Puchar Ekstraklasy 08/09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
No to moze ja dodam cos od siebie. Zbieramy sie pod maxem i w 500 osob jedziemy podstawiona skmka do Gdyni. W miare szybkie wpuszczanie i ok 40 minut przed meczem wszyscy na sektorze. Mamy 5 flag( 1x WKS, 1x TS, Lechia biało-zieloni, 1x Gryf, i Lechia Tczew). Cały mecz z naszej strony doping sredni z duzymi przestojami( to juz u nas norma. nikomu sie nie chce ) głownie skupiamy sie na dowalaniu Arce. Arka slabo oflagowana tzn wgl nei oflagowana tylko pozdrowienia do wiezienia i flaga ktorej od nas nie bylo widac. Rozsmieszaja nas kilka razy spiewajac ze Trojmiasto jest ich co szybko kwigtujemy smiechem i odezwa Rumia Reda Wejherowo. Ladnie ciagneli przez długi czas "dzis pedałow nadszedł kres j**** j**** BKS" tylko dlaczego inne przyspiewki tak ladnie nie wychodzily ? powrot do domu spokojny. Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk.
dodam kilka topowych tekstow z naszej strony:
Arka spiewa zawsze i wszedzie policja... na co my : Co wy spiewacie najlepsza zgode zrywacie.
Za mundurem śledzie sznurem.
dajcie sędziemu, 2:0 jest bez problemu.
Fiku miku fiku miku Arka boi się Bałtyku.
Twoja stara kurwą jest i Twój stary zresztą też.
Cały stadion "Rysiu" śpiewał, a on "Górkę" Wam zajebał.
Arka spiewa zawsze i wszedzie policja... na co my : Co wy spiewacie najlepsza zgode zrywacie.
-
-
Co to znaczy Bojkotuje będą jakies działania pozastadionowe zeby nie wpuszczac ludzi na mecz
Tak na marginesie to cały ten PE to jeden wielki Bojkot więc orędzia wystawiać nie trzeba a jakby nie było zero na meczach własnej druzyny to jednak zero jak sie pupy nie chce ruszac na tak prestizowe rozgrywki to trudno ale bojkotami nie wypada się zasłaniać
Tak na marginesie to cały ten PE to jeden wielki Bojkot więc orędzia wystawiać nie trzeba a jakby nie było zero na meczach własnej druzyny to jednak zero jak sie pupy nie chce ruszac na tak prestizowe rozgrywki to trudno ale bojkotami nie wypada się zasłaniać

