Puchar Ekstraklasy 08/09

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

plus+

Post autor: plus+ » 09.09.2008, 15:01

No to moze ja dodam cos od siebie. Zbieramy sie pod maxem i w 500 osob jedziemy podstawiona skmka do Gdyni. W miare szybkie wpuszczanie i ok 40 minut przed meczem wszyscy na sektorze. Mamy 5 flag( 1x WKS, 1x TS, Lechia biało-zieloni, 1x Gryf, i Lechia Tczew). Cały mecz z naszej strony doping sredni z duzymi przestojami( to juz u nas norma. nikomu sie nie chce ) głownie skupiamy sie na dowalaniu Arce. Arka slabo oflagowana tzn wgl nei oflagowana tylko pozdrowienia do wiezienia i flaga ktorej od nas nie bylo widac. Rozsmieszaja nas kilka razy spiewajac ze Trojmiasto jest ich co szybko kwigtujemy smiechem i odezwa Rumia Reda Wejherowo. Ladnie ciagneli przez długi czas "dzis pedałow nadszedł kres j**** j**** BKS" tylko dlaczego inne przyspiewki tak ladnie nie wychodzily ? powrot do domu spokojny. Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk.
dodam kilka topowych tekstow z naszej strony:
Arka spiewa zawsze i wszedzie policja... na co my : Co wy spiewacie najlepsza zgode zrywacie.
Za mundurem śledzie sznurem.
dajcie sędziemu, 2:0 jest bez problemu.
Fiku miku fiku miku Arka boi się Bałtyku.
Twoja stara kurwą jest i Twój stary zresztą też.
Cały stadion "Rysiu" śpiewał, a on "Górkę" Wam zajebał.

iparts.pl
__DarkLG__

Post autor: __DarkLG__ » 09.09.2008, 16:07

fan pisze:byli goście na ostanim meczu Lechia - Lech w pucharze ekstr.??
Nie
[link]

b_lp

Post autor: b_lp » 09.09.2008, 16:16

Lech bojkotuje Puchar Ekstraklasy na wyjazdach jak i u siebie
Lech Poznań

Tommy

Post autor: Tommy » 09.09.2008, 16:57

Co to znaczy Bojkotuje będą jakies działania pozastadionowe zeby nie wpuszczac ludzi na mecz
Tak na marginesie to cały ten PE to jeden wielki Bojkot więc orędzia wystawiać nie trzeba a jakby nie było zero na meczach własnej druzyny to jednak zero jak sie pupy nie chce ruszac na tak prestizowe rozgrywki to trudno ale bojkotami nie wypada się zasłaniać
Obrazek

Kibic, nie chuligan

Post autor: Kibic, nie chuligan » 09.09.2008, 17:57

plus+ pisze:No to moze ja dodam cos od siebie. Zbieramy sie pod maxem i w 500 osob jedziemy podstawiona skmka do Gdyni. W miare szybkie wpuszczanie i ok 40 minut przed meczem wszyscy na sektorze. Mamy 5 flag( 1x WKS, 1x TS, Lechia biało-zieloni, 1x Gryf, i Lechia Tczew). Cały mecz z naszej strony doping sredni z duzymi przestojami( to juz u nas norma. nikomu sie nie chce ) głownie skupiamy sie na dowalaniu Arce. Arka slabo oflagowana tzn wgl nei oflagowana tylko pozdrowienia do wiezienia i flaga ktorej od nas nie bylo widac. Rozsmieszaja nas kilka razy spiewajac ze Trojmiasto jest ich co szybko kwigtujemy smiechem i odezwa Rumia Reda Wejherowo. Ladnie ciagneli przez długi czas "dzis pedałow nadszedł kres j**** j**** BKS" tylko dlaczego inne przyspiewki tak ladnie nie wychodzily ? powrot do domu spokojny. Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk.
Arka spiewa zawsze i wszedzie policja... na co my : Co wy spiewacie najlepsza zgode zrywacie.
Cały stadion "Rysiu" śpiewał, a on "Górkę" Wam zajebał
.
zapomniales o trzecim wersie piosenki, noo pochwal sie
TYLKO 50 % MŁODZIEŻY WYJEDZIE W TYM ROKU NA WAKACJE, DRUGA POŁOWA SIEDZI NA KIBICE.NET

