie chce
ja_

Post autor: ja_ »

Legioniści we Włocławku są. Nie jest ich dużo, ale są. Co do Widzewa to słyszałem, że kiedyś sporo osób z Włocławka jeździło na RTS. Mieli nawet swoją flagę. Z czasem jednak się wykruszyli i teraz chyba tylko jednostki jeżdżą. O Lechu we Włocławku osobiście nie słyszałem. Podejrzewam, że to jedynie dzieci, które przy sukcesach Kolejorza w P. UEFA stały się "wiernymi kibicami" tego klubu.
Włocłavia1946

Post autor: Włocłavia1946 »

qciacios pisze:
Adik91 pisze:Do ostatniego meczu Kujawiak był obecny na swoich meczach. Teraz nie ma klubu ale kibice dalej są. Co do Anwilu to znam duzo lepszych ekip koszykarskich. Ich trzymaja tylko wyniki ( gdyby taka kasa byla przez tyle lat ladowana w Kuajwiaka lub Włocłavie to były by te kluby z duzo wieksza renoma kibicowania ).
To sie porobiło ... :shock: :shock: Może ktoś kumaty z Włocławka to potwierdzić ? Bo wierzyć mi sie nie chce
We Włocłavku mozna mówić jedynie o fcŁKSu(Włocłavii).Z Włocłavka na Elane jeździ najczęściej 2-5osób lecz na ostatnich meczach Elany notowali same zera, o kibicach innych druzyn nic nam nie wiadomo,może jeźdzą jakieś pojedyńcze jednostki ale się z tym nie ujawniają.
GrubyBKS
Kontakt:

Post autor: GrubyBKS »

Legia z Włocławka jeździ dość często, wydali w wakacje 2 rodzaje vlepek.
Gonzales

Post autor: Gonzales »

Jeżeli chodzi o Anwil to robi swoje i tyle... na przestrzeni czasu widać postępy http://www.h1ultras.tk" target="_blank
Adik91

Post autor: Adik91 »

Włocłavia1946 pisze:
qciacios pisze:
We Włocłavku mozna mówić jedynie o fcŁKSu(Włocłavii).Z Włocłavka na Elane jeździ najczęściej 2-5osób lecz na ostatnich meczach Elany notowali same zera, o kibicach innych druzyn nic nam nie wiadomo,może jeźdzą jakieś pojedyńcze jednostki ale się z tym nie ujawniają.
Nie no ogolnie nie ma Elany we Włocławku. Jestem tylko ja i jeszcze wiekszosc dnia siedze na komisarjacie i sprzedaje Włocłavie z ucha. Nasze liczby są na forum Elany w odpowiednim temacie. Najwiecej było nas na Tychach 14 i w Bydgoszczy 12. Dodam tylko ze w tej rundzie zanotowalismy 4 zera na wyjazdowych meczach.
Bez odbioru, pozdro dla kumatych
maślak

Post autor: maślak »

Adik91 pisze:Teraz nie ma klubu ale kibice dalej są. Co do Anwilu to znam duzo lepszych ekip koszykarskich.
np. jakie jesli mozna wiedziec? mówimy rzecz jasna o ekipach stricte koszykarskich, chociaz patrzac na ilosc ludzi w mlynie i oprawy nie powiedzilabym ze odstajemy od wielu klubow koszykarskich wielosekcyjnych.

Co do Anwilu robimy swoje i nie patrzymy na innych, we Włocławku bliżej nam w stronę WKP, ale nie angażujemy się w wenatrzmiastowe konflikty. W lidze skupiamy się na ultrasce. Co meczy wystawiamy gruboponad 100 osobowy młyn, a jezdzimy jak nam terminarz pozwoli (strasznie duzo meczy w srodku tygodnia), najwiecej w tym sezonie 130 Inowrocław. Ze zgód nieistniejąca już Noteć Inowrocław, ostatnio zaś całkiem dobre stosunki z Inowrocławską Goplanią.
B.B.

