Komentarze 14.15-16

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

fcb

Re: Komentarze 14.15-16

Post autor: fcb » 16.11.2008, 18:09

LechiaLG pisze:Nas w Krakowie 1,500. (900 specem sobote reszta autami już ok200 w piątek było)
A co do transparentu to każdy w Polsce wie jaką siłą jesteście i Lech i Cracovia wiedzą kto i w ilu ich wspomagacie także my tu nic nie musimy udowadniać.Nawet jak jeździcie na zgody chodzi rzecz jasna o "ekipe" ,której tak naprawde na dzień dzisiejszy nie macie....I ten trans że uciekamy że to niby wy nas przegoniliście (90% os to był Lech każdy rozsądny o tym wie) a Wy wieszacie trans jakbyscie cosnajmniej wygonili ze stadionu.
Was na Cracovi 150 os.
Nas na Wiśle 4 dni później 1500 os.

WISŁA Z KRAKOWA TO LECHII DRUGA POŁOWA
Rozumiem ze po takiej wtopie z ochrona co wam flag broni, teraz bedziecie dowodzic ze Lech sam byl i nikogo z Arki nie bylo? Nie ma jak to odwracać uwagi od głównej sprawy. W ogole dlaczego swoja porazke chcecie tłumaczyc tym ze tam w 90% to Lech byl? To jest jakas okoliczność usprawiedliwiająca dla Lechii?

Zagłębia w Gorzowie mysle ponad 500 osob, 60 Lech i 10 Arka.
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

iparts.pl
tdk

Post autor: tdk » 16.11.2008, 18:18

Tak Lechiści dalej twórzcie jakies mity, nie potraficie przyznać się do porażki z nami i odwracacie kota ogonem. Że niby nas tam nie było ? :lol:

Pisząc że drużyna X z drużyną Y to najlepsza zgoda w Polsce sam siebie osmieszasz. Dla jednego czlowieka ta zgoda jest najlepsza dla drugiego ta. To, że mieli za darmo kielbie i browary to nic wielkiego...
T.A.G.

Byc23k

Post autor: Byc23k » 16.11.2008, 18:33

tdk pisze: Pisząc że drużyna X z drużyną Y to najlepsza zgoda w Polsce sam siebie osmieszasz. Dla jednego czlowieka ta zgoda jest najlepsza dla drugiego ta. To, że mieli za darmo kielbie i browary to nic wielkiego...
No ta bo nie ma to jak nocować po meczu ze zgodą w magazynie klubowym popijając najtańsze możliwe piwko :roll:

Cyniczny

Post autor: Cyniczny » 16.11.2008, 18:45

rucyinski pisze:Zajebisty kibicowsko mecz Wisła - Lechia. A krążą słuchy ze mecze zgodowe mają zgniły doping bo nie ma nic anty... Ten mecz całkowicie obalił tę teorię. Choć ciezko ocenić doping przez szklo to te migawki na youtube robią wielkie wrażenie. Co do liczby Lechii to rewelacja - ponad 1500 osób jadących przez cała Polskę - szacunek. Jak narazie wyjazd tego sezonu w ekstraklasie. Gościna Wisły to ewenement na skalę kraju i myślę że zacznie się to przyjmować w Polsce. Generalnie to chyba dziś najsilniejsza i najwieksza zgoda w Polsce. Takie jest moje zdanie.
Co do innych meczów to Legia pokazała na co ją stać i jaki ma potencjał. Korona udowadnia ze nie jest klubem sezonowym ale kibicowska ekstraklasą. RR jak zwykle dobrze w ultras. Podoba mi się to cisie dzieje w Wodzisławiu - mimo takiej konkurencji na Śląsku Odra ma wielu fanów i są coraz lepiej zorganizowani.
pzdr
Może i największa... ale to nie ilość przekłada się na jakość więc z tym najsilniejsza to grubo sie sprzeczam. Chyba że chodzi Ci o ilość walk z żelastwem w łapie 8)
Cały czas trzymać fason- wygrać, przegrać zawsze z klasą !

