Siatkówka ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Siatkówka ...
W życiu nie byłem na hali poza Radomiem. Jeżdżę raptem od jakichś 10 lat. Odbierz priv.
Liczby AZS-u Olsztyn w rundzie:fanatyk zupek chinskich pisze:Wie ktoś może jak Trefl Gdańsk i AZS Olsztyn jeździli mniej wiecej w tej rundzie?
Warszawa - 40 autokarem + ok. 10 osób z Wawy lub na własną rękę, w sumie ok. 50
Czewa - 18 busem
Rzeszów - 45 autokarem + 4 przypadkowe osoby bodaj z Lublina
Bydgoszcz - ok. 10 na własną rękę
Radom - 2 pociągiem, w ostatniej chwili odwołany bus
-
Czeresniowa2
O fajnie że ktoś z Olsztyna się pojawił, jak tam u was teraz sytuacja przedstawia, z tego co pamiętam kiedyś były 2 grupy decyzyjne? Z tego co was widziałem na finale PP w Poznaniu to nawet dosyć konkretna ekipa częsciowo jak na siatkarskie klimaty, ale widziałem też ludzi bratających się ze Skrą, Jastrzebiem...
2 grupy były za czasów PZU i to w tych pierwszych latach, na dole był KK sponsora, na górze 3 sektora tzw. Fan Club. Później pierwsza grupka się rozpadła, jej bardziej kumaci członkowie i głównie ludzie z FC zaczęli wtedy organizować grupkę, która funkcjonuje jako pewna ciągłość do dzisiaj jako KK. U siebie młyn tworzy ok. 50 osób, do tego dochodzi kilku-kilkunastoosobowa ekipa wyjazdowa, która u siebie z nami nie stoi, ale często jest obecna w innych halach. Trochę piknikowo jest, głównie przez duży udział płci pięknej, dochodzi sporo bębnów, ale to już specyfika naszej hali, w każdym razie używane z umiarem, nie będę się tłumaczył tutaj z tego, jak ktoś chce, to pw. Niedawno dorobiliśmy się dwóch fan, w tym jedna wyjazdowa, oprawy to głównie flagi na kij, kartoniada (lub ostatnio baloniada) na całej trybunie, czasem jakiś trans. Były plany z wprowadzeniem piro, ale grozi to zamknięciem hali (dopuszczona warunkowo), więc dla własnego dobra zrezygnowaliśmy.
Ze Skrą to na pewno nie my, w Olsztynie mamy do nich podobny stosunek, jak większość kumatych kibiców siatkarskich, choćby Czewa. Z Jastrzębiem mamy miłe stosunki od Poznania, kiedy pomogliśmy im w dopingu przeciwko pszczelarzom piknikom. Kiedyś była sztama z Czewą (z tego co wiem, ludzie ze wspomnianego FC), niestety i u nas, i pod Jasną Górą ekipy się trochę pozmieniały i jakoś to wymarło.Czeresniowa2 pisze:widziałem też ludzi bratających się ze Skrą, Jastrzebiem...
-
Czeresniowa2
Co do Skry to może źle się wyraziłem, nie tyle widziałem co słyszałem w tramwaju w drodze na hale rozmowy Jastrzębiaków o imprezie z poprzedniego dnia na której była obecna zarówno Skra jak i wy. P.S. Oglądam własnie AZS-Skra, 2 set AZS przegrał do 7
A Siatkarska Elita ani na chwile nie milknie, ciekaw jestem ile siatkofanów darłoby ryja do konca seta przy takim wyniku...
Jeszcze tak się odniosę do postów z ubiegłego sezonu, które teraz przeczytałem, na temat machania flagami srekpolu - nic nie poradzimy, że mleczarnia podstawiała swoim pracownikom autokary i zaopatrzyła ich w 20 flag, a klub dawał im miejsca pod nami na tym samym sektorze. Dwa razy pojechali też z nami na wyjazd, do Radomia i Wawy (mogliśmy jechać osobno, ale i tak na sektorze stalibyśmy razem, więc zgodziliśmy się na wspólnego busa z nadzieją, że jakiekolwiek kibicowskie ideały da się im wpoić). Teraz nie ma sponsora, to i nie ma problemów z wycieczkami pracowniczymi 
Jak pokazali kibiców Skry to myślałem że padne - same stare pryki. A co do AZSu to coś słabo dopingują. Rzadko oglądam siatke, ale w porównaniu z innymi meczami, które widziałem, dziś z ich strony idzie słaby doping. Nawet w 1 secie który wygrali 25-23.
