Nie wiem czy zauważyłeś, ale sezonu koniec. Grała tylko ekstraklasa więc wydaje mi się że wpisów nie tak mało..rossi pisze:cos nam to forum umiera z kolejki na kolejke coraz mniej wpisow
Komentarze 28 - 30 listopad
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Szalikowiec_
Re: Komentarze 28 - 30 listopad
-
kosmalskiP
Jedyne co rzuciło mi sie w oczy to ze po raz kolejny w Chorzowie marna frekwencja szkoda ze w Zabrzu nie maja takiego stadionu bo pewnie w polowie chociaz by sie zapelnil a tak komicznie to wyglada jak na 40 tysieczniku jest 6 tysiaków
Prośba - dajcie fotki transu KSP.
tzn jakie miny mieliśmy???19(J)20 pisze:bonifacyts napisał(a):
Ile Jagi na Kałuży?
na moje oko z 200 mijalismy ich na jednej ze stacji oni jechali do krakowa my do chorzowa .na moje oko z 200 mijalismy ich na jednej ze stacji oni jechali do krakowa my do chorzowa .bonifacyts pisze:Ile Jagi na Kałuży?
Nie powiem dokladnej liczby naszej ale napewno nie jest to 200 osob![]()
Na moje oko 80-90 osob![]()
Ale TS mial miny jak sie ujawnilismy kim jestesmy![]()
No i jak zwykle napinka znacznej mniejszosci Wislakow w nasza strone o LG !!!
o tym że się będziemy mijać wiedzieliśmy przed wyjazdem z Krakowa więc zaskoczenia nie było
Gordon Shumway pisze:Moze i powiedziec co robił Górnik Łeczna w sobote w klubie "Karlik", na krakowskim miasteczku AGH, poza tym ze podobno załamali noge ochroniarzowi?
Jedna panna od nas ma tam chłopaka. Ponadto chłopaki studiuja w Krakowie, takie dziwne? I nóg nikomu nie łamali.
rossi pisze:cos nam to forum umiera z kolejki na kolejke coraz mniej wpisow
Pierwsza, druga i niższe ligi nie grają więc nie ma co pisać.
Niestety tak to już jest że granica między zgodą, a kasą jest cieńka o czym niejednokrotnie w Polsce się przekonaliśmy...
Nasza oficjalna relacja z tego meczu:
http://arkowcy.pl/node/558" target="_blank
http://arkowcy.pl/node/558" target="_blank
Tak jak ktos wyzej napisal sprawy na linii Polonia - Arka narastały od pewnego czasu, i to nie bylo tak ze w jednej chwili tak nagle zgoda padła. Zgoda trwała jednak byla ona podtrzymywana przez dlugi czas jedynie chyba tylko tradycją i obie ze stron liczyly na przedtrzymanie trudnych czasow i na ożywienie. Jednak w tym sezonie gdy Arka byla na Legii to poprawcie mnie jesli sie myle ale nie bylo chyba Polonii w ogóle. Brak kontaktow to tak jak w przypadku Cracovii główny powod zerwania jej zgód.
Ty tam lepiej też sie nie odzywaj za dużo , bo też możesz na ten temat dużo napisać 
Coraz gorzej...
Po ostatniej kolejce min. kare dostaliśmy za rzucanie kulkami w bocznego (3000zl) , Polonia Bytom za odpalenie rac (1500zl)
Coraz gorzej...
Po ostatniej kolejce min. kare dostaliśmy za rzucanie kulkami w bocznego (3000zl) , Polonia Bytom za odpalenie rac (1500zl)
Poprawięfcb pisze:Jednak w tym sezonie gdy Arka byla na Legii to poprawcie mnie jesli sie myle ale nie bylo chyba Polonii w ogóle.
Polonia była obecna na pewno w kilka osób (pięć, sześć?), z tego część to dziewczyny, więc o czym tu mówić.
