Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Sh00ter 1981

Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)

Post autor: Sh00ter 1981 » 19.12.2008, 16:22

LubelskiMotor pisze:z co do tematu to podobno kamieniowali autokary wybijali szyby przebijali opony pedałay z holandii zastaniawia mnie czy była jakas konkretniejsza akcja by Lech mugł pokazac tym gejom że wschodni chuligani są od nich lepsi i by sie nie podniecali tym ze jak rzucili kamieniem czy pokazali fuck you to juz są lepsi ,ale to typowe dla nich
Podejrzewam, że zarówno na stadionie jak i koło niego nikt nie dał się sprowokować ze względu na ostatnie nieprzychylne artykuły w GW. Ewentualne awantury tylko dały by pismakom możliwość napisania, że mieli rację.

iparts.pl
radekKKS

Post autor: radekKKS » 19.12.2008, 16:31

kosacki pisze: [link]" target="_blank

trafią na ten Charków, chyba że limit fartów się wyczerpał :mrgreen:
rzeczywiście Austria,Deportivo,CSKA,Nancy to fart :)
kolejnemu żal dupsko ściska...
ale czytając te wszystkie antyLech posty coraz bardziej jestem szczęśliwy z awansu w PU bo zazdrość i wielkie wkurw... tych wszystkich honorowych kibiców to dla mnie wielka radość :)
Wracając do tematu losowanie zawsze mogło być lepsze wolał bym St. Etienne ale rywal z Włoch to też zawsze coś ciekawego
Obrazek

Ultras Widzew

Post autor: Ultras Widzew » 19.12.2008, 16:33

Szkoda. Kibicowsko Lech trafił chyba najgorzej jak mógł, piłkarsko za to rywal jak najbardziej w zasięgu. Plusem dla Leszków jest, że zwiedzą sobie trochę ten piękny kraj :wink:

lsz

Post autor: lsz » 19.12.2008, 17:44

http://pl.youtube.com/watch?v=C7_rUcaTf1c&fmt=18" target="_blank
10s :)

W Poznaniu będą otwarte 2 trybuny ( za bramkami) tylko?

Phil

Post autor: Phil » 19.12.2008, 18:14

Tak. Tylko dwie trybuny.

kasztan

Post autor: kasztan » 19.12.2008, 19:20

Pare fotek z Holenderskiej strony ( zdjecie nieszczesnego Polskiego emigranta co pływał w fosie)

[link]" target="_blank

Tornado

Post autor: Tornado » 19.12.2008, 22:01

Daj spokój to nie jest wkurwiające... Im poprostu żal dupe ściska...
Są grupy Chuliganów...

n-m-ee

Post autor: n-m-ee » 19.12.2008, 23:06

mj. - przeczytales wszystkie moje poprzednie posty? :D hahah listosci :D co do kompleksiarzy, kolega chyba juz zapomnial kto na kogo tak ciagle krzyczy... piszesz ze wyraziles tylko swoja opinie na temat postawy lecha... ok masz takie prawo... ale ciekawi mnie czy napisalbys to samo gdyby to widzew sie tak pokazal, pozwole sobie przytoczyc "bez szalenstw", "zaden blysk". aa i nie mam zamiaru sobie z toba privow pisac, ode mnie to tyle wiec masz szanse na ostatnie slowo, moze byc priv :wink:

POLSCYKIBICECOM

Post autor: POLSCYKIBICECOM » 20.12.2008, 11:42

Piłkarsko Lech dobrze trafił wkoncu Smuda powiedział do 3 razy z sztuka z Udinese.

Kibicowsko bardzo dobrze kibice Lecha pokazali tym pajacą z zachodu jak sie kibicuje a komentarze tych brudasów to można wlożyc między bajki oni nie wiedzą co to klimat w Polsce i aż żal im dups*o ściska że u nich nigdy tak nie było i ni będzie :lol:

Co do pikników PL w róznych sktorach gospodarzy to naprawde trzeba miec klapki na oczach żeby zasiąsc w ich sektorze i po bramce się cieszyc chyba ze byli przygotowani na lincz :lol: .
[link]" SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA

Obrazek

Jackdaniels

Post autor: Jackdaniels » 20.12.2008, 13:09

Zamiast obrażać siebie nawzajem i kłócić się co by pokazał Widzew czy inna ekipa, lepiej cieszmy się z tego jaki mamy klimat w Polsce i jaki wysoki poziom kibicowania reprezentujemy.

levyLESZNO

Post autor: levyLESZNO » 20.12.2008, 15:51

Jackdaniels pisze:Zamiast obrażać siebie nawzajem i kłócić się co by pokazał Widzew czy inna ekipa, lepiej cieszmy się z tego jaki mamy klimat w Polsce i jaki wysoki poziom kibicowania reprezentujemy.
swiete slowa ;]
Na Zawsze Unia Leszno

Rangers FC

Chino XL

Post autor: Chino XL » 21.12.2008, 14:02

Wracając jeszcze do meczu w Rotterdamie i opinii Holendrów na nasz temat, to jest jasne, że tak jak u nas dostęp do internetu mają poważni ludzie jak i wielu głupawych szczyli.

Pozwoliłem sobie wyciąć dwa zdania z maila chłopaka z ekipy Feyenoordu, którego to maila przysłał do mnie.

first at all, RESPECT to your support, one of the greatest support I've ever seen and heard.

Good luck in the next round, Poznan fans rule over Europe at the moment!

I wszystko w temacie.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy

paralizator

Post autor: paralizator » 21.12.2008, 15:10

Tez dodam cos od siebie...
Doping miazga,byle tak dalej...A co do tych emigrantow,ktorzy to znalezli sie w niewlasciwym mejscu,hmmm...moze dostali jakis oklep...jednak na uwage z pewnoscia zasluguje fakt,ze nie kryli sie ze swoja przynaleznoscia klubowa....za to szacunek dla nich...Tak sie zastanawiam,jak by zareagowano w Poznaniu,gdyby np.jakis koles np.jakis poldziadek wybuchnal z radosci po zdobyciu bramki przez swoja druzyne znajdujac sie wsrod kibicow Lecha...czy zostalby grzecznie wyproszony ze stadionu(wg.mnie niepoprawna bylaby to reakcja),czy dostalby oklep(jaknajbardziej poprawna:-)...
ZEBY POLSKA BYLA POLSKA STOSUJ SIE DO PONIZSZYCH PUNKTOW:
1.SLAW DUME Z BYCIA POLAKIEM GDZIEKOLWIEK BYS SIE NIEZNALAZL
2.BADZ OBECNY NA MECZACH POLSKIEJ REPREZENTACJI I BIERZ AKTYWNY UDZIAL W DOPINGU DLA NIEJ
3.BRON POLSKOSCI W ROZMOWACH Z OBCOKRAJOWCAMI NAWET JAKBY ZAMIAST SLOW PRZEMAWIAC MIALYBY PIESCI
4.KUPUJ POLSKIE PRODUKTY
5.NIE SPIEWAJ DRUGIEJ ZWROTKI POLSKIEGO HYMNU(...DAL NAM PRZYKLAD BONAPARTE JAK ZWYCIEZAC MAMY...)-POLACY SAMI SOBIE DALI WIELE PRZYKLADOW

benek

Post autor: benek » 21.12.2008, 16:41

POLSCYKIBICECOM pisze:Piłkarsko Lech dobrze trafił wkoncu Smuda powiedział do 3 razy z sztuka z Udinese.

Kibicowsko bardzo dobrze kibice Lecha pokazali tym pajacą z zachodu jak sie kibicuje a komentarze tych brudasów to można wlożyc między bajki oni nie wiedzą co to klimat w Polsce i aż żal im dups*o ściska że u nich nigdy tak nie było i ni będzie :lol:

Co do pikników PL w róznych sktorach gospodarzy to naprawde trzeba miec klapki na oczach żeby zasiąsc w ich sektorze i po bramce się cieszyc chyba ze byli przygotowani na lincz :lol: .
No ja mysle ze pilkarsko trafili bardzo zle patrzac na opcje jakie byly.Udinese naprawde dobry zespol i mysle ze Lech nawet nie zipnie w tym dwumeczu.U siebie moze cos jeszcze zagraja ale jesli bedzie taka potrzeba to u siebie Udinese ich zje 8)
chociaz mam nadzieje ze moje przepowiednie sie nie spelnia :D

jatar

Post autor: jatar » 21.12.2008, 16:51

benek pisze:
POLSCYKIBICECOM pisze:Piłkarsko Lech dobrze trafił wkoncu Smuda powiedział do 3 razy z sztuka z Udinese.