Też oglądałem 2 set i trochę 3 i szału wielkiego u obu ekip nie było. Co do AZSu to zawsze ich słysze a dzisiaj naprawdę słabo..
Jaka impreza? Masz na myśli Poznań?Czeresniowa2 pisze:Co do Skry to może źle się wyraziłem, nie tyle widziałem co słyszałem w tramwaju w drodze na hale rozmowy Jastrzębiaków o imprezie z poprzedniego dnia na której była obecna zarówno Skra jak i wy.
-
Czeresniowa2
Dokładnie takjankes_ pisze: Jaka impreza? Masz na myśli Poznań?
Nie było żadnej imprezy Jastrzebie, Skra, Olsztyn.
Jastrzębie spotkało się ze Skrą przed meczem finałowym, jednak poszła tam połowa ekipy, która była wtedy w Poznaniu.
Jastrzębie spotkało się ze Skrą przed meczem finałowym, jednak poszła tam połowa ekipy, która była wtedy w Poznaniu.
W Uranii piknik, nas stoi ok. 40 osób, ale doping kręci tak naprawdę ok. 15, z Warszawy przyjeżdża 50 osób (na oko 2/3 to laski), rozkładają flagę z napisem "Duma Stolicy"
Głównie słychać ich bębny, jedyne, co się niosło jako tako, to charakterystyczny rytmiczny okrzyk "AZS PW". U nas dużo okrzyków z bębnami, ale co jakiś czas wchodzimy z jakąś przyśpiewką, prześpiewaliśmy większość repertuaru, ale z reguły krótko, po 2 akcje, do tego, co się działo na meczu z Sisleyem, dużo brakowało
Pikniki się budziły w końcówkach setów, dwa pierwsze na przewagi, więc trochę emocji było.
30 grudnia 2008
III Liga Mężczyzn:
BRZOZOVIA BRZOZOW - San Lesko
Zbieramy sie na mecz siatkówki po cichu licząc na przybycie gości .W szczytowym momencie nas 40 osòb młodej ekipy plus kilku starszych na meczu. Nie prowadzimy dopingu, czekając caly czas na przybycie gości. Nasi przegrywaja 1:3. Pozdro dla obecnych
III Liga Mężczyzn:
BRZOZOVIA BRZOZOW - San Lesko
Zbieramy sie na mecz siatkówki po cichu licząc na przybycie gości .W szczytowym momencie nas 40 osòb młodej ekipy plus kilku starszych na meczu. Nie prowadzimy dopingu, czekając caly czas na przybycie gości. Nasi przegrywaja 1:3. Pozdro dla obecnych
-
Czeresniowa2
A wlasnie podkarpacie...wie ktoś czy na Karpatach Krosno jest jakis ruch kibicowski? O awans walcza...
P.S.Nas w Hajnówce oczywiscie 0, ponoć HKS próbował sie wysypac na parkiet w celu "rozmowy" z sędzią
P.S.Nas w Hajnówce oczywiscie 0, ponoć HKS próbował sie wysypac na parkiet w celu "rozmowy" z sędzią
Właśnie, jak tam ma się sytuacja w Gorzowie? Najpierw zawiesiliście działalność, później jednak był wyjazd na Gwardię i oprawa na meczu z Orłem u Was, kręcicie w końcu doping czy nie? 
