Żużel 2007 ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
es

Post autor: es » 10.04.2007, 14:15

KSSG pisze:Powtórka meczu w Gdańsku odbędzie się w piątek lub sobote (nieoficjalnie). Oczywiście wybieramy się taką samą a nawet większą ekipą jak w poniedziałek, do zobaczenia w Gdańsku.

KS STAL GORZÓW 1947
A w kogo imieniu ty niby piszesz? Uspokoj sie i zejdz z tego forum bo to juz ktorys twoj wyskok, to samo siejesz na forum gdanskim.

Prosze zignorowac bazgroly tego typa bo nie miał, nie ma i nie bedzie miał pojecia o czym mowi.

iparts.pl
blackdevils

Post autor: blackdevils » 10.04.2007, 14:32

KMO - START GNIEZNO

Przed tym meczem planowany był wspólny doping KMIF i Stowarzyszenia Czarne Diabły. Specjalnie w tym celu udaliśmy się na ich miejscówkę na łuku. Jak się jednak okazało - niepotrzebnie, Stowarzyszenie nie było skłonne do dopingu. Ale po kolei. Zbieramy się o 13 tam gdzie zwykle, rozwieszamy plakaty o wyjeździe do Rybnika, a przed 14 udajemy się pod sektor gości przywitać Gnieźniaków. Były wspólne przyśpiewki i generalnie sympatycznie, nic nie wskazywało na to , do czego doszło w trakcie zawodów. Na łuku meldujemy się w ok.25 osób, Stowarzyszenia nie wiem ile było, bo cały mecz przesiedzieli na dupach. Na początku meczu jeszcze dopingujemy, ale gdy widzimy, że CD tego nie robi, postanawiamy przerwać doping. Jeśli chodzi o oprawę - to Stowarzyszenie wykazało się totalną amatorszczyzną i brakiem sprawnej organizacjji. Zaprezentowane zostało 20 pasów w barwach, które kilka osób rozkładało na kilka minut przed rozpoczęciem meczu, nie wspominając już o fanie, która zawisła po rozpoczęciu prezentacji. Gdyby nie KMIF, pasów na dole nie miałby kto trzymać. Niektórzy z nas trzymali po dwa pasy, bo nikomu z CD nie chciało się ruszyć d*** przy oprawie. Na płocie wiszą fany Ultras Start oraz Czarne Diabły a między nimi transparent 10 LAT RAZEM. Tak jak podejrzewałem, z wieszaniem fan czy okolicznościowych transparentów na łuku jest straszna lipa, bo na bandzie dmuchanej się tego nie da wywiesić, a na płocie za bandą są one zupełnie nie widoczne. Co do ekscesów do jakich doszło na trybunach nie będę w relacji nic pisał - wszystko zawarte jest w oficjalnym stanowisku KMIF&SGIF. Startu ok. 700, zajmują 2 sektory, mają ze sobą kilka flag, rozwijają sektorówkę, odpalają coś pod koniec i prowadzą dobry doping przez cały mecz. Na koniec napiszę jedno - nigdy więcej jakiejkolwiek formy współpracy z ludźmi o marnej reputacji (znajomo to brzmi ).

Widzów - ok. 8 tyś
Młynu brak
Gości - ok. 700

I wspomniane w relacji stanowisko SGIF&KMIF

W związku z wydarzeniami do jakich doszło na trybunach podczas meczu KMO - Start Gniezno, grupy kibicowskie z Ostrowa i Gniezna (KMIF&SGIF) postanowiły wydać wspólne oświadczenie. Zarówno jedna jak i druga ekipa stanowczo odcina się od wyzwisk, bluzgów czy gwizdów pod adresem drużyny przeciwnej. Potępiamy takie zachowanie, w które zaangażowana była tylko grupa osób, a nie wszyscy w sektorze gości, czy wszyscy na stadionie gospodarzy. Niestety nie mamy wpływu na grupy najczęściej pijanych osobników, dla których dopingowanie SWOJEJ drużyny jest mniej ważne, niż obrażanie kibiców druzyny przeciwnej. Pozostajemy w przyjaznych stosunkach i nie ma mowy o zrywaniu zgody, co to niektórzy już sugerowali.

KMIF&SGIF

(J) FhZG -o6

..

