Fighting Dragon Tokyo pisze:Interesuje mnie sytuacja w Brzegu, Lubaczowie, Ornontowicach, Pawłowicach i Kluczborku. Jak ktoś będzie umiał w miarę opisać miasto obiektywnie, to z góry dzięki!
Ornontowice to Górnik,
Są też jednostki jeżdżące na Cichą.
Kluczbork rzadzi tu miejscowy Mks ale nie posiada on jakiejs grupy sportowej ,jest kilkunastoosobowa aktywna grupa fanów Odry Opole która posiada flage szaliki i Vlepki,sa kibice Śląska Legii Widzewa i pewnie Rakowa nei wiem w jakich ilosciach ale w sumie jednostki które jezdzą na mecze innych dróżyn Niż Mks i Odra
wariat1973 pisze:Chciałem zapytać jak przedstawia się sytuacja w Tarnowie bo wiem że Tarnovia nie grała bodajże rok ale już gra i jak to wygląda teraz
Tarnovia zawsze grala nie bylo takiej sytuacji by nie grali.
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
No to ja pomęczę trochę ludzi z Podlasia
Jak wygląda sytuacja w następujących miastach: Supraśl, Zubki, Białowieźa, Czeremcha, Ciechanowiec, Suraż, Tykocin, Kolno, Jedwabne, Knyszyn, Rajgród, Dąbrowa Białostocka, Kuźnica Białostocka, oraz Biała Piska (to już skraj woj. warmińsko-mazurskiego) Interesuje mnie sytuacja w tych miastach pod kątem Jagiellonii. Czy są w nich kibice Jagi, czy stanowią znaczącą siłę i w mniej więcej ilu jeźdżą na mecze do Białegostoku i czy jeżdżą na wyjazdy. Czy w Łapach kibice miejscowej Pogoni i fc Jagi, to ci sami kibice.
King_Artur_1908y pisze:No to ja pomęczę trochę ludzi z Podlasia
Jak wygląda sytuacja w następujących miastach: Supraśl, Zubki, Białowieźa, Czeremcha, Ciechanowiec, Suraż, Tykocin, Kolno, Jedwabne, Knyszyn, Rajgród, Dąbrowa Białostocka, Kuźnica Białostocka, oraz Biała Piska (to już skraj woj. warmińsko-mazurskiego) Interesuje mnie sytuacja w tych miastach pod kątem Jagiellonii. Czy są w nich kibice Jagi, czy stanowią znaczącą siłę i w mniej więcej ilu jeźdżą na mecze do Białegostoku i czy jeżdżą na wyjazdy. Czy w Łapach kibice miejscowej Pogoni i fc Jagi, to ci sami kibice.
Nie zapomnijcie też miejsc i godzin zbiórek podać.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
Karuzo pisze:Orientuje się ktoś jak sytuacja wygląda w Ostrzeszowie
tak jak w reszcie WLKP nie licząc Kalisza, Leszna, Grodziska wlkp, Opatówka i terenów na wschód od Kalisza
co do Ostrzeszowa to jakiś czas temu był tam FC Widzewa - jeździli z flagą na ważniejsze mecze. Teraz raczej już ich tam nie ma. Są tak jak napisał żarówka kibice Lech-a ale nie stanowią żadnej zorganioowanej grupy.
Wymieniając miasta z WLKP w których nie tylko sa kibice Lech-a to nalezy wymienić jeszcze Turek i Koło gdzie jest obecny Lech i Widzew(w Turku jako Tur).
Supraśl-Istnieją kibice Supraślanki,którzy czasem jeżdżą na wyjazdy,mają flagi itp.Są to osoby jeżdżące na Jagiellonię. Ciechanowiec-Kibicują tam miejscowej Unii i jednocześnie Jagiellonii. Kolno-Kiedyś w Kolnie istniał FC Jagi ,jednak teraz w tym mieście liczą się tylko kibice Orła i jednocześnie ŁKSu Łomża. JedwabneKibicują tam miejscowej Victorii.Są też chyba FC ŁKSu.
Pogoń Łapy to ekipa w której są osoby jeżdżące na Jagę jednak nie są ich FC.
Pogoń Łapy to ekipa w której są osoby jeżdżące na Jagę jednak nie są ich FC.
Nie osoby , lecz dokładnie jedna osoba . Ogólnie rzecz biorąc kibice Pogoni nie darzą się wielką sympatią z Fan Clubem Jagi z ich miejscowości , lecz nie dochodzi
między nimi do jakichkolwiek bójek . Jedyny incydent z udziałem obu grup to wjazd Jagiellonii na stadion Pogoni podczas ich meczu , lecz tam w grupie dominowali chłopacy z Białego niż z Łap .
tak jak w reszcie WLKP nie licząc Kalisza, Leszna, Grodziska wlkp, Opatówka i terenów na wschód od Kalisza
co do Ostrzeszowa to jakiś czas temu był tam FC Widzewa - jeździli z flagą na ważniejsze mecze. Teraz raczej już ich tam nie ma. Są tak jak napisał żarówka kibice Lech-a ale nie stanowią żadnej zorganioowanej grupy.
