reprezentacja Francji - wygwizdana we Francji
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
reprezentacja Francji - wygwizdana we Francji
Po niedzielnym meczu piłkarskim Francja – Tunezja, gdzie po raz kolejny wygwizdano francuski hymn, w kraju Napoleona rozgorzała dyskusja na temat granic zachowań kibiców. Po zapowiedziach premiera i prezydenta do debaty włączył się również Michel Platini.
całość na:
[link]
całość na:
[link]
14 words
-
-
Najbardziej widac to na dzielnicach Paryza gdzie obecnie wiecej jest arabow i czarnuchow jugoli i polakow niz samych francuzow , kiedys jak bylem na meczu towarzyskim Francja - Polska i mieszkalem u jednago ziomka to jak przeszlismy na tej dzielnicy to bylo wielkie zdziwienie wsrod mieszkancow ze wogole bialy odwazyl sie tamtedy przejsc !! ale takie sa uroki gdy wpuszczasz sobie do kraju za duzo badziewia i niekontrolujesz tego , juz niemoge sie doczekac meczu niemcy - turcja , tam to dopiero sie bedzie dzialo !!
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Utkwił mi w pamięci jakiś mecz Francuzów na euro. Podstawowa 11 i było czterach białych (bramkarz, Sagnol, Ribery - który zresztą na islam przeszedł i jszcze ktoś ) a reszta mniej lub bardziej kolorowa.
Ciekawe czy tak to miało wyglądać jak przygarniali uchodźców w latach 60 tych ?
Ja się dziwie tym wszystkim emigrantom. Wyjechali z Afryki do Francji bo był głód, bieda, jakieś prześladowania itp ....
Bogaty kraj ich przyjmuje a oni chcą w tym kraju zrobić zmiany na wzór kraju z którego uciekli i mają jeszcze pretensje do tej Francji że im się w życiu nie udaje. Jak się nie potrafią zasymilować, jak się pracować nie chce. Nie wiem, pewnie to temat wielopłaszczyznowy ale ja to tak odbieram i pytam jak długo jeszcze Francja na to pozwoli.
Francuzi powinni ich wszystkich "zwrócić". Tych gwizdzących Tunezyjczyków, Algierczyków itp. Niech sobie gwizdzą w Tunisie ..... niech sobie palą samochody i kradną w Kongo czy gdzieś tam o ile jest co palić i co kraść.
... nie idźmy tą drogą

Ja się dziwie tym wszystkim emigrantom. Wyjechali z Afryki do Francji bo był głód, bieda, jakieś prześladowania itp ....
Bogaty kraj ich przyjmuje a oni chcą w tym kraju zrobić zmiany na wzór kraju z którego uciekli i mają jeszcze pretensje do tej Francji że im się w życiu nie udaje. Jak się nie potrafią zasymilować, jak się pracować nie chce. Nie wiem, pewnie to temat wielopłaszczyznowy ale ja to tak odbieram i pytam jak długo jeszcze Francja na to pozwoli.
Francuzi powinni ich wszystkich "zwrócić". Tych gwizdzących Tunezyjczyków, Algierczyków itp. Niech sobie gwizdzą w Tunisie ..... niech sobie palą samochody i kradną w Kongo czy gdzieś tam o ile jest co palić i co kraść.
... nie idźmy tą drogą

-
krew mi sie gotuje jak widze wszelkie kurestwo namawiajace do tolerancji do kolorowych i wpuszczania ich do swoich panstw, urzadzania tutaj im azylow. Francja jest przestrogą miedzy innymi dla nas! za kilka lat to samo spotka niemcy a moze to raczej my bedziemy mieli nowego sąsiada na zachodzie- turcje zamiast niemiec....
-
Jedno jest pewne nam takie rzeczy nie groża, co do zachodu jest juz zgniły, lata 60 dzieci kwiatów itp. teraz maja odbicie, tolerancja niech tak dalej robią, angole wyjezdzaja ze swojego kraju do australi, usa bo mają już dosc emigrantów a jesli by cos przeciw nim powiedzieli w tv prasie to odrazu byliby oskarzeni o rasizm
. W kązdym razie nam to nie grozi jestesmy swieżo po 50 latach prlu
i napewno nie jeden żabojad czy szwab patrzy na nasz kraj że są jeszcze normalne 

