Wyraziłem swoją opinię na temat kibicowskiej postawy Lecha w meczu z Feyenoordem i tyle. Jeśli ktokolwiek jeszcze chciałby ze mną popolemizować na ten temat to zapraszam na priv, co by nie zaśmiecać niepotrzebnie tematu.
Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
n-m-ee, zważywszy na nazwanie mnie "brodaczem", twój podpis oraz część z twoich dotychczasowych postów na tym forum, pozostaje mi jedynie cieszyć się, iż nie zostałem jeszcze tutaj okrzyknięty przez ciebie kompleksiarzem
Wyraziłem swoją opinię na temat kibicowskiej postawy Lecha w meczu z Feyenoordem i tyle. Jeśli ktokolwiek jeszcze chciałby ze mną popolemizować na ten temat to zapraszam na priv, co by nie zaśmiecać niepotrzebnie tematu.
To nie problem Lecha ze miejscowi nie przyszli na stadion czy tez mieli protest .Według Ciebie mieli się dostosować i tez milczeć ?, zrobili swoje i tyle .Piszesz ze inne ekipy tez by zaprezentowały się godnie , dwie inne miały okazje ale przez postawę piłkarzy nie było im dane , wiec gdybanie co by było gdyby , mija się z celem . Po ostatniej nagonce GW , akcje poza sportowe chyba nie wchodziły w grę .Reasumując , było godnie i chwała im za tomj. pisze:Hm, a co konkretnie poprawiło ci humor w tych postach kolesi z Widzewa? Co do właściciela Kolejorza to chyba każdy się zgodzi, że to prawda. A doping? No przepraszam, ale jakim osiągnięciem jest pokonanie nieśpiewającego Feyenoordu? Żeby nie było, cieszę się, że przeszli dalej. Promują Polskę i słuszny sposób kibicowania, ale akurat w środę nie mieli jakiegoś ciężkiego zadania przed sobą. Fajnie, że było słychać tylko Lecha, ale to chyba zrozumiałe i logiczne w obliczu postawy kibiców z Rotterdamu. Tak więc żaden błysk.
Frekwencja oczywiście na plus, choć chyba każda ekipa z czołówki wykorzystałaby komplet.
Reasumując, Lech na pewno promuje Polskę pod względem kibicowskim i pokazuje Europie jak można, a właściwie jak powinno się dopingować. Na miarę naszego kontynentu może być to widowiskowe i efektowne, jednakże takie są po prostu polskie realia i przynajmniej dla mnie jest to norma.
Ja w tym wyjeździe Lecha doceniam najbardziej organizację i sposób w jaki przydzielano bilety. Za resztę uznanie, ale bez szaleństw.
Na koniec mała uwaga do kolegi aqq: nie mierz wszystkich swoją niską miarą
Aktualizacja
Potencjalni rywale Lecha:
- Grupa A - Manchester City FC
- Grupa B - Metalist Charków
- Grupa C - Royal Standard Club de Liège
- Grupa D - Udinese Calcio
- Grupa E - VfL Wolfsburg
- Grupa F - Hamburger SV
- Grupa G - AS Saint-Étienne Loire
Potencjalni rywale Lecha:
- Grupa A - Manchester City FC
- Grupa B - Metalist Charków
- Grupa C - Royal Standard Club de Liège
- Grupa D - Udinese Calcio
- Grupa E - VfL Wolfsburg
- Grupa F - Hamburger SV
- Grupa G - AS Saint-Étienne Loire
-
razdwatrzy~
można oglądać gdzies losowanie w internecie ? Link by się przydał 
-
Michal-Hamburg
O 13 jest pokazywane losowanie na Eurosport
-
Lord of North
Tu nie ma co dewagować Lech-Amica,bo np.taki Widzew to się przed długami przemianowywał itd.Taka polska patologia,wiele klubów w tym uczestniczyło na przestrzeni wielu lat.Przed Lechem to dopiero początek pucharowej przygody,w tej edycji PUEFA,w lidze są liderem i jeszcze dochodzi PP.Kibice Lecha są na bardzo dobrym poziomie w PUEFA,w lidze.I tylko może być jeszcze lepiej czego im serdecznie życzę.A teraz losowanie.
-
Pablo Escobar
Na niemców juz nie trafimy
-
Michal-Hamburg
Lech - Udinese
-
Krzysiek1947
no i jest Udinese. Kibicowsko ciekawie, piłkarsko nie wróże rewelacji niestety
To już Wiadomo... Lech Poznań - Udinese Calcio
No to Poznań jedzie do Włoch 
Udinese - Lech, pierwszy mecz w Poznaniu..
Udinese - Lech, pierwszy mecz w Poznaniu..
