Tylko na tej fanie Wisly ten motyw z tym kolesiem co unosi dlon wzgledem drugiego jakby z NBA
A tak to flaga spoko.
Dobry motyw wybrali chlopaki z Elany na fanie(chodzi o most).
P_B pisze:Tylko na tej fanie Wisly ten motyw z tym kolesiem co unosi dlon wzgledem drugiego jakby z NBA
Właśnie ten motyw fajny. Nadaje fanie dynamiki.
Tyle przemocy na dzisiejszych flagach. Co na to PZPN?! Skandal!
Aha. Mam nadzieję Łks weżmie swoje nowe "flagi" "ziemia obiecana" i "1908" do Warszawy. W końcu trzeba się chwalić nowymi projektami
GLANIX pisze:Zajebista Flaga Wisły Qrdwanów:)
Tylko To /h\ w napisie "charakterem" trochę koli w oczy.
nie tyle samo h co jego obramowka... gdyby h bylo bez niej i przez to automatycznie bardziej dopasowane do reszty napisu zapewne wygladaloby to bardziej kozacko... ale flaga i tak jest swietna
Dwie flagi z krakowskich osiedli sa naprawde bardzo dobrze wykonane i prezentują się bardzo okazale już niebawem w sobotę napewno zawisną na stadionie Korony obok siebie. Ale to nie koniec powstawania nowych flag, jeszcze w tym sezonie coś ciekawego się pojawi.
"Środmiejska dzielnica dobrze jest mi znana sa tu moje ziomki i marihuana"
Słuchajcie drogie dzieci wielcy rozkminiacze netowi itp. inne wynalazki na tym forum , a co was toobchodzi ze ten rekin ma złote czy żółte zęby uszyli ta flage wiec tak miało byc, widocznie cos symbolizuje dla nich czego wy sie napewno nie dowiecie, jak by zęby były białe to tez byłoby że zabiałe sa Flaga jest elegancka i nie ma co ukrywac
A jak masz auto marki Star - to wsiadasz do Staru czy do Stara ?
Mi też się podoba fana ze Starachowic. Niby nic specjalnego, niby jakas taka ciemna ale naprawde niczego sobie. Chyba przez te "tasiemkę" na srodku
Nowa flaga Staru, robiona u Mirasa Wymiar 1,5 na 4 metry.
Fana dobra, ja mam tylko jedno pytanie co oznacza to WS-Wiara Stara/u??
I drugie pytanie jak jest poprawnie czy Wiara Stara czy Wiara Staru??
Tak - WS to nazwa grupy ultras Wiara Stara.
Ktora wersja natomiast jest poprawna to musze sie przyznac ze nie wiem W piosenkach mamy np: "my kibica Stara...." ale chociazby w gazetach można też spotkać "...kibice Staru...." WS to jednak Wiara Stara i tej wersji sie trzymajmy
Co do samochodu to ja bym proponował "wsiadam do Stara" ale nie dam sobie ręki uciąć że to poprawna wersja
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
Nowa flaga Staru, robiona u Mirasa Wymiar 1,5 na 4 metry.
Fana dobra, ja mam tylko jedno pytanie co oznacza to WS-Wiara Stara/u??
I drugie pytanie jak jest poprawnie czy Wiara Stara czy Wiara Staru??
Tak - WS to nazwa grupy ultras Wiara Stara.
Ktora wersja natomiast jest poprawna to musze sie przyznac ze nie wiem W piosenkach mamy np: "my kibica Stara...." ale chociazby w gazetach można też spotkać "...kibice Staru...." WS to jednak Wiara Stara i tej wersji sie trzymajmy
Co do samochodu to ja bym proponował "wsiadam do Stara" ale nie dam sobie ręki uciąć że to poprawna wersja
Właśnie nie wiem jak to jest z tą naszą nazwą
Wydaje mi się że co do grupy Wiara Stara-jest to odpowiednia nazwa.Co innego chyba gdy mowa o pojedyńczej osobie,wtedy można mówic kibic Star-u.Co do samochodu to nie słyszałem u nas w mieście żeby ktoś inaczej powiedział niż ''wsiadam do stara''.Ale czy to jest poprawne to tymbardziej nie dam sobie ręki uciąć