[link]" SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA

-
-
Tak jak juz moi poprzednicy napisali, sytuacja o ktorej mowa jest dla mnie smieszno-tragiczna.
Jesli macie ochote przeczytac to pomyslalem ze skomentuje to w kilku zdaniach.
Wielu z Was nigdy tak naprawde nie spotkala sie z problemem o ktorym mowa i pisze dla zabawy hasla :"j**** tych czy tamtych..."myslac ze to taka zabawa czy fajnie brzmiace slogany.
Od kilku lat mam okazje naocznie przekonac sie jaka jest prawda o problemie zalewania zachodu przez afrykanska powodz(szczegolnie ta poniewaz azjatycka tez daje sie we znaki).
Mieszkalem w Belgii, Holandii, Francji oraz UK i powiem szczerze jest to obraz nedzy i rozpaczy.
Mozna pisac godzinami dlaczego tak mysle ale ja odpowiem tym ktorzy sa niedowiarkami i pocisna co za rasista sie odzywa.
Zaczne od tego iz MY jako Polacy mamy swiete prawo przebywac w kazdym miejscu Europy i nie UE a historia(piekna choc bolesna) sa tego powodem.
Nie bylem rasista a do tego moge nawet dodac iz wierzylem ze wszyscy ludzie sa rowni.
Mam dobre wyksztalcenie oraz (mysle ze)interesujaca prace wiec nie musze sie o nia z nikim "bic".
Ale czy wszyscy sa rowni? Sprobujcie to powiedziec tysiacom ponizanych POLAKOW oraz rodzimym mieszkancom europy zachodniej.
Polityczna poprawnosc doprowadzila do tego iz teraz kazdy gest w strone ciemnego czlowieka jest gestem rasistowskim.
Placza w w/w krajach ze nie chca juz ich wiecej a najchetniej wszystkich by deportowali ale to juz JEST ZA PUZNO.
Juz tylko bedzie gorzej a nie lepiej.
Modle sie aby nasza POLSKA - biedna, korupcyjna czy nawet dwulicowa byla jednak tym krajem w ktorym sie urodzilismy i wychowywalismy.Wszystkim troszke myslacym powiem ze na Zachodzie tez 30lat temu nikt by o takich zmianach nie pomyslal wiec nie rzucial bym slowami tak jak poprzednik.
Troszke nieskladnie ale sen jest poprawny.
Ps.Do wszystkich Was mam jeszcze jedna rade(moze nie w temacie).
Ci ktorzy pozwolili wyjechac "za praca"swoim siostra, matka, zona czy dziewczyna radze otowrzyc oczy i nie oszukiwac sie wiecej bo widzac to wszystko z boku opadaja mi rece.
Wielu z Was nigdy tak naprawde nie spotkala sie z problemem o ktorym mowa i pisze dla zabawy hasla :"j**** tych czy tamtych..."myslac ze to taka zabawa czy fajnie brzmiace slogany.
Od kilku lat mam okazje naocznie przekonac sie jaka jest prawda o problemie zalewania zachodu przez afrykanska powodz(szczegolnie ta poniewaz azjatycka tez daje sie we znaki).
Mieszkalem w Belgii, Holandii, Francji oraz UK i powiem szczerze jest to obraz nedzy i rozpaczy.
Mozna pisac godzinami dlaczego tak mysle ale ja odpowiem tym ktorzy sa niedowiarkami i pocisna co za rasista sie odzywa.
Zaczne od tego iz MY jako Polacy mamy swiete prawo przebywac w kazdym miejscu Europy i nie UE a historia(piekna choc bolesna) sa tego powodem.
Nie bylem rasista a do tego moge nawet dodac iz wierzylem ze wszyscy ludzie sa rowni.
Mam dobre wyksztalcenie oraz (mysle ze)interesujaca prace wiec nie musze sie o nia z nikim "bic".
Ale czy wszyscy sa rowni? Sprobujcie to powiedziec tysiacom ponizanych POLAKOW oraz rodzimym mieszkancom europy zachodniej.
Polityczna poprawnosc doprowadzila do tego iz teraz kazdy gest w strone ciemnego czlowieka jest gestem rasistowskim.
Placza w w/w krajach ze nie chca juz ich wiecej a najchetniej wszystkich by deportowali ale to juz JEST ZA PUZNO.
Modle sie aby nasza POLSKA - biedna, korupcyjna czy nawet dwulicowa byla jednak tym krajem w ktorym sie urodzilismy i wychowywalismy.Wszystkim troszke myslacym powiem ze na Zachodzie tez 30lat temu nikt by o takich zmianach nie pomyslal wiec nie rzucial bym slowami tak jak poprzednik.
Ci ktorzy pozwolili wyjechac "za praca"swoim siostra, matka, zona czy dziewczyna radze otowrzyc oczy i nie oszukiwac sie wiecej bo widzac to wszystko z boku opadaja mi rece.
-
kumpel byl na tym meczu. 3/4 stadionu to tunezyjczycy. sam stadion jest usytuowany na przedmiesciach wiec zalew afrykancow nie dziwi. niestety brak kontroli nad importem taniej sily roboczej sie w koncu odbija czkawka na Francuzach. Teraz ich juz nie wyrzuca bo wszyscy maja francuskie obywatelstwo.
marysia pisze:haha ku*** hehehehe
-
Ten film to dla mnie szok pokazuje on;Hetman_KSV pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=xcW0A3vrpsI
- Miejscowa gwiazda spiewająca hymn i mająca na sobie czapke, widac nie szanuje własnego kraju