No ja mysle ze pilkarsko trafili bardzo zle patrzac na opcje jakie byly.Udinese naprawde dobry zespol i mysle ze Lech nawet nie zipnie w tym dwumeczu.U siebie moze cos jeszcze zagraja ale jesli bedzie taka potrzeba to u siebie Udinese ich zje 8)
chociaz mam nadzieje ze moje przepowiednie sie nie spelnia :D
No nie wiem dla mnie Udine j=nie będzie grało na stówę w PU bo przecież w lidze idzie im fatalnie

Ale i tak losowanie średnie pod względem kibicowskim i piłkarskim
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

Obrazek

paralizator

Post autor: paralizator » 21.12.2008, 17:36

No wsumie srednio...podpisuje sie pod tym...grozny w zespole moze sie okazac Di Natale,a jezeli chodzi o aspekty typowo kibicowskie to co tu duzo mowic,we wloszech dominuje(choc oni sami tego nie potwierdza,ale da sie to odczuc)pacyfistyczny styl kibicowania...to nie to samo co u nas...pod wzgledem hooligans to piknik.No ewentualnie na uwage zaslugiwaloby moze Napoli i pare innych wiekszych ekip,ale generalnie wlochy to piknik...
2.BADZ OBECNY NA MECZACH POLSKIEJ REPREZENTACJI I BIERZ AKTYWNY UDZIAL W DOPINGU DLA NIEJ
3.BRON POLSKOSCI W ROZMOWACH Z OBCOKRAJOWCAMI NAWET JAKBY ZAMIAST SLOW PRZEMAWIAC MIALYBY PIESCI
4.KUPUJ POLSKIE PRODUKTY
5.NIE SPIEWAJ DRUGIEJ ZWROTKI POLSKIEGO HYMNU(...DAL NAM PRZYKLAD BONAPARTE JAK ZWYCIEZAC MAMY...)-POLACY SAMI SOBIE DALI WIELE PRZYKLADOW

benek

Post autor: benek » 21.12.2008, 23:20

Podpisuje sie pod tym...jesli ktos mysli ze Wlochy to piknik to poprostu nawet nie bede tego komentowal...szkoda gadac

19Klachowiec20

Post autor: 19Klachowiec20 » 22.12.2008, 02:47

paralizator pisze:No wsumie srednio...podpisuje sie pod tym...grozny w zespole moze sie okazac Di Natale,a jezeli chodzi o aspekty typowo kibicowskie to co tu duzo mowic,we wloszech dominuje(choc oni sami tego nie potwierdza,ale da sie to odczuc)pacyfistyczny styl kibicowania...to nie to samo co u nas...pod wzgledem hooligans to piknik.No ewentualnie na uwage zaslugiwaloby moze Napoli i pare innych wiekszych ekip,ale generalnie wlochy to piknik...
osz ku*** jestes niezly jak myslisz ze Wlochy to piknik ;|

holigans_krk

Post autor: holigans_krk » 22.12.2008, 03:27

Ale macie rozkminke

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 22.12.2008, 15:49

Lech piłkarsko trafił nawet dobrze w obecnej formie mogą spokojnie pokonać Włochów.Co do aspektu kibicowskiego mogło być lepiej,ale kibice z Italii to napewno nie pikniki.Napewno nie mogą się równać pod względem "sportowym" z Polakami,Rosjanami.O ile mnie pamięć mnie nie zawodzi to nazwa ekipy Udinese to "Teddy Boys" i została założona wcześniej niż nasz krajowy odpowiednik,jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi.Mimo iż nie lubie Lecha to życze awansu i kolejnego wyjazdy na wschód do Petersburga.To mój pierwszy post na forum mimo iż je czytam od 4 lat :D .pozdrawiam

