Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Rodowity_Mazowszanin
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
KONIEC GADKI O ŁOMŻY!!!!!!
Sytuacja w Łomży (Łomża leży na Mazowszu):
Swojego czasu była zgoda z Olimpią Warszawa sporo osób jeździło i kibicowało Legii. Na meczu z Legia II, TB kroi nam flagi przy biernej postawie OW (powód rozpadu zgody). Od tej pory skupiamy się tylko na ŁKSie. Na chwilę obecną w Łomży nie ma oficjalnych kibiców innych klubów, nikt z Łomży nie tworzy oficjalnego FC jakiejś drużyny, JEST TYLKO ŁKS (choć jak wszędzie pewnie znajdą się jednostki które kibicują innej drużynie - w Łomży na pewno nie okazują tego bo szybko byliby ukarani)
Sytuacja w Łomży (Łomża leży na Mazowszu):
Swojego czasu była zgoda z Olimpią Warszawa sporo osób jeździło i kibicowało Legii. Na meczu z Legia II, TB kroi nam flagi przy biernej postawie OW (powód rozpadu zgody). Od tej pory skupiamy się tylko na ŁKSie. Na chwilę obecną w Łomży nie ma oficjalnych kibiców innych klubów, nikt z Łomży nie tworzy oficjalnego FC jakiejś drużyny, JEST TYLKO ŁKS (choć jak wszędzie pewnie znajdą się jednostki które kibicują innej drużynie - w Łomży na pewno nie okazują tego bo szybko byliby ukarani)
Trzcianka to oficjalny fc Lecha ? do tego pojedyńcze osoby z Pogoni i Widzewa. Dobiegniew podobnie.Ueb pisze:A region Dobiegniew,Trzcianka,Wieleń?
I jeszcze Słubice i Międzyrzecz.Może ktoś wie..
Słubice to obecnie raczej pustynia kibicowska pojedyńczy sympatycy Pogoni i Legii.
Jako ciekawostke podam, że na przełomie wieków na Pogoń jezdził z tej mieściny obecny bramkarz Arsenalu
-
KKS Hooligans
Aleksandrów Łódzki ?
Konstantynów Łódzki ?
Konstantynów Łódzki ?
Ueb pisze:A region Dobiegniew,Trzcianka,Wieleń?
I jeszcze Słubice i Międzyrzecz.Może ktoś wie..
W Dobiegniewie z tego co wiem większość osób jest za Lechem ale oficjalnie żadnego FC tam nie ma.W Trzciance z tego co wiem to jeszcze jakiś czas temu działali miejscowi kibice Lubuszanina, jeśli chodzi o Słubice to obecnie żadnego zorganizowanego ruchu kibicowskiego nie ma , 2 lata temu i wcześniej jeszcze coś się działo ale teraz jest spokój , co do wypowiedzi Qluturalnego to powiem tyle że kibice Polonii nie sympatyzują z Legią i nigdy tak nie było, jedynie jednostki , w mieście większość stanowią kibice Lecha którzy często bywają na meczach w Poznaniu, w mniejszości są kibice Legi i Pogoni, a jeśli chodzi o Ilankę to żadnych ganianek itp. nigdy nie było.Jeśli chcesz jeszcze jakieś info o kibicach Polonii to zapraszam na priv.
Pozdrawiam.
W których miastach Wielkopolski Lech nie ma nic do powiedzenia? (Kalisz? Leszno?)
w Konstantynowie juz od paru ładnych lat przewage ma ŁKS ilosciowa , a jesli chodzi o jakosc to nawet nie ma porownania z inna "ekipom" w tym miescie .KKS Hooligans pisze:Aleksandrów Łódzki ?
Konstantynów Łódzki ?
w Aleksandrowie sytyłacja w miare wyrownana.
ilosciowo to sie zgadza ale jakościowo podobno już coraz słabiej:-)
-
popolupo88
A jak się ma sytuacja w Mirosławcu koło Wałcza? Lech czy Pogoń? A może jeszcze kto inny?
