13-14.09 KOMENTARZE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Jajka i ta cala szopka z nimi zwiazana jest zabawna i mysle ze wszyscy musimy wziac to sobie na luz
slady jajek zejda z ubran i po sprawie, choc prawde mowiac takim rzuconym jajkiem rowniez mozna zebrac bolesnie - trudno, od nas polecialy w zamian kamienie i rozkrecilo sie.
Mecz jak mecz, bluzgi, jakas wybiegowa akcja zaboli. Ochrone tez macie zajebista, wy wybiegacie a nas gazuja. W pizdu ludzi zalanych lzami, nie widzacych juz dlugo dlugo nic.
Najsmieszniejsze jest w tym wszystkim, nazywanie nas kurczakami
jakis koles zrobil sobie vlepke z motywem uciekajacych kuraczakow i zabole posiali propagande ze Piast = kurczaki
Ale propaganda niech trwa
nas to bawi, a zabole niech robia sobie o tym oprawy i wlepki
posmiejmy sie wszyscy. pozdro
PS. o jajkach wiedzielismy wczesniej, mielismy rowniez dla was niespodzianke-odpowiedz, lecz zarekwirowala wszystko ochrona.

Mecz jak mecz, bluzgi, jakas wybiegowa akcja zaboli. Ochrone tez macie zajebista, wy wybiegacie a nas gazuja. W pizdu ludzi zalanych lzami, nie widzacych juz dlugo dlugo nic.
Najsmieszniejsze jest w tym wszystkim, nazywanie nas kurczakami

Ale propaganda niech trwa

PS. o jajkach wiedzielismy wczesniej, mielismy rowniez dla was niespodzianke-odpowiedz, lecz zarekwirowala wszystko ochrona.
-
-
Jakos nie wyobrazam sobie, zeby Żyleta, Dziesiona , Galera, czy mlyn jakiejkolwiek innej druzyny przy takiej akcji darłby sie na swoich w taki sposob !;> pisze:Rzeczywiście. Jeden debil krzyknął, dwudziestu koło niego też i od razu 200% niekumatości.
Lepiej zajmij się tym Waszym "brakiem kompromisu" internetowy chulsie.
Nie chce sie wtracac w zabrskie sprawy ale takim pajacomw mlynie tpo sie powinno odebrac barwy i pogonic do rodzinnego albo wyjebac ze stadionu.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
-
-
el rodowitos niestety w ta strone to idzie. niedlugo nie bedzie nawet mozna nic z tym zrobic bo jak jebniesz w pecyn takiego pajaca od siebie to odpoczniesz na dluzszy czas od ogladania meczow. a ty maf powiedz co za specyfiki bierzesz ze pamietasz takie rzeczy? ja niestety nie odrozniam wyjazdow sprzed 2 czy 3 lat a tu 20 lat wstecz a pamiec nie zawodzi. odpusc sobie moze to co sie na "widzewu" dzieje i zajmij sie polesiem.
-
Wszyscy wspominacie wspaniałe lata 90te. A jak dochodzi do jakiejkolwiek akcji to wszyscy szukacie czegoś żeby pokazać jak to ta ekipa sie zbłaźniła. Górnik zrobił akcje - ośmieszenie bo ktoś tam zaśpiewał co wy robicie, rzucił jajkami - wieś. Widzew jebnął flage - frajerzy bo wzieli piłkarzom. I to szukacie tych "ośmieszających haków" tylko dlatego, że danej ekipy nie lubicie.
Kiedyś pojechałbyś na wyjazd dostał w*******, ubranie zabrudził stracił flage i byłoby ok, teraz nie.
Kiedyś pojechałbyś na wyjazd dostał w*******, ubranie zabrudził stracił flage i byłoby ok, teraz nie.
-
Była to flaga z napisem Piast Gliwice, która została skrojona około 8-10 lat temu podczas meczu Odra Opole - Górnik Zabrze z auta, które stało na parkingu;) pisze:Czy ktoś mógłby napisać jaka flaga Piasta poszła z dymem? Po fotkach niestety widzę tylko tył, gdzie są barwy. To barwówka czy z jakimś napisem?