-
Czeresniowa2
Po Gwardii na 2 mecze odpuscilismy doping i zostawilismy pusty sektor, taka radykalna decyzja została podjęta w celu obudzenia coniektórych (głownie "fanatyków" którzy ostatnio się "gubili" w drodze na hale)bo zbliżały się derby z Orłem. Derby wyszły dobrze, kolejny mecz z Będzinem juz troche mniej ale powodem głównie piątkowy termin. Niedługo gramy z Gwardią, zapowiadali swój przyjazd więc pewnie będzie mobilizacja, ale do pokonania kryzysu jeszcze daleka droga, faktem jest że przy IIligowej piłce lekko nie jest, (jak kopacze grali w IV to na Cz2 bywał i koło 100osobwy młyn) siatkarze też muszą się sprężyć żeby przyciagac nowych ludzi, a ostatnio im to różnie wychodzi, a wiadomo że któreś tam miejsce z rzędu w środku tabeli zniecheca, juz nawet mysle ze walka o utrzymanie jakies baraze predzej by były magnezem, a od spadku z PLS nasze miejsca to bodajze 6,7,7,9,6,6...
Pzdr
Pzdr
Jak chcecie podysktuowac we dwojke to przejdzcie na GG albo chat bo poki co urzadzacie prywate, klepiac w kolko to samo.
-
Czeresniowa2
Do mnie i AZSiaka pijesz? Chyba po to jest m.in. ten temat żeby przedstawic sytuacje w klubach? Ogarnij się troche, bo w koncu ten temat trzyma się na 1 stronie dłużej niż 2 dnimisuszat pisze:Jak chcecie podysktuowac we dwojke to przejdzcie na GG albo chat bo poki co urzadzacie prywate, klepiac w kolko to samo.
MKS Dąbrowa Górnicza - Budowlani Łódź ( 07.01.09r Puchar Polski )
Pierwszy mecz pucharowy wygrywamy 3-0 . Na hali okolo 700 osób , w młynku jest nas 25 osób , pare razy wspieramy drużynę dopingiem .
Pierwszy mecz pucharowy wygrywamy 3-0 . Na hali okolo 700 osób , w młynku jest nas 25 osób , pare razy wspieramy drużynę dopingiem .
-
Sokół Kruszwica
Start Radziejów-Sokół Kruszwica
Na ten mecz wybieramy się busem w 17 głów. Wyjazd dość bliski, ale nasza liczba słaba. Na miejscu zbiórki nie jesteśmy przez nikogo niepokojeni i tak samo jest podczas tej krótkiej podróży. Pod radziejowską halę docieramy pół godziny przed meczem, tam ochrona odprowadza nas na odpowiedni sektor. Wywieszamy dwie małe flagi " Sokół" i "Piastowcy" i prowadzimy dobry doping przez cały mecz. Gospodarze bez młyna. Powrót spokojny.
Sokół Kruszwica Pany!
Na ten mecz wybieramy się busem w 17 głów. Wyjazd dość bliski, ale nasza liczba słaba. Na miejscu zbiórki nie jesteśmy przez nikogo niepokojeni i tak samo jest podczas tej krótkiej podróży. Pod radziejowską halę docieramy pół godziny przed meczem, tam ochrona odprowadza nas na odpowiedni sektor. Wywieszamy dwie małe flagi " Sokół" i "Piastowcy" i prowadzimy dobry doping przez cały mecz. Gospodarze bez młyna. Powrót spokojny.
Sokół Kruszwica Pany!
Dlaczego Możdżonek to wasz "idol"? Można wytłumaczyć?
-
Czeresniowa2
Stilon Gorzów-SMS Spała
Mecz bez historii zarówno na boisku (szybkie 3:0), jak i z naszej strony, 5 osób w młynie, sporadyczny doping, z niecierpliwością czekamy na 24 stycznia kiedy to Gwardia Wrocław zapowiedziała swój przyjazd, zobaczymy co z tego wyniknie. Ile Sovii w Radomiu?
Mecz bez historii zarówno na boisku (szybkie 3:0), jak i z naszej strony, 5 osób w młynie, sporadyczny doping, z niecierpliwością czekamy na 24 stycznia kiedy to Gwardia Wrocław zapowiedziała swój przyjazd, zobaczymy co z tego wyniknie. Ile Sovii w Radomiu?
Możdżonek przez kilka lat grał w Olsztynie a później kiedy Mlekpol dal nogę z AZS-u Możdżonek udał się do Bełchatowa.smola pisze:Dlaczego Możdżonek to wasz "idol"? Można wytłumaczyć?
