Żużel 2007 ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Na Falubazie nadkomplet, Polonia wygląda na 100-150 osób z trzema flagami jak dobrze widzę. Tyle z tv.
Ostatnio zmieniony 08.04.2007, 21:49 przez blackdevils, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- ban
-
-
Faktycznie teraz na fotce zupełnie to inaczej wygląda. Na początku zawodów pisałem, że jest ich 100-150, w połowie zawodów jakby ich przybyło, albo nie wiem, może to jakieś złudzenie telewizyjne. W każdym razie na Polsacie nie mają zwyczaju pokazywać sektora gości, więc tak tylko jak żużlowcy migali przez chwile obok to było widać. Faktycznie, było ich niewiele ponad 100.
-
FhZG
KOLESZKO WIDZE ZA ZAL CI DUPKĘ SCISKA!!!I ROBI CI SIE MOKRO JAK WIDZISZ OPRAWY NET FANS..CHŁOPAKI WCALE NIE POPADLI W RUTYNE,CAŁY CZAS ROBIĄ SWOJE....A CO DO MYSZKI MIKI I SEKTORÓWEK,CHYBA NIE WRZUCA TAM SPOCONEGO I ZAJECHANEGO LESZCZYNSKIEGO BYKA...................
P.S MOZE TY MASZ JAKIES POMYSŁY?
OJ PeQ CZEKAM NA WASZE OPRAWY?
P.S MOZE TY MASZ JAKIES POMYSŁY?
OJ PeQ CZEKAM NA WASZE OPRAWY?
-
Falubaz Zielona Góra - Polonia Bydgoszcz
pełny stadion
na meczu grupka kibiców z Bydgoszczy
doping Falubazu wspomagają zaprzyjaźnione ekip z Wrocławia i Gdańska, które przyjechałyna na ten mecz
po meczu pyskówka między kibicami
jeden z kibiców Bydgoszczy zostaje ranny (dostaje jakimś przedmiotem)
Policja zgarnia jednago z kibiców Falubazu
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
pełny stadion
na meczu grupka kibiców z Bydgoszczy
doping Falubazu wspomagają zaprzyjaźnione ekip z Wrocławia i Gdańska, które przyjechałyna na ten mecz
po meczu pyskówka między kibicami
jeden z kibiców Bydgoszczy zostaje ranny (dostaje jakimś przedmiotem)
Policja zgarnia jednago z kibiców Falubazu