-
- ostatnie ostrzeżenie
swego czasu Piast twierdził, że flagę zabrała im mafia gliwicka a potem żabole ją odkupili...to jak było?teite pisze:Była to flaga z napisem Piast Gliwice, która została skrojona około 8-10 lat temu podczas meczu Odra Opole - Górnik Zabrze z auta, które stało na parkingu;) pisze:Czy ktoś mógłby napisać jaka flaga Piasta poszła z dymem? Po fotkach niestety widzę tylko tył, gdzie są barwy. To barwówka czy z jakimś napisem?
WŁADCY OCEANÓW
-
Po meczu chlopaki wyczaja paru typow odnich jak flage chowaja do bagaznika i ja zdobyli.Wieloryb pisze:swego czasu Piast twierdził, że flagę zabrała im mafia gliwicka a potem żabole ją odkupili...to jak było?teite pisze:Była to flaga z napisem Piast Gliwice, która została skrojona około 8-10 lat temu podczas meczu Odra Opole - Górnik Zabrze z auta, które stało na parkingu;) pisze:Czy ktoś mógłby napisać jaka flaga Piasta poszła z dymem? Po fotkach niestety widzę tylko tył, gdzie są barwy. To barwówka czy z jakimś napisem?
Onisami chieli ja odkupic niech pisza co chca ale tak na poczatku bylo
A przy kroijeniu tej Flagi Piasta stala jeszcze jedna ekipa i sie przygladala poczym poszla na psy. Taka ekipa na P zobok Zabrza
Torcida
-
-
U nas jeszcze niedawno do młyna chodziło max. 2 tys. osób.manolo_pb pisze:Jakos nie wyobrazam sobie, zeby Żyleta, Dziesiona , Galera, czy mlyn jakiejkolwiek innej druzyny przy takiej akcji darłby sie na swoich w taki sposob !
Nie chce sie wtracac w zabrskie sprawy ale takim pajacomw mlynie tpo sie powinno odebrac barwy i pogonic do rodzinnego albo wyjebac ze stadionu.
Teraz chodzi i po 5 tys. Widać tutaj nową, świeżą krew która nie wie jak się powinno zachować i dopiero się oswaja z niektórymi kibicowskimi sprawami. Z czasem taka patologia napewno zniknie, bo ludzie nauczą się kiedy co można krzyczeć i robić.
Tym postem kończę polemikę o meczu z Piastem.
Pzdr.
-
Własnie wrociłem z ŁKS i dostałem opis wydarzeń ze "skrojenia"fany od uczestnikow tych wydarzen.Rzadko zabieram głos na forum wiecej czytam niz pisze.Rozumiem wiele i staram sie byc obiektywny.Wszystko ok ale jak czytam wpis j.w. "barwy to barwy i trzeba sie liczys z konsekwencjami" to mnie c*** strzela.Zy cze ci z całego serca zebys kiedys poszedł kibicowac własnemu dziecku(bo to byly dla tych ludzi ich dzieci)mlodzicy juniorzy itp. i zebys doswiadczył ciezkiej wpierdoliki na oczach własnego syna.Dla mnie wpasc na mecz juniorów gdzie mecze takie ogladaja przewaznie rodzice tych chłopakow w 30 osobowej bandzie to MEGA KURESTWO I FRAJERSTWO.Najebac na oczach własnych dzieci rodziców to super akcja ? ku*** sa chyba jakies granice ,a dla mnie osobiscie to był własnie granica ktorej nie powinno sie przekroczyc.c*** w dupe tym co brali w tym udział !!!!Jak by mnie to spotkało to poswieciłbym sporo czasu zeby pojedynczo wyłapac pojedyncze osoby ktore braly w tym udzial,a trudno nie byłoby wcale....rzaba pisze:Jak przypuszczam to ci piłkarze oczywiście nie są kibicami i pewnie na meczach ŁKSu są tylko jak grają na boisku? Barwy to barwy i trzeba się liczyć z konsekwencjami. Tym bardziej w mieście gdzie są dwie mocno rywalizujące ze sobą ekipy. Może zróbmy listę jakich flag nie wolno kroić?MAF pisze:Tylko rozgranicz komu to kroisz. Rozumiem jakby to byli kibice wracający do domu na osiedle z flagą. Wtedy taką akcję rozumiem. Rozumiem tez wykrojenie jakiejś flagi jak ją kibice suszą na bocznym boisku.RDG 1910 pisze:Ale o jakim ty okradaniu piszesz. Skroić flagę 15 latkom to jest kradzież, a zajebać szal 15 latkowi czy wjechać na jakieś osiedle ekipą i obić małolatów to jest ok według ciebie.
Barwy to są barwy...
Ale ta flaga należała do młodych piłkarzy, dlatego nas to co najmniej dziwi. Jeszcze nie słyszałem o krojeniu juniorów.
Co do naszego meczu.
dwie sytuacje których byłem świadkiem.
Ochroniarki miały w d**** również to że jedna z kibicek Stali była w widocznej ciąży i przegonili ja z innymi po sektorze. Mam nadzieje że nic jej się nie stało.
Tekst kolesia z ochrony do jednego z naszych: "Jak cię spotkam na mieście to cię zabije"
ŁKS
ŁÓDZ
ŁÓDZ
-
Opis od rodziców czy ich dzieci?fanatyk1908 pisze:dostałem opis wydarzeń ze "skrojenia"fany od uczestnikow tych wydarzen..
Jakiś rok temu wywiesiliście transparent o płaczu na kibice.net a teraz sami zachowujecie się jakbyście to wy byli tymi 15latkami, do których należała flaga.
Pomijam już fakt, że w miastach i regionach derbowych większość szali jest krojona kolesiom, którzy nie mają skończonych 18tu lat. Nie wierzę, że w takim Krakowie te płonące kilkudziesięciometrowe dywany szali należały do starszych kibiców.
[link]
-
ehehe no takich pierdół to dawno nikt tu chyba nie pisałMichał z Łodzi pisze:Pomijam już fakt, że w miastach i regionach derbowych większość szali jest krojona kolesiom, którzy nie mają skończonych 18tu lat. Nie wierzę, że w takim Krakowie te płonące kilkudziesięciometrowe dywany szali należały do starszych kibiców.fanatyk1908 pisze:dostałem opis wydarzeń ze "skrojenia"fany od uczestnikow tych wydarzen..