Co do Resovii w Radomiu to było Nas ponad 60 osób. Jak wróci ekipa wyjazdowa to wrzucę coś więcej. Ja nie byłem, więc nie wypowiadam się w szczegółach.
Przy czym należy dodać okoliczności - Możdżonek, wychowanek AZS-u, a to ten klub zrobił z niego siatkarza - gdy został wyłapany gdzieś w rozgrywkach szkolnych, nie potrafił nawet czysto odbić piłki palcami. W momencie, gdy klub ma problemy finansowe, odchodzą Andrae i Ruciak, ale do nich nikt pretensji nie ma, odeszli 2-3 miesiące przed sezonem (a do tego Drutev założył właśnie rodzinę, urodziło mu się dziecko). Gdy okazało się, że Mlekpol wycofuje się definitywnie, wszyscy zawodnicy postanowili zostać, nawet Fin Kunnari, który z klubem ani nawet z Polską wcześniej nie miał nic wspólnego. Wszyscy, oprócz naszego wychowanka, który gdyby nie AZS, byłby po prostu nikim. A na dodatek poszedł do znienawidzonej przez nas Skry, zamienił pewne miejsce w 6-tce na walkę o miejsce w 12-tce, a w każdym kolejnym wywiadzie podkreśla, że niczego nie żałuje. Chyba już jasne, czemu w Olsztynie Możdżonka się nie lubi (choć to delikatne słowa) i nie ma tu więcej czego szukać, jako syna marnotrawnego go na pewno nie przywitamy, gdyby kiedykolwiek miał zamiar tu wracać (oby nie)Abdul pisze:Możdżonek przez kilka lat grał w Olsztynie a później kiedy Mlekpol dal nogę z AZS-u Możdżonek udał się do Bełchatowa.
Nie my jeździliśmy, tylko jacyś mleczarze z wiosek, którzy tyle z nami mieli wspólnego, że chcąc nie chcąc stali z nami na sektorze, jeśli nie da się tego zrozumieć, to ja nic nie poradzę. A z tą kumatą ekipą to też tak nie jest do końca, nie będę ukrywał, że do Was nam jeszcze dużo brakuje, bo są osoby, w tym ja, które próbują to pociągnąć w stronę normalności, żeby ten doping był prowadzony tak, jak na prawdziwych kibiców przystało. Ale są też tacy wśród nas, którzy potrafią pierdolnąć tekstem typu "po co się napinać?", przez co upadł pomysł takiej skromnej, specjalnej oprawy na ostatni wyjazd. No ale się staramy i w każdym razie od bełchatowskiego stylu kibicowania się zdecydowanie odcinamy.Żurek pisze:Bez napinki, ale teraz jesteście "kumatą ekipą", a rok temu śmigaliście na wyjazd z flagami na płot "łaciate"Wiem, że to tłumaczyłeś strone czy dwie wcześniej.
"Nie odrazu Kraków zbudowano" Wazne, ze sa checi i cos robicie w kierunku poprawy swojego wizerunku. Bo jakby w kazdej hali mialby byc styl kibicowania rodem z Bełchatowa to 
-
obserwator pls
W przyszly weekend Mostostal zagra w Warszawie, na ten mecz wybiera sie 140 osobowa grupa kibicow, zainteresowanie jest duzo wieksze ale tylko taka pule przeznaczyli gospodarze, moze uda sie jeszcze cos wynegocjowac 
MKS Dąbrowa Górnicza - Pałac Bydgoszcz ( 12.01.09r.)
