Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
cere8

Re: Siatkówka ...

Post autor: cere8 » 26.12.2008, 22:56

etyl1921 pisze:
Pałka pisze:A jaka jest sytuacja między kibiciami AZSu Częstochowa a Czarnymi Radom ?
Kibice AZSu tylko popierali Nasz Protest.
Dokładnie , nasz stosunki ograniczają się do prywatnych znajomości.

iparts.pl
MBP1921

Post autor: MBP1921 » 26.12.2008, 23:27

malyswider pisze:przyznaj ze Jadar kontynuuje Wasza zgode/uklad ze Skra bo wsyscy wiemy ze takie cos istnialo.
Wiemy też wszyscy, że masz na sumieniu mało chwalebny incydent po jednym z meczów w Radomiu kilka ładnych lat temu, ale nikt do tego nie wraca. Co do naszych stosunków z innymi "ekipami": Mieliśmy też swego czasu "układ" z Mosto, co powinieneś pamiętać. To były inne czasy, inni ludzie - nie było takiego pikniku na siatkarskich halach.

Do młodych kibiców Czarnych mam prośbę. Nie bądźcie na tym forum nadaktywni. Szczególnie po meczach - jedna relacja, wcześniej uzgodniona i bez napinki.

Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się spikniczyć :wink: ,
matt
Jeśli zapomnę o Czarnych, niech Bóg zapomni o mnie.

malyswider

Post autor: malyswider » 27.12.2008, 10:51

MBP1921 pisze:
malyswider pisze:przyznaj ze Jadar kontynuuje Wasza zgode/uklad ze Skra bo wsyscy wiemy ze takie cos istnialo.
Wiemy też wszyscy, że masz na sumieniu mało chwalebny incydent po jednym z meczów w Radomiu kilka ładnych lat temu, ale nikt do tego nie wraca. Co do naszych stosunków z innymi "ekipami": Mieliśmy też swego czasu "układ" z Mosto, co powinieneś pamiętać. To były inne czasy, inni ludzie - nie było takiego pikniku na siatkarskich halach.

Do młodych kibiców Czarnych mam prośbę. Nie bądźcie na tym forum nadaktywni. Szczególnie po meczach - jedna relacja, wcześniej uzgodniona i bez napinki.

Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się spikniczyć :wink: ,
matt
pamietam wspolna jedna impreze w kosmosie, po ktorej wszystko pierdyknelo. nie mam zamiaru sie sprzeczac, pokazujesz tylko jdarynki na wyjezdzie, zapominajac ze sami tam tez jezdziliscie, rzucajac w nas np butelkami.

wspominasz o incydencie- raczej spawa wyjasniona, chyba ze pracujesz w pewnej instytucji i wszystko wiesz.

temat powinnismy uznac za zakonczony.
BB!

fanatyk zupek chinskich

Post autor: fanatyk zupek chinskich » 27.12.2008, 13:41

Wie ktoś może jak Trefl Gdańsk i AZS Olsztyn jeździli mniej wiecej w tej rundzie? I jeszcze może Politechnika Warszawa (szczególnie Radom mnie interesuje)

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 27.12.2008, 14:08

malyswider pisze:
pamietam wspolna jedna impreze w kosmosie, po ktorej wszystko pierdyknelo. nie mam zamiaru sie sprzeczac, pokazujesz tylko jdarynki na wyjezdzie, zapominajac ze sami tam tez jezdziliscie, rzucajac w nas np butelkami.

wspominasz o incydencie- raczej spawa wyjasniona, chyba ze pracujesz w pewnej instytucji i wszystko wiesz.

temat powinnismy uznac za zakonczony.
Po pierwsze - ja nie pokazuję jadarynek. Mam na nie wyjebane.

Po drugie - nie wiem, dlaczego "incydent", jak to delikatnie nazywasz, miałbym uznać za wyjaśniony. A szczególnie chłopaki, których bezpośrednio to dotknęło.

Bez odbioru. Jak chcesz mnie jeszcze dalej oświecać, zapraszam na priv.

Abdul

Post autor: Abdul » 27.12.2008, 18:16

fanatyk zupek chinskich pisze:Wie ktoś może jak Trefl Gdańsk i AZS Olsztyn jeździli mniej wiecej w tej rundzie? I jeszcze może Politechnika Warszawa (szczególnie Radom mnie interesuje)
AZS Olsztyn jeździ po Polsce ... byli nawet w Rzeszowie [autobusem]

Obrazek

Byli też na Ambroziaku w Wawie ... .ale najlepiej jak by się wypowiedział ktoś od nich.

