Komentarze 14.15-16
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 14.15-16
Dwa autokary piętrowe + dwa normalne, do tego w każdym autokarze spory nadkomplet ludzi. Jeszcze jakieś pytanie 
-
Grupa trzymająca Władzię
http://skwk.pl/news/show/2368" target="_blank
Cytat z forum Wisły:
WIELKIE brawo dla Wisły za gościnę Lechii
Cytat z forum Wisły:
ja natomiast podzielę się inną rzeczą. stoję sobie na 1h przed meczem pod d5 i obserwowałem naszych Braci. Jeden z nich akurat podszedł na róg sektora i rozmawiał z żoną przez telefon. wiem, że nie za ładnie jest podsłuchiwać ale mówił dość głośno więc chcąc nie chcąc słyszałem. mówił o atmosferze jaka tu panuje, że wszystko jest bardzo dobrze poukładane i przygotowane, a mówiąc to wszystko miał łzy w oczach. Zapamiętam to naprawdę na długo..
WIELKIE brawo dla Wisły za gościnę Lechii
-
A.C.A.B HKS
między 11 a 12 na trasie od autostrady a4 do Tych były 3 ekipy jedna stała na stacji(1autokar) druga jechała w stronę Krk(2 autokary) a 3 miała postój na jakimś zajeździe(również 2 autokary) można wiedzieć kto to był 
z Kaczora Donaldaamlody23 pisze:Skąd Motor miał takie "maski"?
-Fajna oprawa Korony, podoba mi sie ten pomysł.
-Liczba Lechii robi wrażenie.
-Ruch Radzionków, jak napisał kolega wyżej, też fajnie sie pokazał. Poziom oprawy wyższy niz ligi z pewnością.
-Na ŁKS - Ruch spokój? Wiem, że sektor gości miał być zamknięty
-Spodziewałem się więcej Motoru. Co prawda nie przyjrzałem się liczbom wyjazdowym Lublinian, ale jakoś człowiek sie przyzwyczaił, że na Widzew gości wpada często więcej osób, niż powinno
- Nie wiem za to czego spodziewałem się po Śląsku, że byłem odrobine zawiedziony. Liczba nie była zła, za to oflagowanie słabiutko. Jedna flaga to dość mało. Tymbardziej, że to flaga z Orłem Białym. Wersja ostrożna? Ile zgodowiczów z WKS-em w Warszawie?
PS. Tylu reklam co sie przewinęło na stronie ŁKS-u w czasie przeglądania zdjęć to dawno nie widziałem. Myślałem, że mnie c*** strzeli
-Liczba Lechii robi wrażenie.
-Ruch Radzionków, jak napisał kolega wyżej, też fajnie sie pokazał. Poziom oprawy wyższy niz ligi z pewnością.
-Na ŁKS - Ruch spokój? Wiem, że sektor gości miał być zamknięty
-Spodziewałem się więcej Motoru. Co prawda nie przyjrzałem się liczbom wyjazdowym Lublinian, ale jakoś człowiek sie przyzwyczaił, że na Widzew gości wpada często więcej osób, niż powinno
- Nie wiem za to czego spodziewałem się po Śląsku, że byłem odrobine zawiedziony. Liczba nie była zła, za to oflagowanie słabiutko. Jedna flaga to dość mało. Tymbardziej, że to flaga z Orłem Białym. Wersja ostrożna? Ile zgodowiczów z WKS-em w Warszawie?
PS. Tylu reklam co sie przewinęło na stronie ŁKS-u w czasie przeglądania zdjęć to dawno nie widziałem. Myślałem, że mnie c*** strzeli
Podbijam. Też ich widziałem i pół dnia myślałem kto to mógł być?Wrocławianin pisze:jaka ekipa ( 2 autokary ) w asyscie policji mogla przejezdzac przez Wrocław ok 15 30? Chrobry?
-
Ultras Widzew
Ogromny szacunek dla Ruchu Radzionków za oprawę! Fantastyczne przesłanie!