- kibice Francji tez widać mają gdzies własny hymn czapki na głowach podczas spiewania.
- oczywiscie pełno brudasów na trybunach turki juz chyba zalewają każdy kraj

- Jest to porażka a czy UE czasem nie chodzi właśnie o kołhoz żeby wszystko sie wymieszało i jak już tak się stanie wtedy wprowadza 1 hymn itd. ehh..mysle ze słynna rada mędrców która powstaje i wchodzi w jej skład nasz słynny Wałesa (elektryk

[link]" SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA

-
1910% racji.Popieram.Czyzynska Ferajna pisze:Tak jak juz moi poprzednicy napisali, sytuacja o ktorej mowa jest dla mnie smieszno-tragiczna.
The doom of a nation can be averted only by a storm of flowing passion,but only those who are passionate themselves can arouse passion in others
-
POLSCYKIBICECOM pisze:Ten film to dla mnie szok pokazuje on;Hetman_KSV pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=xcW0A3vrpsI
- Miejscowa gwiazda spiewająca hymn i mająca na sobie czapke, widac nie szanuje własnego kraju(moze to na nią gwizdali
![]()
- kibice Francji tez widać mają gdzies własny hymn czapki na głowach podczas spiewania.
- oczywiscie pełno brudasów na trybunach turki juz chyba zalewają każdy krajprocz naszego.
- Jest to porażka a czy UE czasem nie chodzi właśnie o kołhoz żeby wszystko sie wymieszało i jak już tak się stanie wtedy wprowadza 1 hymn itd. ehh..mysle ze słynna rada mędrców która powstaje i wchodzi w jej skład nasz słynny Wałesa (elektryk) , doprowadzi sama do samozagłady tego gówna
To akurat na meczach naszej kadry też jest normą

