Jako tako że w planach jest wywalenie wszystkich nieaktywnych użytkowników, zrobienie porządku i otwarcie rejestracji, planuje również instalacje kilku modyfikacji ułatwiających Wam (użytkownikom) życie.
Czekam na propozycję.
[link] znajdują się takowe modyfikacje. Najlepiej podawajcie od razu linki modyfikacji.
Przede wszystkim moderzy neich nie boja sie opcji - ban Forum wtedy bedzie stalo na wyzszym poziomie
co do bajerow [link] - do dzialu pchli targ [link] ulatwia wrzucanie grafiki [link]
Przeglądałem te modyfikacje (może zbyt niedokładnie) ale nie znalazłem takiej opcji.
Chodzi o to że warto by pomyślec nad opcją, przypisania każdego usera do klubu, którego kibicem/reprezentantem jest. Forum w końcu kibicowskie, a większość sama się nie określa.
Swoją drogą, kiedy planowane jest wznowienie rejestracji?
dla czego forum sie tak rozciąga? tzn wchodzę do działu jest normalnie wchodzę do tematu i już strona sie zajebiście rozciąga nie chodzi mi o story gdzie są fotki bo zdjęcia wiem rozciągają temat ale dział bez żadnych zdjęci linków i tym podobnych tak samo mi sie rozciąga
dostepny pisze:dla czego forum sie tak rozciąga? tzn wchodzę do działu jest normalnie wchodzę do tematu i już strona sie zajebiście rozciąga nie chodzi mi o story gdzie są fotki bo zdjęcia wiem rozciągają temat ale dział bez żadnych zdjęci linków i tym podobnych tak samo mi sie rozciąga
Używasz IE ?
IE to szajs, lepiej przerzucić się na Firefoxa i wszystko gra.
Przynajmniej u mnie.
Ostatnio zmieniony 29.10.2008, 13:47 przez pojara, łącznie zmieniany 1 raz.
forum przeszlo na phpBB3 i pewnie troszke zajmie "dostrajanie"
kocur1488 pisze:Stoi między osobami dopingującymi (ewidentnie), to piszecie, że nie w młynie. Tak to młyn 3000, ale tam, gdzie stoi bambo, to już młyna nie było, tylko obok. A że sobie ludzie dopingowali, to nie młyn, bo młyn akurat się skończył 10 cm przed murzynem.
dostepny pisze:dla czego forum sie tak rozciąga? tzn wchodzę do działu jest normalnie wchodzę do tematu i już strona sie zajebiście rozciąga nie chodzi mi o story gdzie są fotki bo zdjęcia wiem rozciągają temat ale dział bez żadnych zdjęci linków i tym podobnych tak samo mi sie rozciąga
Używasz IE ?
IE to szajs, lepiej przerzucić się na Firefoxa i wszystko gra.
Przynajmniej u mnie.
firefoxa mam nie uzywam internet explorer a forum mi sie rozciąga
Dlaczego jak klikam jakis link na forum to strona otwiera sie w tym samym oknie co forum? Troche to denerwujace.
Aha eszcze jedno stary wyglad forum bardziej mi sie podobal
Zakk Wylde pisze:Powszechnie wiadomo, lecz nikt o tym nie mówi, że najwiekszym burakiem jestes wtedy gdy ktos cytuje jakas glupote ktora napisales u siebie w podpisie na kibice.net
To była walka na śmierć, o biały honor i krew, o białą dume celtycki krzyż!
Napewno zaskoczenie nowy wygląd wkońcu jakaś świeżośc, powinniscie usunąc licznik postów bo znów bedzie afera że kazdy sobie je tylko nabija i to najbardziej w weekendy w dziale komentarze, pozatym wogóle nic więcej rzadnych bajerów nie powinno sie dodawac to co jest w zupełnosci wystarczy + że można sobie kolor strzelic na posta
Zdecydowanie jednak byłby za tym by włączyc jednak avarty i to tyle
kontrowersyjny licznik postow do wyjebania.
te reklamy co uprzykrzaja zycie forumowiczom tez najlepiej wypierdolic lub chociaz stworzyc jakies pozory - bo wszedzie tego gowna pelno.
wyglad wizualny strony na plus (przyzwyczaicie sie).
linki otwierane w nowym oknie sie przydadza (ci co maja opere i ffoxa sobie poradza) ale mimo wszystko by sie przydalo to naprawic (link mozna w nowej karcie otworzyc klikajac na link i jednoczesnie przytrzymujac 'shift')
aha, i zrobic miniaturyzacje zdjec, zeby nie rozpierdalaly forum.
tylko...
licznik wyjebać
reklamę z boku wyjebać
zrobić coś z tymi linkami żeby się na nie klikało i otwierały w nowym oknie
przywrócić opcję żeby foty były w małych okienkach bo rozpierdalają forum w tym podpisy.
może się przyzwyczaimy... stare też na początku wkurzało bo się było przyzwyczajonym do jeszcze starszego "niebieskiego"
ale wkurza otwieranie linków w tym samym oknie co jest forum...
Moe pisze:może się przyzwyczaimy... stare też na początku wkurzało bo się było przyzwyczajonym do jeszcze starszego "niebieskiego"
ale wkurza otwieranie linków w tym samym oknie co jest forum...
Dokładnie, z 3 razy już musiałem powtórnie otwierać kibiców, bo zamykałem okno.
Nie da się tego zmienić?To na serio utrudnia korzystanie z forum.
Już pomijam te wszystkie reklamy, których ostatnio pojawiło sie od cholery i jeszcze trochę bo wiadomo, można na tym zarobić. Ale po tych zmianach możliwie jak najszybciej powinniscie coś zrobić ze zdjeciami - wszystko sie od nich teraz rozjeżdża i dłuuuuugo ładuje. No i wprowadźcie limity rozmiaru podpisu.
ogustach sie nie gada. ale to zdecydowanie lepsze i bardziej przejzyste. a co do postow to nie wiem o c*** sie spinacie chyba ze sami bedziecie secjalnie je nabijac...