Post autor: B.B. »

interesuje mnie sytuacja w Kępnie 80 km od Wrocławia :?: .
RC

Post autor: RC »

FC Lecha
leniwiec

Post autor: leniwiec »

kiedyś (lata 90) Nobiles Włocławek to był fc ŁKSu Łódź przynajmniej tak wynikało z relacji w tv.Jak teraz to wyglada ŁKSiacy odcieli się od Anwilu czy jak ?
Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin »

Właśnie jak to było z kontaktami Nobilesu z ŁKS ? Bo jakieś 10 lat temu pamiętam ,że na niektórych meczach Nobilesu wisiała legendarna flaga ŁKS Łódż Polska.
PATO

Post autor: PATO »

Za czasów Nobilesu kibice Łks-u z Włocławka chodzili na kosza i tworzyli atmosfere jaką wielu z nas pamięta do dziś, często nasi przyjaciele z Łodzi przyjeżdrzali także na mecze Nobilesu, po powstaniu Anwilu kończymy przygode z koszykówką i skupiamy się na kopanej, do kibiców Anwilu mamy neutralny pogląd i nie stwarzamy im problemów, jeśli chodzi o Ksk lub fc Elany to pozostały ich jednostki głównie ci których my wyglądu nie znamy...Legia,Lech i inne kluby w naszym mieście niewiem może są ale to tak jakby powiedzieć o fc Lecha w Warszawie...
19(W)47

Post autor: 19(W)47 »

Sejny,Olecko,Ełk - co tam się dzieje??
S.

Post autor: S. »

Ponowię pytanie dotyczące Pawłowic.
Jak tam wygląda sytuacja? Wiem, że to fc GKSu Jastrzębie, ale może znajdą się kibice innych klubów?
GenekBezSpodenek

Post autor: GenekBezSpodenek »

GKS Pniówek Pawłowice trzyma się z Wisłą Strumień, a oni chyba nie za bardzo lubią Jastrzębie... Może ktoś potwierdzić, ew. mnie poprawić?
Saporter

Post autor: Saporter »

Jak wygląda sytuacja w takich miejscowościach jak Olesno, Łubniany i Jełowa?
oioibeerboy

Post autor: oioibeerboy »

W Oleśnie i Łubnianach są fan cluby Odry Opole a w Jełowej to mi nic nie wiadomo ale pewnie też ktoś jeździ na mecze Oderki.
B.B.

Post autor: B.B. »

Krotoszyn tez jest tam FC Lecha ??

a co do Kępna mają flagi i czy uczęszczają na mecze Lecha w jakis poważnych liczbach ?
laurence

Post autor: laurence »

jak wygląda sytuacja w Połańcu?? Wiem ze jest tam FC Wisły. Czy mógły ktoś napisać jak liczny jest ten FC. Czy jest tam też FC Korony?? No i przede wszystkim ciekawią mnie zgody/ kosy Czarnych Połaniec
Włocłavia1946

Post autor: Włocłavia1946 »

[/quote]

We Włocłavku mozna mówić jedynie o fcŁKSu(Włocłavii).Z Włocłavka na Elane jeździ najczęściej 2-5osób lecz na ostatnich meczach Elany notowali same zera, o kibicach innych druzyn nic nam nie wiadomo,może jeźdzą jakieś pojedyńcze jednostki ale się z tym nie ujawniają.[/quote]
Nie no ogolnie nie ma Elany we Włocławku. Jestem tylko ja i jeszcze wiekszosc dnia siedze na komisarjacie i sprzedaje Włocłavie z ucha. Nasze liczby są na forum Elany w odpowiednim temacie. Najwiecej było nas na Tychach 14 i w Bydgoszczy 12. Dodam tylko ze w tej rundzie zanotowalismy 4 zera na wyjazdowych meczach.
Bez odbioru, pozdro dla kumatych[/quote]

Gawin Królewska Wola - Elana Toruń-0
Lechia Zielona Góra - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Unia Janikowo-2
Zagłębie Sosnowiec - Elana Toruń-7
Elana Toruń - Victoria Koronowo-3
MKS Kluczbork - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Czarni Żagań-6
Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń-11
Elana Toruń - GKS Tychy-12
Pogoń Szczecin-Elana Toruń- 1
Jarota Jarocin - Elana Toruń-1
Raków Częstochowa - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Miedź Legnica-6+2dziewczyny
Elana Toruń - Polonia Słubice-0
Chemik Police - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Nielba Wągrowiec-0
Kotwica Kołobrzeg - Elana Toruń-0
Elana Toruń - Gawin Królewska Wola-2
Elana Toruń - Lechia Zielona Góra-1
http://kibole.wroclaw.pl/mecze.html
Ja tu widzę 8zer ...dobra niech będzie że jesteście i macie się bardzo dobrze.. w końcu Włocłavek jest żółto-niebieski :lol: . Bez odbioru
BTC