-
Radogoszcz1910
aqq08 pisze:w Konstantynowie juz od paru ładnych lat przewage ma ŁKS ilosciowa , a jesli chodzi o jakosc to nawet nie ma porownania z inna "ekipom" w tym miescie .KKS Hooligans pisze:Aleksandrów Łódzki ?
Konstantynów Łódzki ?
w Aleksandrowie sytyłacja w miare wyrownana.
autentycznie. Ty w to wierzysz rozumiem??
-
Fighting Dragon Tokyo
Interesuje mnie sytuacja w Brzegu, Lubaczowie, Ornontowicach, Pawłowicach i Kluczborku. Jak ktoś będzie umiał w miarę opisać miasto obiektywnie, to z góry dzięki!
-
[P]ortowiec
Pogońpopolupo88 pisze:A jak się ma sytuacja w Mirosławcu koło Wałcza? Lech czy Pogoń? A może jeszcze kto inny?
Ornontowice to Górnik,Fighting Dragon Tokyo pisze:Interesuje mnie sytuacja w Brzegu, Lubaczowie, Ornontowicach, Pawłowicach i Kluczborku. Jak ktoś będzie umiał w miarę opisać miasto obiektywnie, to z góry dzięki!
Są też jednostki jeżdżące na Cichą.
-
Carlo Rossi
Kluczbork rzadzi tu miejscowy Mks ale nie posiada on jakiejs grupy sportowej ,jest kilkunastoosobowa aktywna grupa fanów Odry Opole która posiada flage szaliki i Vlepki,sa kibice Śląska Legii Widzewa i pewnie Rakowa nei wiem w jakich ilosciach ale w sumie jednostki które jezdzą na mecze innych dróżyn Niż Mks i Odra
Orientuje się ktoś jak sytuacja wygląda w Ostrzeszowie
tak jak w reszcie WLKP nie licząc Kalisza, Leszna, Grodziska wlkp, Opatówka i terenów na wschód od KaliszaKaruzo pisze:Orientuje się ktoś jak sytuacja wygląda w Ostrzeszowie
Jak wygląda sytuacja w Bielsku-Białej? Czyja przewaga?
-
wariat1973
Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
Tarnovia zawsze grala nie bylo takiej sytuacji by nie grali.wariat1973 pisze:Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
-
wariat1973
To może się pomyliłem ,proszę o odp na pytanieLiverpool pisze:Tarnovia zawsze grala nie bylo takiej sytuacji by nie grali.wariat1973 pisze:Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
Kolego siekiera swoja wiedze czerpie od osob ktore byly blisko zaistnialej sytuacji.
A może pewien honorowy klub napisze cos o sytuacji w Borownie z chlopakami z GKM-u??
ps sorki za ot
A może pewien honorowy klub napisze cos o sytuacji w Borownie z chlopakami z GKM-u??
ps sorki za ot
Pustynia.Apiaceae pisze:Barlinek?
-
King_Artur_1908y
No to ja pomęczę trochę ludzi z Podlasia
Jak wygląda sytuacja w następujących miastach: Supraśl, Zubki, Białowieźa, Czeremcha, Ciechanowiec, Suraż, Tykocin, Kolno, Jedwabne, Knyszyn, Rajgród, Dąbrowa Białostocka, Kuźnica Białostocka, oraz Biała Piska (to już skraj woj. warmińsko-mazurskiego) Interesuje mnie sytuacja w tych miastach pod kątem Jagiellonii. Czy są w nich kibice Jagi, czy stanowią znaczącą siłę i w mniej więcej ilu jeźdżą na mecze do Białegostoku i czy jeżdżą na wyjazdy. Czy w Łapach kibice miejscowej Pogoni i fc Jagi, to ci sami kibice.
