Ty jak źle sie czujesz gdy ktoś zle obchodzi sie z hymnem to idz i odpierdol Kaczce łeb bo hymn Wisły był zaśpiewany porawnie i na Bacznośc

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Na dodatek najbardziej pasiacy zaszkodzili innym przyjezdnym ekipom bo działacze patrząc na takie coś nast razem zamiast robić porządne zaplecze dla gości zrobią chlew za pare groszy i będzie.director pisze:Za to KSC gratulujemy wyładowania agresji na klubowych toaletach... Walka z drzwiami, kratkami wentylacyjnymi, umywalkami była tak porywająca, że aż zostawiliście ślady krwi... Wow! Szaleństwo normalnie. Mam nadzieję, że drzwi się nie broniły i po waszej stronie zero ofiar?![]()
Rachunek przyślemy pocztą...
nurekmałeeecki ubecki
w dupe jechał go pies (na melodie zagłębie gołębie)
moje faworyty, nie zmieniajcie już nic. Jak ryknie 50 osób to aż ciary przejdą.trele morele
Patryk Małecki jest c*****
Najlepsze jest to że on to napisał całkiem serioTYLKO PASY pisze: W meczu z Lechem była taka atmosfera, jakiej nie zrobi cały stadion wypełniony wiślakami.
Ale o czym Ty mowisz ?! Czlowieku zadnej propagandzie nie ulegam, poprostu slysze co sie dzieje. Rowniez rozmawiam z moimi znajomymi - kibicami Cracovii. Jeden ma 40-pare lat, drugi grupo po 60.TYLKO PASY pisze:Cały czas dopingujemy Cracovię, a to że taki temat jest to nie znaczy że cały mecz będą przyśpiewki o Małeckim. Ulegasz wiślackiej propagandzie, że Cracovia to antywisła
żaboli około 70 z Jedną Flagą "Będziemy z Tobą aż do Śmierci" (niech Się Sami ocenią) Nas 300 może 400 osóbWieloryb pisze:Żabole wybierają się dzisiaj do Bytomia?
Nie widziałem więc nie pisze napisałem tylko to co się działo na Stadionie.miras_80 pisze:Wieloryb napisał(a):
Żabole wybierają się dzisiaj do Bytomia?
żaboli około 70 z Jedną Flagą "Będziemy z Tobą aż do Śmierci" (niech Się Sami ocenią) Nas 300 może 400 osób
Mecz bez dopingu z jednej jak i drugiej strony dopiero ostatnie 2 min Górnik dopinguje
zapomniałeś dodać że drugie tyle wiechało wam pod kasy i nieweszło
Użytkownicy przeglądający to forum: Danczes949, Diesel, KibicMKS, Kijekprawdy, WodaGazowanaZpluszem i 92 gości