plus+

Post autor: plus+ » 09.09.2008, 18:06

Kibic, nie chuligan pisze:
plus+ pisze:No to moze ja dodam cos od siebie. Zbieramy sie pod maxem i w 500 osob jedziemy podstawiona skmka do Gdyni. W miare szybkie wpuszczanie i ok 40 minut przed meczem wszyscy na sektorze. Mamy 5 flag( 1x WKS, 1x TS, Lechia biało-zieloni, 1x Gryf, i Lechia Tczew). Cały mecz z naszej strony doping sredni z duzymi przestojami( to juz u nas norma. nikomu sie nie chce ) głownie skupiamy sie na dowalaniu Arce. Arka slabo oflagowana tzn wgl nei oflagowana tylko pozdrowienia do wiezienia i flaga ktorej od nas nie bylo widac. Rozsmieszaja nas kilka razy spiewajac ze Trojmiasto jest ich co szybko kwigtujemy smiechem i odezwa Rumia Reda Wejherowo. Ladnie ciagneli przez długi czas "dzis pedałow nadszedł kres j**** j**** BKS" tylko dlaczego inne przyspiewki tak ladnie nie wychodzily ? powrot do domu spokojny. Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk.
.
Nie pochwalam tego wiec nie pisze tego. ale skoro chcesz :
Czary mary fiku miku mari umarł na trawniku.
bylo jak co mecz wiec ocb?

caly w kropki

Post autor: caly w kropki » 09.09.2008, 18:26

plus+ pisze:
Kibic, nie chuligan pisze:
plus+ pisze:dodam kilka topowych tekstow z naszej strony:
.
Ciekawi mnie czemu za pierwszym razem tego nie napisales??
Swoja droga trzeba miec ladnie najebane zeby takie cos wymysalc
Cytat:
Wiem, ze nie ten temat, ale ta murawa to ladna patologia byla XD

poolonia

Post autor: poolonia » 09.09.2008, 18:33

plus+ pisze: Czary mary fiku miku mari umarł na trawniku.
Nie mam pojęcia kto tam u Was rozkminia takie piosenki,ale za takie zagrania powinno sie podawać h*** w dupe!!!!I pierdoli mnie to czy ktoś da mi tu ostrzezenie czy zbanuje,ale chyba powinniście z takimi podśmiechujkami zrobić u siebie porządek,bo chłopak oddał zycie za swój klub,bił sie zawsze i był szanowaną osobą nie tylko w Gdyni,takie osoby sie szanuje a nie zapierdala piosenki o nich!!!To tylko pokazuje mi jakimi ciulami i frajerskimi ekipami są Lechia,Wisła i Slask!!!!!!!które szczycą sie jeszcze publicznie takimi rzeczami!Pierdolnijcie sie w głowe frajerzy bez honoru!!!

Tommy

Post autor: Tommy » 09.09.2008, 18:46

najpierw nalezy się nauczyć znaczenia niektórych słów..... min. ,,frajer'' tchórz itp. :wink:

PS: Piosenki tego typu faktycznie chujowe
Obrazek

plus+

Post autor: plus+ » 09.09.2008, 19:27

caly w kropki pisze:
plus+ pisze:
Kibic, nie chuligan pisze: zapomniales o trzecim wersie piosenki, noo pochwal sie
Ciekawi mnie czemu za pierwszym razem tego nie napisales??
Swoja droga trzeba miec ladnie najebane zeby takie cos wymysalc
z prostej ludzkiej przyczyny ze tego nie pochwalam i na tym zakonczmy.

tcz

Post autor: tcz » 09.09.2008, 22:30

"Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk. "

Nie pisz pierdół bo żadnych atrakcji w Gdańsku nikt nie miał!!! Kolejne farmazony ale na kibice.net to normalka!!!