droid

Post autor: droid » 16.11.2008, 18:58

Była Arka z Lechem czy nie jest najmniej ważne. Sam fakt pomocy ochrony jest co najmniej żenujący. Prawda jest taka, że z każdym rokiem farmazon w którym żyły betony jeżdżąc w niskich ligach wychodzi coraz bardziej przed coraz większą publiką. Wtopy z Jagą u siebie, Górnikiem & Wisłą na kadrze, z Tychami gdyby nie trzonki mogło być różnie. Z ekipami z wyższej póły póki co na ubitej wtopa z jedną czołową i odmowa z inną (w ostatnim czasie) Często w rękach widziane zabawki jakimi posługują się frajerzy z wisły. Do tego daremny "Lechia style", propaganda i kłamstwa on-line dają jasny obraz jak chujową ekipą jest Lechia Gdańsk :)
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

Oporowian

Post autor: Oporowian » 16.11.2008, 19:03

ten koles "tylko prawda" jest conajmniej dziwny raz pisze tak raz tak,moze do jego konta ma dojscie ciotka z Gdyni i wujek z Poznania ? nie no tak sobie zartuje 8) jeszcse raz napisze zajebista liczba Lechii i fajne oprawy Korony i Ruchu R.
ŚWL

JONNY

Post autor: JONNY » 16.11.2008, 20:53

droid pisze:Była Arka z Lechem czy nie jest najmniej ważne. Sam fakt pomocy ochrony jest co najmniej żenujący. Prawda jest taka, że z każdym rokiem farmazon w którym żyły betony jeżdżąc w niskich ligach wychodzi coraz bardziej przed coraz większą publiką. Wtopy z Jagą u siebie, Górnikiem & Wisłą na kadrze, z Tychami gdyby nie trzonki mogło być różnie. Z ekipami z wyższej póły póki co na ubitej wtopa z jedną czołową i odmowa z inną (w ostatnim czasie) Często w rękach widziane zabawki jakimi posługują się frajerzy z wisły. Do tego daremny "Lechia style", propaganda i kłamstwa on-line dają jasny obraz jak chujową ekipą jest Lechia Gdańsk :)
Frajerski to jest twoj wpis,domyslam sie,że jestes z Sosnowaca wzglednie z Bielska,wiec pewnie wiesz,jak Zaglebie sie ustawiło na nas podczas powrotu naszego z Chorzowa w 2 lidze swego czasu,gdzie ustawiliło sie z dwoch stron i ciut za pozno zaciagneło hamula,na skutek czego spierdalaliscie jak żaby gdy wysypywalismy sie z pociagu

A jesli z Bielska,to powinienes wiedziec jak koledzy z Warszawki-notabene najwieksi farmazoniarze w tym kraju-robili frajerskie numery czyli 2 razy Elblag,Pruszków,raz jak sie zdzwanialismy sie pół roku i odmowili w ostatniej chwili i ostatnio Kutno,gdzie bardzo im nie na reke była mozliwosc porazki na ubitej ziemii,lepiej sie z****** i odpuscic a potem dzwonic po całej Polsce jacy z tej Lechii cykore,pajace i wogóle baby,że Legia chce sie bic a Lechia znowu ma pełne portki przed stoLica...

Nie ma to jak pisac o innej ekipie,na postawie tego co sie "słyszało","dowiedziało" itd Ja swoje posty pisze na podstawie tego gdzie byłem uczestniczyłem i o czym mam 100 procentową pewnośc,pisze tylko o Lechii,a nie o klubie X,Y czy Z.Wszystko to co napisałeś daje jasny obraz jakim chujowym komentatoro-pajacem jest droid...

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko » 16.11.2008, 21:51

Szkoda że jak Arka z Lechem wjeżdżała ci na sektor, to nie byłeś taki mądry... Ale co się odwlecze, to nie uciecze -> jak mówi przysłowie. Pozdrowienia i do zobaczenia.

Bez odbioru.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...

S(M)

Post autor: S(M) » 16.11.2008, 22:03

Ja sie boje ze Arka zacznie zaraz udowadniaj, ze Lechia to slaba ekipa, a ich wyjazd w ponad 1500 osob przez cała Polske to zaden wyczyn...
Prosze was ku***... :lol:

Foxx

Post autor: Foxx » 16.11.2008, 22:15

A ja JONNY mam do dodania tylko tyle, że skoro "piszesz na podstawie tego gdzie byłeś uczestniczyłeś i o czym masz 100 procentową pewność" - trzeba było rwać hamulec w momencie zauważenia adwersarzy (albo po 5 lub 10 sekundach - może po 30 albo nawet 60) zamiast wycierać sobie twarz Legią na kibice.net po tygodniu od wydarzenia.