-
-
Ciekawe jak to co mówisz się ma do tysięcy polaków szukających chleba w europie, do tysięcy polaków uciekających z powodów politycznych z PRL-u.prawy_prosty pisze:krew mi sie gotuje jak widze wszelkie kurestwo namawiajace do tolerancji do kolorowych i wpuszczania ich do swoich panstw, urzadzania tutaj im azylow. Francja jest przestrogą miedzy innymi dla nas! za kilka lat to samo spotka niemcy a moze to raczej my bedziemy mieli nowego sąsiada na zachodzie- turcje zamiast niemiec....
A że Francja próbowała segregować społeczeństwo to mamy dziś tego efekt, powstały swoiste getta.
I see in boat.
-
Wierze gleboko, ze do takiej sytuacji nie dojdzie u nas. Duza nadzieja jest w srodowisku kibicow pilkarskich, ktorzy sa moim zdaniem ostoja radykalnych pogladow tudziez grupa bardzo afiszująca sie swoim patriotyzmem. Jak robic porzadek ze " studentami" z Afryki pokazali Rosjanie. ???? to co napisał prawy_prosty ma sie nijak do Polaków na zachodzie poniewaz nie podpalaja oni przedmiesc Paryża, nie wysadzają autobusów ani metra. Podczas pobytu na ME w Wiedniu przerazila mnie ilosc Turkow w tym miescie i niestety przy tym tempie przyrostu naturalnego za najdalej 30 lat beda oni stanowic wiekszosc w tym miescie - cały wysilek Sobieskiego poszedl na marne. Tylko nieliczni jak chocby kibic Rapidu, z ktorym rozmawialem, zauwazaja beznadziejnosc sytuacji, docenijac jednoczesnie Polakow uwazanych za bardzo dobrych pracownikow. Turcy natomiast zajmuja sie sie glownie jazda na zasilaczu i sporadycznie sprzedaza kebebow. Rowniez mnie krew mnie zalewa kiedy slysze o rasizmie i tolerancji w stosunku do czarnych i innych ciapatych podczas gdy do takiej Arabii Saudyjskiej nie mozna wwiezc Bibli i chodzic po ulicy z krzyzykiem na szyi. Wielu Polaków zdecydowalo sie na przeprowadzke z coraz bardziej niebezpiecznego dla bialych RPA najczesciej do Nowej Zelandii. Ciekawostka dla lewacko-liberalnych sympatykow czarnych. Zimbabwe, jeszcze 20 lat temu, do puty dopoki rzadzili tam biali, było jednym z najbardziej rozwinietych krajow Afryki. Od czasu kiedy wladze zaczal sprawowac jasnie wielmozny pan Robert Mugabe wyganiajac wszystkich bialych farmerow zaczal sie upadek tego panstwa, ktore ma teraz 80 % bezrobocia i wielotysieczna hiperinflacje. Benhaker kiedys powiedzial, ze nie mieszka w Holandii bo kiedy chcialby zyc w kraju arabskim to przeprowadzilby sie na Bliski Wschod. Na rasizm obecnie narazeni sa najbardziej biali!!! Pozdrowienia dla wszystkich trzezwo myslacych. Polecam ksiazki Oriany Fallaci.
-
Kompletnie nie zgadzam się z Wami. UE była dla nas szansą z której korzystamy. Ciągle jest jedną z najlepszych gospodarek świata.
Nie widzę powodu dla którego mielibyśmy się odcinać od UE, tym bardziej że to nam się to bardziej opłaca.
A że UE to również wymieszanie kultur, światopoglądów, to też dobrze- bo wkrótce UE stanie się jednym organizmem.
Jak historia pokazuje to jedyna droga do stabilizacji i pokoju.
A że niektóre państwa mają problem z emigracją -zgoda, tylko że często wynika on z nieumiejętnej polityki wewnętrznej.
Nie widzę powodu dla którego mielibyśmy się odcinać od UE, tym bardziej że to nam się to bardziej opłaca.
A że UE to również wymieszanie kultur, światopoglądów, to też dobrze- bo wkrótce UE stanie się jednym organizmem.
A że niektóre państwa mają problem z emigracją -zgoda, tylko że często wynika on z nieumiejętnej polityki wewnętrznej.
I see in boat.
-
Człowieku ogarnij się jeżeli wg. Ciebie UE ma jedna z najlepszych gospodarek świata to widzę, że taki sam z ciebie ekspert od gospodarki Wałęsa. Jeżeli dla ciebie bycie w UE i płacenie coraz więcej się opłaca od wolnego rynku i niezależności to prosze bardzo płać na tych złodziejów tyle ile chcesz ale mnie do tego nie zmuszaj. Tak historia pokazuje jak Hitler zaprowadził pokój w europie jakie wtedy były piękne czasy gdzie nikt nikogo nie prześladował a każdy żył w dostatku. Ludzie mniej TVN więcej Internetu???? pisze:Kompletnie nie zgadzam się z Wami. UE była dla nas szansą z której korzystamy. Ciągle jest jedną z najlepszych gospodarek świata.

weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit
Zarżnięta Świnia!!!
Zarżnięta Świnia!!!

