Ty jakiś jebnięty jesteś że wrzucasz tutaj link do zdjęcia niepełnosprawnego kibica Widzewa
Człowieku masz jakiś kompleks czy co, u was na trybunach sami " aryjczycy " w blond włosach i po 185 cm wzrostu są???. Już na derbach ostatnich daliście popis z pewnym transparentem a tu jeszcze takie rodzyny dajesz.
Jakim trzeb być idiotą by się śmiać z takich ludzi którzy mimo też że los im nie przyniósł tak jak Tobie normalnych znajomych normalnego życia... a mimo to koleżka walczy i ma jakąś pewnie pasje którą są mecze... i szacunek dla niego
a na następny raz zanim tutaj pajac wrzuci dla beki jakąś fotę niepełnosprawnego to niech pomyśli co on by robił na jego miejscu bo pewnie siedział by na d**** w domu i kmini że los potraktował go surowo...
[link] Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później RUCH & WIDZEW
Ten starszy pan ma wiecej Wyjazdów co ty pewnie meczy u siebie.
Może wkleisz swoją Fotke to sie dopiero pośmiejemy albo opowiesz jak to sie hucznie bawiliscie na Festynie z okazji obchodów 100-lecia swojego Klubu w Sercu Miasta w ostatnią Sobote . A podobno miasto jest Wasze
Filmik z "hucznych" obchodów 100 lecia jedynego łódzkiego klubu. Bawią się setki tysięcy łodzian. Niestety nitroSucker został w domu i robił kolejną kompilację o Widzewie
fij pisze:ty red army lepiej powiedz jak sie udal powrot z Podbeskidzia a nie p********* jakies glupoty ;]
moze nie jestem red army, ale powiem ci ze powrót nadspodziewanie dobrze minął. nigdy bym nie przypuszczał, że w domu będę juz przed 22.00. udało mi się jeszcze przejsc na mała imprezke.
a co do filmiku. po obejrzeniu jednego jestem pewien. jedno klubem Łodzi jest ŁKS
@dno, i co jeszcze wymyslisz? frustacje co najwyzej mamy po tym ze było nas tylko 4 razy wiecej na meczu PP od was. choc wy graliscie z lepszym przeciwnikiem i piłkarsko i kibicowsko i sporo mieliscie biliżej. ale takie to juz jest zycie, niektorzy skupiają się na necie, niektórzy za jezdzeniem za swoim klubem.
jeden z wielu efektów graficznej pracy zamieszczonych na naszym forum w temacie "grafika". Na pewno nikt z Widzewiaków nie miałby ambicji wciskać kitu, że to real (to tak na wszelki wypadek gdyby komuś przyszło na myśl takie teorie snuć)
Ty jakiś jebnięty jesteś że wrzucasz tutaj link do zdjęcia niepełnosprawnego kibica Widzewa
Człowieku masz jakiś kompleks czy co, u was na trybunach sami " aryjczycy " w blond włosach i po 185 cm wzrostu są???. Już na derbach ostatnich daliście popis z pewnym transparentem a tu jeszcze takie rodzyny dajesz.
Ja p******* , co za typ
ehehe,dawno nie widzialem tej poczciwej mordy
On nie jest niepelnosprawny
To historyczna juz postac,bardzo barwna,naprawde spoko typ...
Do tych co maja z niego polewe...coz,jego okulary czy nieodlaczna reklamowka tez wzbudzaly u mnie usmiech,ale zycze kazdemu klubowi tak oddanych kibiców.Facet na mecze jezdzi grubo ponad 20 lat,iloscia wyjazdów nakrylby wiekszosc osob z tego forum.
Bycie kibicem Widzewa tam gdzie on mieszka,to naprawde jest spore ryzyko i wyzwanie...nie osadzajmy kogos tylko po wygladzie,bo to jest bardzo płytkie...
Sto razy wole takiego kibica,niz przylansowanego typa w bluzie pit bulla,ktorego kibicowanie ogranicza sie do robienia groznej miny.
nie fotka a filmik stary pryk zamiast klaskać to wywijał nogami 0:16min http://pl.youtube.com/watch?v=tHf9poZZyTQ
i fota z tego samego meczu, dość śmiesznie i całkiem przypadkowo piłkarze z Podbeskidzia załapali się na focie [link]
5:50s - To sie nazywa znalezc w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. Srodek awantury a tu chlop na wozku inwalickim. Nie smieszne ale bardzo bardzo specyficzne