Oryginalne Hasla
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Izydor_Oracz
- ban
"Tysiące kilometrów za sobą mamy, bez wódki się nie ruszamy"
GKS Bełchatów
Fotka flagi z tym hasłem: http://miras1938.republika.pl/flagi/belchatow2.JPG
GKS Bełchatów
Fotka flagi z tym hasłem: http://miras1938.republika.pl/flagi/belchatow2.JPG
-
hooltras1944
Masz talent.Powinienes napisac wlasny tomik poezjikefir1905 pisze:hasło napisane przezemnie jest odpowiedzia na napis Stal Rzeszów w Bieszczadach a a hasło brzmi "Resovia i Bieszczady pokazują stali zady!!"
Żydowska Propaganda Niech Trwa Na Wieki Wieków Amen ! !
-
Darth Kabut
info telefoniczne czy kibice.net?Qul4 pisze:Ne derbach transparent kibiców Łks "Wiekszosc Z Ich Dojezdza Ze Wsi"
wydawało mi sie ze to bardziej po polskiemu było ,ale moge sie mylic w koncu na derbach byłem na stadionie , nie przed komputerem
"Wiekszosc Ich Dojezdza ZE Wsi"
"Zawisza nie jest sprawą zycia czy smierci ....to cos więcej" Zawisza Bydgoszcz
Ostatnio zmieniony 14.04.2007, 10:28 przez akuku, łącznie zmieniany 2 razy.
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
gniady_lopez
-
Red Boy 1910
Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze:info telefoniczne czy kibice.net?Qul4 pisze:Ne derbach transparent kibiców Łks "Wiekszosc Z Ich Dojezdza Ze Wsi"
wydawało mi sie ze to bardziej po polskiemu było ,ale moge sie mylic w koncu na derbach byłem na stadionie , nie przed komputerem![]()
po pierwsze : nie byli tylko byłoQul4 pisze:Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze:info telefoniczne czy kibice.net?Qul4 pisze:Ne derbach transparent kibiców Łks "Wiekszosc Z Ich Dojezdza Ze Wsi"
wydawało mi sie ze to bardziej po polskiemu było ,ale moge sie mylic w koncu na derbach byłem na stadionie , nie przed komputerem![]()
po drgie : nie wyszłoby wtedy Widzew
warto dodac ze skserowane po WislePrzed derbami, na wiaduktach wywieszone transparenty z napisem:
KIBICE WIDZEWA ŻYCZĄ MIŁEGO DNIA
----------------------------------
oprawa na derbach Polonia B-Ruch "Podbno Niemieckie miasto mocie, a z zydami z Łodzi trzymocie!! "
Po pierwsze: To zwykła literówka kolegi, ale jeżeli taki skrupulatnmy jesteś i drobiazgowy to popatrz najpierw na siebie i na to jak piszesz. "Podbno" "drgie"akuku pisze: po pierwsze : nie byli tylko było
po drgie : nie wyszłoby wtedy Widzew
"Podbno Niemieckie miasto mocie, a z zydami z Łodzi trzymocie!!
Po drugie: Nie wyszłoby i co z tego? Trzeba wtedy inaczej kombinować, a nie walić błędy gramatyczne czy tam stylistyczne
Do tematu:
Nie ma litości, litość to zbrodnia
Cichociemny
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
Kuzyn Kopek
- ban
No to że siła Widzewa to FC i dlatego większość ich dojeżdza bo nie są z Łodzi , a że tak troche nie gramatycznie to już inna bajkaniekumaty piknik pisze:też to tak rozumie, ale nie rozumie o co chodzi w rozwinięciu skrótu...
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
AVE MOTOR
"Niech Nas nienawidzą, byle się Nas bali"
Dla Was To Tylko Piłka, Dla Nas To Sens Życia ... AVE MOTOR
niestety nie skumasz tego bo to za trudneniekumaty piknik pisze:to o co w końcu chodzi w tym haśle o wsi i Widzewie??
Na początku myślałem że chodzi o to że Widzew jest dojeżdżany przez ekipy ze wsi, a teraz widzę że chodziło to że Widzewiacy to wiochmeni tak? ale zwałowe hasełko![]()
![]()
brawo ŁKS
,,Niemieckie Miasto Mocie a z Zydami z Łodzi Trzymocie,,akuku pisze:po pierwsze : nie byli tylko byłoQul4 pisze:Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze: info telefoniczne czy kibice.net?
po drgie : nie wyszłoby wtedy Widzewwarto dodac ze skserowane po WislePrzed derbami, na wiaduktach wywieszone transparenty z napisem:
KIBICE WIDZEWA ŻYCZĄ MIŁEGO DNIA![]()
----------------------------------
oprawa na derbach Polonia B-Ruch "Podbno Niemieckie miasto mocie, a z zydami z Łodzi trzymocie!! "
Tak to szlo
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
chodzi oto ze największa siła Widzewa tkwi w Fan clubach.chyba mało trafne bo Fan cluby swiadcza tylko o wielkosci klubu jak to jest w przypadku Widzew Legi czy Lecha:)niekumaty piknik pisze:to o co w końcu chodzi w tym haśle o wsi i Widzewie??
Na początku myślałem że chodzi o to że Widzew jest dojeżdżany przez ekipy ze wsi, a teraz widzę że chodziło to że Widzewiacy to wiochmeni tak? ale zwałowe hasełko![]()
![]()
brawo ŁKS
"TEN MA WIELU WROGÓW KOGO BOI SIE WIELU"
Widzew-Lechia
jak było sorka:)
-
don vito corleone
-
malina1910
niekompromituj sie.wystarczy ze zrobił to człowiek który wymyslił to hasło i ludzie którzy tak czy siak zrobili ten transparet.tłumaczenie ze jakby było wiekszosc z Nich(poprawnie;)) ze by niewyszło hasło WiDZEW jest smieszne.jak coś niewychodzi to trzeba było odpuscic;)W Kotle się śpiewa pisze:Ale na transie było większość ich a nie większość z ich to nie mow ze byl jakis błąd bo go nie było sam sobie uroiłeś coś jak mój pies kiedyś ciążeQul4 pisze:Po polsku by byli Wiekszosc Z NICH Dojezdza ZE Wsiakuku pisze: info telefoniczne czy kibice.net?
"Zawisza nie jest sprawą zycia czy smierci ....to cos więcej" Zawisza Bydgoszcz![]()