-
niezależności?? co masz na myśli?Stopa Mnie Boli pisze: Jeżeli dla ciebie bycie w UE i płacenie coraz więcej się opłaca od wolnego rynku i niezależności
Jak dotąd to więcej dostajemy z UE niż wpłacamy.
To wspólna polityka jest motorem do napływu kapitału, towarów, z "zachodu",eksportu i rozwoju gospodarczego.
Dolicz do tego swobodny przepływ ludzi.
Chyba że twierdzisz że jesteśmy takim wielkim samowystarczalnym mocarstwem.
I see in boat.
-
jest taka teoria, ze kto pierwszy uzyje porownania do Hitlera przegrywa ko0nfontacje.Stopa Mnie Boli pisze:Tak historia pokazuje jak Hitler zaprowadził pokój w europie jakie wtedy były piękne czasy gdzie nikt nikogo nie prześladował a każdy żył w dostatku. Ludzie mniej TVN więcej Internetu
Wszystkie kraje, ktorym marzyly sie zastepy taniej sily roboczej z Afryki czy Turcji mocno sie przeliczyly. Francja, Hiszpania zaostrzaja politke imigracyjna i slusznie. na szczescie gospodarczo jestesmy jescze w tyle za pozostalymi wiec zalew imigrantow nam nie grozi, co nie znaczy ze mozna na to wszystko wylozyc lache. moze Unia sie opamieta i przestanie nadawac obywatelstwa byl komu.
marysia pisze:haha ku*** hehehehe
-
Jeżeli wg Ciebie swobodny przepływ ludzi i towarów jest dzięki Unii to radzę ci poczytaj trochę a później się wypowiadaj???? pisze:niezależności?? co masz na myśli?Stopa Mnie Boli pisze: Jeżeli dla ciebie bycie w UE i płacenie coraz więcej się opłaca od wolnego rynku i niezależności
Jak dotąd to więcej dostajemy z UE niż wpłacamy.
To wspólna polityka jest motorem do napływu kapitału, towarów, z "zachodu",eksportu i rozwoju gospodarczego.
Dolicz do tego swobodny przepływ ludzi.
Chyba że twierdzisz że jesteśmy takim wielkim samowystarczalnym mocarstwem.

ojajebie a kto sformułował taką teorię ??
weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit
Zarżnięta Świnia!!!
Zarżnięta Świnia!!!

-
filmik usunięty... ma ktoś nowego linka??Hetman_KSV pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=xcW0A3vrpsI
...i tylko Legia, Legia Warszawa
-
-
a co to za sila robocza co zyje z zasikow, zapomog dla dzieci (mnoza sie jak karaluchy) czy przestepstw?ojajebie pisze:kumpel byl na tym meczu. 3/4 stadionu to tunezyjczycy. sam stadion jest usytuowany na przedmiesciach wiec zalew afrykancow nie dziwi. niestety brak kontroli nad importem taniej sily roboczej sie w koncu odbija czkawka na Francuzach. Teraz ich juz nie wyrzuca bo wszyscy maja francuskie obywatelstwo.
W Usa tez zaczeli przyjmowac to scierwo w bardzo malych ilosciach, a teraz to biali beda mniejszoscia we wlasnym kraju, wg najnowszych prognoz juz w 2040r....
Biala rasa wymiera przez impotnecje naszych liberalnych rzadow
-
-
Proszę bardzo.Bonjo pisze:Jakies zrodla? Swego czasu Zyta-Gilowska mowila ze jestesmy sporo do tylu (pare miliardow???? pisze:Jak dotąd to więcej dostajemy z UE niż wpłacamy.), glownie przez to ze wykorzystanie funduszy "unijnych" jest u nas na naprawde niskim poziomie.
[link]
Zyta Gilowska też mówiła że kredyt we franku się nie będzie opłacał, a 80-85% kredytów udzielanych jest w tej walucie