Wymieniając miasta z WLKP w których nie tylko sa kibice Lech-a to nalezy wymienić jeszcze Turek i Koło gdzie jest obecny Lech i Widzew(w Turku jako Tur).
Jesli chodzi o Koło to w Kole jest Lech i Widzew.Co do obu ekip to napewno w Kole goruje Lech,jest oficjalnym fc i jakosciowo i ilosciowo jest napewno lepszy od fc Widzew,ktory zamieszkuje wschodnia czesc miasta.Procentowo mozna okreslic to,70% fc Lech,30% fc Widzew i pojedyncze osoby za Legia i ŁKS-em.
Jak wygląda sytuacja w woj Lubelskim? Bo z tego to słyszałem prócz Motoru i ekip z woj jest też kilka grup jeżdżących na kluby takie jak Widzew , Arka , Lech , Legia
Również interesuje mnie sytuacja w województwie Lubelskim. Jeśli ktoś by mógł szczegółowo objaśnić sytuację w tym województwie to byłbym bardzo wdzięczny...
W Ostrzeszowie są także fani Legii od dawna nawet. A w Lesznie nie tylko Unia jest są też fani Lecha.
co do Leszna wtrace 3 grosze...
mysle ze spokojnie mozna powiedziec ze sporo Unistow jednoczesnie sympatyzuje z Kolejorzem w przypadku gdy sa fanami 2 roznych dyscyplin...
kiedys slyszalem o pojedynczych sztukach Slaska Wroclaw w Lesznie... ale nie bede sie kategorycznie wypowiadal na ten temat... bo nie mieszkam tam... bywam po prostu czesto w odwiedzinach...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
holigans_krk pisze:Jak wygląda sytuacja w woj Lubelskim? Bo z tego to słyszałem prócz Motoru i ekip z woj jest też kilka grup jeżdżących na kluby takie jak Widzew , Arka , Lech , Legia
Widzę ze nikt nie chce poruszyc tego tematu wiec ja spróbuje wypowiedziec sie obiektywnie.
W województwie Lubelskim funkcjonuje Fc East Side Widzewa oraz bardzo mocny Fc Chełm z którym Chełmianka ma wielkie problemy. East Side jest rozbity po różnych miastach jak Puławy,Lublin,i bardziej wschodnie regiony Widoczna jest równiez Arka który ma swój fc. Lubelskie. Wiem ze kilka osób jest z Kurowa. Łatwego życia Arkowcy raczej tam nie maja ponieważ umilają im czas Legioniści z Puław. Legioniści z Puław to Wisłą Puławy. Niestety Legia to najmocniejsza grupa i bardzo przewazajaca w Puławach i okolicach. Mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni. Moze niech ktos wypowie sie z Puław wiem ze tacy tu sa. O Lechu Poznań nie słyszałem w woj.Lubelskim . Pozdrawiam
To moze ja zapytam o sytuacje w woj. podkarpackim. czy sa jakies fan cluby druzyn z innych woj. czy w kazdym z pojedynczych miast kibicuje sie danej druzynie ??
W Przemyślu jest FC Cracovii czyli dawniej kibice Motoru Przemyśl,jest także w tym mieście dobry FC Wisły[bardziej ludzie związani z Polonią,ale wśród kibiców Czuwaju też są fani Białej Gwiazdy].Raz chyba 2 lata temu na jakimś meczu Wisły wisiała mała flaga w barwach z napisem Rzeszów,ale to jakiś chyba incydentalny fc,bo nikt ich nigdy nie widział.W dawniejszych latach ludzie z Orła Przeworsk jeżdzili na Zagłebnie Lubin,ale tu już historia.Generalnie na Podkarpaciu każde miasto/miasteczko kibicuje swojemu klubowi albo jest FC wiekszego klubu z regionu i to jest zajebiście fajne według mnie.
holigans_krk pisze:Jak wygląda sytuacja w woj Lubelskim? Bo z tego to słyszałem prócz Motoru i ekip z woj jest też kilka grup jeżdżących na kluby takie jak Widzew , Arka , Lech , Legia
Widzę ze nikt nie chce poruszyc tego tematu wiec ja spróbuje wypowiedziec sie obiektywnie.
W województwie Lubelskim funkcjonuje Fc East Side Widzewa oraz bardzo mocny Fc Chełm z którym Chełmianka ma wielkie problemy. East Side jest rozbity po różnych miastach jak Puławy,Lublin,i bardziej wschodnie regiony ;) Widoczna jest równiez Arka który ma swój fc. Lubelskie. Wiem ze kilka osób jest z Kurowa. Łatwego życia Arkowcy raczej tam nie maja ponieważ umilają im czas Legioniści z Puław. Legioniści z Puław to Wisłą Puławy. Niestety Legia to najmocniejsza grupa i bardzo przewazajaca w Puławach, [link] i okolicach. Mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni. Moze niech ktos wypowie sie z Puław wiem ze tacy tu sa. O Lechu Poznań nie słyszałem w woj.Lubelskim . Pozdrawiam
Jest też dobry fc Pogoni - Opole Lubelskie - trzymają z Legionistami z Puław.