Post autor: BTC »

Jak wygląda sytuacja kibicowska w Nowym i Starym Sączu ? :wink:
klocek5001

Post autor: klocek5001 »

laurence pisze:jak wygląda sytuacja w Połańcu?? Wiem ze jest tam FC Wisły. Czy mógły ktoś napisać jak liczny jest ten FC. Czy jest tam też FC Korony?? No i przede wszystkim ciekawią mnie zgody/ kosy Czarnych Połaniec
w Połancu FC Wisły stanowia studenci którzy studiuja w Krk i hodza na Wisle jest ich moze kilku i sie nie wychylaja ogolnie w Połancu piknik
faxe

Post autor: faxe »

19(W)47 pisze:Sejny,Olecko,Ełk - co tam się dzieje??
Sejny- jest tam Legia i Jaga
Olecko- za Jagą, coś tam kręcą jeszcze na Czarnych
Ełk- ekipa Mazura to Fc Jagi
ZKS

Post autor: ZKS »

pleban pisze:A jak wygląda sytuacja we Włocławku i w Dobrzyniu nad Wisłą??
Nafciarze
oioibeerboy

Post autor: oioibeerboy »

a jak wygląda sytuacja w Złocieńcu oraz w Drawsku Pomorskim? woj. zachodniopomorskie
_mariusz

Post autor: _mariusz »

W Zlociencu fc. Gwardii w Drawsku fc. Pogoni. W obu miastach sa tez kibice miejscowych druzyn, Olimp Zlocieniec i Drawa Drawsko.
ŁKS ŁÓDŹ Włocłavek

Post autor: ŁKS ŁÓDŹ Włocłavek »

ZKS pisze:
Nafciarze

Nigdy nie widzialem ani nie słyszałem żeby we Włocławku byli kibice Petrochemii :D

.....::::: ŁKS ŁÓDŹ :::::.....
RedDog

Post autor: RedDog »

Jemu raczej chodziło o Dobrzyń nad Wisłą :roll:
ZKS

Post autor: ZKS »

ŁKS ŁÓDŹ Włocłavek pisze:
ZKS pisze:
Nafciarze

Nigdy nie widzialem ani nie słyszałem żeby we Włocławku byli kibice Petrochemii :D

.....::::: ŁKS ŁÓDŹ :::::.....
Za to ja nigdy nie widziałem ani nie słyszałem, żeby we Włocławku kibice ŁKS grzeszyli kumatością... :roll:

Specjalnie dla włocławskich kibiców ŁKS-u: W Dobrzyniu Nafciarze.
mzksiak

Post autor: mzksiak »

jak wygląda sytuacja w Górze Śląskiej?? chodzi mi o kumatszą publike, czy takowa istnieje? bo z racji bliskosci do Leszna(żużel) czy Lubina(Pilka) pikniki sie pewnie znajdą..
PATO

Post autor: PATO »

Koniec tematu tutaj...reszta pw.
z.t

Post autor: z.t »

PATO pisze:Koniec tematu tutaj...reszta pw.
już?? a tak ciekawie się zapowiadało....
żeby nie było- Victoria Sulejówek to kibice Legii??
GenekBezSpodenek

Post autor: GenekBezSpodenek »

Bardzo proszę o opisanie sytuacji w RAWIE MAZOWIECKIEJ. Dziękuję.
ostrovianin

Post autor: ostrovianin »

B.B. pisze:Krotoszyn tez jest tam FC Lecha ??

a co do Kępna mają flagi i czy uczęszczają na mecze Lecha w jakis poważnych liczbach ?
obie odpowiedzi znajdziesz na http://forum.wiaralecha.pl/" target="_blank
ODPOWIEDZ