-
zapomniales o trzecim wersie piosenki, noo pochwal sieplus+ pisze:No to moze ja dodam cos od siebie. Zbieramy sie pod maxem i w 500 osob jedziemy podstawiona skmka do Gdyni. W miare szybkie wpuszczanie i ok 40 minut przed meczem wszyscy na sektorze. Mamy 5 flag( 1x WKS, 1x TS, Lechia biało-zieloni, 1x Gryf, i Lechia Tczew). Cały mecz z naszej strony doping sredni z duzymi przestojami( to juz u nas norma. nikomu sie nie chce ) głownie skupiamy sie na dowalaniu Arce. Arka slabo oflagowana tzn wgl nei oflagowana tylko pozdrowienia do wiezienia i flaga ktorej od nas nie bylo widac. Rozsmieszaja nas kilka razy spiewajac ze Trojmiasto jest ich co szybko kwigtujemy smiechem i odezwa Rumia Reda Wejherowo. Ladnie ciagneli przez długi czas "dzis pedałow nadszedł kres j**** j**** BKS" tylko dlaczego inne przyspiewki tak ladnie nie wychodzily ? powrot do domu spokojny. Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk.
TYLKO 50 % MŁODZIEŻY WYJEDZIE W TYM ROKU NA WAKACJE, DRUGA POŁOWA SIEDZI NA KIBICE.NET
-
Nie pochwalam tego wiec nie pisze tego. ale skoro chcesz :Kibic, nie chuligan pisze:zapomniales o trzecim wersie piosenki, noo pochwal sieplus+ pisze:No to moze ja dodam cos od siebie. Zbieramy sie pod maxem i w 500 osob jedziemy podstawiona skmka do Gdyni. W miare szybkie wpuszczanie i ok 40 minut przed meczem wszyscy na sektorze. Mamy 5 flag( 1x WKS, 1x TS, Lechia biało-zieloni, 1x Gryf, i Lechia Tczew). Cały mecz z naszej strony doping sredni z duzymi przestojami( to juz u nas norma. nikomu sie nie chce ) głownie skupiamy sie na dowalaniu Arce. Arka slabo oflagowana tzn wgl nei oflagowana tylko pozdrowienia do wiezienia i flaga ktorej od nas nie bylo widac. Rozsmieszaja nas kilka razy spiewajac ze Trojmiasto jest ich co szybko kwigtujemy smiechem i odezwa Rumia Reda Wejherowo. Ladnie ciagneli przez długi czas "dzis pedałow nadszedł kres j**** j**** BKS" tylko dlaczego inne przyspiewki tak ladnie nie wychodzily ? powrot do domu spokojny. Arkowcy z Tczewa znow maja przygody wracajac przez Gdańsk.
Czary mary fiku miku mari umarł na trawniku.
bylo jak co mecz wiec ocb?
-
Ciekawi mnie czemu za pierwszym razem tego nie napisales??plus+ pisze:Nie pochwalam tego wiec nie pisze tego. ale skoro chcesz :Kibic, nie chuligan pisze:zapomniales o trzecim wersie piosenki, noo pochwal sieplus+ pisze:dodam kilka topowych tekstow z naszej strony:
Swoja droga trzeba miec ladnie najebane zeby takie cos wymysalc
Cytat:
Wiem, ze nie ten temat, ale ta murawa to ladna patologia byla XD
Wiem, ze nie ten temat, ale ta murawa to ladna patologia byla XD
-
Nie mam pojęcia kto tam u Was rozkminia takie piosenki,ale za takie zagrania powinno sie podawać h*** w dupe!!!!I pierdoli mnie to czy ktoś da mi tu ostrzezenie czy zbanuje,ale chyba powinniście z takimi podśmiechujkami zrobić u siebie porządek,bo chłopak oddał zycie za swój klub,bił sie zawsze i był szanowaną osobą nie tylko w Gdyni,takie osoby sie szanuje a nie zapierdala piosenki o nich!!!To tylko pokazuje mi jakimi ciulami i frajerskimi ekipami są Lechia,Wisła i Slask!!!!!!!które szczycą sie jeszcze publicznie takimi rzeczami!Pierdolnijcie sie w głowe frajerzy bez honoru!!!plus+ pisze: Czary mary fiku miku mari umarł na trawniku.
-
z prostej ludzkiej przyczyny ze tego nie pochwalam i na tym zakonczmy.caly w kropki pisze:Ciekawi mnie czemu za pierwszym razem tego nie napisales??plus+ pisze:Nie pochwalam tego wiec nie pisze tego. ale skoro chcesz :Kibic, nie chuligan pisze: zapomniales o trzecim wersie piosenki, noo pochwal sie
Swoja droga trzeba miec ladnie najebane zeby takie cos wymysalc
-
-
szaliki Redłowa sobie zróbciePetykLG pisze:i spiewalismy też:
GDZIE MACIE FLAGI...
CZY NIE BRAK WAM ODWAGI...
ŻEBY STANĄĆ Z NAMI TWARZĄ W TWARZ...
CO JEST ARKA ku*** MAC?
mecz nudny Nas pincet.
a kto rządzi w redłowie? każdy to powie

