Oryginalne Hasla
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Lutnik_KSC
-
19Sikornik45
- Kontakt:
Nienawiść Jak Ogień pozwala mi wciąż wierzyć, bo czasem zwątpienie w mym sercu rodzi się.Gdy nie wiesz co robić , gdy czujesz, że masz dosyć, jest zawsze przy Tobie, wskazuje ci twój cel..
cyt z Konkwisty 88 który pojawił się na nielicznych bluzach Piasta..
cyt z Konkwisty 88 który pojawił się na nielicznych bluzach Piasta..
Wojna trwa niebezpieczna w skutkach.. nie jedna ciężka próba!
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
walka! o honor! walka! by pokozać kto jest szmatą a kto to Szlachta..
To nie jest hasło kibicowskieLutnik_KSC pisze:"POWIEWA FLAGA GDY WIATR SIę ZERWIE, A NA TEJ FLADZE BIEL JEST I CZERWIEń, CZERWIEń TO MIłOść, BIEL SERCE CZYSTE, PIęKNE Są NASZE BARWY OJCZYSTE!!!"
Z drugiej strony temat kiedyś brzmiał "oryginalne hasła kibicowskie" a teraz już tylko "oryginalne hasła", no ale wiadomo ocb.
Bo jak hasła ogólnie to można i reklamowe, i jakieś bzdury wyczytane na murach etc.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

wyjasnilem w 1st poscie ze maja to byc hasla kibicowskie z flag opraw itp. takze czytanie ze zrozumieniem sie klania ...Po(L)ak pisze:To nie jest hasło kibicowskie :!:Lutnik_KSC pisze:"POWIEWA FLAGA GDY WIATR SIę ZERWIE, A NA TEJ FLADZE BIEL JEST I CZERWIEń, CZERWIEń TO MIłOść, BIEL SERCE CZYSTE, PIęKNE Są NASZE BARWY OJCZYSTE!!!"
Z drugiej strony temat kiedyś brzmiał "oryginalne hasła kibicowskie" a teraz już tylko "oryginalne hasła", no ale wiadomo ocb.
Bo jak hasła ogólnie to można i reklamowe, i jakieś bzdury wyczytane na murach etc.
Z drugiej strony to czaem na murach blokach itp mozna spotkac takze ciekawe hasla
Na poziomie
Ziomie Ziomie
Ziomie Ziomiehasło z transu Pogoni :
j***** pies z pistoletem w ręku chce bym się bał , ja nie czuję lęku , pierdolę to całe zgromadzenie jestem chuliganem i juz się nie zmienię!
Drugie hasło tu nie jestem pewien klubu (Polonia Bytom?)
"Nie jesteś jednym z nas, choć bardzo chcesz być zły, lecz chęci to nie wszystko, to trzeba mieć we krwi!"
j***** pies z pistoletem w ręku chce bym się bał , ja nie czuję lęku , pierdolę to całe zgromadzenie jestem chuliganem i juz się nie zmienię!
"Nie jesteś jednym z nas, choć bardzo chcesz być zły, lecz chęci to nie wszystko, to trzeba mieć we krwi!"
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
widzew zrw
-
Cebul-Unia-Tczew
-
mister_indyczek
- ban
-
(M)ałolacik
To jest tekst Wilka ale nie pamietam z jakiej nuty.(L)egion pisze:hasło z transu Pogoni :
To na bank sa slowa jakies muzy... Pamieta kots tytul?(M)ałolacik pisze:To jest tekst Wilka ale nie pamietam z jakiej nuty.(L)egion pisze:hasło z transu Pogoni :
zeby nie było ze OT:
"Nie wazne kim jestesmy, nie wazne co robimy, stoimy za tą flagą bo W GÓRNIK WIERZYMY" - Górnik Łeczna
Ostatnio zmieniony 02.04.2007, 17:44 przez CFC26, łącznie zmieniany 2 razy.
-
mikolaj302
zzz
...Molesta prawdziwym pokolenia głosem....
-
bartos1908
http://i7.tinypic.com/2jg2b8o.jpgmarysia pisze:to haslo jest z dosyc starej flagi Wisły.widzew zrw pisze:Widzew Łódz-Wasza Nienawiść Umacnia Nasza Wiare
Flaga Widzewa o takiej treści też jest dość stara.
Trudno powiedzieć kto pierwszy tego zdania użył. Jest ono uniwersalne, jak przyśpiewka "kibic zwierzę" kiedyś
Dla mnie najlepsze to:
"Lubi nas niewielu, większość nienawidzi, boją się wszyscy" Lech
"Białe są nosy i zielone liście, jestem na Lechii i jest zajebiście" Lechia
"Wierność - Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, dzisiaj wrogu, wczoraj bracie" Wisła
+ gdzieś kiedyś widziałem ripostę Craxy:
"Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, my się bijemy, wy spierdalacie"
"Białe są nosy i zielone liście, jestem na Lechii i jest zajebiście" Lechia
"Wierność - Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, dzisiaj wrogu, wczoraj bracie" Wisła
+ gdzieś kiedyś widziałem ripostę Craxy:
"Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, my się bijemy, wy spierdalacie"
A.C.A.B.
to text skserowany z piosenki Ascetoholix ''To my'' to leciało; lubi nas niwielu większość nienawidzi boją sie wszyscy w szczególności żydzi. polak cie napadnie, polak cie okradnie, polak nie popuści...pro_ pisze:Dla mnie najlepsze to:
WISŁA KRAKÓW
ALI pisze:to text skserowany z piosenki Ascetoholix ''To my'' to leciało; lubi nas niwielu większość nienawidzi boją sie wszyscy w szczególności żydzi. polak cie napadnie, polak cie okradnie, polak nie popuści...pro_ pisze:Dla mnie najlepsze to:
WISŁA KRAKÓW
Sam jesteś ksero. Fana na Lechu powstała wiele wcześniej, niż piosenka. Piosenka ukazała się w 2003 roku i nie jest to produkcja Ascetoholix, a 52-dębiec. Jeśli czegoś nie jesteś pewien nie pisz głupot.
Debiut flagi Widzewa 12 lat temu na derbach 15.04.1995. A Wisly?R/F pisze:http://i7.tinypic.com/2jg2b8o.jpgmarysia pisze:to haslo jest z dosyc starej flagi Wisły.widzew zrw pisze:Widzew Łódz-Wasza Nienawiść Umacnia Nasza Wiare
Flaga Widzewa o takiej treści też jest dość stara.
Trudno powiedzieć kto pierwszy tego zdania użył. Jest ono uniwersalne, jak przyśpiewka "kibic zwierzę" kiedyś
Taki juz urok. Jak ktos jest na szycie to wszyscy chca go zniszczyc. Jak cos jest dobre to wszyscy chca to spierdolicMonty pisze:Nasze serca i pięści biją dla Rakowa;
Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie - WIERNOŚĆ - my mamy to w sercu wy tylko na szmacie - bodajże Hutnika, zapada w pamięć.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
młody_skinhead