Politechnika
Byli chyba wszędzie. Zazwyczaj jeden bus 12-18 osób. Wyjątkiem był Radom, gdzie pojechali autobusem w 37 osób

A chcesz znać dokładne liczby to poczytaj ich forum , tam są listy wyjazdowe .... gdzie i ile osób pojechało.
[link]

Trefl .... nie wiem ... nie znam ekipy ... wiem kto jest tam szefem ... a raczej szefową ale osobiście nie poznałem. Póki co dla mnie to nie znana ekipa nie potrafię ocenić co jest warta ...... może ktoś inny ma większą wiedzę na ich temat?
http://resovia.rzeszow.pl/

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 27.12.2008, 19:09

Wiem że takie rzeczy nie powinny mnie dziwic jeśli chodzi o siatke, ale...
Dostałam wiadomość od Pani Prezes z Gdańska: "(...) zaszła podobno dziwna sytuacja, którą chciałabym wyjaśnić.
Słyszałam od naszego wiceprezesa, że Wasi kibice podeszli do naszych na meczu i chcieli się gdzieś ustawić na jakieś piwko. Nie wiem jak wyglądała odpowiedź moich, ale ostatecznie do tego "piwka" jednak nie doszło, a ja dowiedziałam się o nim tak naprawdę jak Was już nie było w zasięgu.
Jeśli spotkaliście się z jakąś niemiłą odmową, to ze swojej strony za to przepraszam. Sytuacja wyszła dość głupia, ponieważ chyba nie poinformowaliście nikogo z Trefla, że zamierzacie przyjechać. Jeśli poinformowaliście to wcale się nie zdziwię, że nam tego nie przekazali. Osobiście kontaktowałam się z Treflem w tygodniu na temat tego, czy będą jacyś przyjezdni i oni nic nie wiedzieli (albo zapomnieli, bo jak już to uwierzę Wam, a nie im). Mało tego, pytałam o to na 40 minut przed meczem, bo zawsze podchodzę sobie porozmawiać z przyjezdnymi, życzymy sobie szczęścia i wyrównanej walki, jest jakaś wymiana szalików itd. Więc na 40 min przed meczem władze Trefla mi odpowiedzieli, że "o żadnych przyjezdnych nic im nie wiadomo". Dlatego też Wasza obecność nas zaskoczyła i chętnie poszlibyśmy z Wami na piwo, gdyby tylko były ku temu jakieś predyspozycje. Tymczasem my od 4 dni mieliśmy zarezerwowany pub na ok. 15 osób (jedyny normalny klubik w okolicy hali) i po prostu byśmy się tam nie pomieścili z Wami a nie chcieliśmy także doprowadzić do sytuacji, gdzie zwalamy się w kilkadziesiąt osób w małym lokalu i połowa nie ma gdzie usiąść. To by było kompletnie bez sensu dla nas, a przede wszystkim bez szacunku dla Was. Przykro nam z powodu tej sytuacji, bo na pewno jesteście fajnymi ludźmi, z którymi chętnie porozmawialibyśmy po meczu. Jeśli macie nam tę sytuację za złe, to jeszcze raz z własnego ramienia za to przepraszam. Hala usytuowana jest na wygwizdowie, nie mniej jednak gdybym odpowiednio wcześniej wiedziała o Waszym przyjeździe, to prawdopodobnie bym się z Wami skontaktowała (zawsze tak robię) i jakoś byśmy wszystko fajnie dograli bez problemów :)
Właściwie sądziłam, że ta sytuacja była możliwie niekonfliktowa, chociaż byłam zła, że tak wyszło i że o niczym nie wiedziałam. Jednak usłyszałam od koleżanki z Gdańska, ze część Waszych kibiców ma nam to za złe i uznaje za "drugą Częstochowę". Tymczasem nie jesteśmy wcale "burakami", za jakich ma nas coraz więcej osób (przykro mi z tego powodu tym bardziej, że kompletnie nic nie robimy w tym kierunku, by wrogo się do nas odnosić, a większość to nieporozumienia, które później tłumaczę, ale które już nie wchodzą w "obieg").
Nie zajmuję Ci już czasu, dziękuję za przeczytanie wiadomości i mam nadzieję, że naprawdę nie macie nam za złe tego, co miało miejsce. Następnym razem (jeśli będzie okazja) macie tu piwo jak w banku z góry zaklepane :)
Na koniec jeszcze oczywiście gratuluję zwycięstwa, chociaż obie drużyny się nie popisały zbytnio, ale Wasi przynajmniej grali w tym meczu w siatkówkę No i gratuluję wiernym kibicom, że jeżdżą za swoimi i im pomagają. Wy też byliście świetni.
Pozdrawiam,
Kasia Wirkowska"
Cytat z forum PW. Trefl na własne oczy widziałem raz, w Poznaniu, mocno sfeminizowana ekipa ale przynajmniej śpiewać potrafią. Oczywiscie kreują się na "prawdziwych kibiców siatkówki", pisali cośtam o Skrze w wiadomym tonie, ale to nie przeszkadzało mniej licznym męskim Treflom drzeć się pod halą AWF w Poznaniu "Lechia Gdańsk" :]