[link]
-
-
Tarnów - Wrocław:
Unia prezentuje flagowisko z malych flag, pozniej z duzych flag, sektorówke oraz Folie - Prostacy Ultras do ktorej zostaja odpalone stroboskopy i race
Goscie - liczba 60 osob, dopinguja nie ultrasuja.
Fotki:
Goscie:
[link]
Unia:
[link]
Male flagowisko:
[link]
[link]
Duże flagowisko:
[link]
[link]
[link]
Folia Prostacy Ultras:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Sektorowka:
[link]
[link]
[link]
Inne fotki z oprawy:
[link]
[link]
[link]
[link]
Unia prezentuje flagowisko z malych flag, pozniej z duzych flag, sektorówke oraz Folie - Prostacy Ultras do ktorej zostaja odpalone stroboskopy i race
Goscie - liczba 60 osob, dopinguja nie ultrasuja.
Fotki:
Goscie:
[link]
Unia:
[link]
Male flagowisko:
[link]
[link]
Duże flagowisko:
[link]
[link]
[link]
Folia Prostacy Ultras:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Sektorowka:
[link]
[link]
[link]
Inne fotki z oprawy:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
-
[link]
opis z meczu
09.04.07. na ten dzien czekal kazdy wierny kibic Apatora! Mecz zapowiadał sie niezwykle emocjonujaco, chociażby ze względu na kilka nowinek które przygotowaliśmy. Kilka dni przed pierwszym meczem powstal wydzielony sektor dla najwierniejszych i najglosniejszych kibicow na naszym stadionie! Nie moglismy zawieśc i stawilismy sie tego dnia bardzo licznie w nowym sektorze! Nasza liczbe okreslam na ok 500 glow! Doping tego dnia byl momentami bardzo dobry, ale zdarzały się też przestoje! Oprawa naszym zdaniem zdecydowanie na plus, chociaż troche pokrzyżowała nam plany pogoda. Tego dnia przygotowalismy 30 rac, 70 stroboskopow, 24 swiece dymne w barwach, 900 balonow i 6 pasow materialu! W prowadzeniu dopingu używaliśmy też nowo zakupinego bębna oraz megafonu. Pojawilo sie sporo nowych przyspiewek, dzieki czemu doping stal sie ciekawszy! Przyjezdnych oceniamy na około 800 osob z czego ponoć 15 osob z ekipy Wanderers?! W czasie meczu spokoj, bez zadnych atrakcji. Trzy razy proponujemy Unistom pomeczowe spotkanie przy grillu ale niestety odmawiają. Mecz zakonczyl sie zwyciestwem naszej drużyny! Po meczu zawodnicy podchodza pod nasz sektor i dziekuja nam za doping, co jest bardzo mile, bo za czasow starego zarzadu nie zdazaly sie takie sytuacje! Do zobaczenia na nastepnych meczach
opis z meczu
09.04.07. na ten dzien czekal kazdy wierny kibic Apatora! Mecz zapowiadał sie niezwykle emocjonujaco, chociażby ze względu na kilka nowinek które przygotowaliśmy. Kilka dni przed pierwszym meczem powstal wydzielony sektor dla najwierniejszych i najglosniejszych kibicow na naszym stadionie! Nie moglismy zawieśc i stawilismy sie tego dnia bardzo licznie w nowym sektorze! Nasza liczbe okreslam na ok 500 glow! Doping tego dnia byl momentami bardzo dobry, ale zdarzały się też przestoje! Oprawa naszym zdaniem zdecydowanie na plus, chociaż troche pokrzyżowała nam plany pogoda. Tego dnia przygotowalismy 30 rac, 70 stroboskopow, 24 swiece dymne w barwach, 900 balonow i 6 pasow materialu! W prowadzeniu dopingu używaliśmy też nowo zakupinego bębna oraz megafonu. Pojawilo sie sporo nowych przyspiewek, dzieki czemu doping stal sie ciekawszy! Przyjezdnych oceniamy na około 800 osob z czego ponoć 15 osob z ekipy Wanderers?! W czasie meczu spokoj, bez zadnych atrakcji. Trzy razy proponujemy Unistom pomeczowe spotkanie przy grillu ale niestety odmawiają. Mecz zakonczyl sie zwyciestwem naszej drużyny! Po meczu zawodnicy podchodza pod nasz sektor i dziekuja nam za doping, co jest bardzo mile, bo za czasow starego zarzadu nie zdazaly sie takie sytuacje! Do zobaczenia na nastepnych meczach
-
Myślę, że sami byli zaskoczeni swoją liczbą. Miało ich przyjechać dużo, ale że będzie ich aż tylu to się nie spodziewałem. Prowadzili dobry doping przez cały mecz, coś tam odpalili w końcówce bodajże. Niestety po dającej się wyczuć napiętej atmosferze przed meczem przyszły obustronne prowokacje na trybunach, po których zakrzewienie na naszym stadionie zgody ze Startem będzie graniczyło z cudem. To samo tyczy się stadionu w Gnieźnie. Zgoda ta pozostanie najprawdopodobniej tylko zgodą na linii SGIF-KMIF, bo jeśli chodzi o nas to nic się nie zmieniło. Oficjalna relacja jutro.
Tak teraz patrze na fotce, jest ich mniej niż 700. Na tyle się przynajmniej ocenili, więc tak napisałem. Liczbowo podobnie do Falubazu w pierwszym meczu rok temu.

Tak teraz patrze na fotce, jest ich mniej niż 700. Na tyle się przynajmniej ocenili, więc tak napisałem. Liczbowo podobnie do Falubazu w pierwszym meczu rok temu.

-
Witam.
Korzystając z okazji postanowiłem udać się na wycieczkę do Częstochowy na żużel.Muszę przyznać, że od mojej ostatniej wizyty wiele się zmieniło. Jako pozytywy można wyróznić frekwencje( no, ale z taką paczką ciężko jej nie mieć
) Stadion świetny jak dla mnie czołówka polska jak nie najlepszy, no moze Rybnik, ma takiej samej klasy( szkoda tylko tego koloru, bo caly jest siwy).Co do aspektów kibicowskich to CKM miał młynek-ultrasował i to nawet z niezłym skutkiem(flagi na kijach, stroboskopy, wulkany, race). Co do minusów:troche frekwencji zabrakło w młynie( to przez pogodę, albo słabej jakości rywala?). Szkoda, że stadion nie potrafił się przyłączyć do dopingu, co na żużlu jest bardzo potrzebne, bo jest strasznie głośno
. Sumując warto zauważyć, że wszystko w Cz-wie poszło do przodu, bo ostatnio jeżeli chodzi o śpiewanie to można było spotkać tylko chaotyczne " Włókniarz, Włókniarz"- kiedy byłem tam ostatni raz.
P.S. bardzo śmieszna sprawa z biciem brawa dla drużyn przyjezdnych i odwrotnie
= na siłe wprowadzanie rodzinnej atmosfery...
P.S.2 co robi przerobiony napis( z Raków na Cracovia) przy drodze dojazdowej na stadion
Korzystając z okazji postanowiłem udać się na wycieczkę do Częstochowy na żużel.Muszę przyznać, że od mojej ostatniej wizyty wiele się zmieniło. Jako pozytywy można wyróznić frekwencje( no, ale z taką paczką ciężko jej nie mieć