Jak wygląda sytuacja w następujących miastach: Supraśl, Zubki, Białowieźa, Czeremcha, Ciechanowiec, Suraż, Tykocin, Kolno, Jedwabne, Knyszyn, Rajgród, Dąbrowa Białostocka, Kuźnica Białostocka, oraz Biała Piska (to już skraj woj. warmińsko-mazurskiego) Interesuje mnie sytuacja w tych miastach pod kątem Jagiellonii. Czy są w nich kibice Jagi, czy stanowią znaczącą siłę i w mniej więcej ilu jeźdżą na mecze do Białegostoku i czy jeżdżą na wyjazdy. Czy w Łapach kibice miejscowej Pogoni i fc Jagi, to ci sami kibice.
-
Świąteczny Karp
Nie zapomnijcie też miejsc i godzin zbiórek podać.King_Artur_1908y pisze:No to ja pomęczę trochę ludzi z Podlasia
-
popolupo88
Tylko ElanaSevi pisze:Aleksandrow Kujawski tylko Elana? Jezeli nie to ile % zajmuje Elana ze tak powiem w kibicowskim swiecie w Aleksandrowie?
Nie.Czy w Łapach kibice miejscowej Pogoni i fc Jagi, to ci sami kibice.
-
ostrovianin
co do Ostrzeszowa to jakiś czas temu był tam FC Widzewa - jeździli z flagą na ważniejsze mecze. Teraz raczej już ich tam nie ma. Są tak jak napisał żarówka kibice Lech-a ale nie stanowią żadnej zorganioowanej grupy.zarowka pisze:tak jak w reszcie WLKP nie licząc Kalisza, Leszna, Grodziska wlkp, Opatówka i terenów na wschód od KaliszaKaruzo pisze:Orientuje się ktoś jak sytuacja wygląda w Ostrzeszowie
Wymieniając miasta z WLKP w których nie tylko sa kibice Lech-a to nalezy wymienić jeszcze Turek i Koło gdzie jest obecny Lech i Widzew(w Turku jako Tur).
Supraśl-Istnieją kibice Supraślanki,którzy czasem jeżdżą na wyjazdy,mają flagi itp.Są to osoby jeżdżące na Jagiellonię.King_Artur_1908y pisze:No to ja pomęczę trochę ludzi z Podlasia
Ciechanowiec-Kibicują tam miejscowej Unii i jednocześnie Jagiellonii.
Kolno-Kiedyś w Kolnie istniał FC Jagi ,jednak teraz w tym mieście liczą się tylko kibice Orła i jednocześnie ŁKSu Łomża.
JedwabneKibicują tam miejscowej Victorii.Są też chyba FC ŁKSu.
Pogoń Łapy to ekipa w której są osoby jeżdżące na Jagę jednak nie są ich FC.
Nie osoby , lecz dokładnie jedna osoba . Ogólnie rzecz biorąc kibice Pogoni nie darzą się wielką sympatią z Fan Clubem Jagi z ich miejscowości , lecz nie dochodziPogoń Łapy to ekipa w której są osoby jeżdżące na Jagę jednak nie są ich FC.
między nimi do jakichkolwiek bójek . Jedyny incydent z udziałem obu grup to wjazd Jagiellonii na stadion Pogoni podczas ich meczu , lecz tam w grupie dominowali chłopacy z Białego niż z Łap .
Jesli chodzi o Koło to w Kole jest Lech i Widzew.Co do obu ekip to napewno w Kole goruje Lech,jest oficjalnym fc i jakosciowo i ilosciowo jest napewno lepszy od fc Widzew,ktory zamieszkuje wschodnia czesc miasta.Procentowo mozna okreslic to,70% fc Lech,30% fc Widzew i pojedyncze osoby za Legia i ŁKS-em.ostrovianin pisze:co do Ostrzeszowa to jakiś czas temu był tam FC Widzewa - jeździli z flagą na ważniejsze mecze. Teraz raczej już ich tam nie ma. Są tak jak napisał żarówka kibice Lech-a ale nie stanowią żadnej zorganioowanej grupy.zarowka pisze:tak jak w reszcie WLKP nie licząc Kalisza, Leszna, Grodziska wlkp, Opatówka i terenów na wschód od KaliszaKaruzo pisze:Orientuje się ktoś jak sytuacja wygląda w Ostrzeszowie
Wymieniając miasta z WLKP w których nie tylko sa kibice Lech-a to nalezy wymienić jeszcze Turek i Koło gdzie jest obecny Lech i Widzew(w Turku jako Tur).