-
Juz jednej ekipie do głowy przyszło. Tej z Wielkopolski.macias pisze:szaliki Redłowa sobie zróbciePetykLG pisze:i spiewalismy też:
GDZIE MACIE FLAGI...
CZY NIE BRAK WAM ODWAGI...
ŻEBY STANĄĆ Z NAMI TWARZĄ W TWARZ...
CO JEST ARKA ku*** MAC?
mecz nudny Nas pincet.
a kto rządzi w redłowie? każdy to powie...co do piosenek o Ś.P Marim to poraz kolejny błysneliście głupotą i skurwysyństwem no ale cóż z kim przystajesz(T.S i Wks) takim się stajesz
nam jak i większości ekip nawet do głowy by nie przyszło spiewać takie piosenki n.p o Ś.P Duffie czy o którym kolwiek ze zmarłych kibiców...ale cóż widać tym się różnimy...co do flag to skwituje to
![]()
aha...derby dla was
-
to sprawa między KSC a T.S....ja piszę o relacjach między MZKS-em a BKS-em...kiedyś była nienawiść i wojna na całego ale zawsze był wzajemny SZACUNEK nikomu z was nie przyszło by do głowy spiewać takie piosenki a nawet gdyby to szybko został by przywołany do porządku przez odpowiednie osoby a teraz...11.04.2007 pisze:zapytaj swoich ziomków jak ŚP Fujina pozdrawialimacias pisze:co do piosenek o Ś.P Marim to poraz kolejny błysneliście głupotą i skurwysyństwem no ale cóż z kim przystajesz(T.S i Wks) takim się stajesz![]()
idąc Twoim tokiem rozumowaniaWas czeka to samo, w końcu z kim przestajesz takim się stajesz (KSC)

co do drógiej części postu my w przeciwienstwie do mieszkańców wolnego misasta ze sprzętem nie biegamy...bez odbioru

-
Kiedyś-był względny szacunek,i stara ekipa Arki potrafiła sie przyznac do ewentualnej porażki,nie tłumaczyła sie pierdoleniem o wyimaginowanym sprzecie,miała tez jaja i potrafiła się odgryzc
Kiedyś-nie przyszło by wam do głowy,żeby jak k**** bez honoru i odwagi kraśc flagi z magazynu,nie mogac przebolec faktu,że my wam kroimy flagi w normalnych akcjach,
Kiedyś-nie było by frajerskiej akcji ze strzelaniem z ucha na psy o flage,bo poważne osoby by na to nie pozwoliły
Nie dziwne,że oprócz tego,że nienawiśc do was jest coraz wieksza to szacunku nie ma do was wogóle!!!
Ps,zajrzyj do szkoły,drugiej się pisze przez "u" otwarte
Kiedyś-nie przyszło by wam do głowy,żeby jak k**** bez honoru i odwagi kraśc flagi z magazynu,nie mogac przebolec faktu,że my wam kroimy flagi w normalnych akcjach,
Kiedyś-nie było by frajerskiej akcji ze strzelaniem z ucha na psy o flage,bo poważne osoby by na to nie pozwoliły
Nie dziwne,że oprócz tego,że nienawiśc do was jest coraz wieksza to szacunku nie ma do was wogóle!!!

-
Nie ma co pierdolić,wyjaśnimy sobie to face to face z każdym napotkanym betonem.Będziecie mieli okazje pośpiewać.JONNY pisze:Kiedyś-był względny szacunek,i stara ekipa Arki potrafiła sie przyznac do ewentualnej porażki,nie tłumaczyła sie pierdoleniem o wyimaginowanym sprzecie,miała tez jaja i potrafiła się odgryzc
TAG!!!

-
Nie wiem o co Ci chodzi,ale jeśli o jakieś rozkminki z ligi chuliganów to one mnie osobiście walą.Będziecie śpiewać tak dla zasady.I nikt nie będzie za Wami biegał.Skrzyżują sie nasze drogi kiedyś.JONNY pisze:Mieliście w ostatni weekend okazje,niestety,po raz kolejny wasza odwaga by "stanąc z nami twarzą w twarz" przeważyła i zachowaliście się jak baby...
TAG!!!

