Sorry ale muszę napisać, rozjebał mnie ten film pod trzema względami:
1. Wiślak zajebał kopa zwykłemu dziadydze
2. Walka nad człowiekiem na wózku Wyglądał jak mediator, ale nie śmieję się oczywiście
3. Wiślak biegnie na swój sektor obok psów którzy nic sobie z tego nie robią
Funny Bunny pisze:Sorry ale muszę napisać, rozjebał mnie ten film pod trzema względami:
2. Walka nad człowiekiem na wózku Wyglądał jak mediator, ale nie śmieję się oczywiście
Ad.1 Gościu widział co się święci mógł się ewakuować, a nie stać czekać i patrzeć co się dzieje z rękami w kieszeni. Jest akcja nie wiesz kto jest dziadygą, a kto może Ci zaraz przyje...ć. Na czole tego nie masz napisanego. Dla mnie proste
Ad. 2 Nie rozumie dlaczego od momentu odejścia Wisły do ponownego starcia minęło ponad 2 minuty a pan na wózku dalej tam był, dlaczego się nie ewakuował albo koledzy z Floty go nie wynieśli poza obszar starć
Ad. On chyba sam nie widział co się dzieje i dlaczego go nie zawijają.
Funny Bunny pisze:Sorry ale muszę napisać, rozjebał mnie ten film pod trzema względami:
ja do tego dodałbym "spidermana" który wypłaca kopa (ok. 6:00) oraz dowodzącego milicją (z całym szacunkiem dla niskich osób)
"To co nie zabija wciąż wzmacnia nas, a to co nas czeka pokaże czas..." TAG
Od ok. 8:30 widać piękne działania policji. Prubują prawdopodobnie zmusić Wisłę do przemieszczenia pałkami i tarczami, jeden koleś sie przewraca(ten taki dość wielki) 2 pałkarzy go podnosi a następny okłada po plecach. To nie jest specyficzne a patologiczne, oczywiście wszystko w imię walki z bandytyzmem...
Ad.1 Gościu widział co się święci mógł się ewakuować, a nie stać czekać i patrzeć co się dzieje z rękami w kieszeni. Jest akcja nie wiesz kto jest dziadygą, a kto może Ci zaraz przyje...ć. Na czole tego nie masz napisanego. Dla mnie proste
Ad. 2 Nie rozumie dlaczego od momentu odejścia Wisły do ponownego starcia minęło ponad 2 minuty a pan na wózku dalej tam był, dlaczego się nie ewakuował albo koledzy z Floty go nie wynieśli poza obszar starć
Pzdr i sorki za offtopa
Taaaa, temu z wózku tez powinien pyjebać buta na łeb.........przecież nie wiadomo czy pod d*** niema kosy i ci jesj zaraz w plecy nie wasdzi. Jak dla mnie to była oznaka kalectwa umysłowego .
Możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w morde lać, lecz od StolicY won bo krew sie będzie lać !!!
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
Incognito-głupota głupotą jeżeli chodzi o w klejanie sobie tego typu zdjęć na jakiś fotkach i innych tego typu badziewach,ale nie uważasz,że jeszcze większą głupotą jest rozpowszechnianie takich zdjęć w necie,szczególnie po wydarzeniach na ostatnich derbach i całej tej nagonce? Wystarczy facjate zamazać i już.Niby taka pierdoła,a świadzczy jakie masz podejście do tego typu spraw...
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
W sumie to i adres jego fotki tez powinien zniknąć.
Ale jak dla mnie głupota człowieka-sam wrzucił te zdjęcia,właśnie po to by je oglądać.Ma czego chciał.
W czym rzecz? Młody ełkaesiak wkleił swoje zdjęcie na fotkę, by go ludzie oglądali i oceniali. To samo z tematem na forum Widzewa, w którym nasi wklejali linki z fotki.pl do profili twoich młodszych kolegów, by się z nich pośmiać.
Każdy kto wrzuca swoje zdjęcia na wszelakie portale społecznościowe musi być świadomy tego, że to zdjęcie będzie krążyło po internecie. Te zdjęcia sami sobie robią i sami wrzucają w internet, to nie są zdjęcia robione z ukrycia na stadionie itd. Taka moda lansowania się zdjęciami na tle chuligańskiego graffiti i w koszulce obrażającej rywala. A najlepszą nauczką dla tego małolata byłoby jakby zobaczył to zdjęcie w tym temacie
W czym rzecz? Młody ełkaesiak wkleił swoje zdjęcie na fotkę, by go ludzie oglądali i oceniali. To samo z tematem na forum Widzewa, w którym nasi wklejali linki z fotki.pl do profili twoich młodszych kolegów, by się z nich pośmiać.
Każdy kto wrzuca swoje zdjęcia na wszelakie portale społecznościowe musi być świadomy tego, że to zdjęcie będzie krążyło po internecie. Te zdjęcia sami sobie robią i sami wrzucają w internet, to nie są zdjęcia robione z ukrycia na stadionie itd. Taka moda lansowania się zdjęciami na tle chuligańskiego graffiti i w koszulce obrażającej rywala. A najlepszą nauczką dla tego małolata byłoby jakby zobaczył to zdjęcie w tym temacie
raczej nie to samo, jak cos priv, a tutaj koniec tego tematu