W przypadku wygranej Lech trafi na Sttutgart lub Zenit
MOŻE ktoś wie jak wygląda pod względem kibicowskim Udinese??
w razie awansu, a szanse są bo Udinese nie jest potęgą, wiadomo Włosi ale jednak to drugi garnitur tej ligi, Lech zagra ze zwycięzcą meczu ZENIT-STUTGART
w razie awansu, a szanse są bo Udinese nie jest potęgą, wiadomo Włosi ale jednak to drugi garnitur tej ligi, Lech zagra ze zwycięzcą meczu ZENIT-STUTGART
http://stadiony.net/stadium.php?s=145" target="_blank - stadion w Udine
Pyry mają kolejną okazję by zrobić najazd. Kasę przez zimę spokojnie mozna uzbierać a i szansa na awans spora.
Pyry mają kolejną okazję by zrobić najazd. Kasę przez zimę spokojnie mozna uzbierać a i szansa na awans spora.
Wszystko zależy od 1 meczu w Poznaniu, jeśli Lech zagra dobrze i wygra to są spore szanse na awans..
A Lech zrobi pewnie kolejny najazd 
Później najazd na Stuttgart - oby! Powodzenia
wczoraj oglądałem NEC z UDINESE i powiem że włosi rewelacyjnie nei grali ale tez mieli zapewniony już awans do następnej rundy... jeżeli Lech zagra tak jak z holendrami tylko ze musza z tych sytuacji strzelac bramki...
kibicowsko nie ma krzywdy
kibicowsko nie ma krzywdy
Przeciwnik jest do przejścia, włoski średniak.A sektor kibiców gościu na stadionie Udinese zmieści zaladwie ok.1000 osób, więc wielkiego najazdu zapewne nie będzie
2000-2500 osobHubertus pisze:Przeciwnik jest do przejścia, włoski średniak.A sektor kibiców gościu na stadionie Udinese zmieści zaladwie ok.1000 osób, więc wielkiego najazdu zapewne nie będzie
http://www.badblueboys.hr/16395.aspx" target="_blank
sektor gosci zapelniony Dynamem Zagrzeb, moglby ktos przypomniec ile bylo Dynama?
-
Jasiek_KST
Ktoś pamięta ile Udinese było w Płocku przy okazji meczu: Polonia Wawa- Udine ?
-
Jackdaniels
Albo ile było kibiców Widzewa i Legii we Włoszech oraz Udinese w Warszawie i w Łodzi?
-
Sh00ter 1981
Dynama był ok. 1700 w Udine. Z tego co wiadomo to władze Lecha przez adwokata negocjują z Włochami przyznanie dodatkowej puli biletów - sprawa ma się wyjaśnić w ciągo najbliższych 48 godzin.rafalrks pisze:2000-2500 osob :DHubertus pisze:Przeciwnik jest do przejścia, włoski średniak.A sektor kibiców gościu na stadionie Udinese zmieści zaladwie ok.1000 osób, więc wielkiego najazdu zapewne nie będzie
http://www.badblueboys.hr/16395.aspx" target="_blank" target="_blank
sektor gosci zapelniony Dynamem Zagrzeb, moglby ktos przypomniec ile bylo Dynama?
-
Ultras Widzew
Szkoda. Kibicowsko Lech trafił chyba najgorzej jak mógł, piłkarsko za to rywal jak najbardziej w zasięgu. Plusem dla Leszków jest, że zwiedzą sobie trochę ten piękny kraj 
http://pl.youtube.com/watch?v=C7_rUcaTf1c&fmt=18" target="_blank
10s
W Poznaniu będą otwarte 2 trybuny ( za bramkami) tylko?
10s
W Poznaniu będą otwarte 2 trybuny ( za bramkami) tylko?
Tak. Tylko dwie trybuny.
Pare fotek z Holenderskiej strony ( zdjecie nieszczesnego Polskiego emigranta co pływał w fosie)
http://www.frfc1908.nl/fotos.php" target="_blank
http://www.frfc1908.nl/fotos.php" target="_blank
Daj spokój to nie jest wkurwiające... Im poprostu żal dupe ściska...
mj. - przeczytales wszystkie moje poprzednie posty?
hahah listosci
co do kompleksiarzy, kolega chyba juz zapomnial kto na kogo tak ciagle krzyczy... piszesz ze wyraziles tylko swoja opinie na temat postawy lecha... ok masz takie prawo... ale ciekawi mnie czy napisalbys to samo gdyby to widzew sie tak pokazal, pozwole sobie przytoczyc "bez szalenstw", "zaden blysk". aa i nie mam zamiaru sobie z toba privow pisac, ode mnie to tyle wiec masz szanse na ostatnie slowo, moze byc priv 
-
Jackdaniels
Zamiast obrażać siebie nawzajem i kłócić się co by pokazał Widzew czy inna ekipa, lepiej cieszmy się z tego jaki mamy klimat w Polsce i jaki wysoki poziom kibicowania reprezentujemy.
