kibicknw pisze:Jak obecnie wyglada sytuacja na linii Piast Gliwice - Lechia Gdańsk ? Pytam poniewaz, zdziwil mnie widok czapki z herbem Lechii w Gliwicach.
Kiedys byla zgoda,jak mielismy z Piastem to glosno zawsze spiewali Lechia Gdansk K.... szajs,zgody nie ma juz to sie Gliwiczanie znowu próbuja zblizyc do betonów
A może sie nie będziesz wypowiadał za nas ?
Jeżeli była to osoba starsza to pewnie widziałes pewnego osobnika N.
zxcvbnm04 pisze:Ja mam pytanie czy Cracovie i Tarnovie dalej łączy zgoda ?
tak
Z Waszego forum...
Na dzień dzisiejszy zgoda jest z GKSem Tychy, Lechem, Areczką i Sandecją. Tarnovia to fani Cracovii, a Polonia to najstarsza przyjaźń w Polsce i tak zostaje.
czy na takiej zasadzie działa Wasza zgoda ?
nie jestem kibicem ani Tarnovii ani Cracovii.
dla mnie osobiście to FC Cracovii ale sami się określają jako zgoda kilka stron wcześniej w tym temacie
Jest to zeszłoroczny sparing Glinik - Czarni, więc nie takie aktualne. Nas wtedy razem z Sandecją i Cracovią, oraz gościnnie chłopakami z Polonii Wwa ponad 180 osób w Gorlicach.
Fantastyczny pisze:Baranow szukaj u siebie w ekipie
Chodzilo mi o to ze jesli mowione jest o tym ze Stomil z Petra mial kose a teraz uklad. To co powiedziec o waszym ukladzie ? Oni spotykali sie raz na kilka lat a Wy?
Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi.
a my co? nie masz bladego pojecia jak było na lini GKS KSG wiec sobie daruj dalsze wywody na temat tego układu bo tylko robisz z siebie głupka!
a Wy co?
Mieliscie z zabolami KOSE i spotkania duzo czestsze niz Petry ze Stomilem ,ale nagle przybiliscie cieplutki ukladzik
To może napiszesz o tych spotkaniach??
Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku,że Ty w ogóle gówno wiesz,a wielce się udzielasz.Żeby nie być gołosłownym: pytasz o tak oczywiste rzeczy jak relacje między CKSem Czeladz a Zagłębiem itp.
Skąd więc możesz wiedzieć o naszych spotkaniach z Zabolami??
Przy okazji-w nicku masz Klachowiec,a w lokalizacji: Katowice. Mapy w domu nie masz??
znajomyjenniferlopez pisze:Pogoń Szczecin panowie.ekipa której styka od dawna jedna zgoda a to dość osobliwe jak na nasze warunki.a jak bylo wcześniej?
Za dużo tego nie było chwilowe zgody z Gryfem Słupsk w latach 70tych, Śląskiem Wrocław w latach 80tych i Zagłębiem Sosnowiec w latach 90tych.
Na polscykibice.com znalazłem że Zagłebie Sosonowiec ma układ ze
Śląskiem Wrocław ale zaś na Śląsku wcale nie ma że mają układ z Zagłębiem niech ktoś ze Śląska Wrocław to opisze z góry dziękówa
carlito pisze:Jakie uklady sa na lini Wisla krk - Podhale Nowy Targ
Na Podhalu jest dużo kibiców Lechii Gdańsk (jak napisałem Ci w jednym z tematów), a więc normalne jest to, że także Wisły Kraków. Na Wiśle Nowotarżanie mają także wielu dobrych znajomych.
Z tego co mi wiadomo to wśród kibiców Wigier jest sporo sympatyków Arki(nawet gdzieś znalazłem przyśpiewke"Wigry Suwałki najlepsi kibice Arki").Tak więc chyba stosunek neutralny i nic oficjalnego typu układ czy zgoda nie istnieje.Chyba ,że w ciągu ostatnich tygodni zaszła jakaś zmiana.Miki18 wygląda na to ,że jesteś z Poznania najlepiej popytaj kumatych gości z Lecha oni powinni udzielić Ci wyczerpującej odpowiedzi.