Post autor: (J) FhZG -o6 » 10.04.2007, 15:35

zxcvb pisze:
P. FhZG pisze:W Zielonej Górze nikogo z ekipy Polonii Bydgoszcz.
dodaj ze nie chcieliście grillować
ja moze dodam ze zostaly skrojone 3 szale poloni przed meczem co do grilowania ? nei spotkalem sie z takim zaproszeniem
FhZG - NIE IDE SAM

d-bomb

Post autor: d-bomb » 10.04.2007, 15:46

Obiektywny Kopernik pisze:
T_NR pisze:Widzę że Apator po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wywiesił u siebie flagi na meczu. Ciekawe czy będzie tak na następnych meczach :lol:
Oczywiście, że tak. Flagi nie były wywieszane bo nie było gdzie ich wieszać. :lol: Widzę, że w d**** niektórych boli...
a gdzie wczesniej wieszali? :lol: kamery robia swoje ,jak to sie mawia co ma wisiec nie utonie 8)
a ty sobie odpusc pisanie na tym forum bo za bardzo obiektywny to nie jestes :x
Elana Toruń&Ks Myszków

forbidden

Post autor: forbidden » 10.04.2007, 15:49

Biały__ pisze:
T_NR pisze:Widzę że Apator po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wywiesił u siebie flagi na meczu. Ciekawe czy będzie tak na następnych meczach :lol:
Kamerowany obiekt, do tego pełno psiarni, bo to pierwszy mecz i zbudowanie sobie klatki robi swoje :) Pozdrawiam
Obiektywny Kopernik odczytaj priv... :roll:
hehehe r************* mnie niektórzy. falgi były juz w zeszłym sezonie, a monitoring to sobie wsadzcie w dupe bo jakos na sparingu z Ostrowem nikt na to nie zwarcał uwagi :) no ale teraz nagle dla was problem...dziwne 8)
a ta klatka jak to nazwywasz (bo jest to bardziej odgrodzony sektor płotem) ma 3 wejscia, 2 na dole, jedno u góry wiec nie przesadzaj...
boli co niektórych oj boli... :D

odpuscie sobie ten temat bo was nie dotyczy.

Bonjo

Post autor: Bonjo » 10.04.2007, 16:15

Włókniarz Częstochowa - Stal Rzeszów (09.04.2007)

Mecz inaugurujący sezon żużlowy w Częstochowie stał pod znakiem wielu nowości. Pierwszą z nich było przesunięcie naszego "młyna" bliżej srodka łuku. Decyzja raczej trafna - dopingował cały sektor (który w dodatku sam w sobie jest o kilkadziesiąt miejsc większy niż poprzedni) - czyli ok. 200 osób z 17 000 które przybyły na Olsztyńską (gości ok. 80). Do działania przechodzimy podczas prezentacji. Zostają odpalone 3 race, a pod nimi transparent "3", gdy jedna zgasła, wywieszamy "2", potem po zgaśnięciu drugiej "1", a gdy wszystkie się już wypaliły na płot wędruje transparent "Sezon 2007 - Start". Wisi on kilkadziesiat sekund, po czym zostaje zrzucony i pokazujemy naszą nową, 22,5 metrową flagę (a po jej bokach wulkany, ktore z racji swej wielkości wywołały mały popłoch wśród ludzi). Ciekawostką jest, że ten element oprawy praktycznie nie został zauważony przez ludzi, gdyż trwała wtedy prezentacja zawodników i mało osób skupiło uwagę na naszym sektorze. Cały mecz prowadzimy bardzo dobry doping, wspierany przez nowy megafon (choć momentami był troche za cichy - będziemy musieli tutaj poczynić małe zmiany). Z powodu beznadziejnej pogody, zdecydowaliśmy się na spore modyfikacje drugiej części oprawy. Ostatecznie skończyło się na 10 racach i kilkudziesięcu flagach (w tym 3 dużych) na naszym sektorze. Ogólnie efekt dosyć przeciętny. Na meczu doszlo też do kilku niezbyt przyjemnych incydentów (awantury jakiś pijaczków, deptanie flag żeby pomachać zawodnikom itd.) ale nie ma sensu sie nad nimi dłużej rozwodzić. Pod względem sportowym spotkanie równiez udane: Włókniarz wygrał 58-35 i został liderem Ekstraligi żużlowej w sezonie 2007 :)

[link]
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

blackdevils

Post autor: blackdevils » 10.04.2007, 16:40

W rozmowie z kolegą ze Stali Gorzów doszliśmy do wniosku, że przydałoby się jakieś forum o kibicach żużlowych. Jeden temat na kibicach to jednak trochę mało. Mam już nawet osobę, która takie forum by zrobiła, ale oczywiście najważniejsze jest czy jest zainteresowanie ze strony reszty ekip. Ważne jest, by wśród użytkowników ewentualnego forum były oficjalne (reprezentatywne) osoby ekip kibicowskich. Dlatego występuję zapytaniem :) Co o tym sądzicie?

