Tylko na tej fanie Wisly ten motyw z tym kolesiem co unosi dlon wzgledem drugiego jakby z NBA
A tak to flaga spoko.
Dobry motyw wybrali chlopaki z Elany na fanie(chodzi o most).
Dwie flagi z krakowskich osiedli sa naprawde bardzo dobrze wykonane i prezentują się bardzo okazale już niebawem w sobotę napewno zawisną na stadionie Korony obok siebie. Ale to nie koniec powstawania nowych flag, jeszcze w tym sezonie coś ciekawego się pojawi.
Słuchajcie drogie dzieci wielcy rozkminiacze netowi itp. inne wynalazki na tym forum , a co was toobchodzi ze ten rekin ma złote czy żółte zęby uszyli ta flage wiec tak miało byc, widocznie cos symbolizuje dla nich czego wy sie napewno nie dowiecie, jak by zęby były białe to tez byłoby że zabiałe sa Flaga jest elegancka i nie ma co ukrywac
Nowa flaga Staru, robiona u Mirasa Wymiar 1,5 na 4 metry.
Fana dobra, ja mam tylko jedno pytanie co oznacza to WS-Wiara Stara/u??
I drugie pytanie jak jest poprawnie czy Wiara Stara czy Wiara Staru??
Tak - WS to nazwa grupy ultras Wiara Stara.
Ktora wersja natomiast jest poprawna to musze sie przyznac ze nie wiem W piosenkach mamy np: "my kibica Stara...." ale chociazby w gazetach można też spotkać "...kibice Staru...." WS to jednak Wiara Stara i tej wersji sie trzymajmy
Co do samochodu to ja bym proponował "wsiadam do Stara" ale nie dam sobie ręki uciąć że to poprawna wersja
Nowa flaga Staru, robiona u Mirasa Wymiar 1,5 na 4 metry.
Fana dobra, ja mam tylko jedno pytanie co oznacza to WS-Wiara Stara/u??
I drugie pytanie jak jest poprawnie czy Wiara Stara czy Wiara Staru??
Tak - WS to nazwa grupy ultras Wiara Stara.
Ktora wersja natomiast jest poprawna to musze sie przyznac ze nie wiem W piosenkach mamy np: "my kibica Stara...." ale chociazby w gazetach można też spotkać "...kibice Staru...." WS to jednak Wiara Stara i tej wersji sie trzymajmy
Co do samochodu to ja bym proponował "wsiadam do Stara" ale nie dam sobie ręki uciąć że to poprawna wersja
Właśnie nie wiem jak to jest z tą naszą nazwą
Wydaje mi się że co do grupy Wiara Stara-jest to odpowiednia nazwa.Co innego chyba gdy mowa o pojedyńczej osobie,wtedy można mówic kibic Star-u.Co do samochodu to nie słyszałem u nas w mieście żeby ktoś inaczej powiedział niż ''wsiadam do stara''.Ale czy to jest poprawne to tymbardziej nie dam sobie ręki uciąć
Brawo dla kibiców Widzewa! W takim Gostyninie, jeszcze 15 lat 100% Widzew, teraz już totalnie zmarginalizowani, nieliczni, ale jednak potrafią sie zmobilizować i uszyć flagę...
Fakt, tendencja do szycia nieczytelnych flag utrzymuje się na Widzewie...
nawet nie mow , z tego co wiem to nawet typy z Widzewa na Retkinii maja 2 flagi , uszyja jeszcze z 3 i dla kazdego typa jezdzacego na Widzwe z Retkinii bedzie przypadac 1 flaga
5 z Retkini to moze na derby przyjdzie, na zwykle mecze chodzi 2och, z czego jeden to przezut, a drugi nie wychodzi z domu po 22, bo na Retkinii jest terror...
co do flagi Gostynina, to troche niewyrazna, ale wazne ze cos sie tam w okolicy obudzilo !
baner to nie jest, jest to specyficzny material - flage ta sie faktycznie sklada w rulonik jak baner, ale material jest calkiem inny. Kolejnym nowum jest ze patrzac od tylu przez flage wszystko widac (podobny myk jak z reklamami w autobusach na oknach, od zewnatrz nic nie widac, od drugiej strony przeciwnie)
flaga wykonana specjalnymi maszynami w ekspresowym tempie 3 dni