P.S. W końcu normalna rejestracja na tym forum, jak miło nie musiec korzystać z cudzego konta :D Pozdro, Il_Fanatico
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

misuszat

Post autor: misuszat » 27.12.2008, 19:33

Po pierwsze - ja nie pokazuję jadarynek. Mam na nie wyjebane.

Po drugie - nie wiem, dlaczego "incydent", jak to delikatnie nazywasz, miałbym uznać za wyjaśniony. A szczególnie chłopaki, których bezpośrednio to dotknęło.

Bez odbioru. Jak chcesz mnie jeszcze dalej oświecać, zapraszam na priv.
To sobie napisze

Po pierwsze, jak jest u was nikt w to nie wnika. Wiele razy i wielu miejscach pisalismy ze szanujemy wasza walke o Czarnych.

Po drugie nikt niczego nikomu wyjasniac nie musi, bo ze swiatem kibicowskim nie ma nic waspolnego trzech 12 latkow wyskakujacych zza ogrodzenia i rzucajacych kamieniami w autobus ktory nie jest nasza wlasnoscia. To trzeba bylo wtedy sie okreslic ze to sa ludzie od was a nie bic piane i wystosowywac oficjalne pisma ze to anonimowe "lobuzy". Smiechu warte.

Po trzecie jesli uwarzasz tchorzliwe gonienie kolesia o kulach z noga w gipsie i rzuacenie w niego kamieniami za honorowe i zgodne z kodeksem kibicowskim to gratuluje.

Po czwarte nie wcisniesz mi kitu ze jakby na parkingu jakis malolat wybil ci szybe w aucie a ty bys go tlapal ze dal bys mu jeszcze 5 na piwo i go puscil, wiec nie p****** farmazonow.

Uczepiliscie sie jednego i klepiecie to jak mantre chcac udowodnik komus sam juz nie wiem co.