Nawrot

Post autor: Nawrot » 10.04.2007, 17:15

Na pewno bardzo dawno nikt w takiej ilości nie odwiedził Gdańska także mam nadzieję że Stal da radę tak samo się sprężyć na powtórkę meczu.

Co do naszej wizyty w ZG to dodam jeszcze że rano przez kilka godzin gościła nas Sparta we Wrocławiu, dzięki :!:

blackdevils - już wcześniej na tym forum padł taki pomysł ale nic z tego nie wyszło.
GKS Wybrzeże Gdańsk

blackdevils

Post autor: blackdevils » 10.04.2007, 17:19

Czemu nic nie wyszło?

Nawrot

Post autor: Nawrot » 10.04.2007, 17:25

To raczej nie do mnie pytanie. Z tego co pamiętam sprawą miał się zająć kolega z CKMu wraz z jeszcze jedną osoba. Nie wiem na jakim etapie staneły prace. I czy w ogóle coś ruszyli.

Takie forum na pewno by się przydało chodzby ze względu na relacje czy zdjęcia z bieżącej kolejki. Jeden temat na kibice.net to mało.
GKS Wybrzeże Gdańsk

kolo

Post autor: kolo » 10.04.2007, 17:26

[link]

blackdevils

Post autor: blackdevils » 10.04.2007, 17:44

To forum to już chyba nieaktualne, bo nikt nie pisze. Jak pisałem - mam kogoś kto zrobi forum. Pytanie tylko do was czy jesteście zainteresowani.

Żurek

Post autor: Żurek » 10.04.2007, 18:02

dopingował cały sektor (który w dodatku sam w sobie jest o kilkadziesiąt miejsc większy niż poprzedni) - czyli ok. 200 osób
Chyba jak sobie dodasz 50 osób :roll: :twisted:

seba1944

Post autor: seba1944 » 10.04.2007, 18:35

Włókniarz Czestochowa-Stal Rzeszów (zdjęcia)
http://www.sebafoto.fora.pl/viewtopic.php?t=10
Obrazek

www.facebook.com/gadzetydlakibica

T_NR
ban

Post autor: T_NR » 10.04.2007, 18:44

Obiektywny Kopernik pisze:Oczywiście, że tak. Flagi nie były wywieszane bo nie było gdzie ich wieszać. :lol: Widzę, że w d**** niektórych boli...
Hehehe no tak... to wyjaśnia cały szereg rzeczy. Tak samo przez jakiś czas jak nie mieliście w ogóle młyna, ale to zapewne dlatego że nie było miejsca na stadionie. :lol:
forbidden pisze:hehehe r************* mnie niektórzy. falgi były juz w zeszłym sezonie,
A ile razy w zeszłym sezonie to było ? I najważniejsze kiedy i na jakich meczach/meczu ?
"Najdroższy i cenny od lat to właśnie Twój ojczysty kraj !"

forbidden

Post autor: forbidden » 10.04.2007, 19:14

ja zawsze wychodze z takiego załozenia ze nie warto wieszac flag jezeli nie da rady ich obronic, czyli nie ma wystarczajaco osob do postawienia sie. dlatego flaga była na meczu ze Spartą i z kims tam jeszcze (Tarnów chyba) bo raz juz nam Polonia z tramwaju wykroiła fane (rok 2005). ale tu nie o to sie rozchodzi. monitoring jest od 2005 r i jakos na niego nie zwazaliscie uwagi, a teraz nagle zaczynacie gadac ze na Apatorze pojawiły sie fany bo pojawił sie monitoring, co jest bzdurą bo wiesz doskonale ze nie o to chodzi, a jak nie wiesz o co chodzi to przeczytaj sobie 2 czesc pierwszego zdania tego posta i juz bedziesz wiedział czemu wisi flaga, i na kazdym meczu moge cie zapewnic ze beda wisiały...
a teraz zakoncz swoje wywody bo to nie temat na twoje pytania.