Bardzo wazny mecz z perspektywy tabeli . Po ostatnich występach naszych gwiazdek frekwencja nieco niższa niż w poprzednich spotkaniach - lekko ponad 1500 osób. Nas w młynie zebrało się 50-60 osób . Tego dnia po raz pierwszy wsparli nas kibice innej drużyny a mianowicie CKS Czeladź w liczbie 8 głów z flagą.Podczas tego meczu odpusczamy jakąkolwiem oprawe i skupiamy się na dopingu co wychodzi bardzo dobrze. Przez całe spotkanie prowadzimy bardzo dobry doping , za sprawą efektownej gry naszych zawodniczek na hali wspaniala atmosfera , kilkakrotnie cała hala robi fale i odpowiada na pytanie " kto wygra mecz'" - szczerze mówiac jest coraz lepiej ! w 4 secie robimy na młynie nawet małe pogo !! Doping wspomagany 2 bębnami. Pewnie jeszcze nie wielu to zauważa ale staramy się wprowadzić inny niz ten który obecnie panuje, styl kibicowania na siatkówce w naszym kraju - nie mamy 8 bebnów , ciagniemy pieśni jak najdlużej świetnie się przy tym bawiąc !Gości 0 , a szkoda ...
Bardzo wazny mecz z perspektywy tabeli . Po ostatnich występach naszych gwiazdek frekwencja nieco niższa niż w poprzednich spotkaniach - lekko ponad 1500 osób. Nas w młynie zebrało się 50-60 osób . Tego dnia po raz pierwszy wsparli nas kibice innej drużyny a mianowicie CKS Czeladź w liczbie 8 głów z flagą.Podczas tego meczu odpusczamy jakąkolwiem oprawe i skupiamy się na dopingu co wychodzi bardzo dobrze. Przez całe spotkanie prowadzimy bardzo dobry doping , za sprawą efektownej gry naszych zawodniczek na hali wspaniala atmosfera , kilkakrotnie cała hala robi fale i odpowiada na pytanie " kto wygra mecz'" - szczerze mówiac jest coraz lepiej ! w 4 secie robimy na młynie nawet małe pogo !! Doping wspomagany 2 bębnami. Pewnie jeszcze nie wielu to zauważa ale staramy się wprowadzić inny niz ten który obecnie panuje, styl kibicowania na siatkówce w naszym kraju - nie mamy 8 bebnów , ciagniemy pieśni jak najdlużej świetnie się przy tym bawiąc !Gości 0 , a szkoda ...
-
Czeresniowa2
Czepiasz się Żurek, wasi imiennicy z Olsztyna mają teraz niepowtarzalną okazje ukierunkować się na normalniejsze tory kiedy o sukcesy sportowe trudniej a sponsora w nazwie brak. Co było wczesniej nie ma co wypominac, tymbardziej ze AZS O. to nie jedyna ekipa której swoich ludzi narzuca sponsor (vide Chemik Bydgoszcz). Wg. mnie przyjdzie czas kiedy szał na siatkówke złapie zadyszke i to może być dobry okres dla rozwijania się stylu kibicowania jaki chcielibyśmy widzieć. Skrajne przypadki jak Skra, Politechnika czy tam Trefl są raczej poza dyskusją, ale Sovia, AZSy, Chemik, Mostostal a nawet Jastrzębie ale to raczej w dłuższej perspektywie dają nadzieje na dominacje innego stylu niż ten który dzisiaj jest kojarzony z siatkówką, a może i wtedy na kadrze byłoby normalniej... Z drugiej strony jak słysze o jakiś cudach z Wieluniów, Kamiennych Gór Kielc czy innych Będzinów którzy "za wszelką cene" się pchają z awansem to obawiam się gdzie będzie miejsce dla klubów z tradycjami i jakimś fundamentem kibicowania. Mój Stilon niby miał się bić o awans ale już słychać jakieś wypowiedzi prezesa czy trenera że "nie teraz" "nie jesteśmy gotowi", ja wiem jednak że jeśli nie teraz to nie tylko sportowo ale i kibicowsko możemy ostatecznie się pognębić w marazmie z którego wyjść będzie niezwykle trudno i chyba już będa musieli dokonać tego inni ludzie i obawiam się że nie w takim stylu jaki przez ostatnie lata nadajemy. Szkoda gdyby te lata ciężkiej pracy i kilometry przejechane poszły na marne, ale trudno mimo wszystko nakręcić klimat jak się dziesiąty raz gra z Aviami, SMSami czy Jaworznami, a jak częsciej niż raz w sezonie ktoś się pojawi w sektorze gości to jest wielkie wydarzenie.