-
Tommy nie mówię, że wszystkie ale podejrzewam, że większość. Miałeś kilkanaście lat (mam nadzieję) to przypomnij sobie ilu Twych kolegów miało krojone lub kroiło szale. W czasie meczów Wisły małolaty kręcą się w barwach w okolicy rynku a starsi kolesie w bluzach "hooligan"wyciągają szale z majtek dopiero pod stadionem. Kogo łatwiej i bez wysiłku trafić? 

[link]
-
Skoro Ci "rodzice" i "juniorzy" mieli spory zapał do skakania nad tą flagą i śpiewania jaki i siaki jest ten Widzew i to w dodatku w takim meczu to powinni liczyć się z tym, że ktoś da im klapsa.fanatyk1908 pisze:
Własnie wrociłem z ŁKS i dostałem opis wydarzeń ze "skrojenia"fany od uczestnikow tych wydarzen.Rzadko zabieram głos na forum wiecej czytam niz pisze.Rozumiem wiele i staram sie byc obiektywny.Wszystko ok ale jak czytam wpis j.w. "barwy to barwy i trzeba sie liczys z konsekwencjami" to mnie c*** strzela.Zy cze ci z całego serca zebys kiedys poszedł kibicowac własnemu dziecku(bo to byly dla tych ludzi ich dzieci)mlodzicy juniorzy itp. i zebys doswiadczył ciezkiej wpierdoliki na oczach własnego syna.Dla mnie wpasc na mecz juniorów gdzie mecze takie ogladaja przewaznie rodzice tych chłopakow w 30 osobowej bandzie to MEGA KURESTWO I FRAJERSTWO.Najebac na oczach własnych dzieci rodziców to super akcja ? ku*** sa chyba jakies granice ,a dla mnie osobiscie to był własnie granica ktorej nie powinno sie przekroczyc.c*** w dupe tym co brali w tym udział !!!!Jak by mnie to spotkało to poswieciłbym sporo czasu zeby pojedynczo wyłapac pojedyncze osoby ktore braly w tym udzial,a trudno nie byłoby wcale....
Tyle.
[link]
-
Tak sobie analizuje cała ta sytuacje z flaga ŁKS-u i w zasadzie co sie stało? Na cała sytuacje patrze przez pryzmat swojego wieku. Zacząłem chodzic w 89r. Miałem wtedy 10 lat. 5 lat pózniej zajałem sie "zagadnieniem i sednem" kibicowania na powaznie. Tak jak wykrojeni juniorzy miałem 15 lat. I widziałem ( odczułem to tez na własnej skórze) ze jesli wozisz sie z barwami, jedziesz po rywalu czy próbujesz innych harcy musisz sie liczyc z konsekwencjami. Albo wiesz to, akceptujesz i godzisz sie, albo zajmij sie zbieraniem znaczków/puszek.Takze mnie osobiscie troszke dziwia te lamenty...
Red is my color, WIDZEW is my PRIDE!
-
Niestety.13% pisze:a nie przyszło wam do głowy, że może te chłopaki na stadionie w Zabrzu kierowały te słowa do policji?
nie jestem z KSG, po prostu nie mieści mi się w głowie i nie wierzę, że świadomie odjebali coś takiego.
Daleki jestem od krytykowania kumpli po szalu, ale to co odśpiewali było chujowe i tyle. Bez żadnych usprawiedliwień. Parę lat temu było to nie do pomyślenia, a teraz? Cóż chyba się starzeje...
Będziemy z Tobą aż do Śmierci...
-
-
Ruch ChorzówOski pisze:A ta dziesiona to gdzie?manolo_pb pisze:Jakos nie wyobrazam sobie, zeby Żyleta, Dziesiona , Galera, czy mlyn jakiejkolwiek innej druzyny przy takiej akcji darłby sie na swoich w taki sposob !;> pisze:Rzeczywiście. Jeden debil krzyknął, dwudziestu koło niego też i od razu 200% niekumatości.
Lepiej zajmij się tym Waszym "brakiem kompromisu" internetowy chulsie.
-
U nas jeszcze niedawno do młyna chodziło max. 2 tys. osób.
Teraz chodzi i po 5 tys. Widać tutaj nową, świeżą krew która nie wie jak się powinno zachować i dopiero się oswaja z niektórymi kibicowskimi sprawami. Z czasem taka patologia napewno zniknie, bo ludzie nauczą się kiedy co można krzyczeć i robić.
Zniknie nie zniknie. Na kazdym meczu komplet,stadion przepełniony. I co robić segregacje ? Niby gdzie? Jak nie będzie nowego stadionu to nie ma o czym rozmawiać.Co do lokalnych napinaczy- to chyba łatwiej idzie opanować sytuacje jak w młynie jest 1-2 tys a na całym stadionie 6 koła.