Przecież nikt od nas nic nie pisze na ten temat, ani się nie odnosi do bzdur, które wrzuciłeś wyżej, więc prośba, byś swoje internetowe porachunki z "droidem" załatwiał w jakiś inny sposób.
A co tam w komentarzach na Onecie?

Oporowian

Post autor: Oporowian » 16.11.2008, 23:59

dodam jeszcze ze z Wrocławia 150 osob na Wisła-Lechia
ŚWL

maciek#

Post autor: maciek# » 17.11.2008, 00:21

Widze ze kolega droid nie odpisuje wiec moze go wyrecze i ci odpowiem jonny. A wiec: w d**** byles gowno widziales,dobranoc.
Bylo jest i bedzie zawsze ZAGŁĘBIE!!!

Ja ide w sandalach i skarpetkach, kalesony siwe lub biale i do tego komin kolorowy z daszkiem i pomponem, wtedy bede nie do rozkminienia nawet przez fbi.

Oporowian

Post autor: Oporowian » 17.11.2008, 00:50

Alex zazdroscisz 8) ? wezcie sobie dajcie siana z tymi wpisami Arkowcy ile tyg bedziecie j**** o tym ? chcecie cos udowodnic ? zazwyczaj ten co udowadnia jest nie dowartosciowany.Jak Lon(RKS)don napisal duzo sie innych ciekawych rzeczy dzialo,nikt chyba nie wspomnial o oprawie Jagi ktora tez zajebiscie wyszla

LechiaG

Post autor: LechiaG » 17.11.2008, 01:07

pipki z legi ustawcie sie wkoncu RAZ normalnie z nami, po rowno bez czajenia sie, bez przypalow, sama lechia sama legia, choc JEDEN RAZ...mi by bylo glupio cisnac ekipie ktorej sie migam przez tyle czasu
ps. foksiu poszlo tyle recznych ze na piechote byscie nas dogonili, ekipa pokazowka
zreszta c*** z tym, patrzy wyzej...prosba tylko taka

justK

Post autor: justK » 17.11.2008, 02:03

pipki z legi ustawcie sie wkoncu RAZ normalnie z nami, po rowno bez czajenia sie, bez przypalow, sama lechia sama legia, choc JEDEN RAZ...mi by bylo glupio cisnac ekipie ktorej sie migam przez tyle czasu
ps. foksiu poszlo tyle recznych ze na piechote byscie nas dogonili, ekipa pokazowka
zreszta c*** z tym, patrzy wyzej...prosba tylko taka
o ku***, co za człowiek :shock:

Ruch Radzionków zajebista oprawa i starannie wykonana sektorówka. Przyłożyliście się chłopaki ;)
GKS dobra liczba w Gdyni,
Korona Kielce pokazała się ciekawie :)

mody ogarnijcie to trochę :?

Urodzony Warszawiak

Post autor: Urodzony Warszawiak » 17.11.2008, 04:15

Koledzy z Lechii piszecie takie głupoty ze smiac sie chce.Jak to nie mozna zauwazyc ekipy na przejezdzcie kolejowym z odpalona raca:D jak wy dzwoniliscie i mowiliscie kutno pozniej był wocławek a potem malbork:D.Tak my wiecznie was sie boimy.Napewno Legia sie frajersko zachowała w Elblagu haha smieszne to bo jakos nie widziałem zebysmy sie tak zachowali.Napisz mi na priva jak to my zle sie zachowujemy:D Jak te wpisy Lechi umia poprwadzic zły humor człowiekowi:d
Warszawski Styl

-J-

Post autor: -J- » 17.11.2008, 09:45

Urodzony Warszawiak pisze: Jak te wpisy Lechi umia poprwadzic zły humor człowiekowi:d
Za to twój analfabetyzm powala w poście, jak i w podpisie, na kolana :lol:
Aleksowi z Arki z zazdrości poślady się pospinały i gówno zamiast wyjść dupą poszło do łba (notabene nie po raz pierwszy), o czym zresztą ktoś już wspomniał.
Co do droida i reszty parobów to ręce opadają, dzieci idźcie się leczyć, szkoda na was klawiatury.
Na necie fajnie jest cisnąć, prawda?