pa
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

Abdul

Post autor: Abdul » 27.12.2008, 22:14

Czeresniowa2 pisze:Wiem że takie rzeczy nie powinny mnie dziwic jeśli chodzi o siatke, ale...
Dostałam wiadomość od Pani Prezes z Gdańska: "(...) zaszła podobno dziwna sytuacja, którą chciałabym wyjaśnić.
Słyszałam od naszego wiceprezesa, że Wasi kibice podeszli do naszych na meczu i chcieli się gdzieś ustawić na jakieś piwko. Nie wiem jak wyglądała odpowiedź moich, ale ostatecznie do tego "piwka" jednak nie doszło, a ja dowiedziałam się o nim tak naprawdę jak Was już nie było w zasięgu.
Jeśli spotkaliście się z jakąś niemiłą odmową, to ze swojej strony za to przepraszam. Sytuacja wyszła dość głupia, ponieważ chyba nie poinformowaliście nikogo z Trefla, że zamierzacie przyjechać. Jeśli poinformowaliście to wcale się nie zdziwię, że nam tego nie przekazali. Osobiście kontaktowałam się z Treflem w tygodniu na temat tego, czy będą jacyś przyjezdni i oni nic nie wiedzieli (albo zapomnieli, bo jak już to uwierzę Wam, a nie im). Mało tego, pytałam o to na 40 minut przed meczem, bo zawsze podchodzę sobie porozmawiać z przyjezdnymi, życzymy sobie szczęścia i wyrównanej walki, jest jakaś wymiana szalików itd. Więc na 40 min przed meczem władze Trefla mi odpowiedzieli, że "o żadnych przyjezdnych nic im nie wiadomo". Dlatego też Wasza obecność nas zaskoczyła i chętnie poszlibyśmy z Wami na piwo, gdyby tylko były ku temu jakieś predyspozycje. Tymczasem my od 4 dni mieliśmy zarezerwowany pub na ok. 15 osób (jedyny normalny klubik w okolicy hali) i po prostu byśmy się tam nie pomieścili z Wami a nie chcieliśmy także doprowadzić do sytuacji, gdzie zwalamy się w kilkadziesiąt osób w małym lokalu i połowa nie ma gdzie usiąść. To by było kompletnie bez sensu dla nas, a przede wszystkim bez szacunku dla Was. Przykro nam z powodu tej sytuacji, bo na pewno jesteście fajnymi ludźmi, z którymi chętnie porozmawialibyśmy po meczu. Jeśli macie nam tę sytuację za złe, to jeszcze raz z własnego ramienia za to przepraszam. Hala usytuowana jest na wygwizdowie, nie mniej jednak gdybym odpowiednio wcześniej wiedziała o Waszym przyjeździe, to prawdopodobnie bym się z Wami skontaktowała (zawsze tak robię) i jakoś byśmy wszystko fajnie dograli bez problemów :)
Właściwie sądziłam, że ta sytuacja była możliwie niekonfliktowa, chociaż byłam zła, że tak wyszło i że o niczym nie wiedziałam. Jednak usłyszałam od koleżanki z Gdańska, ze część Waszych kibiców ma nam to za złe i uznaje za "drugą Częstochowę". Tymczasem nie jesteśmy wcale "burakami", za jakich ma nas coraz więcej osób (przykro mi z tego powodu tym bardziej, że kompletnie nic nie robimy w tym kierunku, by wrogo się do nas odnosić, a większość to nieporozumienia, które później tłumaczę, ale które już nie wchodzą w "obieg").
Nie zajmuję Ci już czasu, dziękuję za przeczytanie wiadomości i mam nadzieję, że naprawdę nie macie nam za złe tego, co miało miejsce. Następnym razem (jeśli będzie okazja) macie tu piwo jak w banku z góry zaklepane :)
Na koniec jeszcze oczywiście gratuluję zwycięstwa, chociaż obie drużyny się nie popisały zbytnio, ale Wasi przynajmniej grali w tym meczu w siatkówkę No i gratuluję wiernym kibicom, że jeżdżą za swoimi i im pomagają. Wy też byliście świetni.
Pozdrawiam,
Kasia Wirkowska"
Cytat z forum PW. Trefl na własne oczy widziałem raz, w Poznaniu, mocno sfeminizowana ekipa ale przynajmniej śpiewać potrafią. Oczywiscie kreują się na "prawdziwych kibiców siatkówki", pisali cośtam o Skrze w wiadomym tonie, ale to nie przeszkadzało mniej licznym męskim Treflom drzeć się pod halą AWF w Poznaniu "Lechia Gdańsk" :]

P.S. W końcu normalna rejestracja na tym forum, jak miło nie musiec korzystać z cudzego konta :D Pozdro, Il_Fanatico
Jak to pierwszy raz czytałem to nie bardzo wiedziałem jak zareagować ....... ale po dłuższym namyśle pomyślałem iż to są grzechy tzw. pierwszego sezonu .... kiedy jeszcze nie bardzo wiadomo co i jak ...... tak naprawdę co jest warta ekipa w PLS to wychodzi dopiero w drugim sezonie działalności .......

Nie każdy wie co i jak w PLS .... a TV lansuje kibicowanie jak Skra Bełchatów .... młoda ekipa nie bardzo umie się odnaleźć ...... dajmy im czas ...... niech pojadą na szkołę do Częstochowy. Kędzierzyna, Jastrzębia czy Rzeszowa ..... zobaczą jak tam jest ... bo jak biorą przykład ze Skry ... to kolejna ekipa stracona.

ps. a teraz coś oderwanego od wcześniejszej dyskusji ....

http://www.youtube.com/watch?v=RPg_Wz_P ... r_embedded

Mógłby mi ktoś napisać gdzie Legia w siatkę rozgrywa swoje mecze, w jakiej cenie są bilety?
http://resovia.rzeszow.pl/

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 27.12.2008, 22:52

Abdul pisze: Mógłby mi ktoś napisać gdzie Legia w siatkę rozgrywa swoje mecze, w jakiej cenie są bilety?
Bilety
W cenie 3 zł dostępne 30 minut przed każdym meczem

