Oryginalne Hasla
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
-
- ban
-
-
-
- ban
info telefoniczne czy kibice.net?Qul4 pisze:Ne derbach transparent kibiców Łks "Wiekszosc Z Ich Dojezdza Ze Wsi"

wydawało mi sie ze to bardziej po polskiemu było ,ale moge sie mylic w koncu na derbach byłem na stadionie , nie przed komputerem

"Wiekszosc Ich Dojezdza ZE Wsi"
"Zawisza nie jest sprawą zycia czy smierci ....to cos więcej" Zawisza Bydgoszcz
Ostatnio zmieniony 14.04.2007, 10:28 przez akuku, łącznie zmieniany 2 razy.
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
- ban
-
-
-
Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze:info telefoniczne czy kibice.net?Qul4 pisze:Ne derbach transparent kibiców Łks "Wiekszosc Z Ich Dojezdza Ze Wsi"
wydawało mi sie ze to bardziej po polskiemu było ,ale moge sie mylic w koncu na derbach byłem na stadionie , nie przed komputerem![]()

-
- ban
po pierwsze : nie byli tylko byłoQul4 pisze:Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze:info telefoniczne czy kibice.net?Qul4 pisze:Ne derbach transparent kibiców Łks "Wiekszosc Z Ich Dojezdza Ze Wsi"
wydawało mi sie ze to bardziej po polskiemu było ,ale moge sie mylic w koncu na derbach byłem na stadionie , nie przed komputerem![]()
po drgie : nie wyszłoby wtedy Widzew
warto dodac ze skserowane po WislePrzed derbami, na wiaduktach wywieszone transparenty z napisem:
KIBICE WIDZEWA ŻYCZĄ MIŁEGO DNIA

----------------------------------
oprawa na derbach Polonia B-Ruch "Podbno Niemieckie miasto mocie, a z zydami z Łodzi trzymocie!! "
-
Po pierwsze: To zwykła literówka kolegi, ale jeżeli taki skrupulatnmy jesteś i drobiazgowy to popatrz najpierw na siebie i na to jak piszesz. "Podbno" "drgie"akuku pisze: po pierwsze : nie byli tylko było
po drgie : nie wyszłoby wtedy Widzew
"Podbno Niemieckie miasto mocie, a z zydami z Łodzi trzymocie!!

Po drugie: Nie wyszłoby i co z tego? Trzeba wtedy inaczej kombinować, a nie walić błędy gramatyczne czy tam stylistyczne

Do tematu:
Nie ma litości, litość to zbrodnia
Cichociemny
-
- ban
-
- ban
-
No to że siła Widzewa to FC i dlatego większość ich dojeżdza bo nie są z Łodzi , a że tak troche nie gramatycznie to już inna bajkaniekumaty piknik pisze:też to tak rozumie, ale nie rozumie o co chodzi w rozwinięciu skrótu...
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
- ban
niestety nie skumasz tego bo to za trudneniekumaty piknik pisze:to o co w końcu chodzi w tym haśle o wsi i Widzewie??
Na początku myślałem że chodzi o to że Widzew jest dojeżdżany przez ekipy ze wsi, a teraz widzę że chodziło to że Widzewiacy to wiochmeni tak? ale zwałowe hasełko![]()
![]()
brawo ŁKS

-
,,Niemieckie Miasto Mocie a z Zydami z Łodzi Trzymocie,,akuku pisze:po pierwsze : nie byli tylko byłoQul4 pisze:Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze: info telefoniczne czy kibice.net?
po drgie : nie wyszłoby wtedy Widzewwarto dodac ze skserowane po WislePrzed derbami, na wiaduktach wywieszone transparenty z napisem:
KIBICE WIDZEWA ŻYCZĄ MIŁEGO DNIA![]()
----------------------------------
oprawa na derbach Polonia B-Ruch "Podbno Niemieckie miasto mocie, a z zydami z Łodzi trzymocie!! "
Tak to szlo
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
-
chodzi oto ze największa siła Widzewa tkwi w Fan clubach.chyba mało trafne bo Fan cluby swiadcza tylko o wielkosci klubu jak to jest w przypadku Widzew Legi czy Lecha:)niekumaty piknik pisze:to o co w końcu chodzi w tym haśle o wsi i Widzewie??
Na początku myślałem że chodzi o to że Widzew jest dojeżdżany przez ekipy ze wsi, a teraz widzę że chodziło to że Widzewiacy to wiochmeni tak? ale zwałowe hasełko![]()
![]()
brawo ŁKS
"TEN MA WIELU WROGÓW KOGO BOI SIE WIELU"
Widzew-Lechia
jak było sorka:)
-
-
-
niekompromituj sie.wystarczy ze zrobił to człowiek który wymyslił to hasło i ludzie którzy tak czy siak zrobili ten transparet.tłumaczenie ze jakby było wiekszosc z Nich(poprawnie;)) ze by niewyszło hasło WiDZEW jest smieszne.jak coś niewychodzi to trzeba było odpuscic;)W Kotle się śpiewa pisze:Ale na transie było większość ich a nie większość z ich to nie mow ze byl jakis błąd bo go nie było sam sobie uroiłeś coś jak mój pies kiedyś ciążeQul4 pisze:Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze: info telefoniczne czy kibice.net?
"Zawisza nie jest sprawą zycia czy smierci ....to cos więcej" Zawisza Bydgoszcz![]()