Żeby nie było że rozmywam :mrgreen:
-ładne oprawy Ruchu Radzionków, Korony i Jagiellonii
-świetny doping Legii na pożegnanie Żylety

Wisła&Lechia

LzsKleszczewko

Post autor: LzsKleszczewko » 17.11.2008, 10:10

Oprawy Wisly nikt nie skomentuje? .Mi sie bardzo podobala.Milosc, poezja... :D

vivacee

Post autor: vivacee » 17.11.2008, 10:39

Grupa trzymająca Władzię pisze:http://skwk.pl/news/show/2368" target="_blank

Cytat z forum Wisły:
ja natomiast podzielę się inną rzeczą. stoję sobie na 1h przed meczem pod d5 i obserwowałem naszych Braci. Jeden z nich akurat podszedł na róg sektora i rozmawiał z żoną przez telefon. wiem, że nie za ładnie jest podsłuchiwać ale mówił dość głośno więc chcąc nie chcąc słyszałem. mówił o atmosferze jaka tu panuje, że wszystko jest bardzo dobrze poukładane i przygotowane, a mówiąc to wszystko miał łzy w oczach. Zapamiętam to naprawdę na długo..

WIELKIE brawo dla Wisły za gościnę Lechii
No nie chcę się czepiać, ale co było w tej gościnie takiego niezwykłego, że koleś miał łzy w oczach? Ktoś podkoloryzował, czy gazem napierdalali? :)
Choć może po długie podróży był zajebiście głodny i te kiełby, piwko czy szaszłyki tak go wzruszyły :D

///mod:ostrzeżenie za...głupote?

vivacee

Post autor: vivacee » 17.11.2008, 10:55

Kolego modzie, jeśli wrzucasz ostrzeżenia, to miej odwagę napisać za co. I niech to będą ostrzeżenia merytoryczne, a nie osobiste wycieczki.

///mod: Za to że po 2 stronach głupot o transie Arki teraz będzie o tym jak to ciotowato że Wisła tak ugościła Lechię. Gość swoich zgodowiczów jak możesz najlepiej a od innych sie odczep,a nie, jak sam piszesz, sie czepiasz

nikczemny

Post autor: nikczemny » 17.11.2008, 11:10

droid pisze: Często w rękach widziane zabawki jakimi posługują się frajerzy z wisły
nie zapomnij o swoich braciach po szalu - też próbowali, nieudolnie

Phil

Post autor: Phil » 17.11.2008, 11:12

"Słitaśna" ta oprawa Wisły :lol:

Ruchu Radzionków bardzo dobra! Brawo!

vivacee

Post autor: vivacee » 17.11.2008, 11:34

vivacee pisze:Kolego modzie, jeśli wrzucasz ostrzeżenia, to miej odwagę napisać za co. I niech to będą ostrzeżenia merytoryczne, a nie osobiste wycieczki.

///mod: Za to że po 2 stronach głupot o transie Arki teraz będzie o tym jak to ciotowato że Wisła tak ugościła Lechię. Gość swoich zgodowiczów jak możesz najlepiej a od innych sie odczep,a nie, jak sam piszesz, sie czepiasz
Czyli dostałem ostrzeżenie za to co ktos być może napisze? Wróżka jakaś czy jak :D

macias

Post autor: macias » 17.11.2008, 12:48

gits pisze:
Seth Gecko pisze:Szkoda że jak Arka z Lechem wjeżdżała ci na sektor, to nie byłeś taki mądry... Ale co się odwlecze, to nie uciecze -> jak mówi przysłowie. Pozdrowienia i do zobaczenia.