Hala:
Hala Sportowa
ul. Braci Załuskich 1, Warszawa
Troche pogrzebać na LL starczy ;] pzdr
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 28.12.2008, 02:35

misuszat pisze:
Po drugie nikt niczego nikomu wyjasniac nie musi, bo ze swiatem kibicowskim nie ma nic waspolnego trzech 12 latkow wyskakujacych zza ogrodzenia i rzucajacych kamieniami w autobus ktory nie jest nasza wlasnoscia. To trzeba bylo wtedy sie okreslic ze to sa ludzie od was a nie bic piane i wystosowywac oficjalne pisma ze to anonimowe "lobuzy". Smiechu warte.

Po trzecie jesli uwarzasz tchorzliwe gonienie kolesia o kulach z noga w gipsie i rzuacenie w niego kamieniami za honorowe i zgodne z kodeksem kibicowskim to gratuluje.

Po czwarte nie wcisniesz mi kitu ze jakby na parkingu jakis malolat wybil ci szybe w aucie a ty bys go tlapal ze dal bys mu jeszcze 5 na piwo i go puscil, wiec nie p****** farmazonow.

Uczepiliscie sie jednego i klepiecie to jak mantre chcac udowodnik komus sam juz nie wiem co.

pa
Napiszę tylko tyle - jakkolwiek akcja nie byłaby słaba, to wizyta na komendzie nikomu od was chwały nie przynosi. Tyle w temacie, bo zaśmiecamy forum. I nie p****** farmazonów...

misuszat

Post autor: misuszat » 28.12.2008, 11:55

Pierdolenie zaczeles moj drogi Ty, tyle w temacie.

Zloz zazalenie do PKSu i owczesnego kierowcy.

Swoja droga zastanawiam sie czym rozni sie to od waszego wyplakiwania sie psom u nas juz w nastepnym sezonie. Wlasnorecznie podpierdolilem wam flage z sektora i nie trwalo to 5 minut i z pieskami szulakiscie mnie po hali. Tyle...

pa
Show must go on!
BB ´97´99´06

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 28.12.2008, 13:58

Ale p*********... Ciekawe, skąd pieski w hali...? Zastanów się dwa razy, zanim znów napiszesz farmazona. Ważne, że flaga wróciła do nas, mimo że ochrona robiła wszystko, żeby utrzymać nas na sektorze. I jeden szczegół. Akcja z flagą miała miejsce przed waszą wizytą w Radomiu i na komendzie.

PS Kierowca wam kazał, więc pobiegliście pokazywać palcami, kto w was rzucał kamieniami. Gratuluję :lol:

Na tym kończę, bo naprawdę zaśmiecamy temat.

misuszat

Post autor: misuszat » 28.12.2008, 14:12

Znasz sie jak swinia na uprawie marchwi egzotycznej, albo w zyciu nie byles na hali poza Radomiem. Zawsze jak jest wieksza grupa i jak to psy nazywaja "podwyzszone ryzyko" sa na hali, byli w tym sezonie u nas na meczu z czewa tak jak wtedy w K-K.

"musieli was trzymac"? blagam, jeden podskakiwal i dostal liscia od krzywego na co tez poznij sie zaliliscie jak panny i biednego Krzywego z hali wyprowadzili, ostatnio nawet na ten temat rozmawialismy.

Poki co udowadniasz wyzszosc groszku nad kukurydza.

Chcesz pogadac napisz pw.

pa
sorry za prywate
Show must go on!
BB ´97´99´06

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 28.12.2008, 14:28

W życiu nie byłem na hali poza Radomiem. Jeżdżę raptem od jakichś 10 lat. Odbierz priv.

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 01.01.2009, 18:05

fanatyk zupek chinskich pisze:Wie ktoś może jak Trefl Gdańsk i AZS Olsztyn jeździli mniej wiecej w tej rundzie?
Liczby AZS-u Olsztyn w rundzie:
Warszawa - 40 autokarem + ok. 10 osób z Wawy lub na własną rękę, w sumie ok. 50
Czewa - 18 busem
Rzeszów - 45 autokarem + 4 przypadkowe osoby bodaj z Lublina
Bydgoszcz - ok. 10 na własną rękę
Radom - 2 pociągiem, w ostatniej chwili odwołany bus

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 02.01.2009, 16:31

O fajnie że ktoś z Olsztyna się pojawił, jak tam u was teraz sytuacja przedstawia, z tego co pamiętam kiedyś były 2 grupy decyzyjne? Z tego co was widziałem na finale PP w Poznaniu to nawet dosyć konkretna ekipa częsciowo jak na siatkarskie klimaty, ale widziałem też ludzi bratających się ze Skrą, Jastrzebiem...

