Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Boli Was ten układ czy jak? Jest i koniec kropka. Chyba ze macie nadzieje ze przez takie wypociny układ legnie to jeszcze ustawiajcie opisy sobie na gg, okolicznosciowe zdjecia na nk to wieksza pompa bedzie .
W kibicowskiej historii jest więcej takich przykładów przechodzenia z kosy w układ choć tutaj jest jeszcze bardziej zawiła sytuacja po wpisie kolegi ze Stomilu.
Tak czy siak samo życie i nie ma co drążyć zbytnio jak im to pasuje nic nam do tego
Tak czy siak samo życie i nie ma co drążyć zbytnio jak im to pasuje nic nam do tego
-
Fantastyczny
Skoro to was tak boli to co mozna powiedziec o ukladzie GieKSy z KSG
bez napinki ale tutaj lepsza sytuacja
a co do ukladu na linii Petra-Stomil widac zmiane pokolen i tyle
bez napinki ale tutaj lepsza sytuacja
a co do ukladu na linii Petra-Stomil widac zmiane pokolen i tyle
Moim zdaniem układ Stomil-Petra moze wzbogacic polska scene kibicowska jesli chodzi oczywiscie o hools
i nie raz mniejmy nadzieje pokaza sie z dobrej strony
i nas zaskocza
aa co bylo kiedys to bylo... teraz jest teraz i powodzenia oby ekipa zycze...
-
Fantastyczny
Baranow szukaj u siebie w ekipie
Chodzilo mi o to ze jesli mowione jest o tym ze Stomil z Petra mial kose a teraz uklad. To co powiedziec o waszym ukladzie ? Oni spotykali sie raz na kilka lat a Wy?
Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi.
Chodzilo mi o to ze jesli mowione jest o tym ze Stomil z Petra mial kose a teraz uklad. To co powiedziec o waszym ukladzie ? Oni spotykali sie raz na kilka lat a Wy?
Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi.
to sie porobilo STOMIL-PETRA GKS-GORNIK pokolenia sie zmieniaja kosy sie ulkadaja tylko czekac jak np Legia z Lechem czy Cracovia z Wisla sie pouklada;)
-
Alfons Cytrynek
Wiadoma sprawa, pokolenia się wymieniają, zmieniają się osoby rządzące w danych ekipach... Miedź też miała zgodę z Górnikiem Wałbrzych w '88 roku i co dalej mamy mówić, że napierdalanie się teraz jest nie do pomyślenia, bo 20 lat temu była zgoda? Nie róbmy kina panowie...
mam pytanie do Ruchu! układając się w latach 90-tych z Górnikiem, kogo wtedy się obawialiście? może GieKSy?
do wszystkich tych, którzy wypominają zgody/układy - interesujcie się swoim podwórkiem, pilnujcie swoich zgód/układów a bedzie wszystko dobrze
do wszystkich tych, którzy wypominają zgody/układy - interesujcie się swoim podwórkiem, pilnujcie swoich zgód/układów a bedzie wszystko dobrze
-
19Klachowiec20
tak bardzo sie ich obawialismy szczegolnie ze wtedy na ślasku liczyl sie tylko Ruch i KSGJabol1986 pisze:mam pytanie do Ruchu! układając się w latach 90-tych z Górnikiem, kogo wtedy się obawialiście? może GieKSy?
-
Fighting Dragon Tokyo
GKS Bełchatów nawiązał nowy układ ze słowacką ekipą?
A ja mam takie pytanko jak jest na lini Wisla krk - Resovia? bo z tego co sie orientuje to jest pare prywatnych kontaktow moze cos ktos wiecej napisze...
więc kontakty prywatne.. ze strony Resovii sympatia kilku kibiców
Jakie są kontakty na linii Siarka Tarnobrzeg - Wisła Sandomierz ? Czy w ogóle są takie.
Jak obecnie wyglada sytuacja na linii Piast Gliwice - Lechia Gdańsk ? Pytam poniewaz, zdziwil mnie widok czapki z herbem Lechii w Gliwicach.
A ja bym chcial sie dowiedziec o wszystkich zgodach Polskich ekip z zagranicznymi. Jakie to sa zgody, okolicznosci zawarcia, wspomagania sie itp. Pytam z czystej ciekawosci jak to wyglada
Pozdrawiam i dziekuje za ewentualna odpowiedz.
-
FilledWithHate
Artykuł z TMKa odnośnie zgód zagranicznych.Liverpool pisze:A ja bym chcial sie dowiedziec o wszystkich zgodach Polskich ekip z zagranicznymi. Jakie to sa zgody, okolicznosci zawarcia, wspomagania sie itp. Pytam z czystej ciekawosci jak to wygladaPozdrawiam i dziekuje za ewentualna odpowiedz.
http://i41.tinypic.com/125p213.jpg" target="_blank
http://i42.tinypic.com/2is8syd.jpg" target="_blank
http://i43.tinypic.com/27xqjp4.jpg" target="_blank
Chciałbym się dowiedzieć jak było i jak jest pomiędzy Widzewem i Elaną Toruń.
Kiedys byla zgoda,jak mielismy z Piastem to glosno zawsze spiewali Lechia Gdansk K.... szajs,zgody nie ma juz to sie Gliwiczanie znowu próbuja zblizyc do betonówkibicknw pisze:Jak obecnie wyglada sytuacja na linii Piast Gliwice - Lechia Gdańsk ? Pytam poniewaz, zdziwil mnie widok czapki z herbem Lechii w Gliwicach.
krzychRTS pisze:Chciałbym się dowiedzieć jak było i jak jest pomiędzy Widzewem i Elaną Toruń.
zapytaj kolegów po szalu na meczu
Ja mam pytanie czy Cracovie i Tarnovie dalej łączy zgoda ?