-
No za to napisy na murach Krakowa: "Ś.P. Fujin Ha!Ha!Ha!" Są na miejscu...poolonia pisze:Nie mam pojęcia kto tam u Was rozkminia takie piosenki,ale za takie zagrania powinno sie podawać h*** w dupe!!!!I pierdoli mnie to czy ktoś da mi tu ostrzezenie czy zbanuje,ale chyba powinniście z takimi podśmiechujkami zrobić u siebie porządek,bo chłopak oddał zycie za swój klub,bił sie zawsze i był szanowaną osobą nie tylko w Gdyni,takie osoby sie szanuje a nie zapierdala piosenki o nich!!!To tylko pokazuje mi jakimi ciulami i frajerskimi ekipami są Lechia,Wisła i Slask!!!!!!!które szczycą sie jeszcze publicznie takimi rzeczami!Pierdolnijcie sie w głowe frajerzy bez honoru!!!plus+ pisze: Czary mary fiku miku mari umarł na trawniku.
EAST SIDE CITY
-
Pewnie skończy sie na ganiankach w Sopocie za wracajacymi z meczu piknikamilglglglg pisze:wreszcie ,kurw... wreszcie ... Arka zaczyna działać ,tego nam w trójmieście od lat brakowałoLord of North pisze:Nie wiem o co Ci chodzi,ale jeśli o jakieś rozkminki z ligi chuliganów to one mnie osobiście walą.Będziecie śpiewać tak dla zasady.I nikt nie będzie za Wami biegał.Skrzyżują sie nasze drogi kiedyś.JONNY pisze:Mieliście w ostatni weekend okazje,niestety,po raz kolejny wasza odwaga by "stanąc z nami twarzą w twarz" przeważyła i zachowaliście się jak baby...![]()
Pozdrawiam Lord trzymam za słowo