P.S. bardzo śmieszna sprawa z biciem brawa dla drużyn przyjezdnych i odwrotnie

P.S.2 co robi przerobiony napis( z Raków na Cracovia) przy drodze dojazdowej na stadion

-
Heh wiesz co, proponuje popasc w taka rutyne w swoim klubie a bede ci tego szczerze gratulowal. To bylo do przewidzenia? Hmm faktycznie kazde oprawy robione przez nas sa do przewidzenia, w kazdej wystepuje transperent i sektorowka? ... Wiesz co? Pierdolneli bysmy sektorowke 30x30 metrow a i tak to by nie zrobilo wrazanie , a bo po co? Nuda nuda nuda... zapomnialem.PeQ- pisze:Odnosnie oprawy Falubazu. Szczerze mowiac nie zaskoczyla mnie. Kazdy mogl sie domyslec, ze znowu bedzie namalowana myszka miki ktora cos robi. To juz powoli zamiast byc waszym atutem jak kiedys teraz zaczyna mnie irytowac. Ciagle klepiecie to samo. Oprawa Falubazu? Myszka miki na sektorowce i cos do tego... strasznie przewidywalne sie to zrobilo. Pasy materialu w ten sposob rozmieszczone tez juz byly pare razy.
Podsumowujac, moim zdaniem popadliscie w oprawowa rutyne. Czy to zle czy dobrze? Wg mnie nie najlepiej.
Heh co do tego ze pasy jzu kiedys byly to jestem ciekawy jak by wypowiedziala sie na ten temat Legia albo jaki kolwiek klub pilkarski : RAZ UZYLISCIE PASOW ! KONIEC Z ICH UZYWANIEM ! Popadacie w Rutyne...
Hmm moze jeszcze jedno, wiesz co to jest Choreografia?:) zaprszam zebys zrobil taka w swoim klubie a potem twierdzil ze "falubaziaki" to rutyniarze
Poprownywanie nas do Chrobrego - Widziales kiedys fotki z naszych opraw? W przeciwienskie do Glogowa ... aaa zreszta zapomnialem przeciez ze ty wszystko przed meczem umiesz przewidziec. Pozatym najlepiej to przesledz sobie fotki opraw naszych a Chrobrego a moze zobaczysz roznice...
"Wiślak do Legionisty" : ku*** ale wy nudni jestescie, na kazdym meczu choreografia, jakies sektorowki najwieksze w polsce... ale nuda wyjebaliscie dzisiaj sektorowke 50x50 metrow z smokiem ale i tak to bylo cienkie bo jestescie rutyniarze.... aa i tak wogole to przewidzialem wczesniej wasza oprawe

a tak na marginiesie, ku*** dobrze mi sie zyje z najlepsza rutyna w polsce

-
Kamerowany obiekt, do tego pełno psiarni, bo to pierwszy mecz i zbudowanie sobie klatki robi swojeT_NR pisze:Widzę że Apator po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wywiesił u siebie flagi na meczu. Ciekawe czy będzie tak na następnych meczach

Obiektywny Kopernik odczytaj priv...

Cichociemny
-
- ban
-
Fanatyków Stali Gorzów w Gdańsku ok. 250-280 (ciezko okreslic dokladniej bo mecz sie nie odbyl i nie wpuszczono nas na stadion) w tym 3 autokary i ponad 20 osobowek. W drodze powrotnej problemy z pałami, 5 osob zawinietych do aresztu, beda dzisiaj sadzeni w sadzie 24h za napasc na funkcjonariusza i niszczenie mienia policyjnego. Obstawa w obie strony przez całą drogę. Opis wkrotce.