paralizator

Post autor: paralizator » 22.12.2008, 17:28

cobalt pisze:
paralizator pisze:No wsumie srednio...podpisuje sie pod tym...grozny w zespole moze sie okazac Di Natale,a jezeli chodzi o aspekty typowo kibicowskie to co tu duzo mowic,we wloszech dominuje(choc oni sami tego nie potwierdza,ale da sie to odczuc)pacyfistyczny styl kibicowania...to nie to samo co u nas...pod wzgledem hooligans to piknik.No ewentualnie na uwage zaslugiwaloby moze Napoli i pare innych wiekszych ekip,ale generalnie wlochy to piknik...
??? ...że co???
..byłes? widziałes?
...człowieku nie wypowiadaj się o rzeczach o których nie masz pojęcia.
...No wlasnie bylem i ciagle tu jestem i podtrzymuje swoje zdanie,ze wlosi to piknik z wyjatkiem NAPOLI I INNYCH CZOLOWYCH EKIP...ale generalnie wlochy to piknik...tak jak tu napisal powyzej Legioner"ze wlosi przechodzili na druga strone ulicy..."dokladnie o to mi chodzi,to sa takie rozspiewane pikniki;-)jak dla mnie...zreszta gdybys pogadal z niejednym wlochem z jakiegos x miasta to sam by ci powiedzial,ze oni to sa pacyfistyczni kibice...nie raz to tu slyszalem z ust wlochow,wiec mam takie a nie inne zdanie;-)
4.KUPUJ POLSKIE PRODUKTY

torca1950

Post autor: torca1950 » 22.12.2008, 22:54

100% poparcia dla paralizatora.

Owszem, zdarzają się akcje, ale wszędzie można wyczuć ogólny brak nienawiści (takiej jak na wschodzie).

paralizator

Post autor: paralizator » 23.12.2008, 18:56

Na poczatku tego sezonu(1 kolejka)w lidze wloskiej kiedy roma podejmowala napoli...neapolitanczycy opanowali pociag,ktory kmial ich zawiesc na mecz do rzymu...wywalili z niego zwyklych pasarzerow,w zasadzie bez jakichs ekscesow,bo pasazerowie sami grzecznie opuscili ten pociag....a w telewizji wloskiej az zachuczalo,ze przemoc i takie tam..pokazali pare ujec z przemarszu neapolitanczykow przez dworzec glowny w rzymie,ktorzy odpalili troche rac......ja nie moge to najlepiej oddaje klimat chuliganski jaki tam panuje...Mysle,ze chuliganstwo we wloszech jak jest to jest zbyt nadmuchane...ale to taka moja opinia.Zreszta charakter wlocha nie jest az tak goracy jak by sie to wielu osoba wydawalo:-)
4.KUPUJ POLSKIE PRODUKTY

Sh00ter 1981

Post autor: Sh00ter 1981 » 23.12.2008, 19:30

paralizator pisze:Na poczatku tego sezonu(1 kolejka)w lidze wloskiej kiedy roma podejmowala napoli...neapolitanczycy opanowali pociag,ktory kmial ich zawiesc na mecz do rzymu...wywalili z niego zwyklych pasarzerow,w zasadzie bez jakichs ekscesow,bo pasazerowie sami grzecznie opuscili ten pociag....a w telewizji wloskiej az zachuczalo,ze przemoc i takie tam..pokazali pare ujec z przemarszu neapolitanczykow przez dworzec glowny w rzymie,ktorzy odpalili troche rac ...
Wydaje mi się, że bardziej mediom we Włoszech chodziło o to w jakim stanie ów pociąg dojechał do Rzymu oraz w jakim stanie pozostały autobusy którymi kibice Napoli byli wiezieni na mecz ;)

LubelskiMotor

Post autor: LubelskiMotor » 30.12.2008, 23:31

a ja tam uważam że Udineze to nie Barca według mnie otwarta karta trafili jak trafili jak kluby Polskie tak bedą podchodzić do tego w perspektywach rozważania na kogo by lepiej było trafić to nigdy sie ten poziom ligi nie podniesienie
,,życie jest drogą do śmierci''

rey

Post autor: rey » 04.01.2009, 19:38

Ciekawie zapowiada się kolejne porównanie, teraz wszyscy pieją nad ilościami Kolejorza podczas wyjazdów pucharowych.
3-tyś w Roterdamie i 2000-tyś w Szwajcarii.
Zapominacie jednak, że w tej samej rundzie 2000-tyś Wisły dotarło do Barcelony o połowę dalej niż Szwajcaria od Poznania.
Że, w Londynie było nas 4000-tyś (mimo 3000-tysięcznego limitu).
Z KRK jest dalej do Londynu, niż do Roterdamu z Poznania.

