Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Nie co za debil wymyślił by mecz tam był rozgrywany tylko co za kretyn założył PZPN i zwerbował tam tych "ludzi". Nie zaczynajmy od 1 meczu na małym stadionie tylko od podstaw tej instytucji - przecież tam jest wszystko na przekór kibicom.
ku*** bilety po 300 zł dla niektórych 1/3 wypłaty (plus transport) za takie widowisko. Ciekawe gdyby nie Euro kiedy powstałyby stadiony, które są teraz w planach. Pewnie nigdy bo po co jak we Wrocławiu wejdzie kto ma wejść z tego pojebanego związku plus jakaś garstka prawdziwych kibiców.
PojebanyZPN
ku*** bilety po 300 zł dla niektórych 1/3 wypłaty (plus transport) za takie widowisko. Ciekawe gdyby nie Euro kiedy powstałyby stadiony, które są teraz w planach. Pewnie nigdy bo po co jak we Wrocławiu wejdzie kto ma wejść z tego pojebanego związku plus jakaś garstka prawdziwych kibiców.
PojebanyZPN
A.C.A.B
-
A ja sie spytam:
Co za debil uruchamia sprzedaż biletów na mecz eliminacyjny, gdy najwierniejsi pojechali na Ukrainę za "Orłami"...
Taka nagroda dla najwierniejszych...
Dalej kupię bilet (już jeden) na sektory za bramką (mogę przepłacić kilka zeta)!
Co za debil uruchamia sprzedaż biletów na mecz eliminacyjny, gdy najwierniejsi pojechali na Ukrainę za "Orłami"...
Taka nagroda dla najwierniejszych...
Dalej kupię bilet (już jeden) na sektory za bramką (mogę przepłacić kilka zeta)!
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Można kupić przez dziadów z pzpnu, ale wydaje mi się, że nie powinno też być problemu z zakupem na miejscu! oto komunikat odnośnie tego meczu:
El. MŚ 2010: San Marino – Polska
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że ustalono warunki zakupu biletów na mecz eliminacyjny Mistrzostw Świata 2010 San Marino - Polska, który odbędzie się 10 września 2008 roku w Serravalle.
Cena biletu dla kibiców polskich ustalona w oparciu o cenę podyktowaną przez organizatorów wynosi 80 złotych (zawiera podatek VAT i koszt rezerwacji). Bilety mogą zostać przesłane na adres odbiorcy za dodatkową opłatą 16 złotych za jedną przesyłkę.
Zgodnie z miejscowym prawem każda osoba nabywająca bilet musi podać następujące dane: nazwisko i imię, adres zamieszkania, nr PESEL, numer dowodu osobistego lub paszportu.
Zamówienia należy przesyłać do dnia 26 sierpnia 2008 faksem na nr 022 55 12 240. W treści zamówienia prosimy o podanie telefonu kontaktowego oraz adresu e-mail.
Szczegółowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu:
• 022 55 12 200 oraz 022 55 12 302
El. MŚ 2010: San Marino – Polska
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, że ustalono warunki zakupu biletów na mecz eliminacyjny Mistrzostw Świata 2010 San Marino - Polska, który odbędzie się 10 września 2008 roku w Serravalle.
Cena biletu dla kibiców polskich ustalona w oparciu o cenę podyktowaną przez organizatorów wynosi 80 złotych (zawiera podatek VAT i koszt rezerwacji). Bilety mogą zostać przesłane na adres odbiorcy za dodatkową opłatą 16 złotych za jedną przesyłkę.
Zgodnie z miejscowym prawem każda osoba nabywająca bilet musi podać następujące dane: nazwisko i imię, adres zamieszkania, nr PESEL, numer dowodu osobistego lub paszportu.
Zamówienia należy przesyłać do dnia 26 sierpnia 2008 faksem na nr 022 55 12 240. W treści zamówienia prosimy o podanie telefonu kontaktowego oraz adresu e-mail.
Szczegółowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu:
• 022 55 12 200 oraz 022 55 12 302

