Pierdolenie pierdolenie i tak w kółko. Prywatne rozmowy niech sie odbywają na PRIVACH a tutaj może pokomentujemy to co działo się na weekendzie? Chyba od tego ten wątek jest?
1)O Legi rozpisywać się nie ma co bo filmiki oddają klimat. Do wczoraj miałem wrażenie, że konsekwentnie protest(na ta chwile stojący w miejscu) doprowadzi do tego,że i ten ostatni mecz bedzie bez dopingu, flag itd. ITI budując nowy stadion przez najbliższe dwa lata w momencie dobrego zaparcia doprowadzi do WYMIANY PUBLICZNOŚCI na Legii, a ludziom z Żylety zostanie łuk. Jednak patrząc na pożegnanie Żylety nie mam zielonego pojęcia jak to dalej rozegracie i jak to się skończy.Miejmy nadzieje, że pozytywnie.
Liczba Śląska wg mnie wcale nie taka słaba. Nie wiem czy wiedzieli o powrocie atmosfery na stadion, bo jeżeli nie to wcale sie nie dziwie.. przez ostatnie czasy wyjazdy na Legie były na zasadzie "odbębnienia".
2) Dobra moblizacja na Stilonie. Kilkukrotne zwiekszenie wielkości młynu patrzac na pare spotkać wstecz. Zagłębie na "swoich" terenach.
3)Zrobiła na mnie wrażenie liczba Bełchatowa na Arce! Dobry wyjazd.Ogólnie mam wrażenie,że GKS się rozwija. Natomiast co do Arki to obseruje ich od jakiegoś czasu i ciezko mi odróżnić młyn od reszty publiczności.Na waszym sektorze na podstawie filmików z netu (hhehe

) widac mase kobiet, dzieci i wąsów.Może to jest powód braku 100% siły rażenia w dopingowaniu u siebie.
4) Górnik Łęczna po wyjeżdzie na Motor nie rozczarował ( liczebność młyna u siebie)majac na uwadze ilość zakazów stadionowych. Co do Korony to zaskakuja mnie w tej rundzie. Na wyjazdach prezentują się bardzo dobrze zarówno pod względem liczebności jak i dopingu.Dobra oprawa. Równiez mocno do przodu.
5) Motor w 3 stówki jak na piątek i na wyjazd pociągowy także porządnie.
6) Szkoda że Stomil nie dotarł do Sącza, mogło być ciekawie.
7) Kapitalna liczba Lechii w Krakowie.
Resztę opisze póżniej bo wiedze czerpe z internetu i nigdzie nie bylem i nic nie widzialem