Lord of North

Post autor: Lord of North » 10.09.2008, 12:43

Relacja z Trybun Sektor Arki
http://pl.youtube.com/watch?v=XVrOLprkmr4
TAG!!!
Obrazek

macias

Post autor: macias » 12.09.2008, 07:07

PetykLG pisze:i spiewalismy też:

GDZIE MACIE FLAGI...
CZY NIE BRAK WAM ODWAGI...
ŻEBY STANĄĆ Z NAMI TWARZĄ W TWARZ...
CO JEST ARKA ku*** MAC?

mecz nudny Nas pincet.
a kto rządzi w redłowie? każdy to powie ;-)
szaliki Redłowa sobie zróbcie :lol: ...co do piosenek o Ś.P Marim to poraz kolejny błysneliście głupotą i skurwysyństwem no ale cóż z kim przystajesz(T.S i Wks) takim się stajesz :roll: nam jak i większości ekip nawet do głowy by nie przyszło spiewać takie piosenki n.p o Ś.P Duffie czy o którym kolwiek ze zmarłych kibiców...ale cóż widać tym się różnimy...co do flag to skwituje to :lol: :lol: aha...derby dla was :P

wuwuwu

Post autor: wuwuwu » 12.09.2008, 12:31

macias pisze:
PetykLG pisze:i spiewalismy też:

GDZIE MACIE FLAGI...
CZY NIE BRAK WAM ODWAGI...
ŻEBY STANĄĆ Z NAMI TWARZĄ W TWARZ...
CO JEST ARKA ku*** MAC?

mecz nudny Nas pincet.
a kto rządzi w redłowie? każdy to powie ;-)
szaliki Redłowa sobie zróbcie :lol: ...co do piosenek o Ś.P Marim to poraz kolejny błysneliście głupotą i skurwysyństwem no ale cóż z kim przystajesz(T.S i Wks) takim się stajesz :roll: nam jak i większości ekip nawet do głowy by nie przyszło spiewać takie piosenki n.p o Ś.P Duffie czy o którym kolwiek ze zmarłych kibiców...ale cóż widać tym się różnimy...co do flag to skwituje to :lol: :lol: aha...derby dla was :P
Juz jednej ekipie do głowy przyszło. Tej z Wielkopolski.

b_lp

Post autor: b_lp » 12.09.2008, 12:45

kiedy i gdzie bajkopisarzu?
Lech Poznań

macias

Post autor: macias » 12.09.2008, 13:25

11.04.2007 pisze:
macias pisze:co do piosenek o Ś.P Marim to poraz kolejny błysneliście głupotą i skurwysyństwem no ale cóż z kim przystajesz(T.S i Wks) takim się stajesz :roll:
zapytaj swoich ziomków jak ŚP Fujina pozdrawiali
idąc Twoim tokiem rozumowania :arrow: Was czeka to samo, w końcu z kim przestajesz takim się stajesz (KSC)
:roll:
to sprawa między KSC a T.S....ja piszę o relacjach między MZKS-em a BKS-em...kiedyś była nienawiść i wojna na całego ale zawsze był wzajemny SZACUNEK nikomu z was nie przyszło by do głowy spiewać takie piosenki a nawet gdyby to szybko został by przywołany do porządku przez odpowiednie osoby a teraz... :roll:
co do drógiej części postu my w przeciwienstwie do mieszkańców wolnego misasta ze sprzętem nie biegamy...bez odbioru :!: ..

dragon71

Post autor: dragon71 » 12.09.2008, 15:20

Jakoś szybko zapominacie :) a vlepki o s.p. Duffie czy tez o raku ze zabija itp... nie było? Pierwsi wytoczyliscie tego rodzaju armatke wiec teraz sie nie dziwcie. Proste co? No pewnie tamte dla Was z jajem były... bardzo smieszne!

JONNY

Post autor: JONNY » 12.09.2008, 15:34

Kiedyś-był względny szacunek,i stara ekipa Arki potrafiła sie przyznac do ewentualnej porażki,nie tłumaczyła sie pierdoleniem o wyimaginowanym sprzecie,miała tez jaja i potrafiła się odgryzc

Kiedyś-nie przyszło by wam do głowy,żeby jak k**** bez honoru i odwagi kraśc flagi z magazynu,nie mogac przebolec faktu,że my wam kroimy flagi w normalnych akcjach,

Kiedyś-nie było by frajerskiej akcji ze strzelaniem z ucha na psy o flage,bo poważne osoby by na to nie pozwoliły

Nie dziwne,że oprócz tego,że nienawiśc do was jest coraz wieksza to szacunku nie ma do was wogóle!!!