Bez odbioru.

a może jak wjechała Arka z Lechem to nie było go na stadionie jeszcze ??
plus za akcje dla Lecha i Arki za akcje tylko że wszystko działo sie grubo przed meczem(full ludzi siedziało jeszcze w knajpach i pubach plus brak ekipy sportowej) wiec Lech z Arka wykorzystali sprzyjajace okolicznosci ze do meczu było sporo czasu na sektorach było mało osób i zaczał szaleć.Co nie zmienia faktu że wtopa nasza.Z mojej strony szacunek dla chłopaka który nie spękał kiedy szło na niego pare osób z Lecha
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Nethoolsi Arki sa jak ten wół,ktory zapomniał jak cieleciem był.Od paru lat płakali ze Lechia chwali sie po udanych akcjach,a w tym przypadku sledzie sieja propagande jakby conajmniej nam chuliganke poskladali,do tego ten trans na meczu o umacnianiu zgody chwm z taurusem(chociaz zapewno bardzo dobrze wiedzieli dlaczego nie było chwm w tamtym momencie na stadionie).Znamienne jest ze Lech nie sieje frajerskiej napinki i propagandy tylko Arka.Zenada troche jak dla mnie bo jakby Lechia miała po kazdym oklepaniu sledzi wywieszała transy na meczu to troche już by sie tego uzbierało : ) Rozumiem ze po kilku latach ciaglych upokorzeń ze strony Lechii,po pierwszej akcji na plus nethoolsy Arki wyszli z uśpienia : ) ciekawe ile jeszcze tygodni na forum bedziecie se walic konia po tej akcji.Jakbyscie pilnowali flag tak jak siejecie napinke to byscie byli ekipa nr.1 w Polsce : )
NETHOOLSY SZCZEKAJA A BIAłO ZIELONA KARAWANA JEDZIE DALEJ !!!!!!
ps.Dzieki wielkie za królewska goscine dla Wisełki,to co zrobiliście przeszło najsmielsze oczekiwania.Postawiliście naprawde wysoko poprzeczke.My nie mozemy byc gorsi,do zobaczenia w Gdańsku :)
ŚWL
nikt od nas nie spuszcza się nad ta akcją..była nasza oficjalna relacja i tyle po prostu niektórzy nie wytrzymują ciśnienia i dają się sprowokować na zaczepki waszych nethools..bo jak n.p taki baran LECHIA.G(za wypowiedz o pipkach z L powinien byc ban) pisze że każdy ogarnięty wie że 90% atakujących to był Lech(od nas ok 60osób powiniętych) to niektórych krew zalewa...owszem nethoolsi od nas ostatnio b.aktywni na tym forum ale spójrz na swoje własne podwórko macie ich całą armie.od nas nikt nie pisał gdy ostatnimi czasy zostaliscie obici w Oliwie czy Sopocie a wy co tylko kogoś trafiliście(najczęsciej TPAG) to odrazu komentarze w stylu "Tczew juz nigdy chyba nie zdecyduje się na podróż przez wolne miasto" i do tego jakies głupie uśmieszki..napisałes że akcja była gruuubo przed meczem a full ludzi było w knajpach..nikt od nas nie pisał że pogoniliśmy wypełniony po brzegi sektor ,a że na niecałą godzine :!: przed meczem jest was mało(czy to daje wam prawo użycia ostrego sprzetu :?: ) to juz nie nasza wina... i jeszcze trans do tego ku*** :twisted: człowieku był i koniec nie ma co pierdolić.swego czasu też wieszaliście transy skierowane do nas,które mimo że mijały się z prawdą pozostały praktycznie bez odzewu z naszej strony a tu lamenty że trans śledzi żałosny taki i owaki :roll:
p.s frajerski to wiesz kto jest...
proponuje zakończyć temat Lechia-Lech i transu bo już wszystko zostało powiedziane..

nitro

Post autor: nitro » 17.11.2008, 13:03

no starczy już . Niekoncząca opowiesc robi sie z tego ..

creative

Post autor: creative » 17.11.2008, 13:08

Czy pojawi się relacja z meczu Górnik Z. Cracovia?
Do d*** z taką robotą.

malolaciKSC

Post autor: malolaciKSC » 17.11.2008, 13:42

Jako ze nie jestem uprawniony do pisania relacji, napisze tylko ze Cracovii 7 autokarow w Zabrzu. Dokladnej liczby nie znam, ale niech napisza upowaznieni.
Cracovia Pany!!!