Warto zaznaczyć, iż w tym czasie kibice Czarnych Koszul nie mieli swojego wyjazdu.
Jeśli z kolei ja się mylę, to proszę braci po szalu poprawić mnie.
Na Lechia-Polonia nie było zorganizowanej grupy z Arki ze względu na nasz wcześniejszy wyjazd do Katowic połączonym z wizytą w Chorzowie na meczu Lecha - jakby nie patrzeć podróż wyjątkowo męcząca.
W II lidze nie tak dawno w Gdańsku wspomagaliśmy KSP.
A były takie?
-
Michał z Łodzi
To ja się dołączę do pytania o flagi.
Co będzie się działo z flagą Arki "Arka przymierza" na której chyba jest także herb KSP?
Będzie wieszana, czy herb Polonii "zniknie"?
I nie ma co porównywać zgody Polonia-Arka do np. zgody Wisły z Jagiellonią. Jak ktoś kiedyś napisał o tej drugiej "to była prawdziwa sztama". Zresztą każdy postronny obserwator widział, że zgoda Arki z Warszawiakami nie należała do najmocniejszych. Dobrze się stało, że padła. Z wzajemnymi epitetami trochę niesmak ale to ich sprawa.
Co będzie się działo z flagą Arki "Arka przymierza" na której chyba jest także herb KSP?
Będzie wieszana, czy herb Polonii "zniknie"?
I nie ma co porównywać zgody Polonia-Arka do np. zgody Wisły z Jagiellonią. Jak ktoś kiedyś napisał o tej drugiej "to była prawdziwa sztama". Zresztą każdy postronny obserwator widział, że zgoda Arki z Warszawiakami nie należała do najmocniejszych. Dobrze się stało, że padła. Z wzajemnymi epitetami trochę niesmak ale to ich sprawa.
Do FCB i A.G. Sprawa z zerwanie to nie tylko sprawa ostatniego wyjazdu Arki na Legię.
Nie ma tu co roztrząsać co i dlaczego. To chyba nie jest najlepsze miejsce do wylewania żali do tego z miesiąc po zerwaniu zgody.
Nie ma tu co roztrząsać co i dlaczego. To chyba nie jest najlepsze miejsce do wylewania żali do tego z miesiąc po zerwaniu zgody.
-
Jeden z drugim
A.G. Nie wiem czy byly. Arka i Polonia to przyklad. Wiec spytam ogolnie: Co stanie sie z fanami jednej ze zgód ktore ma druga po zerwniu sztamy?
Dobry obyczaj nakazuje zwrócić takie flagi swojej byłej zgodzie.Jeden z drugim pisze:A.G. Nie wiem czy byly. Arka i Polonia to przyklad. Wiec spytam ogolnie: Co stanie sie z fanami jednej ze zgód ktore ma druga po zerwniu sztamy?
Toteż tak się stało! Fany zostały zwrócone.Alex pisze:Dobry obyczaj nakazuje zwrócić takie flagi swojej byłej zgodzie.Jeden z drugim pisze:A.G. Nie wiem czy byly. Arka i Polonia to przyklad. Wiec spytam ogolnie: Co stanie sie z fanami jednej ze zgód ktore ma druga po zerwniu sztamy?
Mam pytanie do fanów Arki Gdynia. Napisaliście wcześniej, że głównym powodem zerwania zgody był brak kontaktów. W związku z tym zastanawiam się ile razy w tym sezonie was wsparło was np. KSZO?
Proszę o rzeczową odpowiedź, bez napinki.
O właśnie - dobre pytanie
. Mam tylko nadzieję, że jest pytanie - jest odpowiedź i na tym się zakończy.
WS pisze:Mam pytanie do fanów Arki Gdynia. Napisaliście wcześniej, że głównym powodem zerwania zgody był brak kontaktów. W związku z tym zastanawiam się ile razy w tym sezonie was wsparło was np. KSZO?