Wisła grając w Rzymie z Lazio, w tym samym czasie (wczesna wiosna), co Lech walczyć będzie z Udinese, przedransportowała do Rzymu 6000 kibiców !!!
Kibiców, z podzielonego kibicowsko regionu.

Ciekawe jak odpowie cała kibicowska Wielkopolska ???

ps. Swoją drogą konkurencja jest potrzebna, działa mobilizująco.
rey

LubelskiMotor

Post autor: LubelskiMotor » 04.01.2009, 22:41

hehe śmieszne porównania .Było dalej było wiecej .Po pierwsze ni c**** nie dadzą biletów Lechowi w Udine wiecej ,niż twojej Wisle na meczu w Rzymie .Po drugie w c*** procent tych waszych wyjazdów to Polska polonia (widac w podopingu). Skoro już na odległości lecisz to, czy twoja ekipa może się pochwalić wyjazdami jak Legia czy Lech w kraje kaukazkie, na gówno znaczący mecz? Podam ci przykład gdzie pokazuje że te liczby którymi sie jarasz z 45 roku są głownie polonistyczne Mianowicie Trabzon w Turcji gdzie was niebyło ,bo tam do c**** nie ma Polskich emigrantów.
,,życie jest drogą do śmierci''

Liverpool

Post autor: Liverpool » 04.01.2009, 23:00

No i wydalo sie wszytko. Wisla to cipy sa slabi wogole. Na puchary jezdi sama polonia a nie kibice. ku*** nie pierdolcie juz tak. To ze Wisla nie robi takiej rygorystycznej seekcji jak Lech to nie oznacza ze tam sama Polonia. Tam tez jezdza kibice Wisly co najwyzej pare osob znajdzie sie pomiedzy nimi nie zwiazanych.
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net :lol:
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!

rey

Post autor: rey » 05.01.2009, 15:19

Tak, na tych wyjazdach nikogo z Wisły nie było, tylko Małyszowcy on tour.
A te 6000 koła Polonii, to cyfra po dokładnym wprzeliczeniu samolotów autokarów i busów, nie licząc osobówek.
Wiem że dla większości jest to trudne przełknięcia.
rey

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 05.01.2009, 15:32

rey pisze:A te 6000 koła Polonii, to cyfra po dokładnym wprzeliczeniu samolotów autokarów i busów, nie licząc osobówek.
Czyli było was więcej, tylko zaniżyliście liczbę?
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

TSNH

Post autor: TSNH » 05.01.2009, 16:49

rossi na dole podaje ci zdjęcie z meczu Lazio-Wisła gdzie wyraźnie widać że masz racje - dodam tylko że tak naprawde było nas coś 100-200 os. w tym większośc Polonii miejscowej z flagami(Wisła gdzieś tam w środku)
W swoim zeszycie pod zakładką Wyjazdy-Wisła wklej to zdjęcie i nie słuchaj żadnych bajek o kilku tysiącach///// ewentualnie przeslij to do kolegi z LubelskiegoMotoru który też jest znawcą i w c**** go nikt nie zrobi, bo on ocenia po dopingu w TV.(ma dobre ucho)

[link]

Pozdrawiam i bez odbioru
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

Barnaba

Post autor: Barnaba » 05.01.2009, 17:00

Jesli mowimy o powalajacych wyjazdowych liczbach Lecha i jego fenomenalnych kibicach z checia dowiedzialbym sie liczb wyjazdowych:

Terek Grozny - Lech (w Moskwie)' 04
Metalurgas Lipawa - Lech '99
IFK Goteborg - Lech '99
Beitar - Lech '93
Spartak - Lech '93

Najlepiej, jakby ktos udostepnil rowniez zdjecia z tych meczy.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 05.01.2009, 18:45