Zniknie nie zniknie. Na kazdym meczu komplet,stadion przepełniony. I co robić segregacje ? Niby gdzie? Jak nie będzie nowego stadionu to nie ma o czym rozmawiać.Co do lokalnych napinaczy- to chyba łatwiej idzie opanować sytuacje jak w młynie jest 1-2 tys a na całym stadionie 6 koła.

Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
jak by niemieliscie takiego sponsora to w życiu tylu ludzi by na wasze mecze nie przychodzilo!dwa sezony wstecz mieliscie na meczach po 5 tys ludzi,wiec po c*** sie spinaszsupertorca pisze:U nas jeszcze niedawno do młyna chodziło max. 2 tys. osób.
Zniknie nie zniknie. Na kazdym meczu komplet,stadion przepełniony. I co robić segregacje ? Niby gdzie? Jak nie będzie nowego stadionu to nie ma o czym rozmawiać.Co do lokalnych napinaczy- to chyba łatwiej idzie opanować sytuacje jak w młynie jest 1-2 tys a na całym stadionie 6 koła.![]()
-
-
niema czego zazdroscicbishop pisze:"jak by niemieliscie takiego sponsora to w życiu tylu ludzi by na wasze mecze nie przychodzilo!dwa sezony wstecz mieliscie na meczach po 5 tys ludzi,wiec po c*** sie spinasz"
Od kiedy to na mecze przychodzi sie dla sponsora? Zazdroscisz czegos czy chcesz sie przyjebac poprostu?
-
Jest czego zazdroscic. Przy obecnych remontach wychodzi juz na to ze mamy czesto najliczniejsza widownie.
Kibice jednego sezonu, a to juz prawie 2,5 roku dobrych bądź bardzo dobrych frekwencji.
Onet.pl - nie wiem czy da sie to inaczej skomentowac? Sezon 2006/2007 był chyba najżałosniejszym z wszystkich, runda rewanzowa to byl kompletny blamaz a mimo to kibice przychodzili. Zastanów sie co piszesz.jak by niemieliscie takiego sponsora to w życiu tylu ludzi by na wasze mecze nie przychodzilo!
Kibice jednego sezonu, a to juz prawie 2,5 roku dobrych bądź bardzo dobrych frekwencji.
-
W Zabrzu mają poprostu dobry marketing. I tu tkwi sedno sukcesu. Gdyby na Ruchu zrobiono tak dobrze zoorganizowaną i rozreklamowaną akcję jak bilety za 5 zł to frekwencja też by się podwoiła. To dzięki tej akcji oraz umiejętnemu "zakrzewieniu" w nowych osobach smykałki do chodzenia na stadion przez Torcidę, Górnik ma taką frekwencję.
Możemy się spierać na różne tematy, naśmiewywac czasem z niekumacji nowych nabytków Rosvelta Park ale prawda jest taka, ze to właśnie ilość ludzi na stadionie oraz bogata historia sukcesów sportowych Górnika przyciągnęła ALIANZ'a.
I musimy równiez obiektywnie przyznać, że Górnik ma najwięcej kibiców na Śląsku.
Możemy się spierać na różne tematy, naśmiewywac czasem z niekumacji nowych nabytków Rosvelta Park ale prawda jest taka, ze to właśnie ilość ludzi na stadionie oraz bogata historia sukcesów sportowych Górnika przyciągnęła ALIANZ'a.
I musimy równiez obiektywnie przyznać, że Górnik ma najwięcej kibiców na Śląsku.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."