Jako tako że w planach jest wywalenie wszystkich nieaktywnych użytkowników, zrobienie porządku i otwarcie rejestracji, planuje również instalacje kilku modyfikacji ułatwiających Wam (użytkownikom) życie.
Czekam na propozycję.
Tutaj znajdują się takowe modyfikacje. Najlepiej podawajcie od razu linki modyfikacji.
Przeglądałem te modyfikacje (może zbyt niedokładnie) ale nie znalazłem takiej opcji.
Chodzi o to że warto by pomyślec nad opcją, przypisania każdego usera do klubu, którego kibicem/reprezentantem jest. Forum w końcu kibicowskie, a większość sama się nie określa.
Swoją drogą, kiedy planowane jest wznowienie rejestracji?
dla czego forum sie tak rozciąga? tzn wchodzę do działu jest normalnie wchodzę do tematu i już strona sie zajebiście rozciąga nie chodzi mi o story gdzie są fotki bo zdjęcia wiem rozciągają temat ale dział bez żadnych zdjęci linków i tym podobnych tak samo mi sie rozciąga
dostepny pisze:dla czego forum sie tak rozciąga? tzn wchodzę do działu jest normalnie wchodzę do tematu i już strona sie zajebiście rozciąga nie chodzi mi o story gdzie są fotki bo zdjęcia wiem rozciągają temat ale dział bez żadnych zdjęci linków i tym podobnych tak samo mi sie rozciąga
Używasz IE ?
IE to szajs, lepiej przerzucić się na Firefoxa i wszystko gra.
Przynajmniej u mnie.
Ostatnio zmieniony 29.10.2008, 13:47 przez pojara, łącznie zmieniany 1 raz.
forum przeszlo na phpBB3 i pewnie troszke zajmie "dostrajanie"
kocur1488 pisze:Stoi między osobami dopingującymi (ewidentnie), to piszecie, że nie w młynie. Tak to młyn 3000, ale tam, gdzie stoi bambo, to już młyna nie było, tylko obok. A że sobie ludzie dopingowali, to nie młyn, bo młyn akurat się skończył 10 cm przed murzynem.
dostepny pisze:dla czego forum sie tak rozciąga? tzn wchodzę do działu jest normalnie wchodzę do tematu i już strona sie zajebiście rozciąga nie chodzi mi o story gdzie są fotki bo zdjęcia wiem rozciągają temat ale dział bez żadnych zdjęci linków i tym podobnych tak samo mi sie rozciąga
Używasz IE ?
IE to szajs, lepiej przerzucić się na Firefoxa i wszystko gra.
Przynajmniej u mnie.
firefoxa mam nie uzywam internet explorer a forum mi sie rozciąga
Dlaczego jak klikam jakis link na forum to strona otwiera sie w tym samym oknie co forum? Troche to denerwujace.
Aha eszcze jedno stary wyglad forum bardziej mi sie podobal
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!
Napewno zaskoczenie nowy wygląd wkońcu jakaś świeżośc, powinniscie usunąc licznik postów bo znów bedzie afera że kazdy sobie je tylko nabija i to najbardziej w weekendy w dziale komentarze, pozatym wogóle nic więcej rzadnych bajerów nie powinno sie dodawac to co jest w zupełnosci wystarczy + że można sobie kolor strzelic na posta
Zdecydowanie jednak byłby za tym by włączyc jednak avarty i to tyle
kontrowersyjny licznik postow do wyjebania.
te reklamy co uprzykrzaja zycie forumowiczom tez najlepiej wypierdolic lub chociaz stworzyc jakies pozory - bo wszedzie tego gowna pelno.
wyglad wizualny strony na plus (przyzwyczaicie sie).
linki otwierane w nowym oknie sie przydadza (ci co maja opere i ffoxa sobie poradza) ale mimo wszystko by sie przydalo to naprawic (link mozna w nowej karcie otworzyc klikajac na link i jednoczesnie przytrzymujac 'shift')
aha, i zrobic miniaturyzacje zdjec, zeby nie rozpierdalaly forum.
tylko...
licznik wyjebać
reklamę z boku wyjebać
zrobić coś z tymi linkami żeby się na nie klikało i otwierały w nowym oknie
przywrócić opcję żeby foty były w małych okienkach bo rozpierdalają forum w tym podpisy.
może się przyzwyczaimy... stare też na początku wkurzało bo się było przyzwyczajonym do jeszcze starszego "niebieskiego"
ale wkurza otwieranie linków w tym samym oknie co jest forum...
Moe pisze:może się przyzwyczaimy... stare też na początku wkurzało bo się było przyzwyczajonym do jeszcze starszego "niebieskiego"
ale wkurza otwieranie linków w tym samym oknie co jest forum...
Dokładnie, z 3 razy już musiałem powtórnie otwierać kibiców, bo zamykałem okno.
Nie da się tego zmienić?To na serio utrudnia korzystanie z forum.
Już pomijam te wszystkie reklamy, których ostatnio pojawiło sie od cholery i jeszcze trochę bo wiadomo, można na tym zarobić. Ale po tych zmianach możliwie jak najszybciej powinniscie coś zrobić ze zdjeciami - wszystko sie od nich teraz rozjeżdża i dłuuuuugo ładuje. No i wprowadźcie limity rozmiaru podpisu.
ogustach sie nie gada. ale to zdecydowanie lepsze i bardziej przejzyste. a co do postow to nie wiem o c*** sie spinacie chyba ze sami bedziecie secjalnie je nabijac...