Gruby ---> sam jesteś wersja ostrożna,
jakie przygody na Legii mają ludzie wnoszący flagi (i to zarówno ze strony gości jak i gospodarzy) akurat Ty jako człowiek z Żylety (?) powinieneś wiedzieć,
jakie przygody na Legii mają ludzie wnoszący flagi (i to zarówno ze strony gości jak i gospodarzy) akurat Ty jako człowiek z Żylety (?) powinieneś wiedzieć,
ile Wisłoki?Siarka pisze:Słowianin Grębów - Siarka Tarnobrzeg (15.11.2008 - Puchar Polski na szczeblu okręgu) - 133 osoby, w tym Wisłoka Dębica (dzięki za wsparcie).
Nas ok. 500 glow na Stilonie w tym Lech i Arka. Wielkie Dzieki !!!!
Puchaty-> wiem, jakie mają przygody. To jakie flagi nie weszły? Fajnie by było napisac, że nie weszły pewne flagi, albo wiedząc, że nie wejdą flagi, które najchętniej wywieszacie, nie próbowaliście ich wnieść. Albo, że plan był taki, żeby wywiesić tylko jedną flage. Bo skojarzenie, może złe, nasuwa się, że może po przygodach ba trasie po meczu z Ruchem zapadła taka decyzja. Nie staram się nikogo tutaj pojechać, faktycznie może napinkowo zabrzmiało, ale kolejka z Dniem Niepodległości w tle minęła.
Czyli zgodnie z tradycją paranoi ciąg dalszy.
Sektorówka Ruchu Radzionków faktycznie robi wrażenie,ciekawy pomysł Korony.Miło było ponownie usłyszeć doping na Ł3 - szkoda,że na ten mecz tylko,nie mniej legioniści potwierdzili,że nawet po długiej przerwie bez dopingu są nadal czołówką w kraju.Liczba Śląska..bez rewelacji,jednak spodziewałem się po nich trochę więcej.Liczba Lechii faktycznie robi wrażenie,nie mniej był to wyjazd na mecz zgodowy,więc..można się było spodziewać najazdu gdańszczan do Krakowa.Ładnie też BKS Bielsko.
Blgn pisze:Podbijam. Też ich widziałem i pół dnia myślałem kto to mógł być?Wrocławianin pisze:jaka ekipa ( 2 autokary ) w asyscie policji mogla przejezdzac przez Wrocław ok 15 30? Chrobry?
Chrobry Głogów
Chłopaki z RR - nie mieliście problemu z wniesieniem sektorówki na trybuny? gratulacje, oprawa extra.
Zajebisty kibicowsko mecz Wisła - Lechia. A krążą słuchy ze mecze zgodowe mają zgniły doping bo nie ma nic anty... Ten mecz całkowicie obalił tę teorię. Choć ciezko ocenić doping przez szklo to te migawki na youtube robią wielkie wrażenie. Co do liczby Lechii to rewelacja - ponad 1500 osób jadących przez cała Polskę - szacunek. Jak narazie wyjazd tego sezonu w ekstraklasie. Gościna Wisły to ewenement na skalę kraju i myślę że zacznie się to przyjmować w Polsce. Generalnie to chyba dziś najsilniejsza i najwieksza zgoda w Polsce. Takie jest moje zdanie.
Co do innych meczów to Legia pokazała na co ją stać i jaki ma potencjał. Korona udowadnia ze nie jest klubem sezonowym ale kibicowska ekstraklasą. RR jak zwykle dobrze w ultras. Podoba mi się to cisie dzieje w Wodzisławiu - mimo takiej konkurencji na Śląsku Odra ma wielu fanów i są coraz lepiej zorganizowani.
pzdr
Co do innych meczów to Legia pokazała na co ją stać i jaki ma potencjał. Korona udowadnia ze nie jest klubem sezonowym ale kibicowska ekstraklasą. RR jak zwykle dobrze w ultras. Podoba mi się to cisie dzieje w Wodzisławiu - mimo takiej konkurencji na Śląsku Odra ma wielu fanów i są coraz lepiej zorganizowani.