Panowei z Wisły, stereotypów nie przeskoczycie bo są zbyt wygodne.
Na c*** się kłocić z kimkolwiek czy porównywać?
W tym temacie od jego początków przewijali się magicy, jedni nam udowadniali że w Rotterdamie liczyliśmy kogo chcieliśmy pomimo że bilety były tylko w Krakowie, swego czasu podobnie było w sprawie wyjazdu do Shalke - pojechało nas więcej niż Legii i zaczęło się komentowanie o Polonusach itp - c*** z tym że całośc biletów poszła w Krakowie.
Przeciętny, nie lubiący się wysilać uczestnik tego forum zakodował sobie po najazdach na Rzym, Barceloną czy Londyn że Wisła to piknicza masa wspomagana zwałami małyszowców.
Tak wygodniej i łatwiej ogarnąć ten temat i nie myślcie że komuś będzie się chciało wysilać czy uruchamiać prywatne znajomości by dowiedzieć się jaki skład jeździł po Europie.
Wpadki z Tblisi gdzie zawiodła organizacja czy wcześniejsza z Turcją gdzie po prostu moim zdaniem byliśmy zbyt niedojrzali by zorganizować taki wyjazd są teraz asem w rękawie dla dyskutantów. Nie przekona ich 150 osób w Jerozolimie w tym sezonie bo łatwiej znaleźc u kogoś minus niż plus.
Pretensje że w Rzymie czy Barcelonie gdzie nie było ograniczonych biletów brakło selekcji na 5-6 tysięcznym tłumie, pretensje że wśród 4 tysięcznej rzeszy w Londynie nie wszyscy byli w bluzach ninja ze smyczkami chwdp.
Przecież to dziecinada.
W Mariborze Taetanic dostał od Małyszowców, Hajduka najebali Polonusi a na mecze z Interem i Primorje gdzie Hajduk obiecywał się odegrać pojechali parcownicy telefoniki, dlatego zresztą Inter zbastował przed spotkaniem.
Panathinaikosowi flagę skroiła Doda a na rewanż na gorący teren wysłała Mandarynę.
W Lyonie u siebie Francuzi rwali zelówki przed zomo, w Brukseli walczył Cupiał z kolegami a w zamian za to pozdro dla kumatych, kto ma wiedzieć ten wie - kłopoty Anderlechtu i NEC Nijemgen w Krakowie to robota krasnali a Tottenham nie pojawił się w pewnym miejscu bo lepsze jest piwo w english pubie u Cracovii.

Łatwiej jest napisać prześmiewczego posta niż przeprowadzić sobie retrospekcję pewnych rzeczy, dopytać, dowiedzieć się itp
Tak jak łatwiej jest pisać o widelcu w jednym widelcu na 800 osób niż o 800 niczemu winnych osobach.

Takie życie.

michal1989

Post autor: michal1989 » 05.01.2009, 18:52

Mimo, że nie lubię Wisły, to uważam iiż powyższy post powinien zamknąć usta malkontentom.
ZKS NAFTA 1946 JEDLICZE

KermiT143

Post autor: KermiT143 » 05.01.2009, 19:53

rossi pisze:W jakim sensie ma zamknac usta malkontentom? przeciez kazdy kto interesuje sie polska scena kibicowska dobrze te fakty zna. Dyskusje sprowokowal kolega rey ktoremu nie podoba sie ze cala Polska "pieje nad liczbami Lecha" (jakby kibicowanie sprowadzalo sie tylko do liczb) a (w domysle) nie nad liczbami Wisly, to nie moja wina ze kibicowska Polska nie uwaza Was za "Bogow Trybun" czy najlepszych w jakies tam klocki. Lech,Legia czy Widzew wypracowaly sobie marke w Polsce, gdzie szanse i okolicznosci wszyscy maja takie same -proste!

Tak czytam te wszystkie posty i z pewnością stwierdzam ze ten jest z tych wszystkich najrozsądniejszy i najtreściwszy !!