P.S. Ale się rozspiałem
P.S. Ale się rozspiałem
Nie na tym, sam byłem za ograniczeniem ilości bębnów, ale to nie ja jestem decyzyjnym. Głównym argumentem jest to, że przy takiej a nie innej miejscówce w naszej hali dopiero przy takiej liczbie jesteśmy ponoć słyszalni po drugiej stronie hali. Faktem jest, że od kiedy mamy więcej bębnów, jakoś lepiej wygląda nakręcanie reszty trybuny do kibicowania, ale wiadomo, że lepiej, gdyby się obyło bez tego. Ogólnie Urania jest strasznie specyficzną halą pod względem akustycznym i mam wrażenie, że lepiej słychać kibiców z balkonu, gdzie z reguły stoją goście, niż z dołu 1 sektora, gdzie wysłał nas klub w tym sezonie, no ale nie o to chodzi, żeby się tutaj tym usprawiedliwiać. Udało mi się za to przepchnąć znaczne ograniczenie w stosowaniu bębnów, obecnie kiedy śpiewamy, a i to zdarza nam się częściej, niż kiedyś, przygrywam tylko ja na werblu, żeby ludzie trzymali rytm, a bębniarze mają wolne, przez co nasze śpiewy nie są zagłuszane. Dalej jednak przeważa doping "wybijany", czyli okrzyki przeplatane bębnieniem lub samo wybijanie rytmu. Te proporcje zmieniają się na korzyść przyśpiewek, kłopot w tym, że hala niestety przyśpiewek nie łapie, bo widz w Uranii potrafi klaskać, ale krzyczeć czy śpiewać już nie bardzoŻurek pisze:Po drugie pytanie do Ciebie - odcinacie się od stylu "bełchatowskiego" to czemu jak widze na fotkach macie 6 - 7 bębnów? Chyba nie na tym doping polega, w dodatku na hali, gdzie bębny zagłuszają, a nie dają efekt.
No wiemy że nie jesteśmy sami w lidze , ale do czego pijesz?
Napisałeś to jakby to wyście tylko i wyłącznie macie odmienny styl od tego co panuje w środowisku siatkarskim ( liga kobiet). Rozchodzi mi się o to żebyście nie wpadali po prostu w samozachwyt.
Nikt wam nie wypomina że kserujecie inne przyśpiewki np. Tonkę Widzewa...
PS: Nic tak nie robi jak konkurencja
Nikt wam nie wypomina że kserujecie inne przyśpiewki np. Tonkę Widzewa...
PS: Nic tak nie robi jak konkurencja
Stal Mielec - MKS Dąbrowa Górnicza ( 19.01.09r)
Ten mecz to kolejny dowód na to że w tej lidze terminami rządzi telezwija. Po raz kolejny przesunięto nam mecz z soboty na poniedziałek , nie przeszkodziło nam to jednak w tym aby pojawic się na tym wyjeździe. Tego dnia w Mielcu melduję się 18 osób z Dąbrowy . Na mecz podróżujemy busem . Na wyposażeniu mamy 4 duże flagi na kij oraz jedną na płot. Cały mecz jak na tamtejsze warunki świetnie dopingujemy ( b. głośna muzyka) co szło w parze ze znakomita gra naszych siatkarek . Doping wspomagany 1 bębnem . Po każdym wygranym secie rzucamy także konfetti.
Ten mecz to kolejny dowód na to że w tej lidze terminami rządzi telezwija. Po raz kolejny przesunięto nam mecz z soboty na poniedziałek , nie przeszkodziło nam to jednak w tym aby pojawic się na tym wyjeździe. Tego dnia w Mielcu melduję się 18 osób z Dąbrowy . Na mecz podróżujemy busem . Na wyposażeniu mamy 4 duże flagi na kij oraz jedną na płot. Cały mecz jak na tamtejsze warunki świetnie dopingujemy ( b. głośna muzyka) co szło w parze ze znakomita gra naszych siatkarek . Doping wspomagany 1 bębnem . Po każdym wygranym secie rzucamy także konfetti.
-
Czeresniowa2
Mógłbyś pare słów dodać nt. Stali?