-
levyLESZNO
swiete slowa ;]Jackdaniels pisze:Zamiast obrażać siebie nawzajem i kłócić się co by pokazał Widzew czy inna ekipa, lepiej cieszmy się z tego jaki mamy klimat w Polsce i jaki wysoki poziom kibicowania reprezentujemy.
-
holigans_krk
Ale macie rozkminke
-
Tuwimianin
Lech piłkarsko trafił nawet dobrze w obecnej formie mogą spokojnie pokonać Włochów.Co do aspektu kibicowskiego mogło być lepiej,ale kibice z Italii to napewno nie pikniki.Napewno nie mogą się równać pod względem "sportowym" z Polakami,Rosjanami.O ile mnie pamięć mnie nie zawodzi to nazwa ekipy Udinese to "Teddy Boys" i została założona wcześniej niż nasz krajowy odpowiednik,jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi.Mimo iż nie lubie Lecha to życze awansu i kolejnego wyjazdy na wschód do Petersburga.To mój pierwszy post na forum mimo iż je czytam od 4 lat
.pozdrawiam
100% poparcia dla paralizatora.
Owszem, zdarzają się akcje, ale wszędzie można wyczuć ogólny brak nienawiści (takiej jak na wschodzie).
Owszem, zdarzają się akcje, ale wszędzie można wyczuć ogólny brak nienawiści (takiej jak na wschodzie).
-
LubelskiMotor
- Kontakt:
a ja tam uważam że Udineze to nie Barca według mnie otwarta karta trafili jak trafili jak kluby Polskie tak bedą podchodzić do tego w perspektywach rozważania na kogo by lepiej było trafić to nigdy sie ten poziom ligi nie podniesienie
Ciekawie zapowiada się kolejne porównanie, teraz wszyscy pieją nad ilościami Kolejorza podczas wyjazdów pucharowych.
3-tyś w Roterdamie i 2000-tyś w Szwajcarii.
Zapominacie jednak, że w tej samej rundzie 2000-tyś Wisły dotarło do Barcelony o połowę dalej niż Szwajcaria od Poznania.
Że, w Londynie było nas 4000-tyś (mimo 3000-tysięcznego limitu).
Z KRK jest dalej do Londynu, niż do Roterdamu z Poznania.
Wisła grając w Rzymie z Lazio, w tym samym czasie (wczesna wiosna), co Lech walczyć będzie z Udinese, przedransportowała do Rzymu 6000 kibiców !!!
Kibiców, z podzielonego kibicowsko regionu.
Ciekawe jak odpowie cała kibicowska Wielkopolska ???
ps. Swoją drogą konkurencja jest potrzebna, działa mobilizująco.
3-tyś w Roterdamie i 2000-tyś w Szwajcarii.
Zapominacie jednak, że w tej samej rundzie 2000-tyś Wisły dotarło do Barcelony o połowę dalej niż Szwajcaria od Poznania.
Że, w Londynie było nas 4000-tyś (mimo 3000-tysięcznego limitu).
Z KRK jest dalej do Londynu, niż do Roterdamu z Poznania.
Wisła grając w Rzymie z Lazio, w tym samym czasie (wczesna wiosna), co Lech walczyć będzie z Udinese, przedransportowała do Rzymu 6000 kibiców !!!
Kibiców, z podzielonego kibicowsko regionu.
Ciekawe jak odpowie cała kibicowska Wielkopolska ???
ps. Swoją drogą konkurencja jest potrzebna, działa mobilizująco.
Tak, na tych wyjazdach nikogo z Wisły nie było, tylko Małyszowcy on tour.
A te 6000 koła Polonii, to cyfra po dokładnym wprzeliczeniu samolotów autokarów i busów, nie licząc osobówek.
Wiem że dla większości jest to trudne przełknięcia.
A te 6000 koła Polonii, to cyfra po dokładnym wprzeliczeniu samolotów autokarów i busów, nie licząc osobówek.
Wiem że dla większości jest to trudne przełknięcia.
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Czyli było was więcej, tylko zaniżyliście liczbę?rey pisze:A te 6000 koła Polonii, to cyfra po dokładnym wprzeliczeniu samolotów autokarów i busów, nie licząc osobówek.
Jesli mowimy o powalajacych wyjazdowych liczbach Lecha i jego fenomenalnych kibicach z checia dowiedzialbym sie liczb wyjazdowych:
Terek Grozny - Lech (w Moskwie)' 04
Metalurgas Lipawa - Lech '99
IFK Goteborg - Lech '99
Beitar - Lech '93
Spartak - Lech '93
Najlepiej, jakby ktos udostepnil rowniez zdjecia z tych meczy.
Terek Grozny - Lech (w Moskwie)' 04
Metalurgas Lipawa - Lech '99
IFK Goteborg - Lech '99
Beitar - Lech '93
Spartak - Lech '93
Najlepiej, jakby ktos udostepnil rowniez zdjecia z tych meczy.