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Witam, na mecz ze Słowenią biletów na kupbilet dramatycznie mało, do tego te ceny 150 za miejsca na koncach odkrytej... pusty smiech ogarnia czlowieka. Na mecz z Czechami na Śląskim powinno być już lepiej, ale jakos nie mam przekonania czy bedzie komplet, ale powinno byc lepiej niz na meczu z Dania (jakies 30 tys.) MAM PYTANIE, CZY NIE MA KTOŚ WOLNEGO MIEJSCA W BUSIE/AUTOKARZE NA WYJAZD DO BRATYSLAWY? JESTEM Z OKOLIC RZESZOWA. JAKBY COS TO PROSZE NA PRIV. PZDR
Ostatnio zmieniony 29.08.2008, 15:17 przez czupakabra, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Kupię dwa bilety na sektory za bramką. Mogę nadpłacić! Ważne!
Jutro w kasach Śląska od 9:00 sprzedaż. Każdy może kupić maks 5 biletów. Będą też najtańsze. Gdyby nie obowiązki byłbym jutro we Wrocławiu. Więc jak ktoś tam ma kupić jeden lub trzy niech kupi dwa więcej, a na bank je wezmę!
Pzdr
Jutro w kasach Śląska od 9:00 sprzedaż. Każdy może kupić maks 5 biletów. Będą też najtańsze. Gdyby nie obowiązki byłbym jutro we Wrocławiu. Więc jak ktoś tam ma kupić jeden lub trzy niech kupi dwa więcej, a na bank je wezmę!
Pzdr
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
-
Proponuję Ci podczas jazdy wychaczyć jakiś pensjonat czy coś przy drodze na Słowacji przeważnie tego dużo, zdażają się zajebiste za bardzo małą kasę, a z miejscami nie będzie problemu, zresztą w pobliżu Bratysławy jest kilka miast. Nie ma sensu szukać i rezerwować, bo tylko się więcej kasy wyda.
Biali ludzie, czarne charaktery!
-
Jak podają słoweńskie media PZPN zaoferował słoweńskim kibicom, którzy wybierają się do Wrocławia na mecz z Polską bilety po 100 euro. Kibice znad Adriatyku i Alp są zszokowani takimi cenami.
Czterdziestu słoweńskich kibiców przyleci do Wrocławia czarterowym samolotem wraz z piłkarzami trenera Matjaża Keka. Oprócz nich na stadionie przy ul. Oporowskiej pojawi się trochę fanów ze Słowenii, którzy na mecz wybierają się własnymi samochodami i autobusami.
Reprezentacja Słowenii, na zgrupowanie której jako ostatni dołączyli kapitan zespołu Tonczi Żlogar z Omonii Nikozja oraz Andrej Komc ze szwedzkiego Djurgardens, przyleci do Wrocławia w piątek. 24 godziny później Słoweńcy odbędą na wrocławskim stadionie przedmeczowy trening.
[link]
...
-
ja natomiast przy Słowacji nie zdziwiłbym się gdyby na miejscu można było dostać jeszcze sporo biletów-Słowacja to nie Czechy jeśli chodzi o zainteresowanie reprezentacją, a i stadion zdaje się że mają na 30 000 osób-ale kupować bilet na miejscu to zawsze pewne ryzykoWalker pisze:fantur pisze:mam pytanie do osob jezdzacych na repre, bilety na wyjazd do bratyslawy brac od pzpnu czy lepiej kupic na miejscu ?No chyba na miejscu nie masz czego szukać

Alfaholicy ze wschodniej Polski stolicy!
-
no i mecz jest w środę...ełka pisze:ja natomiast przy Słowacji nie zdziwiłbym się gdyby na miejscu można było dostać jeszcze sporo biletów-Słowacja to nie Czechy jeśli chodzi o zainteresowanie reprezentacją, a i stadion zdaje się że mają na 30 000 osób-ale kupować bilet na miejscu to zawsze pewne ryzykoWalker pisze:fantur pisze:mam pytanie do osob jezdzacych na repre, bilety na wyjazd do bratyslawy brac od pzpnu czy lepiej kupic na miejscu ?No chyba na miejscu nie masz czego szukać
-
Na miejscu słoweńców zaskarzyl bym pzpn do uefa i fifa , poniewaz wedlug ustawy fifa i uefa najdrozszy bilet dla kibicow przyjezdnych powinien kosztowac najwiecej 35 euro . a ci zlodzieje na koniec kadencji chca sobie dorobic , poprostu skurwysynstwo w bialy dzien
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
ma ktoś może jakieś namiary na biura podrózy organizujące "autokary specjalne" na Słowacja - POLSKA-bez żadnych dodatkowych atrakcji w stylu "zwiedzanie Bratysławy połączone z degustacją win(??)", tylko sam przejazd-bo ze stałymi kursami rejsowymi bardzo ciężko o dogodne połączenie-nawet do pobliskiego Wiednia jest problem-chyba, że ktoś chciałby spędzić przynajmniej 3 noce w Bratysławie-chociaż cena w dwie strony niewiele ponad 200 pln...
orientuje się ktoś jak jest z cenami PKP??-bo w tym wypadku połączenia
są dogodne
orientuje się ktoś jak jest z cenami PKP??-bo w tym wypadku połączenia
są dogodne
-
-
-
-
wez pod uwage ze Ulster a My to zupełnie dwie inne krancowosci i zarówno pod wzgledem piłkarskim jak i kibicowskim ... pozatym Słowacy na pewno beda chcieli cos tam nam udowodnicbunio5 pisze:Słowacja- Irlandia Pld. 5445 widzów. Także z biletami dla nas chyba nie będzie problemu. Zainteresowania nie widać póki co ze strony Słowaków.

Mimo to mysle ze bilet na mecz dostaniesz bez problemu w kasach ...
Ps. jakby nie patrzec to od pamietnego meczu w Bratysławie mineło juz 13 lat

-
-
-
pociągiem do Bratysławy
udało mi się poznać ceny biletów na pociąg do Bratysławy
: mianowicie nie jest aż tak drogo- z Katowic w dwie strony wychodzi 157 PLN, a z Warszawy 223 PLN - jest to oferta specjalna z 40 % zniżką przy zakupie w dwie strony... i połączenia są bardzo dobre

-
Re: pociągiem do Bratysławy
ełka pisze:udało mi się poznać ceny biletów na pociąg do Bratysławy: mianowicie nie jest aż tak drogo- z Katowic w dwie strony wychodzi 157 PLN, a z Warszawy 223 PLN - jest to oferta specjalna z 40 % zniżką przy zakupie w dwie strony... i połączenia są bardzo dobre
pisalem o tym gdzies wczesniej ... jestes w bratysławie jakos koło 6:00 wracasz tym o 22:10

-
Re: pociągiem do Bratysławy
powrotny zdaje się, że o 22.50-jeśli mecz zaczyna się tak jak piszą o 20.15 to akurat można zdążyc na ten powrotny1925 pisze:
pisalem o tym gdzies wczesniej ... jestes w bratysławie jakos koło 6:00 wracasz tym o 22:10
-