Jak podają słoweńskie media PZPN zaoferował słoweńskim kibicom, którzy wybierają się do Wrocławia na mecz z Polską bilety po 100 euro. Kibice znad Adriatyku i Alp są zszokowani takimi cenami.
Czterdziestu słoweńskich kibiców przyleci do Wrocławia czarterowym samolotem wraz z piłkarzami trenera Matjaża Keka. Oprócz nich na stadionie przy ul. Oporowskiej pojawi się trochę fanów ze Słowenii, którzy na mecz wybierają się własnymi samochodami i autobusami.
Reprezentacja Słowenii, na zgrupowanie której jako ostatni dołączyli kapitan zespołu Tonczi Żlogar z Omonii Nikozja oraz Andrej Komc ze szwedzkiego Djurgardens, przyleci do Wrocławia w piątek. 24 godziny później Słoweńcy odbędą na wrocławskim stadionie przedmeczowy trening.
fantur pisze:mam pytanie do osob jezdzacych na repre, bilety na wyjazd do bratyslawy brac od pzpnu czy lepiej kupic na miejscu ?
No chyba na miejscu nie masz czego szukać
ja natomiast przy Słowacji nie zdziwiłbym się gdyby na miejscu można było dostać jeszcze sporo biletów-Słowacja to nie Czechy jeśli chodzi o zainteresowanie reprezentacją, a i stadion zdaje się że mają na 30 000 osób-ale kupować bilet na miejscu to zawsze pewne ryzyko
fantur pisze:mam pytanie do osob jezdzacych na repre, bilety na wyjazd do bratyslawy brac od pzpnu czy lepiej kupic na miejscu ?
No chyba na miejscu nie masz czego szukać
ja natomiast przy Słowacji nie zdziwiłbym się gdyby na miejscu można było dostać jeszcze sporo biletów-Słowacja to nie Czechy jeśli chodzi o zainteresowanie reprezentacją, a i stadion zdaje się że mają na 30 000 osób-ale kupować bilet na miejscu to zawsze pewne ryzyko
ma ktoś może jakieś namiary na biura podrózy organizujące "autokary specjalne" na Słowacja - POLSKA-bez żadnych dodatkowych atrakcji w stylu "zwiedzanie Bratysławy połączone z degustacją win(??)", tylko sam przejazd-bo ze stałymi kursami rejsowymi bardzo ciężko o dogodne połączenie-nawet do pobliskiego Wiednia jest problem-chyba, że ktoś chciałby spędzić przynajmniej 3 noce w Bratysławie-chociaż cena w dwie strony niewiele ponad 200 pln...
orientuje się ktoś jak jest z cenami PKP??-bo w tym wypadku połączenia
są dogodne
Mam 2 wolne bilety na sektor za bramką na Polska Słowenia, bo 2 kumpli sie wykruszyło. Jak by ktoś był chętny to niech napisze propozycje. podaje nr 500 713 350.
Tak wyglądały ceny na meczu Słowacja-Irlandia Północna:"Najlacnejší lístok bude stáť 250 Sk (8,30 €), nasledujú vstupenky za 500 Sk (16,60 €), 800 Sk (26,55 €) a business lístok v hodnote 3000 Sk (99,58 €)."
bunio5 pisze:Słowacja- Irlandia Pld. 5445 widzów. Także z biletami dla nas chyba nie będzie problemu. Zainteresowania nie widać póki co ze strony Słowaków.
wez pod uwage ze Ulster a My to zupełnie dwie inne krancowosci i zarówno pod wzgledem piłkarskim jak i kibicowskim ... pozatym Słowacy na pewno beda chcieli cos tam nam udowodnic
Mimo to mysle ze bilet na mecz dostaniesz bez problemu w kasach ...
Ps. jakby nie patrzec to od pamietnego meczu w Bratysławie mineło juz 13 lat
Pamietam jak byl mecz eliminacj do mistrzostw Slowacja-Polska dokladnie nie zapamietalem roku ale za to utkwilo mi w pamieci jak kamezysta pokazal trybuny a tam jakis Polski kibic ma na glowie kask policji slowackiej i wymachuje palka (zdobyczna oczywiscie);-)
emigracja pisze:Pamietam jak byl mecz eliminacj do mistrzostw Slowacja-Polska dokladnie nie zapamietalem roku ale za to utkwilo mi w pamieci jak kamezysta pokazal trybuny a tam jakis Polski kibic ma na glowie kask policji slowackiej i wymachuje palka (zdobyczna oczywiscie);-)
udało mi się poznać ceny biletów na pociąg do Bratysławy : mianowicie nie jest aż tak drogo- z Katowic w dwie strony wychodzi 157 PLN, a z Warszawy 223 PLN - jest to oferta specjalna z 40 % zniżką przy zakupie w dwie strony... i połączenia są bardzo dobre
ełka pisze:udało mi się poznać ceny biletów na pociąg do Bratysławy : mianowicie nie jest aż tak drogo- z Katowic w dwie strony wychodzi 157 PLN, a z Warszawy 223 PLN - jest to oferta specjalna z 40 % zniżką przy zakupie w dwie strony... i połączenia są bardzo dobre
pisalem o tym gdzies wczesniej ... jestes w bratysławie jakos koło 6:00 wracasz tym o 22:10
szczena_uns pisze:Kolejny raz pzpn pokazał jak bardzo jest złodziejski wpychając nam bilety po 80 zł + kilkanaście zł za przesyłkę a na miejscu kupilismy w kasach za 10 euro , po tym wkurwieniu wypiminamy to listkoludkom co chwile
My tych biletów poprostu nie odebraliśmy.
A swoją drogą te bilet z PZPN były chyba na trybune zadaszoną
wiadomo cos od ktorej na kupbilet.pl beda sprzedawane bilety? puki co nie ma mapki, troche dziwne bo zawsze byla pare dni przed sprzedaza z napisem WKROTCE