Pozdrawiam
KermiT
We must secure the existence of our people and a future for White Children
Obrazek

Liverpool

Post autor: Liverpool » 05.01.2009, 19:54

rossi pisze:W jakim sensie ma zamknac usta malkontentom? przeciez kazdy kto interesuje sie polska scena kibicowska dobrze te fakty zna. Dyskusje sprowokowal kolega rey ktoremu nie podoba sie ze cala Polska "pieje nad liczbami Lecha" (jakby kibicowanie sprowadzalo sie tylko do liczb) a (w domysle) nie nad liczbami Wisly, to nie moja wina ze kibicowska Polska nie uwaza Was za "Bogow Trybun" czy najlepszych w jakies tam klocki. Lech,Legia czy Widzew wypracowaly sobie marke w Polsce, gdzie szanse i okolicznosci wszyscy maja takie same -proste!
Czyli dalej Wisla nic nie znaczy i w Polsce zadnej marki nie ma? Ciekawe... :roll:
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net :lol:

Liverpool

Post autor: Liverpool » 05.01.2009, 20:16

rossi pisze:
Liverpool pisze:
Czyli dalej Wisla nic nie znaczy i w Polsce zadnej marki nie ma? Ciekawe... :roll:

sam sobie wyciagnales wniosek, zadales pytanie i jeszcze je skomentowales, oczywiscie wszystkie trzy rzeczy z d*** i bez sensu - rece opadaja :?
Prosze Cie :lol: To wszystko to jest jedynie komentarz do twojego bardzo subiektywnego wpisu. Nie neguje ze Lech jest w tej chwili nr 1 w Polsce ale nie mow z drugiej strony ze Wisła nie ma wypracowanej marki w Polsce. Troche obiektywizmu... :roll:

nikczemny

Post autor: nikczemny » 05.01.2009, 20:23

rossi pisze:...w Polsce, gdzie szanse i okolicznosci wszyscy maja takie same -proste!
bzdura :!:

szanse i okoliczności każdy ma inne - jeden am lepiej pod jednym względem, drugi pod innym, tak samo jak z barierami

punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia

10 lat temu gdy piłkarze Widzewa odnosili sukcesy kibicowska Polska skupiała się na tym że Widzew to wioski i fan cluby.
Teraz pisze się już o marce Widzewa.
Nei zważając że min et wioski i fc zbudowały i stanowią tę markę

Każda ekipa wystawiona dzięki pilkarzom na celownik ocen ogółu jest zdana na to iż zdanie na jej temat jest budowane nie na podst faktów tylko na podst stereotypów, podjudzanych przez wrogów opinii itp
Ciekaw jestem czy dajmy na to gdyby ŁKS czy Ruch Chorzów (kluby podaje przypadkowo) jednego sezonu zaliczyły 5 tysięczny wyjazd do Barcelony, 4 tysięczny wyjazd do Londynu a wcześniej 150 osobwą delegację do egzotycznej i w c*** drogiej Jerozolimy to mielibyśmy do czynienia z podobnymi komentarzami jak w chwili obecnej o Wiśle?

tyminho

Post autor: tyminho » 06.01.2009, 00:18

Nikczemny nikt nie neguje waszej liczby i postawy podczas wyjazdów do Mariboru czy Splitu, ale weź nie mów, że w Jerozolimie było was 150 jak sami oficjalnie do tej liczby wliczyliście żołnierzy stacjonujących na wzgórzu Golan. No sorry, ale to fanatycy Wisły nie są na pewno. Zresztą, gdy tak bardzo chcesz eksponować wasze niby najazdy na Rzym czy Barcelonie, to pokaż mi ile w ostatnich sezonach mieliście wyjazdów po 1000 i więcej osób w lidze.

banda

Post autor: banda » 06.01.2009, 10:06

Co do Wisły to jakoś wasz bum europejski na ligę się nie przełożył. Nie oszukujmy się jakościowo po Polsce to też nie jeździcie, ale wy będziecie i tak pisać swoje. Co do waszego wyjazdu na Totenham to 10 znajomych po szalu było z wami zobaczyć to od środka, którzy emigrowali jakiś czas temu. To, że zapełniacie stadion u siebie to nic nie znaczy - wyniki i nic więcej. Moje zdanie więc niech żaden filozof po mnie nie jedzie.

ODPOWIEDZ