19Korona73 pisze:Na polscykibice.com znalazłem że Zagłebie Sosonowiec ma układ ze
Śląskiem Wrocław ale zaś na Śląsku wcale nie ma że mają układ z Zagłębiem niech ktoś ze Śląska Wrocław to opisze z góry dziękówa
Bo to nie jest formalny uklad. Nie wyczytasz tego na forach w internecie. Prawda jest taka, ze obie ekipy (chodzi glównie o weteranów, ludzi juz teraz powaznych, których bardziej zajmuje praca, rodzina..) mialy do siebie ogromny sentyment i takiego wzajemnego szacunku, nie wspartego niczym formalnym wiele ekip powinno zazdroscic. Kiedys oiowe klimaty, wspólne koncerty, jakies interesy, mnóstwo wspólnych znajomosci; to wszystko owocowalo szeroko rozumianą "przyjaznia". Nie wiem jak jest teraz, bo nastaly nowe czasy i malolaty przejmuja wladze w klubach, co wg mnie niszczy ruch kibicowski w Polsce (sprzęt, konfidenci - brak zasad). Dziwne czasy, ale nie o tym temat...
Kriss Mart pisze:Jakie są teraz stosunki na linii Hetman Zamośc - Unia Hrubieszów? Wiem że już zgody niema ale w tamtym roku Uniści na swoim meczu na rezerwach Hetmana dostali oklep. Czyli jest więc kosa?
A jak na linii Stalówka - Hetman Zamość?? Nie wiem czy mi się wydawało czy na niektórych filmikach słyszałem "Stalówka lub coś podobnego " w młynie Hetmana
kibic1488 pisze:a jak wygladaja stosunki na linii Odra Opole - Korona Kielce i Odra Opole - ŁKS Łódź? I jeszcze jedno pytanie ile trwaja wasze zgody?
Jak kolega wspomniał szacunek w sumie to można nazwać układem co do ŁKS-u to odpowiednie osoby utrzymują dobre stosunki także jesteśmy pozytywnie do siebie nastawieni. Co do naszych zgód to sztama z Zagłębiem Lubin trwa ok. 14 lat nastomiast zgoda z Polonią Bytom juz piękne 21 lat przy okazji pozdrowienia dla naszych zgodowiczów!
Walker pisze:Z tym układem chyba nie tak źle skoro BKS wspierał chyba Śląska na meczu z Podbeskidziem jak dobrze pamiętam
Wspierał Miedź Legnicę.
Śląsk też,raczej gościnnie.
Stal Bielsko wspierało nas w Bielsku z racji układu pomiędzy Miedzią a BKS-em
BKS pomagał Śląskowi wejść na stadion, z resztą tak jak nam, wnieść flagę. Chodzi o ten mecz, na który Śląsk miał wydumany zakaz.
Let them hate us, if only they are afraid of us...
jest to dla mnie wielka zagadka od dłuższego czasu-niech ktoś ogarnięty się wypowie
pozdr
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
leniwiec pisze:przez Kolejorza Stilon nie jeździ na wyjazdy więc się chyba mocno nie lubią choć jeszcze niedawno lph nie miało żadnego ciśnienia na zks.
Czy to znaczy,że w Gorzowie jest fc Lecha który przerasta Zks czy po prostu LPH zawsze trafiają ich gdy Stilon byli/są w trasie??
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
sorry za OT, ale Kolejorz jak Rosja i Putin
Stoją na czele ogromnego obszaru zwanego Wielkopolską a wkrótce zaczną ekspansję na Mazowsze bo w Zachodniopomorskim, Lubuskim i Dolnośląskim już biało niebiescy agenci szykują pucz i przejęcie włądzy.
leniwiec przestan pierdolic glupoty ze przez Lecha, nie jezdzimy. Raz nam umilili podroz, ale to nie jest przyczyna dla ktorej nasze liczby byly tak slabe. Przyczyny naszych slabych wyjazdow sa nam dobrze znane i na pewno ich tu nie ujawnie. I szczerze watpie, zeby Lech w okolicach Gorzowa zdobyl jakies mocniejsze wplywy. Lubuskie to nie jest region z tradycjami kibicowskimi. Okoliczne wioski wola calymi rodzinkami pojechac na popierdolony zuzel. Jest tam jakis Lubuski FC Lecha, ale jakos specjalnie widoczni nie sa, procz meczu u nas z Zaglebiem. Na moje oko sezonowcy, ale moze sie myle...
Cisnien miedzy nami a KKSem raczej nigdy nie bylo, bo nie oszukujmy sie nie ta liga.
jakie sa stosunki na linii CKS Czeladź i Zaglebie Sosnowiec?
Czy CKS to FC Zaglebia?
czy tez kosa?
jaka kosa? normalnie kibice z Czeladzi jeżdzą na Zagłębie ale działają też na CKSie