Ps,zajrzyj do szkoły,drugiej się pisze przez "u" otwarte :wink:

Lord of North

Post autor: Lord of North » 12.09.2008, 16:28

JONNY pisze:Kiedyś-był względny szacunek,i stara ekipa Arki potrafiła sie przyznac do ewentualnej porażki,nie tłumaczyła sie pierdoleniem o wyimaginowanym sprzecie,miała tez jaja i potrafiła się odgryzc

Kiedyś-nie przyszło by wam do głowy,żeby jak k**** bez honoru i odwagi kraśc flagi z magazynu,nie mogac przebolec faktu,że my wam kroimy flagi w normalnych akcjach,

Kiedyś-nie było by frajerskiej akcji ze strzelaniem z ucha na psy o flage,bo poważne osoby by na to nie pozwoliły

Nie dziwne,że oprócz tego,że nienawiśc do was jest coraz wieksza to szacunku nie ma do was wogóle!!!

Ps,zajrzyj do szkoły,drugiej się pisze przez "u" otwarte :wink:
Nie ma co pierdolić,wyjaśnimy sobie to face to face z każdym napotkanym betonem.Będziecie mieli okazje pośpiewać.
TAG!!!
Obrazek

JONNY

Post autor: JONNY » 12.09.2008, 16:36

Mieliście w ostatni weekend okazje,niestety,po raz kolejny wasza odwaga by "stanąc z nami twarzą w twarz" przeważyła i zachowaliście się jak baby...

Lord of North

Post autor: Lord of North » 12.09.2008, 16:52

JONNY pisze:Mieliście w ostatni weekend okazje,niestety,po raz kolejny wasza odwaga by "stanąc z nami twarzą w twarz" przeważyła i zachowaliście się jak baby...
Nie wiem o co Ci chodzi,ale jeśli o jakieś rozkminki z ligi chuliganów to one mnie osobiście walą.Będziecie śpiewać tak dla zasady.I nikt nie będzie za Wami biegał.Skrzyżują sie nasze drogi kiedyś.
TAG!!!
Obrazek

JONNY

Post autor: JONNY » 12.09.2008, 19:45

Orkan Rumia-Gryf Słupsk

Jak nie wiesz o co chodzi,popytaj kolegów z twojej ekipy.Koncze dyskusje

linaad

Post autor: linaad » 13.09.2008, 06:14

zero szacunku dla kazdego kto spiewal ta piosenke o chlopaku zabitym we wroclawiu
nie jestem ani z lechii ani z arki ani z zadnej ich zgod
poprostu nie rozumiem jak mozna cos takiego zaspiewac

JokoBoy

Post autor: JokoBoy » 13.09.2008, 14:19

poolonia pisze:
plus+ pisze: Czary mary fiku miku mari umarł na trawniku.
Nie mam pojęcia kto tam u Was rozkminia takie piosenki,ale za takie zagrania powinno sie podawać h*** w dupe!!!!I pierdoli mnie to czy ktoś da mi tu ostrzezenie czy zbanuje,ale chyba powinniście z takimi podśmiechujkami zrobić u siebie porządek,bo chłopak oddał zycie za swój klub,bił sie zawsze i był szanowaną osobą nie tylko w Gdyni,takie osoby sie szanuje a nie zapierdala piosenki o nich!!!To tylko pokazuje mi jakimi ciulami i frajerskimi ekipami są Lechia,Wisła i Slask!!!!!!!które szczycą sie jeszcze publicznie takimi rzeczami!Pierdolnijcie sie w głowe frajerzy bez honoru!!!
No za to napisy na murach Krakowa: "Ś.P. Fujin Ha!Ha!Ha!" Są na miejscu...
EAST SIDE CITY