Obiektywny Kopernik
ban

Post autor: Obiektywny Kopernik » 10.04.2007, 22:15

Nic nie zostało napisane w opisie meczu na [e] więc nie wiem po co wy się tutaj wypowiadacie. Napisana została relacja z meczu a wy tutaj, że flagi, monitoring. Taki jest wymóg w Ekstralidze (wiem. wy nie wiecie bo tam nigdy nie graliście). A flagi były choć nie zawsze. A jeżeli nie było to dlatego, że nie było ludzi do obrony tych flag. Teraz sie to zmieniło. Ale wy zajmujecie się ważniejszymi sprawami [link] i nie wchodźcie na tematy żużlowe. Macie swoje tematy piłkarskie. Inne ekipy piłkarskie nie wchodzą tutaj tak często jak wy (np.Zawisza jest tutaj widywana ale nie tak jak wy) Chyba naprawdę macie jakieś kompleksy. My zajmujemy się sobą i nie komentujemy waszych meczy. Wy zróbcie to samo bo wychodzicie powoli na pajaców... :wink:

forbidden

Post autor: forbidden » 10.04.2007, 22:40

chodze od dawien dawna i wiem ze cos sie załamało po 2001 r. sezon 2005 (gdzie był juz monitoring) tez nic nie pokazał z naszej strony, raz chyba był młyn, czy 2 razy. sezon 2006 (rowniez był monitoring) nie był jakims przełomowym (2 razy flaga na meczu), mlynek czesciej ale nie był zgrany. w sezon 2007 wchodzimy na pełnej parze (rowniez jest monitoring) i wystawiamy w koncu młyn dobry, wywieszamy fany itd.
wiec nie gadaj mi ze teraz wywiesilismy flagi bo załozyli monitoring, bo wpadaliscie i niejednokrotnie osmieszaliscie nas juz w 2005 czy 2006 (np mecz z Unia Leszno w play-offach), a teraz nagle mi gadasz ze jest monitoring?
psy? hehe jak siegam pamiecia psów w Toruniu przed meczem Apatora zawsze było duzo, ale nie przesadzaj ze pełno, pojedz sobie np do Bydgoszczy to zobaczysz ile jest psów przed i po meczu Polonii. zreszta co ja sie tu rozpisuje wystawiamy młyn, wieszamy fany a wy tak samo mozecie sobie wpasc na mecz jak w sezonie 2005 czy 2006.

NoName88

Post autor: NoName88 » 11.04.2007, 00:54

blackdevils pisze:To forum to już chyba nieaktualne, bo nikt nie pisze. Jak pisałem - mam kogoś kto zrobi forum. Pytanie tylko do was czy jesteście zainteresowani.
Forum nie działa bo się nikt nie chce wpisywać...
Nie ma przecież problemu by je przywrócić do życia, jesli taka potrzeba zajdzie. Można załozyć jakąś domenę, powołać do żcyia paru nowych moderatorów odpowiedzialnych za poszczególne tematy itp. Jeśli będzie wyraźne zainteresowanie tym tematem to proszę o info, względnie jakieś pomysły w tym temacie. Jedyny minius, że to nie forum na php i jego możliwości (administracyjne i konfiguracyjne) są ograniczone.

blackdevils

Post autor: blackdevils » 11.04.2007, 01:16

No z tym php to faktycznie bardzo duży mankament. Jak pisałem - kumpel zrobi na php jeśli będzie trzeba. Więc teraz pozostaje pytanie czy chcemy reaktywacji tamtego forum, czy zrobienia nowego na php, czy nie chcemy ani tego ani tego. Ja optuję za propozycja nr 1 :)

NoName88

Post autor: NoName88 » 11.04.2007, 01:58

forbidden pisze:ja zawsze wychodze z takiego załozenia ze nie warto wieszac flag jezeli nie da rady ich obronic, czyli nie ma wystarczajaco osob do postawienia sie.
To tylko Twoja prywatna opinia czy ekipa również wychodzi z takiego założenia?

P. FhZG
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: P. FhZG » 11.04.2007, 11:23

Co do grillowania z Polonią to rozmowy były ale mieliśmy w świąteczny weekend coś bardziej dla nas atrakcyjnego, niestety nieudanego, a Polonia odezwała się w sobotę wieczorem, że nie wypalił im transport...
Falubaz Zielona Góra Speedway hool's

NoName88

Post autor: NoName88 » 11.04.2007, 13:36

P. FhZG pisze:Co do grillowania z Polonią to rozmowy były ale mieliśmy w świąteczny weekend coś bardziej dla nas atrakcyjnego, niestety nieudanego, a Polonia odezwała się w sobotę wieczorem, że nie wypalił im transport...
Grillowanie poloniści zaproponowali trochę wcześniej niż Wy zaproponowaliście Stilonowi....

kolo

Post autor: kolo » 11.04.2007, 14:29

Bo po co robic zamieszanie odmówiliscie i tyle a nie kombinacje-mielismy cos bardziej atracyjnego itp. a kogo to obchodzi.Falubaz odmawia grilowania Polonii i tyle w tym temacie.