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 02.01.2009, 17:59

2 grupy były za czasów PZU i to w tych pierwszych latach, na dole był KK sponsora, na górze 3 sektora tzw. Fan Club. Później pierwsza grupka się rozpadła, jej bardziej kumaci członkowie i głównie ludzie z FC zaczęli wtedy organizować grupkę, która funkcjonuje jako pewna ciągłość do dzisiaj jako KK. U siebie młyn tworzy ok. 50 osób, do tego dochodzi kilku-kilkunastoosobowa ekipa wyjazdowa, która u siebie z nami nie stoi, ale często jest obecna w innych halach. Trochę piknikowo jest, głównie przez duży udział płci pięknej, dochodzi sporo bębnów, ale to już specyfika naszej hali, w każdym razie używane z umiarem, nie będę się tłumaczył tutaj z tego, jak ktoś chce, to pw. Niedawno dorobiliśmy się dwóch fan, w tym jedna wyjazdowa, oprawy to głównie flagi na kij, kartoniada (lub ostatnio baloniada) na całej trybunie, czasem jakiś trans. Były plany z wprowadzeniem piro, ale grozi to zamknięciem hali (dopuszczona warunkowo), więc dla własnego dobra zrezygnowaliśmy.
Czeresniowa2 pisze:widziałem też ludzi bratających się ze Skrą, Jastrzebiem...
Ze Skrą to na pewno nie my, w Olsztynie mamy do nich podobny stosunek, jak większość kumatych kibiców siatkarskich, choćby Czewa. Z Jastrzębiem mamy miłe stosunki od Poznania, kiedy pomogliśmy im w dopingu przeciwko pszczelarzom piknikom. Kiedyś była sztama z Czewą (z tego co wiem, ludzie ze wspomnianego FC), niestety i u nas, i pod Jasną Górą ekipy się trochę pozmieniały i jakoś to wymarło.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 02.01.2009, 18:51

Co do Skry to może źle się wyraziłem, nie tyle widziałem co słyszałem w tramwaju w drodze na hale rozmowy Jastrzębiaków o imprezie z poprzedniego dnia na której była obecna zarówno Skra jak i wy. P.S. Oglądam własnie AZS-Skra, 2 set AZS przegrał do 7 :shock: A Siatkarska Elita ani na chwile nie milknie, ciekaw jestem ile siatkofanów darłoby ryja do konca seta przy takim wyniku...

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 02.01.2009, 19:14

Jeszcze tak się odniosę do postów z ubiegłego sezonu, które teraz przeczytałem, na temat machania flagami srekpolu - nic nie poradzimy, że mleczarnia podstawiała swoim pracownikom autokary i zaopatrzyła ich w 20 flag, a klub dawał im miejsca pod nami na tym samym sektorze. Dwa razy pojechali też z nami na wyjazd, do Radomia i Wawy (mogliśmy jechać osobno, ale i tak na sektorze stalibyśmy razem, więc zgodziliśmy się na wspólnego busa z nadzieją, że jakiekolwiek kibicowskie ideały da się im wpoić). Teraz nie ma sponsora, to i nie ma problemów z wycieczkami pracowniczymi :P

smola

Post autor: smola » 02.01.2009, 19:25

Jak pokazali kibiców Skry to myślałem że padne - same stare pryki. A co do AZSu to coś słabo dopingują. Rzadko oglądam siatke, ale w porównaniu z innymi meczami, które widziałem, dziś z ich strony idzie słaby doping. Nawet w 1 secie który wygrali 25-23.

Pałka

Post autor: Pałka » 02.01.2009, 19:31

Też oglądałem 2 set i trochę 3 i szału wielkiego u obu ekip nie było. Co do AZSu to zawsze ich słysze a dzisiaj naprawdę słabo..

jankes_

Post autor: jankes_ » 02.01.2009, 22:03

Czeresniowa2 pisze:Co do Skry to może źle się wyraziłem, nie tyle widziałem co słyszałem w tramwaju w drodze na hale rozmowy Jastrzębiaków o imprezie z poprzedniego dnia na której była obecna zarówno Skra jak i wy.
Jaka impreza? Masz na myśli Poznań?