-
Uderz w stół, a nożyce się odezwą ...poolonia pisze:Nie mam pojęcia kto tam u Was rozkminia takie piosenki,ale za takie zagrania powinno sie podawać h*** w dupe!!!!I pierdoli mnie to czy ktoś da mi tu ostrzezenie czy zbanuje,ale chyba powinniście z takimi podśmiechujkami zrobić u siebie porządek,bo chłopak oddał zycie za swój klub,bił sie zawsze i był szanowaną osobą nie tylko w Gdyni,takie osoby sie szanuje a nie zapierdala piosenki o nich!!!To tylko pokazuje mi jakimi ciulami i frajerskimi ekipami są Lechia,Wisła i Slask!!!!!!!które szczycą sie jeszcze publicznie takimi rzeczami!Pierdolnijcie sie w głowe frajerzy bez honoru!!!
-
jebnij sie ciulu w glowe(mielismy ze sobą mecz,bluzgał ktoś tego waszego "niewinnego" kibica którego ktoś "skatował")
Wy lepiej gdzieś bez policji zacznijcie jeździć to pogadamy pewnie osobiście,lecz u was z tym niestety cieżko,albo na jakiś puchrowych meczach gdzieś sie ukrywacie by was nikt nie rozpoznał!!!Skoncz mi sie baranie tu napinać bo dobrze wiesz ze was jemy zawsze i wszędzie.A ostatnio najwiecej szczekasz jak nie na oficjalnej to na PW.
/mod: widzę że usilnie pracujesz na bana
Wy lepiej gdzieś bez policji zacznijcie jeździć to pogadamy pewnie osobiście,lecz u was z tym niestety cieżko,albo na jakiś puchrowych meczach gdzieś sie ukrywacie by was nikt nie rozpoznał!!!Skoncz mi sie baranie tu napinać bo dobrze wiesz ze was jemy zawsze i wszędzie.A ostatnio najwiecej szczekasz jak nie na oficjalnej to na PW.
/mod: widzę że usilnie pracujesz na bana
-
-
Napisałem krótkie powiedzenie i aż tak bardzo Cię zabolało ? widocznie dużo prawdy w tym jest, że próbujesz odbić od tematu, wypisując jakiegoś sytuacje z psami, tak jak by to od nas zależało, czy nas eskortują czy nie.poolonia pisze:jebnij sie ciulu w glowe(mielismy ze sobą mecz,bluzgał ktoś tego waszego "niewinnego" kibica którego ktoś "skatował")
Tyle ode mnie, bo temat nie dotyczy naszej ekipy, ale twój pierwszy wpis i ten skierowany do mnie jest co najmniej śmieszny, a nie mam zamiaru wytykać waszych frajerskich zagrań po śmierci naszego kibica.
-
no to sie zastanów czy spiewanie Lechii od naszego transu mozna porównywać????już ci napisałem że nazywacie nas mordercami itp a dobrze wiesz jak sytuacja wyglądała nikt tego waszego starszego nie kopał 10 minut czy coś w tym stylu--takich bójek w Polsce to na kazdej dzielnicy po kilkaset dziennie jest a to ze pewnie upadł jakoś niefortunnie albo ktos go pierdolnął w jakis słaby punkt to juz trudno-stało sie i tego juz nie zmienimy,jak kiedykolwiek dojdzie do naszego meczu to wtedy zobaczysz czy spiewamy cos w stylu Lechii i dopiero pózniej skomentuj,zawsze sie wpierdalasz pomiedzy wódke a zakąske.Co do waszego jeżdzenia to wygląda to dziwnie ze całe zycie z eskorta--jak ktos chce to umie,niestety narazie na wszystkich wyjazdach was niebiescy wspieraja--a zawsze patrzcie za wasz srodek lokomocji a zobaczysz ze nie spimy,prędzej czy pózniej i tak was łapniemy a wtedy bedziesz mógł pogadać z bliska z kimś od nas.juz w tym temacie sie nie wpisuje.
do moderatora---lepiej zobacz jak twoje forum kuleje a nie mnie tu banować chcesz!!!
do moderatora---lepiej zobacz jak twoje forum kuleje a nie mnie tu banować chcesz!!!
-
Skończcie te pyskówki na linii Arka - Lechia.
Aż chcę się rzygać patrząc na to.
Lechia uważa, że Arka jest słaba. Ciągle trzepie ich fc. Tczew. Arka klepie się raczej w Polsce, a z lokalnym rywalem to raczej rzadkość. Za to szczytem jest jest wiara, że AG poszła z doniesieniem na policje w sprawie skrojenia fany. Nie wiem w ogóle kto widział na oczy takie zawiadomienie ?!
Ludzie opamiętajcie się...
Lechia uważa, że Arka jest słaba. Ciągle trzepie ich fc. Tczew. Arka klepie się raczej w Polsce, a z lokalnym rywalem to raczej rzadkość. Za to szczytem jest jest wiara, że AG poszła z doniesieniem na policje w sprawie skrojenia fany. Nie wiem w ogóle kto widział na oczy takie zawiadomienie ?!
-
hola hola ja to teraz odnioslem wrazenie ze Lechia umie bic tylko FC, a Arka jezdzi po polsce i leje wszystkich? Dobrze zrozumialem? Chodzi Ci o to ostatnio w Kolobrzegu? czy ich wyjazd do Stalowej Woli? Tu i tu jak wiadomo byli grubo wspierani przez swoje zgody.bary. pisze:Skończcie te pyskówki na linii Arka - Lechia.
-
Odniosłeś dobre wrażenie.plus+ pisze:hola hola ja to teraz odnioslem wrazenie ze Lechia umie bic tylko FC, a Arka jezdzi po polsce i leje wszystkich? Dobrze zrozumialem? Chodzi Ci o to ostatnio w Kolobrzegu? czy ich wyjazd do Stalowej Woli? Tu i tu jak wiadomo byli grubo wspierani przez swoje zgody.bary. pisze:Skończcie te pyskówki na linii Arka - Lechia.
TAG!!!

-
No to szacuneczek. Odmieniles moje spojrzenie na Trojmiasto.Lord of North pisze:Odniosłeś dobre wrażenie.plus+ pisze:hola hola ja to teraz odnioslem wrazenie ze Lechia umie bic tylko FC, a Arka jezdzi po polsce i leje wszystkich? Dobrze zrozumialem? Chodzi Ci o to ostatnio w Kolobrzegu? czy ich wyjazd do Stalowej Woli? Tu i tu jak wiadomo byli grubo wspierani przez swoje zgody.bary. pisze:Skończcie te pyskówki na linii Arka - Lechia.
Jednak jest wasze...
-
http://skwk.pl/news/show/2097
nie chce mi się wierzyć że Pasy mają problem z wykupieniem 500 wejściówek, może ktoś z KSC się wypowie..
nie chce mi się wierzyć że Pasy mają problem z wykupieniem 500 wejściówek, może ktoś z KSC się wypowie..