A że mamy nieudolny rząd, niepotrafiący w pełni wykorzystać środków UE- możemy podziękować wyborcom.
Do Stopy mnie boli:
Mam wrażenie że atakujesz pustymi sloganami.
Współpraca gospodarcza i likwidowanie barier w obrocie handlowym między państwami członkowskimi są podstawowym celem Unii.
Pytam po raz kolejny: Jeśli nie UE to co? Jakiej niezależność masz na myśli? Zanim następnym razem wspomnisz o TVN-ie to spróbuj merytorycznie odpowiedzieć.
Wracając do tematu.
Nie wydaje się Wam że większość aktów terrorystycznych, wojen itp. jest na tle rasowym, religijnym?
W rejonach biedy i zacofania? A gdzie te różnice są wyrównywane panuje względny spokój i rozwój gospodarczy?
I see in boat.
-
Co za typ
chyba kolega wyżej wkleił ci to [link] więc o co jeszcze pytasz ?? A jeżeli wg ciebie we Francji panuje spokój to przypomnij sobie co się działo kilka razy w ciągu ostnich kilku lat na przedmieściach Paryża 

Zarżnięta Świnia!!!
Zarżnięta Świnia!!!

-
Wyrownywanie roznic? Spoko, widze ze kolega prezentuje tutaj pelny socjalizm???? pisze:Wracając do tematu.
Nie wydaje się Wam że większość aktów terrorystycznych, wojen itp. jest na tle rasowym, religijnym?
W rejonach biedy i zacofania? A gdzie te różnice są wyrównywane panuje względny spokój i rozwój gospodarczy?