Romano

Post autor: Romano » 13.09.2008, 14:22

lglglglg pisze:
Lord of North pisze:
JONNY pisze:Mieliście w ostatni weekend okazje,niestety,po raz kolejny wasza odwaga by "stanąc z nami twarzą w twarz" przeważyła i zachowaliście się jak baby...
Nie wiem o co Ci chodzi,ale jeśli o jakieś rozkminki z ligi chuliganów to one mnie osobiście walą.Będziecie śpiewać tak dla zasady.I nikt nie będzie za Wami biegał.Skrzyżują sie nasze drogi kiedyś.
wreszcie ,kurw... wreszcie ... Arka zaczyna działać ,tego nam w trójmieście od lat brakowało :)

Pozdrawiam Lord trzymam za słowo :wink:
Pewnie skończy sie na ganiankach w Sopocie za wracajacymi z meczu piknikami :D

KibicRR

Post autor: KibicRR » 13.09.2008, 14:35

poolonia pisze:Nie mam pojęcia kto tam u Was rozkminia takie piosenki,ale za takie zagrania powinno sie podawać h*** w dupe!!!!I pierdoli mnie to czy ktoś da mi tu ostrzezenie czy zbanuje,ale chyba powinniście z takimi podśmiechujkami zrobić u siebie porządek,bo chłopak oddał zycie za swój klub,bił sie zawsze i był szanowaną osobą nie tylko w Gdyni,takie osoby sie szanuje a nie zapierdala piosenki o nich!!!To tylko pokazuje mi jakimi ciulami i frajerskimi ekipami są Lechia,Wisła i Slask!!!!!!!które szczycą sie jeszcze publicznie takimi rzeczami!Pierdolnijcie sie w głowe frajerzy bez honoru!!!
Uderz w stół, a nożyce się odezwą ...

poolonia

Post autor: poolonia » 13.09.2008, 15:56

jebnij sie ciulu w glowe(mielismy ze sobą mecz,bluzgał ktoś tego waszego "niewinnego" kibica którego ktoś "skatował")
Wy lepiej gdzieś bez policji zacznijcie jeździć to pogadamy pewnie osobiście,lecz u was z tym niestety cieżko,albo na jakiś puchrowych meczach gdzieś sie ukrywacie by was nikt nie rozpoznał!!!Skoncz mi sie baranie tu napinać bo dobrze wiesz ze was jemy zawsze i wszędzie.A ostatnio najwiecej szczekasz jak nie na oficjalnej to na PW.

/mod: widzę że usilnie pracujesz na bana

UżytkownikForum

Post autor: UżytkownikForum » 13.09.2008, 17:10

Sam jesteś ciulem. Już zapomniałeś jak polonia zamordowała kibica RR a tydzień później zawisł trans coś, że 'Radzionków to Polonia'. I jeszcze masz czelność coś pisać o lechii.
Lechia przyśpiewkami udowodniła, ze poziom rynsztoku nadal trzyma czyli norma.
[link]

c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !

KibicRR

Post autor: KibicRR » 13.09.2008, 18:14

poolonia pisze:jebnij sie ciulu w glowe(mielismy ze sobą mecz,bluzgał ktoś tego waszego "niewinnego" kibica którego ktoś "skatował")
Wy lepiej gdzieś bez policji zacznijcie jeździć to pogadamy pewnie osobiście,lecz u was z tym niestety cieżko,albo na jakiś puchrowych meczach gdzieś sie ukrywacie by was nikt nie rozpoznał!!!Skoncz mi sie baranie tu napinać bo dobrze wiesz ze was jemy zawsze i wszędzie.A ostatnio najwiecej szczekasz jak nie na oficjalnej to na PW.
Napisałem krótkie powiedzenie i aż tak bardzo Cię zabolało ? widocznie dużo prawdy w tym jest, że próbujesz odbić od tematu, wypisując jakiegoś sytuacje z psami, tak jak by to od nas zależało, czy nas eskortują czy nie.
Tyle ode mnie, bo temat nie dotyczy naszej ekipy, ale twój pierwszy wpis i ten skierowany do mnie jest co najmniej śmieszny, a nie mam zamiaru wytykać waszych frajerskich zagrań po śmierci naszego kibica.