pzdr
Nas w Krakowie 1,500. (900 specem sobote reszta autami już ok200 w piątek było)
A co do transparentu to każdy w Polsce wie jaką siłą jesteście i Lech i Cracovia wiedzą kto i w ilu ich wspomagacie także my tu nic nie musimy udowadniać.Nawet jak jeździcie na zgody chodzi rzecz jasna o "ekipe" ,której tak naprawde na dzień dzisiejszy nie macie....I ten trans że uciekamy że to niby wy nas przegoniliście (90% os to był Lech każdy rozsądny o tym wie) a Wy wieszacie trans jakbyscie cosnajmniej wygonili ze stadionu.
Was na Cracovi 150 os.
Nas na Wiśle 4 dni później 1500 os.
WISŁA Z KRAKOWA TO LECHII DRUGA POŁOWA
A co do transparentu to każdy w Polsce wie jaką siłą jesteście i Lech i Cracovia wiedzą kto i w ilu ich wspomagacie także my tu nic nie musimy udowadniać.Nawet jak jeździcie na zgody chodzi rzecz jasna o "ekipe" ,której tak naprawde na dzień dzisiejszy nie macie....I ten trans że uciekamy że to niby wy nas przegoniliście (90% os to był Lech każdy rozsądny o tym wie) a Wy wieszacie trans jakbyscie cosnajmniej wygonili ze stadionu.
Was na Cracovi 150 os.
Problemów z sektorówką raczej nie było, ale z tego co widziałem to Ultrasi inaczej niż zawsze wieszali transparent ( nie wisiał od początku, tylko był zwinięty na płocie przed meczem), bo ochrona dość długo się przyglądała, a gdyby widzieli wcześniej przed oprawą hasło, to wtedy pewnie by były problemy.lsz pisze:Chłopaki z RR - nie mieliście problemu z wniesieniem sektorówki na trybuny? gratulacje, oprawa extra.
-
waldemarwp
Dobra liczba Lechi, Zagłębia
Bardzo dobre oprawy Korony i RR
Ciekawi mnie sytuacja na Pogoni a szczególnie młyn... wyjazdy dosyć dobre a u siebie co się dzieje?
Bardzo dobre oprawy Korony i RR
Ciekawi mnie sytuacja na Pogoni a szczególnie młyn... wyjazdy dosyć dobre a u siebie co się dzieje?
-
tylko prawda
No ale Lechia nie poraz pierwszy dzięki braciom z ochrony nie traci fan. Sytuacja z meczu z Lechem łudząco podobna jak ta z Jagi. Jak już ktoś wcześniej wspomniał tam też ochrona otwierała bramki lechistom i jakoś tylko przyjezdnym nie pozwalała "chasać" plus ponownie akcja z ostrym sprzętem , w sobotę pewnie Lechia znowu się poduczyła od najlepszychrossi pisze:trans Arki dosc smieszny w kontekscie ich proby obrony flagi przy pomocy broni palnej![]()
I co z tego, że Arka nie jest taką siłą jak wy, skoro to wy walczycie ze sprzętem i to wy unikacie walki w Polsce? Na cholerę próbujecie znowu wmówić, ze Arka jest be i do pięt wam nie dorasta skoro mecz z Lechem to obciach i wstyd w wykonaniu Lechii. Trans Arki nie jest nigdzie nieprawdziwy, wiec wasze skomlenie może tylko bawićLechiaLG pisze: A co do transparentu to każdy w Polsce wie jaką siłą jesteście i Lech i Cracovia wiedzą kto i w ilu ich wspomagacie także my tu nic nie musimy udowadniać.
Ruch R kozak !
tylko prawda,z jakiej ekipy jestes??
Ze Ślezy czy Polaru... 
Rozumiem ze po takiej wtopie z ochrona co wam flag broni, teraz bedziecie dowodzic ze Lech sam byl i nikogo z Arki nie bylo? Nie ma jak to odwracać uwagi od głównej sprawy. W ogole dlaczego swoja porazke chcecie tłumaczyc tym ze tam w 90% to Lech byl? To jest jakas okoliczność usprawiedliwiająca dla Lechii?LechiaLG pisze:Nas w Krakowie 1,500. (900 specem sobote reszta autami już ok200 w piątek było)
Was na Cracovi 150 os.