Wiec powiedz mi: jak "wyrownac roznice" jezeli jakis arab we Francji nie ruszy d*** do roboty, a tylko zaczyna zamieszki bo dostal na mala pomoc finansowa od panstwa??
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"
-
Bonjo pisze:Wyrownywanie roznic? Spoko, widze ze kolega prezentuje tutaj pelny socjalizm???? pisze:Wracając do tematu.
Wiec powiedz mi: jak "wyrownac roznice" jezeli jakis arab we Francji nie ruszy d*** do roboty, a tylko zaczyna zamieszki bo dostal za mala pomoc finansowa od panstwa??
Częstochowski Klub Motocyklowy "WŁÓKNIARZ"
-
Muszę się krótko wypowiedzieć nie na temat gdyż:
Mecz Niemcy - Turcja odbył się 25.06.2008 podczas Euro 2008. Wszyscy byli obesrani ale ogólnie nie wydarzyło się nic. Myślę więc, że Helmuty mają problemy z Turkami ale nie takie jak Francja z Arabami.szczena_uns pisze:Najbardziej widac to na dzielnicach Paryza gdzie obecnie wiecej jest arabow i czarnuchow jugoli i polakow niz samych francuzow , kiedys jak bylem na meczu towarzyskim Francja - Polska i mieszkalem u jednago ziomka to jak przeszlismy na tej dzielnicy to bylo wielkie zdziwienie wsrod mieszkancow ze wogole bialy odwazyl sie tamtedy przejsc !! ale takie sa uroki gdy wpuszczasz sobie do kraju za duzo badziewia i niekontrolujesz tego , juz niemoge sie doczekac meczu niemcy - turcja , tam to dopiero sie bedzie dzialo !!
-
Na tym forum byl poruszony temat pewnego murzyna kibica polskiej reprezentacji, ktory troche sie "udzielal" na meczu ze Slowacja. Goscia nie znam, ale podziwiam go za to, ze jezdzi na kadre, chociaz dobrze wie z jakimi konsekwencjami sie to wiaze (problemy policyjne, jak i ataki polskich rasistow). Albo jest synem emigrantow z Afryki (moze tylko jeden rodzic) albo urodzil sie juz w Polsce. I z pewnoscia jest wdzieczny swojej nowej ojczyznie Polsce za to, ze dala mu dom. Podobnie ma sie rzecz z Azjatami w polskich koszulkach obecnymi na meczu Polska-Slowenia. Mysle, ze oni takze chcieli w ten sposob wyrazic slowa podziekowania dla Polski. Dla tych wszystkich ludzi mam bardzo duzy szacunek. A to ze maja inny kolor skory, to nie ich wina. Oni rasy nie wybierali.
Z drugiej strony nie mam szacunku i mam gleboko w d**** np. Wojtka Cejrowskiego, ktory zrzekl sie polskiego obywatelstwa na rzecz ekwadorskiego i teraz bawi sie z Indianami w Amazonii.
Z kolei bardzo nie nawidze polskich politykow i wszystkich ludzi przy wladzy, ktorzy nie zwazajac na dobro drugiego czlowieka dopchali sie do wladzy i pieniedzy niby w imie walki o lepsza Polske. A okazuje sie prawie zawsze, ze dbaja oni tylko o swoja prywate, a cale spoleczenstwo sluzy im tylko jako dojna krowa.
Teraz pare slow do polskich emigrantow (tez nim jestem), ktorzy mowia, ze nie byli rasistami, dopoki nie wyjechali na zachod. Mowice jacy to zli i leniwi sa czarni i ciapaci. Czyli kolorowi sa nie dobrzy. Zatem kogo Wy lubicie i o kim macie dobre zdanie? Brytyjczycy - to narkomani i niechlujne lenie, Wlosi i Francuzi to zniewiesciale pedalki, Turcy to brudasy, Albanczycy to zlodzieje, Niemcy to zarozumiali rasisci, Rumuni i Bulgarzy to zebraki, Rosjanie pijaki. Prawda jest taka, ze my Polacy generalnie nikogo nie lubimy, a na pytanie "dlaczego" odpowiemy: "pokazcie czlowieka, znajdzie sie paragraf".
Uff. Troche mi ulzylo
Z drugiej strony nie mam szacunku i mam gleboko w d**** np. Wojtka Cejrowskiego, ktory zrzekl sie polskiego obywatelstwa na rzecz ekwadorskiego i teraz bawi sie z Indianami w Amazonii.
Z kolei bardzo nie nawidze polskich politykow i wszystkich ludzi przy wladzy, ktorzy nie zwazajac na dobro drugiego czlowieka dopchali sie do wladzy i pieniedzy niby w imie walki o lepsza Polske. A okazuje sie prawie zawsze, ze dbaja oni tylko o swoja prywate, a cale spoleczenstwo sluzy im tylko jako dojna krowa.
Teraz pare slow do polskich emigrantow (tez nim jestem), ktorzy mowia, ze nie byli rasistami, dopoki nie wyjechali na zachod. Mowice jacy to zli i leniwi sa czarni i ciapaci. Czyli kolorowi sa nie dobrzy. Zatem kogo Wy lubicie i o kim macie dobre zdanie? Brytyjczycy - to narkomani i niechlujne lenie, Wlosi i Francuzi to zniewiesciale pedalki, Turcy to brudasy, Albanczycy to zlodzieje, Niemcy to zarozumiali rasisci, Rumuni i Bulgarzy to zebraki, Rosjanie pijaki. Prawda jest taka, ze my Polacy generalnie nikogo nie lubimy, a na pytanie "dlaczego" odpowiemy: "pokazcie czlowieka, znajdzie sie paragraf".
Uff. Troche mi ulzylo

-
- ostatnie ostrzeżenie
Piwo dla pana wyżej
Ogólnie jestem przeciwnikiem masowej imigracji do naszego kraju, ale jeśli ktoś jest i swoim postępowaniem udowadnia przywiązanie do naszego kraju to nie mam nic przeciwko, Francja i Niemcy pojechały z tym na zbyt dużą skalę i stąd mają ten burdel, ale nam to raczej nie grozi

Ogólnie jestem przeciwnikiem masowej imigracji do naszego kraju, ale jeśli ktoś jest i swoim postępowaniem udowadnia przywiązanie do naszego kraju to nie mam nic przeciwko, Francja i Niemcy pojechały z tym na zbyt dużą skalę i stąd mają ten burdel, ale nam to raczej nie grozi

A człowiek miarą jest wszechrzeczy
Nic ponad naszą myśl i dłoń
Z klęczeństwa Polak się uleczy
Na zaćmę krzyża ma już broń
Antoni Wacyk - Goreją Wici
Nic ponad naszą myśl i dłoń
Z klęczeństwa Polak się uleczy
Na zaćmę krzyża ma już broń
Antoni Wacyk - Goreją Wici