4TIFO.pl

Post autor: 4TIFO.pl » 11.04.2007, 14:52

Falubaz - Polonia okiem ultraski

W dniu meczu jak zwykle spotykamy się wcześniej na stadionie i zapinamy wszystko na przysłowiowy ostatni guzik. Tniemy pasy materiałów i przywiązujemy je do płotu ogradzającego nas od pasu bezpieczeństwa. Chłopaki ostatni raz sprawdzają przymocowanie sektorówki która tym razem zamiast wciągana z dołu będzie puszczana (na specjalnej konstrukcji zrobionej przez nas) od góry, aż z wysokości tablicy z wynikami.
Tego samego dnia swoją premierę obchodziło nasze gniazdo, które w sezonie ogórkowym zostało zamontowane na stadionie. Tuż przed samym meczem montujemy bęben na gnieździe i ku naszemu zaskoczeniu witamy naszych przyjaciół z Wybrzeża i ze Sparty, którzy pragnęli zrobić nam niespodziankę i stawili się w licznej grupie ponad dziesięciu osób. Nie ma to jak prawdziwa przyjaźń !!!

Gdy podczas prezentacji zostaje przeczytane ostatnie nazwisko naszego zawodnika ruszamy z oprawą. Pasy materiału w kolorach żółto-biało-zielonych zakrywają cały pierwszy łuk a z góry zsunięta zostaje sektorówka przedstawiająca myszkę wykluwająca się z jajka. Do tego transparenty „Falubaz Alleluja” i ot pomysł na naszą pierwszy w tym roku, wielkanocno-świąteczna oprawę.

Podczas całego meczu staramy się żywo dopingować z gniazda nasz Falubaz, co w tym dniu jest bardzo trudne ze względu na grający zespół na balkonie stadionowym. Poza tym przez cały mecz wisi nasza fana „CAŁE ZYCIE NA WIRAŻU”, w asyście flagi zrobionej przez FC Wymiarki (też premiera) i fan naszych „sportowców” (jeszcze raz dzięki za pomoc przy oprawie).

Co do gości to stawiają się oni w liczbie około 90 osób. Wywieszają dwie fany na płocie plus jeden transparent pod adresem Pepe-go. Co do dopingu to ciężko nam coś tu powiedzieć ponieważ z naszej perspektywy było on nie słyszalny na stadionie przy nadkomplecie widzów, a każda próba krzyknięcia przez nich czegoś była od razu zagłuszana przez resztę sektorów z 2 łuku.

Tasior [link]
Obrazek

P. FhZG
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: P. FhZG » 11.04.2007, 15:37

Zgadza się, Polonia dała nam cynk wcześniej, ale odmówiliśmy, gdyż spotkanie ze Stilonem było dla nas priorytetem i tyle w temacie, zresztą to tylko nasza sprawa...
Falubaz Zielona Góra Speedway hool's

beny

Post autor: beny » 11.04.2007, 16:00

Wie ktoś może czy to prawda,że dostalismy kare,iż do końca sezonu ma być po max 8 tys. na trybunach i dużo wiecej psów?Poza tym każdy mecz ma być traktowany jako mecz podwyższonego ryzyka.
"The army of assholes,the wankers in blue,all cops are bastards,fuck you!"

Obiektywny Kopernik
ban

Post autor: Obiektywny Kopernik » 11.04.2007, 16:30

[link] trudno to jakkolwiek skomentować. Najlepsza laska "pedały" a pierwsza by spierdalała.