-
19Klachowiec20
jakie sa stosunki na linii CKS Czeladź i Zaglebie Sosnowiec?
Czy CKS to FC Zaglebia?
czy tez kosa?
Czy CKS to FC Zaglebia?
czy tez kosa?
takzxcvbnm04 pisze:Ja mam pytanie czy Cracovie i Tarnovie dalej łączy zgoda ?
jakie sa stosunki na linii CKS Czeladź i Zaglebie Sosnowiec?
Czy CKS to FC Zaglebia?
czy tez kosa?
raczej coś w stylu ROW- Górnik ale głowy sobie uciąć nie dam
taktaki1 pisze:zxcvbnm04 pisze:Ja mam pytanie czy Cracovie i Tarnovie dalej łączy zgoda ?
Z Waszego forum...
Na dzień dzisiejszy zgoda jest z GKSem Tychy, Lechem, Areczką i Sandecją. Tarnovia to fani Cracovii, a Polonia to najstarsza przyjaźń w Polsce i tak zostaje.
czy na takiej zasadzie działa Wasza zgoda ?
jaka kosa?19Klachowiec20 pisze:jakie sa stosunki na linii CKS Czeladź i Zaglebie Sosnowiec?
Czy CKS to FC Zaglebia?
czy tez kosa?
Bardziej powiedziałbym że to jest na zasadzie FC. A taka ciekawostka - kilka lat temu gdy grali w jednej lidze to Zagłębie goniło Czeladź po mieście.
-
Kriss Mart
Jakie są teraz stosunki na linii Hetman Zamośc - Unia Hrubieszów? Wiem że już zgody niema ale w tamtym roku Uniści na swoim meczu na rezerwach Hetmana dostali oklep. Czyli jest więc kosa?
mógłby ktoś obeznany przedstawić jakie są stosunki na lini Lechia Gdańsk Piast Gliwice?
nie jestem kibicem ani Tarnovii ani Cracovii.zxcvbnm04 pisze:taktaki1 pisze:zxcvbnm04 pisze:Ja mam pytanie czy Cracovie i Tarnovie dalej łączy zgoda ?
Z Waszego forum...
Na dzień dzisiejszy zgoda jest z GKSem Tychy, Lechem, Areczką i Sandecją. Tarnovia to fani Cracovii, a Polonia to najstarsza przyjaźń w Polsce i tak zostaje.
czy na takiej zasadzie działa Wasza zgoda ?
dla mnie osobiście to FC Cracovii ale sami się określają jako zgoda kilka stron wcześniej w tym temacie
pozdrawiam
-
donguralesko
http://www.youtube.com/watch?v=ojKsm-9rgqo
a mógłby ktoś o tym wydarzeniu coś napisać? jak widać po pogodzie to chyba teraźniejsze
Jasło Kraków Nowy Sącz
a mógłby ktoś o tym wydarzeniu coś napisać? jak widać po pogodzie to chyba teraźniejsze
Jasło Kraków Nowy Sącz
to z tamtego roku
Jest to zeszłoroczny sparing Glinik - Czarni, więc nie takie aktualne. Nas wtedy razem z Sandecją i Cracovią, oraz gościnnie chłopakami z Polonii Wwa ponad 180 osób w Gorlicach.
-
donguralesko
Aha! dzięki za sprostowanie!
Za dużo tego nie byłoznajomyjenniferlopez pisze:Pogoń Szczecin panowie.ekipa której styka od dawna jedna zgoda a to dość osobliwe jak na nasze warunki.a jak bylo wcześniej?
i po co ten post?znajomyjenniferlopez pisze:thx
Ja mam pytanie co do Kujawiaka Wocławek, mają jakieś zgody itp?
-
Krzysiek1947
sa FC Elany i chyba tyle
a jak wygladaja stosunki na linii Odra Opole - Korona Kielce i Odra Opole - ŁKS Łódź? I jeszcze jedno pytanie ile trwaja wasze zgody?
na linii Korona Kielce- Odra Opole, szacunek i sympatyczna serdeczność 
nie lubie spamu... jakie są te stosunki KSZO- Hetman? na stronach pisze, że zgoda ale zalatuje FC mi tu?znajomyjenniferlopez pisze:znajomyjenniferlopez napisał(a):
thx
i po co ten post?
Ja mam pytanie co do Kujawiaka Wocławek, mają jakieś zgody itp?
popsuł ci humor? zniesmaczył nastrój? czy zajął za duzo miejsca na twoim prywatny forum?
Z tego co wiem Hetman dawniej był FC KSZO , ale na 100 % teraz mają zgodę .efekt1906 pisze: nie lubie spamu... jakie są te stosunki KSZO- Hetman? na stronach pisze, że zgoda ale zalatuje FC mi tu?
-
19Korona73
Na polscykibice.com znalazłem że Zagłebie Sosonowiec ma układ ze
Śląskiem Wrocław ale zaś na Śląsku wcale nie ma że mają układ z Zagłębiem niech ktoś ze Śląska Wrocław to opisze z góry dziękówa
Śląskiem Wrocław ale zaś na Śląsku wcale nie ma że mają układ z Zagłębiem niech ktoś ze Śląska Wrocław to opisze z góry dziękówa