Zagłębia w Gorzowie mysle ponad 500 osob, 60 Lech i 10 Arka.
No ta bo nie ma to jak nocować po meczu ze zgodą w magazynie klubowym popijając najtańsze możliwe piwkotdk pisze: Pisząc że drużyna X z drużyną Y to najlepsza zgoda w Polsce sam siebie osmieszasz. Dla jednego czlowieka ta zgoda jest najlepsza dla drugiego ta. To, że mieli za darmo kielbie i browary to nic wielkiego...
Może i największa... ale to nie ilość przekłada się na jakość więc z tym najsilniejsza to grubo sie sprzeczam. Chyba że chodzi Ci o ilość walk z żelastwem w łapierucyinski pisze:Zajebisty kibicowsko mecz Wisła - Lechia. A krążą słuchy ze mecze zgodowe mają zgniły doping bo nie ma nic anty... Ten mecz całkowicie obalił tę teorię. Choć ciezko ocenić doping przez szklo to te migawki na youtube robią wielkie wrażenie. Co do liczby Lechii to rewelacja - ponad 1500 osób jadących przez cała Polskę - szacunek. Jak narazie wyjazd tego sezonu w ekstraklasie. Gościna Wisły to ewenement na skalę kraju i myślę że zacznie się to przyjmować w Polsce. Generalnie to chyba dziś najsilniejsza i najwieksza zgoda w Polsce. Takie jest moje zdanie.
pzdr
ten koles "tylko prawda" jest conajmniej dziwny raz pisze tak raz tak,moze do jego konta ma dojscie ciotka z Gdyni i wujek z Poznania ? nie no tak sobie zartuje
jeszcse raz napisze zajebista liczba Lechii i fajne oprawy Korony i Ruchu R.
ŚWL
ŚWL
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Szkoda że jak Arka z Lechem wjeżdżała ci na sektor, to nie byłeś taki mądry... Ale co się odwlecze, to nie uciecze -> jak mówi przysłowie. Pozdrowienia i do zobaczenia.
Bez odbioru.
Bez odbioru.
A ja JONNY mam do dodania tylko tyle, że skoro "piszesz na podstawie tego gdzie byłeś uczestniczyłeś i o czym masz 100 procentową pewność" - trzeba było rwać hamulec w momencie zauważenia adwersarzy (albo po 5 lub 10 sekundach - może po 30 albo nawet 60) zamiast wycierać sobie twarz Legią na kibice.net po tygodniu od wydarzenia.
Przecież nikt od nas nic nie pisze na ten temat, ani się nie odnosi do bzdur, które wrzuciłeś wyżej, więc prośba, byś swoje internetowe porachunki z "droidem" załatwiał w jakiś inny sposób.
Przecież nikt od nas nic nie pisze na ten temat, ani się nie odnosi do bzdur, które wrzuciłeś wyżej, więc prośba, byś swoje internetowe porachunki z "droidem" załatwiał w jakiś inny sposób.
dodam jeszcze ze z Wrocławia 150 osob na Wisła-Lechia
ŚWL
ŚWL
-
LzsKleszczewko
Oprawy Wisly nikt nie skomentuje? .Mi sie bardzo podobala.Milosc, poezja... 
"Słitaśna" ta oprawa Wisły
Ruchu Radzionków bardzo dobra! Brawo!
Ruchu Radzionków bardzo dobra! Brawo!
no starczy już . Niekoncząca opowiesc robi sie z tego ..
Czy pojawi się relacja z meczu Górnik Z. Cracovia?
-
malolaciKSC
Jako ze nie jestem uprawniony do pisania relacji, napisze tylko ze Cracovii 7 autokarow w Zabrzu. Dokladnej liczby nie znam, ale niech napisza upowaznieni.