-
holigans_krk
Jak wygląda sytuacja w woj Lubelskim? Bo z tego to słyszałem prócz Motoru i ekip z woj jest też kilka grup jeżdżących na kluby takie jak Widzew , Arka , Lech , Legia
Również interesuje mnie sytuacja w województwie Lubelskim. Jeśli ktoś by mógł szczegółowo objaśnić sytuację w tym województwie to byłbym bardzo wdzięczny...
-
wariat1973
ponawiam panowie odpiszcie bo nie mam z kąd sie dowiedziećwariat1973 pisze:Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
przecież miałeś odpowiedź nieco ponad kwadrans później..wariat1973 pisze:ponawiam panowie odpiszcie bo nie mam z kąd sie dowiedziećwariat1973 pisze:Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
wariat
-
wariat1973
ale mi nie chodzi o gre tylko jak wygląda to w mieściez.t pisze:przecież miałeś odpowiedź nieco ponad kwadrans później..wariat1973 pisze:ponawiam panowie odpiszcie bo nie mam z kąd sie dowiedziećwariat1973 pisze:Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
wariat
Dąbrowa Białostocka- 100% JAGAKing_Artur_1908y pisze:No to ja pomęczę trochę ludzi z Podlasia
W Ostrzeszowie są także fani Legii od dawna nawet. A w Lesznie nie tylko Unia jest są też fani Lecha.ostrovianin pisze:co do Ostrzeszowa to jakiś czas temu był tam FC Widzewa - jeździli z flagą na ważniejsze mecze. Teraz raczej już ich tam nie ma. Są tak jak napisał żarówka kibice Lech-a ale nie stanowią żadnej zorganioowanej grupy.zarowka pisze:tak jak w reszcie WLKP nie licząc Kalisza, Leszna, Grodziska wlkp, Opatówka i terenów na wschód od KaliszaKaruzo pisze:Orientuje się ktoś jak sytuacja wygląda w Ostrzeszowie
co do Leszna wtrace 3 grosze...
mysle ze spokojnie mozna powiedziec ze sporo Unistow jednoczesnie sympatyzuje z Kolejorzem w przypadku gdy sa fanami 2 roznych dyscyplin...
kiedys slyszalem o pojedynczych sztukach Slaska Wroclaw w Lesznie... ale nie bede sie kategorycznie wypowiadal na ten temat... bo nie mieszkam tam... bywam po prostu czesto w odwiedzinach...
mysle ze spokojnie mozna powiedziec ze sporo Unistow jednoczesnie sympatyzuje z Kolejorzem w przypadku gdy sa fanami 2 roznych dyscyplin...
kiedys slyszalem o pojedynczych sztukach Slaska Wroclaw w Lesznie... ale nie bede sie kategorycznie wypowiadal na ten temat... bo nie mieszkam tam... bywam po prostu czesto w odwiedzinach...
Widzę ze nikt nie chce poruszyc tego tematu wiec ja spróbuje wypowiedziec sie obiektywnie.holigans_krk pisze:Jak wygląda sytuacja w woj Lubelskim? Bo z tego to słyszałem prócz Motoru i ekip z woj jest też kilka grup jeżdżących na kluby takie jak Widzew , Arka , Lech , Legia
W województwie Lubelskim funkcjonuje Fc East Side Widzewa oraz bardzo mocny Fc Chełm z którym Chełmianka ma wielkie problemy. East Side jest rozbity po różnych miastach jak Puławy,Lublin,i bardziej wschodnie regiony