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 02.01.2009, 23:17

jankes_ pisze: Jaka impreza? Masz na myśli Poznań?
Dokładnie tak

jankes_

Post autor: jankes_ » 03.01.2009, 03:01

Nie było żadnej imprezy Jastrzebie, Skra, Olsztyn.
Jastrzębie spotkało się ze Skrą przed meczem finałowym, jednak poszła tam połowa ekipy, która była wtedy w Poznaniu.

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 04.01.2009, 20:02

W Uranii piknik, nas stoi ok. 40 osób, ale doping kręci tak naprawdę ok. 15, z Warszawy przyjeżdża 50 osób (na oko 2/3 to laski), rozkładają flagę z napisem "Duma Stolicy" :lol: Głównie słychać ich bębny, jedyne, co się niosło jako tako, to charakterystyczny rytmiczny okrzyk "AZS PW". U nas dużo okrzyków z bębnami, ale co jakiś czas wchodzimy z jakąś przyśpiewką, prześpiewaliśmy większość repertuaru, ale z reguły krótko, po 2 akcje, do tego, co się działo na meczu z Sisleyem, dużo brakowało 8) Pikniki się budziły w końcówkach setów, dwa pierwsze na przewagi, więc trochę emocji było.

1953

Post autor: 1953 » 04.01.2009, 23:09

30 grudnia 2008

III Liga Mężczyzn:
BRZOZOVIA BRZOZOW - San Lesko
Zbieramy sie na mecz siatkówki po cichu licząc na przybycie gości .W szczytowym momencie nas 40 osòb młodej ekipy plus kilku starszych na meczu. Nie prowadzimy dopingu, czekając caly czas na przybycie gości. Nasi przegrywaja 1:3. Pozdro dla obecnych

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 04.01.2009, 23:31

A wlasnie podkarpacie...wie ktoś czy na Karpatach Krosno jest jakis ruch kibicowski? O awans walcza...
P.S.Nas w Hajnówce oczywiscie 0, ponoć HKS próbował sie wysypac na parkiet w celu "rozmowy" z sędzią

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 05.01.2009, 00:03

Właśnie, jak tam ma się sytuacja w Gorzowie? Najpierw zawiesiliście działalność, później jednak był wyjazd na Gwardię i oprawa na meczu z Orłem u Was, kręcicie w końcu doping czy nie? :roll:

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 05.01.2009, 00:23

Po Gwardii na 2 mecze odpuscilismy doping i zostawilismy pusty sektor, taka radykalna decyzja została podjęta w celu obudzenia coniektórych (głownie "fanatyków" którzy ostatnio się "gubili" w drodze na hale)bo zbliżały się derby z Orłem. Derby wyszły dobrze, kolejny mecz z Będzinem juz troche mniej ale powodem głównie piątkowy termin. Niedługo gramy z Gwardią, zapowiadali swój przyjazd więc pewnie będzie mobilizacja, ale do pokonania kryzysu jeszcze daleka droga, faktem jest że przy IIligowej piłce lekko nie jest, (jak kopacze grali w IV to na Cz2 bywał i koło 100osobwy młyn) siatkarze też muszą się sprężyć żeby przyciagac nowych ludzi, a ostatnio im to różnie wychodzi, a wiadomo że któreś tam miejsce z rzędu w środku tabeli zniecheca, juz nawet mysle ze walka o utrzymanie jakies baraze predzej by były magnezem, a od spadku z PLS nasze miejsca to bodajze 6,7,7,9,6,6...
Pzdr

misuszat

Post autor: misuszat » 05.01.2009, 11:08

Jak chcecie podysktuowac we dwojke to przejdzcie na GG albo chat bo poki co urzadzacie prywate, klepiac w kolko to samo.
Show must go on!
BB ´97´99´06

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 06.01.2009, 11:40

misuszat pisze:Jak chcecie podysktuowac we dwojke to przejdzcie na GG albo chat bo poki co urzadzacie prywate, klepiac w kolko to samo.
Do mnie i AZSiaka pijesz? Chyba po to jest m.in. ten temat żeby przedstawic sytuacje w klubach? Ogarnij się troche, bo w koncu ten temat trzyma się na 1 stronie dłużej niż 2 dni :roll:

Sokół Kruszwica

Post autor: Sokół Kruszwica » 07.01.2009, 15:27

Sokół Kruszwica-Start Kościelec Kujawski
Na te arcywarzne spotkanie (derbowe) wystawiamy około 25-30 osobowy młyn, prowadzimy dobry doping przez cały mecz, wywieszamy jedną fanę ''Sokół Kruszwica'', z oprawy prezentujemy około 15 flag na kijach i 2 pasy materiału (ochrona zabrała nam reszte część oprawy m.in. race itp.) Na meczu wyłapujemy kręcących sie obok nas kibiców Gopła (prawdopodobnie mieli na celu skrojenie nam naszej fany) jednak gdy około 15 osobową zwartą grupą idziemy w ich strone owi kibice opuszczają halę. Później jeden z kibiców Gopła oferuje nam konfrontacje! Po meczu postanowiliśmy że bijemy sie przed halą walka trwała około 2 minut i zakończyła sie zwycięstwem Gopła(nie można nazwac tego ustawką poniewaz walczyliśmy w różnych liczbach i ze sprzętem). Chłopaki z Gopła nie bójcie sie bo kiedyś wam sie za to odwdzięczymy na waszym meczu piłkarskim.
POZDRO dla Ekipy!!!

Goplanin

Post autor: Goplanin » 07.01.2009, 19:52

Co za dziecko neo, co ty sobie urojiłes, przeciez wy wcale nie istniejecie. Dać dziecku klawiature do ręki !!! :oops:
GOPŁO KRUSZWICA !!!

Sokół Kruszwica

Post autor: Sokół Kruszwica » 07.01.2009, 19:56

haha lae jestes poje.... dziecko neo i hu. napisalem tylko relacje z meczu a jak narazie to ty sie napinasz! a teraz cos ci przypomne pamietasz jak jeszcze kilka lkat temu łapaliscie oklep od nas :lol:

Goplanin

Post autor: Goplanin » 07.01.2009, 19:58

Ja p******* co ty w ogole ppierdolisz z skąd ty się urwałes? p********* o jakims kręceniu młyna jak nawet w Kruszwicy nikt o takim klubie nie słyszał, weż sie jebnij trzy razy w łeb może ci przejdzie. Jeszcze kur... bachor bedzie pisał o jakimś oklepie :lol:
GOPŁO KRUSZWICA !!!

MBP1921

Post autor: MBP1921 » 07.01.2009, 22:49

Kurw* już nawet w tym temacie zaczyna się napinka... Ogarnijcie się trochę :evil:

mksdg

Post autor: mksdg » 07.01.2009, 23:37

MKS Dąbrowa Górnicza - Budowlani Łódź ( 07.01.09r Puchar Polski )

Pierwszy mecz pucharowy wygrywamy 3-0 . Na hali okolo 700 osób , w młynku jest nas 25 osób , pare razy wspieramy drużynę dopingiem .

Sokół Kruszwica

Post autor: Sokół Kruszwica » 08.01.2009, 18:35

Start Radziejów-Sokół Kruszwica
Na ten mecz wybieramy się busem w 17 głów. Wyjazd dość bliski, ale nasza liczba słaba. Na miejscu zbiórki nie jesteśmy przez nikogo niepokojeni i tak samo jest podczas tej krótkiej podróży. Pod radziejowską halę docieramy pół godziny przed meczem, tam ochrona odprowadza nas na odpowiedni sektor. Wywieszamy dwie małe flagi " Sokół" i "Piastowcy" i prowadzimy dobry doping przez cały mecz. Gospodarze bez młyna. Powrót spokojny.
Sokół Kruszwica Pany!

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 10.01.2009, 13:18

AZS-u w Bełchatowie ok. 40 osób. Jako że nasi siatkarze zagrali najgorszy mecz, jaki chyba każdy tam obecny widział w życiu, w dopingu skupiliśmy się bardziej na zabawie i tzw. "smaczkach". Kilkukrotne skandowanie "muppet show", kilka przyśpiewek o gospodarzach i odwracanie się tyłem do boiska z wyciągniętymi fuckerami przy zagrywce naszego idola Marcina Możdżonka. Już po meczu ten sam pan usłyszał od nas kilka "uprzejmych" słów. Doping dość przeciętny jak na taką grupę, chociaż i tak bardzo ciężko przebić się przez tamtejszego zapiewajłę i kibiców wyposażonych w milion trąbek, kołatek, deseczek, dmuchanych pałek i całego tego gówna.

ODPOWIEDZ