poolonia

Post autor: poolonia » 14.09.2008, 11:22

no to sie zastanów czy spiewanie Lechii od naszego transu mozna porównywać????już ci napisałem że nazywacie nas mordercami itp a dobrze wiesz jak sytuacja wyglądała nikt tego waszego starszego nie kopał 10 minut czy coś w tym stylu--takich bójek w Polsce to na kazdej dzielnicy po kilkaset dziennie jest a to ze pewnie upadł jakoś niefortunnie albo ktos go pierdolnął w jakis słaby punkt to juz trudno-stało sie i tego juz nie zmienimy,jak kiedykolwiek dojdzie do naszego meczu to wtedy zobaczysz czy spiewamy cos w stylu Lechii i dopiero pózniej skomentuj,zawsze sie wpierdalasz pomiedzy wódke a zakąske.Co do waszego jeżdzenia to wygląda to dziwnie ze całe zycie z eskorta--jak ktos chce to umie,niestety narazie na wszystkich wyjazdach was niebiescy wspieraja--a zawsze patrzcie za wasz srodek lokomocji a zobaczysz ze nie spimy,prędzej czy pózniej i tak was łapniemy a wtedy bedziesz mógł pogadać z bliska z kimś od nas.juz w tym temacie sie nie wpisuje.
do moderatora---lepiej zobacz jak twoje forum kuleje a nie mnie tu banować chcesz!!!

bary.

Post autor: bary. » 14.09.2008, 18:05

Skończcie te pyskówki na linii Arka - Lechia.
Aż chcę się rzygać patrząc na to.
Lechia uważa, że Arka jest słaba. Ciągle trzepie ich fc. Tczew. Arka klepie się raczej w Polsce, a z lokalnym rywalem to raczej rzadkość. Za to szczytem jest jest wiara, że AG poszła z doniesieniem na policje w sprawie skrojenia fany. Nie wiem w ogóle kto widział na oczy takie zawiadomienie ?!

Ludzie opamiętajcie się...

plus+

Post autor: plus+ » 15.09.2008, 16:01

bary. pisze:Skończcie te pyskówki na linii Arka - Lechia.
Lechia uważa, że Arka jest słaba. Ciągle trzepie ich fc. Tczew. Arka klepie się raczej w Polsce, a z lokalnym rywalem to raczej rzadkość. Za to szczytem jest jest wiara, że AG poszła z doniesieniem na policje w sprawie skrojenia fany. Nie wiem w ogóle kto widział na oczy takie zawiadomienie ?!

hola hola ja to teraz odnioslem wrazenie ze Lechia umie bic tylko FC, a Arka jezdzi po polsce i leje wszystkich? Dobrze zrozumialem? Chodzi Ci o to ostatnio w Kolobrzegu? czy ich wyjazd do Stalowej Woli? Tu i tu jak wiadomo byli grubo wspierani przez swoje zgody.

Lord of North

Post autor: Lord of North » 15.09.2008, 18:08

plus+ pisze:

hola hola ja to teraz odnioslem wrazenie ze Lechia umie bic tylko FC, a Arka jezdzi po polsce i leje wszystkich? Dobrze zrozumialem? Chodzi Ci o to ostatnio w Kolobrzegu? czy ich wyjazd do Stalowej Woli? Tu i tu jak wiadomo byli grubo wspierani przez swoje zgody.
Odniosłeś dobre wrażenie.
TAG!!!
Obrazek

plus+

Post autor: plus+ » 15.09.2008, 19:25

Lord of North pisze:
plus+ pisze:

Odniosłeś dobre wrażenie.
No to szacuneczek. Odmieniles moje spojrzenie na Trojmiasto.

Jednak jest wasze...

bary.

Post autor: bary. » 15.09.2008, 20:17

Nie chodzi mi o to, kto kogo i gdzie leje ale o to, że tutaj spierają się takie osoby i pieprzą od rzeczy.
I już nie czepiajmy się dupereli, bo do niczego to tutaj nie prowadzi.

kosacki

Post autor: kosacki » 09.10.2008, 12:34

http://skwk.pl/news/show/2097

nie chce mi się wierzyć że Pasy mają problem z wykupieniem 500 wejściówek, może ktoś z KSC się wypowie..

ODPOWIEDZ