Mały01

Post autor: Mały01 » 17.11.2008, 15:19

Jest to flaga Sandecji

Byc23k

Post autor: Byc23k » 17.11.2008, 15:23

Policja zapobiegła bitwie dziewcząt

PAP | 2008.11.17 14:15

Dziewiętnaście dziewcząt kibicujących dwóm zantagonizowanym trójmiejskim klubom piłkarskim zatrzymali tczewscy policjanci. Mieszkanki Tczewa w wieku 14-17 lat umówiły się na tzw. ustawkę, czyli bitwę, jaką czasem staczają stadionowi chuligani. Miały przy sobie drewniane pałki.

Jak poinformował w poniedziałek rzecznik pomorskiej policji Jan Kościuk, funkcjonariusze dowiedzieli się o planowanej "ustawce" w niedzielę po południu. Na osiedle w Tczewie, gdzie miało dojść do potyczki, wysłano patrole.

"Na jednej z ulic osiedla funkcjonariusze zobaczyli dwie grupy młodych dziewcząt - zwolenniczek Lechii Gdańsk i Arki Gdynia. Dziewczęta owinięte w szaliki wymienionych klubów, stały w odległości kilkuset metrów od siebie, okrzykami dodawały sobie animuszu przed starciem, a w rękach miały drewniane pałki" - powiedział Kościuk.

Policjanci zatrzymali 19 dziewcząt, z których najmłodsza miała 14, a najstarsza 17 lat. Nastolatki przewieziono do komendy, skąd odbierali je rodzice. Policja skierowała ich sprawę do sądu rodzinnego. Funkcjonariusze chcą też poinformować o niedzielnym zdarzeniu szkoły, w których uczą się dziewczęta.

Ligowiec

Post autor: Ligowiec » 17.11.2008, 15:42

Byc23k pisze:Policja zapobiegła bitwie dziewcząt

PAP | 2008.11.17 14:15

Dziewiętnaście dziewcząt kibicujących dwóm zantagonizowanym trójmiejskim klubom piłkarskim zatrzymali tczewscy policjanci. Mieszkanki Tczewa w wieku 14-17 lat umówiły się na tzw. ustawkę, czyli bitwę, jaką czasem staczają stadionowi chuligani. Miały przy sobie drewniane pałki.

Jak poinformował w poniedziałek rzecznik pomorskiej policji Jan Kościuk, funkcjonariusze dowiedzieli się o planowanej "ustawce" w niedzielę po południu. Na osiedle w Tczewie, gdzie miało dojść do potyczki, wysłano patrole.

"Na jednej z ulic osiedla funkcjonariusze zobaczyli dwie grupy młodych dziewcząt - zwolenniczek Lechii Gdańsk i Arki Gdynia. Dziewczęta owinięte w szaliki wymienionych klubów, stały w odległości kilkuset metrów od siebie, okrzykami dodawały sobie animuszu przed starciem, a w rękach miały drewniane pałki" - powiedział Kościuk.

Policjanci zatrzymali 19 dziewcząt, z których najmłodsza miała 14, a najstarsza 17 lat. Nastolatki przewieziono do komendy, skąd odbierali je rodzice. Policja skierowała ich sprawę do sądu rodzinnego. Funkcjonariusze chcą też poinformować o niedzielnym zdarzeniu szkoły, w których uczą się dziewczęta.
Nie dalej jak dwa dni temu czytałem news o niemal identycznej treści, ale dotyczący Ruchu i Górnika. To jaja jakieś są? :shock:
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!

JSC

Post autor: JSC » 17.11.2008, 15:44

Dziewczyny postanowiły wziąć sprawy chuligańskie w swoje ręce, bo chłopaki ostatnio tylko kłócą się na forum :lol:
Obrazek

rosół_z_kury

Post autor: rosół_z_kury » 17.11.2008, 16:39

co to za ekipa jechała A4 w strone Opola w sobote w godzianch wczesno południowych

powiem tyle że dużo samochodów i chłopcy w środku na "januszów" nie wyglądali :)

_hool_

Post autor: _hool_ » 17.11.2008, 18:39

znalezione:

[link]" target="_blank

Marek Zimiński

Post autor: Marek Zimiński » 17.11.2008, 19:11

[link]" target="_blank
Obrazek
Pluję w twarz francuzom.

Zablokowany