4TIFO.pl

Post autor: 4TIFO.pl » 11.04.2007, 17:03

NoName88 pisze:
blackdevils pisze:To forum to już chyba nieaktualne, bo nikt nie pisze. Jak pisałem - mam kogoś kto zrobi forum. Pytanie tylko do was czy jesteście zainteresowani.
Forum nie działa bo się nikt nie chce wpisywać...
Nie ma przecież problemu by je przywrócić do życia, jesli taka potrzeba zajdzie. Można załozyć jakąś domenę, powołać do żcyia paru nowych moderatorów odpowiedzialnych za poszczególne tematy itp. Jeśli będzie wyraźne zainteresowanie tym tematem to proszę o info, względnie jakieś pomysły w tym temacie. Jedyny minius, że to nie forum na php i jego możliwości (administracyjne i konfiguracyjne) są ograniczone.
A moze jednak utworzyc tak jak kiedys padl pomysl forum typowo zuzlowe ( kibicowskie ). jedne temat na kibice net to malo pozatym mozna by bylo smialo podsumowywac kolejki, dawac relacje i komentarze fotki w sposob bardziej przystepny niz jeden temat tutaj. Co wy na to?

edit//

znalazlem fajne podsumowanie kolejki zrobione przez kolege z Gdanska
Biaggi pisze:Sezon 2007
I kolejka

Włókniarz Częstochowa – Stal Rzeszów
[link]
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

Apator Toruń – Unia Leszno
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

Falubaz Zielona Góra – Polonia Bydgoszcz
[link] [link] [link] [link]
[link] [link] [link] [link] [link] [link]

Unia Tarnów – Sparta Wrocław
[link] [link] [link]
[link] [link] [link] [link]
[link]

PSŻ Poznań – ROW Rybnik
[link] [link] [link]

KM Ostrów - Start Gniezno
[link] [link]

Kolejarz Rawicz - KSŻ Krosno
[link] [link]

Kolejarz Opole - Orzeł Łódź

[link] [link] [link]
Obrazek

Baron_FSW

Post autor: Baron_FSW » 11.04.2007, 17:23

Tosini pisze:Unia Tarnów - Atlas Wrocław

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Nie atlas tylko Sparta! Nazwa atlas nie była, nie jest i nigdy nie będzie przez nas akceptowana.

jaykay

Post autor: jaykay » 11.04.2007, 17:58

laszlo pisze:
[link] trudno to jakkolwiek skomentować. Najlepsza laska "pedały" a pierwsza by spierdalała.
cóż. zupelna żenada. na pewno wśród tych rzucających kamieniami w kobiety nie było nikogo z FNF, a także nie rozpoznałem nikogo z FhZG.

delikatna kompromitacja:)
To byli tzw. karierowicze , którzy chcieli zasłynąć. udało im się. szkoda tylko że nikt z ekipy ich nie przypilnowal

Obiektywny Kopernik
ban

Post autor: Obiektywny Kopernik » 11.04.2007, 18:31

http://www.youtube.com/watch?v=szFytLG2t3c i jeszcze kibice Unii Leszno radujący się z zawijania jednego z kibiców (piknika) przez psiarnie. Szkoda, że nie byli tacy bojowi po meczu...
Przypomnę tylko, że podczas wychodzenia psów pod sektor Unii, z sektora Apatora słychać "Zostaw kibica..."

Boberek

Post autor: Boberek » 11.04.2007, 19:47

szczyt buractwa Leszno+policja wielka koalicja :shock: mnie ciekawi co sie dzialo w Poznaniu na inauguracji.Moze ktos zna odpowiedz?

kolo

Post autor: kolo » 11.04.2007, 22:35

Takie są klimaty żużla, wiec niema co sie "spuszczac" bo wiekszosc wyjazdowiczów to pikniki niemiejące o niczym pojęcia i nie chce robic tutaj rozkminki na temat klimatów żużlowych bo wszyscy wiedzą jakie one są.Olewać takie zachowanie a nie pokazywac na forum i pisac cos w stylu: Leszno+policja ...

Bonjo

Post autor: Bonjo » 12.04.2007, 00:15

Komunikat Komisarza Ligi nr 8/2007 z dnia 10.04.2007. Decyzja Komisarza Ligi nr 1/2007 z dnia 10.04.2007 o wszczęciu postępowania wyjaśniającego przeciwko ZKŻ SSA ws. naruszeń Przepisów Dyscyplinarnych Sportu Żużlowego podczas zawodów I rundy DMP rozegranych pomiędzy ZKŻ SSA, a ŻKS Polonia Bydgoszcz SA w dniu 8.04.2007.

[link]
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"

K(FSW)

Post autor: K(FSW) » 12.04.2007, 01:32

Weekend w wykonaniu Sparty Wrocław (FSW):
Falubaz - Polonia 10 osób z flagą,
Wybrzeże - Stał 1 osoba ( mecz odwołany)
Unia - Sparta 10 osób bez flag,
Dziękówa dla zgód za gościnę!!!

ODPOWIEDZ