W sobotę na meczu z rezerwami Sovii wystawiamy 30-osobowy młynek, wieszamy dwa płótna, trochę machamy flagami na kijach. Doping mocno przeciętny, mecz bez historii - wygrany w godzinę. Mam nadzieję, że wszyscy zbierali siły na ostatnią sobotę stycznia... http://www.youtube.com/watch?v=o-vujoFo ... .radom.pl/" target="_blank
-
prasa piła
- Kontakt:
W sobotę na meczu z Gwardią w Twardogórze - 25 osób z Piły
Jesli chodzi o Stal Mielec to nie wypełnil oni hali , widzów ok 1200 , w młynie 20 osób , machaja 4 flagami na kij . Doping przeciętny , w 3 secie przy znakomitej grze naszych zawodniczek i naszej sweitnej zabawie wogole nie słyszali z naszej perspektywy.
-
malyswider
za stroona AZS PW
Już w sobotę o 17.00 J.W. Construction OSRAM AZS Politechnika Warszawska podejmie we własnej hali zespół ZAK S.A. Kędzierzyn-Koźle. Stołeczni zawodnicy zagrają ten mecz dla trenera Krzysztofa Kowalczyka. Spotkanie szkoleniowcowi zadedykują także kibice. - Wszyscy gramy dla trenera! - powiedział Marcin Bańcerowski, członek Zarządu klubu.
Władze klubu po raz kolejny zdecydowały się na sprowadzenie dodatkowych trybun, których wielkim zwolennikiem jest trener Kowalczyk. - Liczymy, że ten mecz będzie szczególny. Szczególny dla trenera. Wierzymy, że kibice nie zostawią zespołu, wręcz przeciwnie... Mamy nadzieję, że licznie przybędą do hali i poniosą zespół do zwycięstwa - dodał Bańcerowski. Doping stołecznych miłośników siatkówki będzie tym bardziej potrzebny, iż do Warszawy wybiera się grupa aż... 150 kibiców z Kędzierzyna-Koźla!
wiec szykuje sie poki co najwiekszy wyjazd na runde zasadnicza ostatnimi laty.
Już w sobotę o 17.00 J.W. Construction OSRAM AZS Politechnika Warszawska podejmie we własnej hali zespół ZAK S.A. Kędzierzyn-Koźle. Stołeczni zawodnicy zagrają ten mecz dla trenera Krzysztofa Kowalczyka. Spotkanie szkoleniowcowi zadedykują także kibice. - Wszyscy gramy dla trenera! - powiedział Marcin Bańcerowski, członek Zarządu klubu.
Władze klubu po raz kolejny zdecydowały się na sprowadzenie dodatkowych trybun, których wielkim zwolennikiem jest trener Kowalczyk. - Liczymy, że ten mecz będzie szczególny. Szczególny dla trenera. Wierzymy, że kibice nie zostawią zespołu, wręcz przeciwnie... Mamy nadzieję, że licznie przybędą do hali i poniosą zespół do zwycięstwa - dodał Bańcerowski. Doping stołecznych miłośników siatkówki będzie tym bardziej potrzebny, iż do Warszawy wybiera się grupa aż... 150 kibiców z Kędzierzyna-Koźla!
wiec szykuje sie poki co najwiekszy wyjazd na runde zasadnicza ostatnimi laty.
-
Czeresniowa2
Swider skad takie cisnienie na ten wyjazd?
Jak dzisiaj włączyłem mecz Radaru z Chemikiem Bydgoszcz to myślałem, że pierdolnę... Gorzej niż w Bełchatowie, napierdalanie w trąbki takie, że mnie w domu przed tv uszy bolały.
AZS jutro do Gdańska w ok. 30, niby najbliższy wyjazd, ale sesja i wyjazd do Jastrzębia za tydzień, więc liczba mizerna. Ja nie jadę, ale postaram się wyciągnąć od kogoś krótką relację.
AZS jutro do Gdańska w ok. 30, niby najbliższy wyjazd, ale sesja i wyjazd do Jastrzębia za tydzień, więc liczba mizerna. Ja nie jadę, ale postaram się wyciągnąć od kogoś krótką relację.